آره خب شما موقع انتخاب تیم خودت و تیم چلسی با جهتهای راست و چپ دسته بازی میتونی تیم خودتو میزبان قرار بدی و چلسیو مهمان .نقل قول:
Printable View
آره خب شما موقع انتخاب تیم خودت و تیم چلسی با جهتهای راست و چپ دسته بازی میتونی تیم خودتو میزبان قرار بدی و چلسیو مهمان .نقل قول:
حسین امروز تیمت که واقعا شاهکار کرد توی مسابقات مواظب باش که اینجوری نشی:31:
سلام به همه دوستان گل.اول از همه خذف میلان عزیز و رئال رو به هوادارانشان تسلیت میگم.مخصوصا به هواداران میلان که با دیدن ترکیب تیم باید چنین نتیجه ای رو هم انتظار می داشتیم.ایشاا... سری آ جبران میکنیم.
من بخاطر تاخیر طولانی مدتم و بی نظمی هایی که احتمالا بخاطر من بوجود اومده از همه عذر خواهی میکنم اما مواردی پیش اومد که حدود یک هفته اصلا نتونستم بیام اینترنت.و از اینکه تیمم هنوز واگذار نشده ممونم.
اما من باز هم شاید نتونم مثل قبل حضور داشته باشم.جمعه یا پنجشنبه حتما میام و جواب نهایی ام رو برای ادامه یا انصراف میگم تا حق کسی ضایع نشه.
در آخر هم از همه دوستان و بخصوص حسین جان که در غیابم زحمت اداره تیمم به گردنش افتاد تشکر میکنم.
اقا من رفتم برا بازی با بارسا . . .
به نظر من مسابقات تا حدود یه هفته دیگه ادامه پیدا کنه بعدش حدودا دو سه هفته تعطیل بشه. چون توی عید خیلی ها ممکن هستش مسافرت برن.
اینتــر میــلان 2 - 1 بـــارسلــــونـــا
- این سیو :
کد:http://www.multiupload.com/PF8G25GAH2
- اینم فرم بـــارسا :
تا به حال تو عمرم این چنین بازی رو ندیده بودم . یک ربع اول که از دفاع خودم نمیتونستم تکون بخورم و فقط و فقط بارسا حمله میکرد . بعد از این حملات بارسا بازی یکم متعادل شد و یکی دوتــا حمله به سمت دروازه بــارسا داشتم. و نیمه اول 0-0 به پایان رسید. شروع نیمه دوم با توپ گیری از حریف با یه پاس تودر برا اتوئو با یه شوت از راه دور توپ به توردروازه بــارسا بوسه زد. و در طی چند حمله دیگه از طرف من وفشار تماشاگران یه کرنر بدست اومد که بروی دروازه سانتر کردم ومدافعین برگشت دادن که با یه شوت سهمگین توسط زانتی و با برخورد به چند نفر وارد دروازه بارسا شد. (OG) . گلی رو هم که خوردم . زلاتان از راست توپ رو سانتر کرد و کامبیاسو گرامی توپ رو با یه ضربه سر زیبا وارد دروازه خودی نمود.
- و اینـــهم آمـــار بـــازی :
من الان چند تا بازی معوقه رو به کامپیوتر سپردم بعد از اعلام نتایج بازیها نکاتیو باید درموردوضعیت لیگ بگم تا مسابقات از این حالت بلاتکلیفی دربیاد .
اقایون سلام عرض شد.
من تایپیک اول رو خوندم چیزی نفهمیدم.اگه میشه یکی منو راهنمایی کنه که چیکار باید کرد.و اصلا جریان چیه؟(زیر دیپلم لطفا):42:
سلام
من حاضرم که بازی ها رو انجام بدم
من باید با چه تیمی بازی کنم و میشه بگین چطور باید بازی ها رو انجام بدیم و چه روزایی بازی داریم ؟
متاسفانه اخیرا بعضی از بچه ها نسبت به انجام بازیهاشون خیلی بی توجهی میکنن مسلما این مساله نوعی بی احترامی به بقیه تلقی میشه . علاوه بر این , این مساله سبب اختلال در نظم بازیها شده درحال حاضر از 11 نفری که ابتدای فصل برای این بازیها اعلام آمادگی کردن 5 نفر یا اعلام انصراف دادن یا برای ادامه بازیها دودل هستند و یا اینکه کلا وضعیت خودشونو اعلام نمیکنن .
