اگه پول کافی دارید از شاتل بگیرید البته بدون محدودیتشو بگیرید اگرم ارزونتر می خواهید خوب طبیعیه که یه چیزایی رو باید از دست بدید دیگه
Printable View
اگه پول کافی دارید از شاتل بگیرید البته بدون محدودیتشو بگیرید اگرم ارزونتر می خواهید خوب طبیعیه که یه چیزایی رو باید از دست بدید دیگه
شاتل 128 دانلودش چنده...با تورنت دانلودش چنده....؟؟؟
سلام
من آُسياتك 128 سفارش دادم مودمشم خريدم قراره شنبه بيان وصلش كنن.
الان خودم ميتونم اينترنت وصل شم با adsl ؟؟
چون مودم رو نصب كردم.
ممنون
دوست عزیز نیاز به اکانت داری. قسمت فروش اگه بهت داده بله میتونی وصل بشینقل قول:
پس اگه مودمو درست نصب كرده باشم ديگه نياز نيست يارو بياد و 5 تومن بگيره نصبش كنه ديگه؟؟؟
بعد يه سوال ديگه داشتم اكانت رو كه گرفتم كجا وارد كنم؟؟؟
ببخشيد اگه سوالام ابتداييه چون تازه دارم ميخرم.
نقل قول:
وصل کردن مودم کار آسونی.باید یک اکانت مثل دیالآپ بسازید(با کمی فرق). وارد کنی.
حتی طریقه نصب مودم تو سایت آسیاتک در قسمت پشتیبانی هست.
تو منطقه ما ( منطقه مخابرات دیالمه) فعلا فقط همین شرکت (نیونت newnet) هستش من 128 نامحدود دارم 30 تومن به نظرم کیفیتش بدک نیست من وقتی با مروگرها دانلود میکنم اکثرا سرعتم روی 10-8 هست ولی با دانلود منجرها به 30-25 هم میرسه !:13: بعضی اوقات هم بیشتر !!!!:18::39::23:نقل قول:
من سه ماه adsl از پارس گرفته ام با ترافیک ماهی 8 گیگ میخواستم ببینم این ترافیک شب ها هم حساب میشه یا هر چی بخواهیم میشه شبا دانلود کنیم
سرعت : 64
دوستان میخواستم بدونم مودم در سرعت و کارایی تاثیر داره یا نه؟ چقدر؟
و سوال بعدی اینکه مودم Tp-link مارک خوبیه؟
بچه ها یه سوال مبتدیانه
Adsl به خط تلفن وصل نیست ؟؟؟
اگه نیست پول تلفن دیگه نمیاد؟؟:18:
پس چطوری کار میکنه؟؟؟
بله حساب میشهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز به خط تلفن وصل. بطور مثال
کابل تلفن شما از 300 کانال تشکیا شده برای تلفن فقط از 2تای اون استفاده میشه298 کانال بیکار و خالی با قرار دادن دتشگاه در مخابرات و مودم مخصوص از این کانالهای خالی استفاده میشه. برا یهمین که تلفن اشغال نمیشه
پهنای باند خطوط تلفن خیلی بیشتر از مقدار مورد نیاز برای مکالمه صوتی است ، لذا از بقیه پهنای باند موجود در خطوط مسی تلفن جهت انتقال دیتا استفاده میشه .نقل قول:
پول تلفن مثل دایال آپ که بر اساس مکالمه میومد نداره ولی یه آبونمان ماهیانه داره (3000 تومان)
سلام خدمت دوستان:11:
آقا من میخوام ADSL بگیرم.
از شرکت Shatel (من در کرج هستم)
بنظر شما خوبه :
سرعت ارسال : 128Kbps
سرعت دریافت : 128Kbps
ترافیک ماهانه : 10GB
ترافیک شبانه : نامحدود
قیمت : ۲۴.۸۰۰
هزینه ی نصبم که 15000 هزار تومنه که من خودم بلدم نصب کنم.
ببخشید میخواستم بدونم که من وقتی با ADSL در حال وبگردی هستم و نه دانلود از این 10GB ترافیک ماهانه کم میشه ؟
یه سوال دیگه هم داشتم و اونم اینکه شرکت شاتل 5 تا مودم داره و یکی از اونا بیسیمه که قیمتشم بالاست 99000 هزار تومن که از اون صرفه نظر کردم حالا میمونه 4 تا مودمه دیگه به نام های :
Asus am602
Paradyne 6211
Bipac 5200
Ct 507
قیمتش هم 55000 هزار تومنه.
حالا بنظر شما کدوم یک از مودم هارو بگیرم ؟
نظر خودم اینکه یا Asus am602 و یا Paradyne 6211 رو بگیرم.