به هر حال با این شرایط و با توجه به اینکه داریم به ایام نوروز نزدیک میشیم به نظر میرسه بعد از پایان هفته هفتم بازیها باید موقتا بازیها رو تعطیل کنیم و بعد از تعطیلات بچه ها وضعیت خودشونو مشخص کنند که آیا تا آخر فصل خواهند بود و یا اینکه از ادامه بازیها منصرف شدن اگر تعداد افرادی که منصرف شدند زیاد باشن ما مجبوریم مجددا لیگو با تعداد کاربران کمتر راه اندازی کنیم چون زیاد جالب نیست که من هر روز چند تا بازی معوقه رو به کامپیوتر بسپارم چون اینکار هر روز کلی وقت از من میگیره علاوه بر این سبب مشکلاتی در لیگ میشه .
بنابراین ما بعد از پایان هفته هفتم لیگ موقتا لیگ رو تعطیل میکنیم تا وضعیت بچه ها مشخص بشه .
برنامه هفته چهارم بازیها
توضیحات :
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )آرسنال 0 ---------------------------------------- بایرن مونیخ 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
فرم ترکیب تیم بایرن مونیخ برای این بازی :کد:http://www.multiupload.com/X3TP1UHT7O
چلسی 0 --------------------------------------- یوونتوس 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
اینتر 1 ------------------------------------------- میلان 2
من سیتی 2 ------------------------------------ لیورپول 3
بارسلون 1 --------------------------------------- لاتزیو 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
رم 4 --------------------------------------------- لیون 1
گالاتاسرای 0 ------------------------------------ منچستر یونایتد 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
رئال 3 ------------------------------------------- والنسیا 0
برنامه هفته پنجم بازیها
توضیحات :
مارسی 0 ------------------------------ بایرن مونیخ 1
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
یوونتوس 1 ----------------------------- لیورپول 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
لاتزیو 0 -------------------------------- اینتر میلان 2
آ.اس رم 2 ----------------------------- چلسی 1
منچستریونایتد 0 ----------------------- بارسلون 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
آرسنال 0 ------------------------------ رئال مادرید 0 ( این بازی بدلیل برگزار نشدن در زمان مقرر به کامپیوتر واگذار شد )
میلان 1 ------------------------------- وردربرمن 1
برنامه هفته ششم بازیها
توضیحات :
چلسی ---------------------------بایرن مونیخ
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا پنج شنبه 20 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
لاتزیو ----------------------------- یوونتوس
اینتر 2 -------------------------------بارسلون 1
لیورپول --------------------------- آرسنال
رم 2 ---------------------------------میلان 1
منچستر سیتی ----------------- منچستر یونایتد
رئال مادرید 1 ----------------------- لیون 0
برنامه هفته هفتم بازیها
توضیحات :
بایرن مونیخ ----------------------------- لیورپول
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا جمعه 21 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب پنچشنبه 20 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
منچستریونایتد-------------------------- یوونتوس
مارسی --------------------------------- اینتر
رئال مادرید ------------------------------ چلسی
بارسلون -------------------------------- وردربرمن
رم -------------------------------------- لاتزیو
آرسنال --------------------------------- پورتو
میلان ----------------------------------- آژاکس
سیو بازیها :
کد:http://www.multiupload.com/89BQS8BGK9
من بازیمو انجام دادم در مقابل چلسی و با نتیجه ی 4-2 بازی رو بردم ستاره ی میدان رونالدو نقش زیادی در بازی داشت.
سیو بازی:
چرا اینجا اینقدر سوت و کور شده. هیچ کس نمیاد بازی شو انجام بده.کد:http://www.multiupload.com/AJQ214XUH0
این چه وضعیه.
اقایون من رفتم برا بازی با مارسی . . .
احنمال زیاد منم از این مسابقات انصراف میدم. اگه کسی خواستش چلسی رو برداره.
المپیک مــارســی 1 - 3 اینـــتر میـــلان
- اینم سیو بازی :
کد:http://www.multiupload.com/RVYWPPSW58
بــازی خیلی راحت بود نمی دونم چرا احساس میکردم تیم حریف یه جوری بی حاله و دوست نداره به دروازم حمله کنه. من هم از فرصتها نهایت استفاده رو کردم و سه گل رو به ثمر رسوندم. گل اولم اینجوری بود که با میلیتو به سمت دروازه شوت کردم و تو ریباند اتوئو دروازه رو بــاز کــرد.گل دوم روی کرنر بدست اومد که تو برگشت توپ توسط مدافعین حریف به پشت محوطه , زانتی بـــا یه شوت سهمگین و سر ضرب به سمت دروازه توپ رو به تور رسوند. گل سوم روهم زانتی با یه ضربه سر زیبا طی یک سانتر زیباتر از سالی مونتاری به دست اومد.
- اینــم آمـــار :
سلام داداش ها براي فصل بعد من با تيم منچستر بازي ميكنم...!
نبود با ليورپول...
نبود با رئال...
نبود با بارسا...
ديگه فوقش AJAX هم برميداريم!
سلام به همگي
آيا سايت طي دو روز گذشته براي بقيه ي بچه ها باز نمي شد ؟؟
من الان بايد با ارسنال بازي كنم ولي تركيب حبيب جان نيست
حسين جان بگو من كي و چطوري بايد بازي كنم اگه تركيب رو نداد حبيب
نمبخوام باريم به كامپيوتر واگذار بشه
من الان برنامه رو ديدم فكر كنم بتونم بدون تركيب هم بازي كنم پس من الان ميرم براي بازي با آرسنال
من براي بازيم يه مشكلي پيش اومده كه فعلا نميتونم بازي كنم پس فكر كنم به كامپيوتر واگذار بشه ...
شهاب جان نوبت بازیه حبیبه تیم شما مهمان .نقل قول:
حبیب باید بازیشو انجام بده.
سلام.مثل اینکه زیاد بودن گیمرها لیگ رو بدجوری بی نظم کرد.البته افرادی مثل من که نتونستن به موقع به بازیهاشون برسن هم مقصرن.من به نوبه خودم از همه عذر خواهی میکنم و اعلام میکنم که مشکلاتی که در این ده روز داشتم رو دیگه ندارم و حداقل میتونم یک روز در میون به انجمن بیام پس من ادامه میدم البته اگه لیگ تعطیل نشه.
-------------------------
من دیدم کسی بازی نمیکنه رفتم بازی کردم.
بارسا 3 --- 2 وردربرمن
برخی از بازیکنان اصلیم بدجوری از الان کم آوردن.نمی دونم چون تیم من دوندگی زیاد داره اینجوریه یا برای بقیه هم مشکل استامینا هست.از لحاظ بازیکن تیم خوبی دارم نمیدونم چجوری در بازیهای رو در رو تیمم باخته ولی مشکل اصلی من الان استامیناست که امیدوارم حداقل در نیم فصل دوم بازیکنان مثل آغاز فصل باشن نه در ادامه نیم فصل اول.
سیو لیگ:
ضمنا الان فقط من 7 بازی انجام داده ام و برخی تیمها هنوز 5 بازی هستن.پس من منتظر میمونم و فعلا بازی نمیکنم.کد:
http://www.multiupload.com/7XOTAPU3XX
سلام
می خواستم ببینم چه جوری میشه در این مسابقات pes شرکت کرد و باید چه کار کنم که منم بیام و مسابقه انجام بدم؟
یکی بگه چه جوری میشه در این مسابقات pes شرکت کرد ؟
سلام - چه جوری میشه در این مسابقات شرکت کرد ؟ لطفا راهنمایی کنید..........
من 2 تا بازی معوقه دارم ، سعی می کنم امشب بازی های خودمو انجام بدم
آقايون من هم ميخوام بازي كنم چيكار كنم...؟
بایرن 1 - 0 چلسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.multiupload.com/8PCBCAKT10/
محمد جان خودتو برای چی الکی به خاطر بازی با من خسته کردی من که از مسابقات انصراف دادم:20:
سلام
میخواستم بدونم قرار بود من تو مسابقات شرکت کنم ولی مثل اینکه یادتون رفت !!!
اگه میشه بگین با چه تیمی باید لیگ رو ادامه بدم و کی بازی دارم و سیو رو بزارین تا من بازی رو انجام بدم ( البته یه توضیحی هم بدین ممنون میشم - در مورد اینکه این عکسا رو واسه چی میزارن و ... )
ممنون میشم
دوست عزیز پست اول بری کامل توضیح داده شده. من میخوام انصراف بدم میتونی با تیم من یعنی چلسی مسابقات بری.