راستی اصلا" شرکت اجازه میده که مودمو خودم انتخاب کنم و یا خودشون مودم رو انتخاب میکنن ؟ (البته این سوال رو باید اول میپرسیدم:31:)
با تشکر:11:
دوست عزيز وبگردي همون دانلود مخفي كه متوجه نيستي وقتي يه عكسو كه مي بيني داخل سيستمت دانلود مي شه بعد مي بيني ولي خيلي نامحسوسه. اگه فيلم آنلاين نبيني خيلي كم برات مي افتهنقل قول:
سلام
در رابطه با سوال اولتون ، بله شما موقعي كه وصل مي شيد به اينترنت حتي گوگل رو هم بالا بياريد كم مي شه چون ( سند و ريسيو ) مي كنيد ، ولي هزينه آن خيلي كم است ( البته بستگي داره به اون شبكه اي كه ازش اشتراك گرفتيد )
در مورد سوال دوم ، من ايسوز استفاده مي كنم و ازش رازيم
اقا کسی میدونه این ارور 718 مال چیه؟
مال من تازه دیروز وصل شده بود ولی امروز این ارور رو میده اصلا هم وصل نمیشه
از پارس انلاین هم گرفتم
ممنون از راهنماییتون:11:
شاتل سفارش دادم.
ولی وقتی به سایت شاتل رفتم برای سفارش و در قسمت سفارش ADSL فرم مربوطه را پر کردم وقتی کلید ارسال رو کلیک میکردم هیچ واکنشی نشان نمیداد و ظاهرا" سفارش ارسال نمیشد !:18:
و مجبور شدم از سایت مربوط به کرج() این کار را انجام دهم و یک صفحه باز شد و در آن نوشته بود در اصرع وقت با شما تماس میگیریم.کد:www.karaj.shatel.ir
حالا من از کسانی که از شاتل سرویس میگیرند خواهشمندم من رو راهنمایی کنند و بگن چرا از سایت اصلی شاتل سفارش ارسال نمیشد؟
معمولا" چند روزه با مشتری تماس میگیرند ؟
سلام:11:
ببخشید یک سوال مبتدیانه داشتم :
میخواستم ببینم که منی که برای اولین بار میخوام از شاتل سرویس بگیرم فقط باید هزینه مودم (55000) و هزینه سرویسی که میخوام بگیرم (24800) رو باید بدم (البته خودم نصب میکنم)
یعنی من با 80000 هزار تومن صاحب Adsl میشم ؟ درسته ؟
و یا اینکه باید هزینه ی چند ماه شارژ رو یکدفعه بدم ؟
آیا هزینه های دیگری هم دارد ؟
خواهش میکنم جواب بدید
نقل قول:
سلام رفیق
هزینه نصب ربطی به بلد بودن نبودن شما نداره.:31:به عبارتی میشه پول رانژه کردن خط
اگه تو کرج اسیا تک بود بگیر.چون هزینه نصب 5 هزار تومنه محدودیت دانلود هم نداره تازه با عوارض مخابرات اینا هم میشه 20 تومن.
یه زنگ بزن 1844/مشکل لینک نداشته باشن.2 هفته ردیفه
مودم هم یه چیز بگیر یه خروجی یو اس بی داشته باشه کافی.چون یه پی سی که بیشتر نداری.هزینه اضافس.
رو تمام هزینه هان سه هزار و پانصد تومان هم پول اسپیلتر بزار:31:
قربونت:11:
نقل قول:
چه خبره
یه مودم دی لینک dsl200
سی تومنه
تازه شارژ اول اسیا تک رایگانه
حداقلش هزینه 1 ماه رو باید بدی.اضافه شارژ دادن اصولا باعث تخفیفات میشه مثلا 3 ماهه 6 ماهه 1 ساله
با این هزینه برو وایرلس بگیر:46:
نقل قول:
دوست عزیز انگار توجه نکردی ایشون در کرج هستند
نه دوست عزیز این 5 تومان همون هزینه نصب مودم در منزل . بعضی از شرکتها هزینه رانژه میگیرننقل قول:
718 . مهلت بر قراري تماس PPP پايان پذيرفته است .نقل قول:
دو حالت داره هنوز چراغت ثابت نشده بوده یا مشکل از شرکت. البته در اینجور مواقع یکبار مودم خاموش و روشن کنی مشکل حل میشه
نقل قول:
بله با 8000 تومان صاحب ADSL میشوید. بهشون بگگو خودم مودم دارم البته میدونم شاتل قبول نمیکنه و مودمهاش رو بیاد یه جوری بفروشه.