ممنون زياد با چلسي حال نمي كنم ولي رفاقته ديگه چيكارش ميشه كرد!:11:نقل قول:
ببخشیئ من اصلا نفهمیدم این بازی ها چطوری انجام می شه؟؟؟؟؟
بازی ها به این صورت هست که براساس برنامه هر کسی بازی می کنه و بعد از بازی سیو بازیو میذاره تا نفر بعدی اونو بگیره تا ادامه بده. بازی های رو در رو کاربران با هم همین جوری هست فقط مثلا بازی رفتو یه نفر بازی می کنه و بازی برگشت یه نفر دیگه بازی می کنه.
فعلا مسابقات تعطیل شده.
بابا بسه دیگه یک ماه شد .نــــبــــود . . .
فکر کنم باید مسابقات رو دوباره از اول بریم. من اولش گفتم که تعداد زیاد خوب نیستش. فکر کنم 5 نفر برای مسابقات خوب باشه.بعد اونایی که شرکت می کنن باید جوری باشه که بتونه اینجا بیان و جوری نباشه که برن و دیگه نیان. همون اول هر کی می تونه بگه.
من به دليل مشغله ي درسي ديگه نميتونم مسابقات رو دنبال كنم !
با معذرت از همگي
:10:
من هم می خواهم در مسابقات لیگ شرکت کنم لطفا اسم تیم من اینتر را اظافه کنید
سلام به همه دوستان عزیز.
ادامه مسابقات به دلیل عدم هماهنگی و حضور بموقع افراد حاضر در لیگ،لغو شده است.
ما هنوز در سعی و خطا برای اجرای یک لیگ منظم و جذاب هستیم.در لیگ اول که خوب هم پیش میرفت تجربیاتی برای مدیریت لیگ کسب کردیم و چون تعداد تقاضا ها برای اضافه شدن به لیگ زیاد شده بود،مجبور شدیم لیگ جدیدی راه بندازیم.در لیگ دوم هم متوجه شدیم تعداد افراد حاضر در یک لیگ نباید از 5-6 نفر تجاوز کند چون مدیریت و هماهنگی بازیها سخت شده و هماهنگی بین گیمرها با مشکل مواجه میشود.
بنابراین اگر تعداد متقاضیان از 5-6 نفر تجاوز کند،تنها راه حل اینست که چند لیگ بطور همزمان با هم اجرا شوند.تا اینجا کاربر عزیز 40 39 (حسین جان) مدیریت لیگها رو انجام میداد.ولی اگر قرار باشد چند لیگ با هم انجام شوند برای هر لیگ به یک نفر جهت سازماندهی بازیها و هماهنگی بین گیمرها نیاز داریم.بنابراین کسانی که می توانند مدت زمان بیشتری آنلاین باشن و بتونن با گیمرها هماهنگی و شناخت خوبی داشته باشن اینجا برای مدیریت لیگ می تونن اعلام آمادگی کنن تا پس از بررسی تعداد افرادی که برای لیگ و برای مدیریت یک لیگ (حدود دو سه نفر کافیست) اعلام آمادگی کردند،لیگهایی رو همزمان اجرا کنیم و پیش ببریم تا انشاا... با همکاری گیمرها،تا پایان فصل پیش بره.
برای حضور در لیگ ،هر دو روز یکی دو ساعت کافیه.
مدیریت لیگ هم میتواند در لیگ شرکت کند.
انتخاب تیم ها پس از مشخص شدن تعداد لیگ ها و گیمرها انجام می شوند.
لیگ ها در مود کامیونیتی بازی،و بصورت آفلاین توسط گیمرها انجام می شوند(توضیحات تکمیلی در پست اول)
فعلا دوستان عزیزی که حتما می تونن بطور منظم در لیگ حضور داشته باشن میتوانند اینجا اعلام کنند تا ابتدا تکلیف تعداد افراد مشخص بشه.
سلام محمد عزیز.
خوشحالم که دوباره میبینمت. من آمادگی خودم رو برای لیگ جدید اعلام میکنم.
سلام به عزیزانم.نقل قول:
تورو خدا بهم یاد بدید که چجوری توی مسابقات باید شرکت کرد.خیلی دوست دارم که شرکت کنم.
تشکر.