نه اینکار نکن هزینه چند ماه رو نده. ببین اول از کیفیتش خوشت میاد بعداینکار کن. در ضمن صبا نت تو کرج سرویس میده256 میتونی از اون هم استفاده کنی.
هزینه دیگر ی نداره
با تشکر از همه ی دوستانی که من رو راهنمایی کردند.
کسی از اینترنت فن اوا اطلاعی داره تازه رشت نمایندگی زده با قیمت نسبتا خوب کسی تاحالا باهاش کار کرده؟
از دوستان کسی تا به حال گلدنت رو تجربه کرده؟ راضی هستید؟
دوستان با تشکر از اطلاعاتی که دادید ما در شمال غرب تهران هستیم میخواستم بدونم کدام شرکت بهترین اینترنت adsl رو ارائه میده و تعرفه ان هم مانند اسیاتک باشه ؟. یه سوال دیگه هم دارم انم اینه که من که در روز 14 ساعت پای اینترنت هستم ایا 256 با ترافیک 5 گیگ جوابگوی کار من است یا کم میاره البته بیشتر کار من تونت وب سایت و چت نهایتا دانلود چند برنامه است ؟ متشکر
نقل قول:
آره من تاییدش میکنم چون خودم دارم ازش استفاده میکنم tp-link td-8841
دارای 4 پورت اترنت و ا پورت usb
اگه از شرکت وندا vanda بخری 40 تومنه آدرسش میرداماد جنب برج آرین
راستی چند تا جوانمرد و هکذا شیر زن ! پیدا بشن به حاجی بگن اگه128 داشته باشی معمولا سرعت دانلودبا dap یا idm چند باید باشه ؟
و اگه با مرورگر دانلود کنی سرعتت باید چند باشه؟
حاجیت با مرورگر که عمرا 10-8به بالا بگیره !!!! اما با دانلود منجرها اگه حال adsl خوب باشه تا 40-35 هم میگیره !
اما مشکل اینه که اکثر اوقات سرعت دانلود مرورگر و دانلود منجر هم یکی میشه یعنی همون 10-8!؟
این آقایون سپنتایی و داتکی و صبایی و پارس آنلاینی و شهرادی و..... به حاجی بگن که سرعتشون (به طور میانگین) چنده ؟ بلکم ما هم از شک بیرون بیایم .
دوستان با تشکر از اطلاعاتی که دادید ما در شمال غرب تهران هستیم میخواستم بدونم کدام شرکت بهترین اینترنت adsl رو ارائه میده و تعرفه ان هم مانند اسیاتک باشه ؟. یه سوال دیگه هم دارم انم اینه که من که در روز 14 ساعت پای اینترنت هستم ایا 256 با ترافیک 5 گیگ جوابگوی کار من است یا کم میاره البته بیشتر کار من تونت وب سایت و چت نهایتا دانلود چند برنامه است ؟ متشکر
یه بار دیال آپ بودی و 14 ساعت بودی ببین حجم دریافتی ها چقدر هستنقل قول:
اما کلا محدودیت حجمی اصلا جالب نیست رو شرکت هایی فکر کن مثل داتک و یا پارس آنلاین در تهران که اصلا محدودیت نداره
پارس افلاین محدودیت گذاشته اینجا کیفیت افتضاح بیخیالش شو
نقل قول:
پارس آنلاین محدودیت داره. از اول اولم داشت
64=64گیگ:2:
128=8گیگ
256=20گیگ
64 چند گیگ ؟ :18:نقل قول:
64 که فقط ماهی 8 گیگ داره
با تشکر از شما میخواستم یه شرکت خوب برای اینترنت معرفی کنید که هم رنج قیمتش مثل اسیا تک باشه و هم کیفیتش بهتر باشه اسیا 128 رو میده 20 هزار تومان و 64 رو میده 10 تومان . متشکرنقل قول:
داتک یک کم گرونتره ولی کیفیتش خیلی بهترهنقل قول:
128= 24 تومان
64 = 15 تومان
آسیاتک هم بستگی به مرکز مخابراتیت داره.اگر جای خلوتی باشی تضمین میکنم که کاملا ازش راضی باشی.بودن کسایی تو همین سایت که با آسیا با سرعت 19-25دانلود میکردن.
ما سمت شهرک غرب هستیم . امار شهرک اسیا چطوره؟نقل قول:
اون زمان که من استفاده میکردم 64 گیگ بود. اخه فرقی نمیکنه اگه شما 24 ساعت هم بدون معطلی به اینترنت وصل باشید و دانلو د رو هم 6 ثابت بگیریم در 30 روز 15 گیگ بیشتر دانلود نمیتوانید بکنید.نقل قول: