دوستان من میخوام سرویس 1 مگ بگیرم, سرعت دانلود و آپلودش چقدره؟ وضع پینگش چطوره؟ سرویس نامحدودش محدودیتی برای دانلود نداره که؟
Printable View
دوستان من میخوام سرویس 1 مگ بگیرم, سرعت دانلود و آپلودش چقدره؟ وضع پینگش چطوره؟ سرویس نامحدودش محدودیتی برای دانلود نداره که؟
واقعا گندش بزنه این ایرانسل دیگه به درد نمیخوره 5 تا آنتن پره اما 2کیلو دانلود میکنه ماه قبل یک و نیم گیگ از ترافیکمو نتونستم استفاده کنم (به این میگن دزدی از نوع شرعی) اولش خیلی عالی بود وقتی اومد نصب کنه گفت فکر کنم خونتون دم دکل . اما الان 2 ماه خیلی افتضاح شده خوشبختانه تا آخر عید قراردادم تموم میشه راحت میشم
من هم این مشکل رو دارم. سیگنال 100 درصد هست ولی سرعت افتضاح هست. من فقط با 20 تا کانکشن رو یه فایلنقل قول:
میتونم با سرعت کامل دنلود کنم. اگه بخوام با یک کانکشن فایل رو دانلود کنم سرعت در حد دایال آپ هست.
این مودم ها رو مبین نت قبول میکنه ؟
سرعت دانلود سرویس 128 کیلوبیت ایرانسل چنده ؟
:5: و من همچنان منتظر ترافیک دو برابرم :5::5:
در حالت تئوری 128 تقسیم بر 8 میشه 16 کیلوبایت که در حالت عملی بین 13 تا 15 نوسان دارهنقل قول:
برای من که اینطوره
من هم مودم رو آپگريد كردم . ولي يه سول چه تغييراتي انجام شده؟
سلام دوستان...ميشه بگيد چطوری ميشه مودم رو اپگريد کرد؟...مودم من از اين کله قندی های زرد هستنقل قول:
بعد يه مشکل ديگه بعضی وقتا که روشنش ميکنم همش ريست ميشه جريان چيه؟
ممنون ميشم اگه راهنمايم کنيد...مرسی
دوستان کسانی که براشون ترافیک 2 برابر اعمال نشده بود، کسی هست که اعمال شده باشه ؟
پشتیبانی که میگه در حال اعمالش هستیم....انگار دستی دارند کار میکنند !!!
براي من اعمال شده . راستي تا كي دارمش ؟الانم مسافرتم و شانزدهم ميام.تا آخر ماه دارمش يا بيشتر ؟ از اين به بعد هميشه ٦ كيك ميدن يا بخاطر عيده ؟ ممنون و تشكر
سلام....
دوستان من الان سرویس 128 دارم اگه بخوام 256 بگیرم حتما باید نامه بگیرم...!
تا آخر این ماه...از این به بعد هم بدن همیشه خوبه، ولی نمیدن!نقل قول:
کاشکی سرعتش را بیشتر میکردن آخه با ۱۴ کیلو بایت هم مگه میشه دانلود کرد . واقعا خسته کننده شده. اگر بخوای سرعت بالای ۱۲۸ بگیری که باید شرکت بزنی .امان از دست ایرانسل و همراه آخر
با سلام خدمت همه دوستان
مشکل در لاگین کردن در حالت بریج مشاهده میشه که ظاهرا" سراسریه!
با تشکر
آره برای منم همین طوری شده بودنقل قول:
سلام
آيا سرعت وايمكس از سرعت وصل شدن با موبايل بيشتره؟
سلام به همه من سعادت اباد هستم
باید بگم که خیلی ناکام بودم تاحالا
بعد 6ماه توی صف پارس انلاین موندن مدارکمو تحویل دادم و گفتن خط شما رو استعلام کردیم و مشکلی نداره و یه هفته ای وصل میشه ! بعد از یک ماه و نیم خودم رفتم مخابرات فهمیدم که خط ما ریموته و نمیتونیم بگیریم !
بعد که با مدیر پارس انلاین حظوری صحبت کردم گفتن که ما استعلام نکرده بودیم خواستیم کارتون زودتر راه بیفته.
اینا دردودل بود:-)
حالا مجبورم وایمکس بگیرم
مبین نت:قیمتاش و ترافیک شبانش خوبه ولی میگه منطقه شما Outdoor جواب میده ولی من میخوام مودمم Wifi باشه
ایرانسل:مودم Indoor جواب میده همسایمونم داره (راجب پینگ و سرعت و ایناش پرسیدم اطلاعات نداشت فقط گفت خیلی خوبه زود سایتارو باز میکنه!)ولی قبل از عید رفتم گفت طرح 3ماهه با مودم رایگان بگیرم گفتن مودم نداریم و 1ماه طول میکشه وصل بشه
.
حالا موندم صبر کنم تا شاید 1ماهه دیگه مبین ساپورت کنه یا اینکه ایرانسل بگیرم چون شاید مبین از یه ماه بیشتر بشه وایرانسلم تو یه ماه کیفیت و قیمتاشو بهتر کنه.
ممنون میشم از دوستانی که تو این منطقه از هر کدوم دارن نظر بدن
با سلامظاهرا از دیشب وایمکس تو لاگین کردن مشکل پیدا کرده!! بقیه دوستان هم همین مشکلا دارن؟؟؟ممکنه واسه این باشه که من مودم را آپگرید نکردم؟؟؟؟
یکی از دوستای من وایمکس ایرانسل داره و راضیه.بهش گفتم وایمکس که بیخوده و خیلی ها ناراضی هستن.در جواب گفت این مشکل مربوط به کسایی هست که از طرح مودم رایگان استفاده می کنن.من خودمم ایرانسل ندارم که ببینم همین طوری هست یا نه.:31:نقل قول:
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
راستی با مودم وای فای میشه وایمکس گرفت؟ همین مودم های عادی 802.11 b/g
راستی با مودم وای فای میشه وایمکس گرفت؟ همین مودم های عادی 802.11 b/g[/QUOTE
بله میشه
من خودم وایمکس ایرانسل دارم 6 ماه نا محمود با مودم رایگان هیچ مشگلی هم ندارم سرعتش 128 با یه --- میرسه به 270 سرعت دانلودم هم 21 هست البته بدون --- سرعت دانلود 14 هست.
مودمم از مدل wifi هست که واقعا عالیه الان تو خونه 3 تا گوشی یدونه رایانه و xbox خودمم 24 ساعته آنلاینن.
با كارت دانشجويي ميشه سرعت بالاي 128 گرفت ؟ كلا براي گرفتن سرعت بالاي 128 براي افراد شخصي چكارا ميشه كرد ؟
خیر دوست عزیز وایمکس و وای فای دو سیستم کاملا جدا هستندنقل قول:
نمیدونم.تو سرعت مشکل نبوده.تو خرابی مودم ها بوده.البته اطلاع دقیقی ندارم!نقل قول:
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
دوست بالایی که می فرمایند امکانش هست!:46:نقل قول:
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:36 PM ----------
چطوری میشه با چیز پی ان سرعت اینقدر بالا بره؟؟؟ عجیبه! :18:نقل قول:
---------- Post added at 10:40 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
البته تو سایت ایرانسل هم خونده بودم که سیستمشون به هم خیلی نزدیکه.البته اول اولی که وایمکس اومده بود.قبل از اینکه تبلیغ بشه.نقل قول:
بچه ها به نظرتون وایمکس بهتره یا ای دی اس ال شاتل؟
من میخوام شاتل بگیرم ولی این تبلیغات رنگارنگ ایرانسل منو وسوسه کرده (مودم رایگان)
خواهش میکنم راهنمایی کنید.
مودمتون چیه؟نقل قول:
درمورد سوال مودم wifi (منظوروشون مودمهای adsl است)و پشتیبانی از وایمکس فکر نکنم مودمی باشه که هم adsl wireless router باشه و هم وایمکس ساپورت باشه.
هنوز برای من واريز نکردن... ماه تموم شد ديگه...نقل قول:
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
يکی نميگه چطوری مودم رو اپگيرد کنم؟ bm632 هست فکر کنم. از اين کله قنديا...
دوستان با وایمکس ایرانسل میشه از نرم افزارهای چیزشکن استفاده کرد؟
من هم دقیقا همین مشکل رو دارمنقل قول:
قبلا یک فایل رو با یک کانکشن با سرعت کامل دانلود میکردم ولی الان 8 فایل رو همزمان هر کدوم با 8 کانکشن دانلود میکنم ولی هنوز سرعتن نصف اون چیزیه که باید باشه!
من اینترنت 1مگ نامحدود دارم و باید با سرعت 1024 کیلوبیت دانلود کنم ولی با سرعت 55 کیلوبیت دانلود میکنم یعنی حدود 1000 کیلوبیت کمتر از قرارداد!!!!
خب دزدی که شاخ و دم نداره
الان حدود 30-40 روز هست که وضعیت این منطقه به همین صورت هست.
من تو منطقه پونک هستم و چند نفر دیگه هم که همینجا هست همین مشکل رو دارن
شما تو کدوم منطقه هستین؟
موقع ثبت نام 128 محدود به جز هزینه تعرفه که توی سایت نوشته+مودم چیز دیگه ای هم میگرن؟؟چقدره؟؟
بین اج و وایمکس کدوم به صرفه تره؟؟
دوست عزيز اول اين اشتراک ها بين 8 نفر تقسيم شده...يعنی شما بايد 1024 رو به 8 تقسيم کنی...نقل قول:
البته من 128 دارم و هميشه همون 15-16 هست...من از شيراز هستم...ديگران رو نميدونم
البته امسال فکر کنم يه تغييراتی تو سرعت اينترنت مخصوصاً وايمکس بيفته...
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------
شما بايد رويه سرعت 100-140 حساب کنی...
:26::7::12:
سه گیگ من به حسابم ریخته شده
دوستان اگه یادتون باشه اگه طرح های 6 ماهه (مثلاً 128 6 ماهه با مودم رایگان) رو انتخاب می کردیم وقتی 6 ماه تموم می شد اجازه انتخاب سرعت های بالاتر رو نمی داد حالا دارم نگاه می کنم مثل اینکه این بند رو برداشتن. (تو سایت خود ایرانسل نوشته بود)
دوست بالایی که اطلاعات ندارند بیخود میفرمایند , ما مودم وای فای دار دو نوع بیشتر نداریم یکی ADSL و یکی هم وایمکس که اولی اینترنت رو از خط تلفن میگیره و به صورت وای فای پخش میکنه و دومی اینترنت رو از دکل های وایمکس میگیره و به صورت وای فای پخش میکنه اگر منظور شما این طوری هست که وایمکس بگیره و وای فای پخش کنه بله میشه ولی اگر منظورتون اینه که مودمی باشه که هم وای فای بگیره و هم وایمکس خیر همچین چیزی وجود ندارهنقل قول:
خیلی مسخرست من اواخر روز 3 ام حسابم رو با کارت شارژ شارژ کردم اما سیستمشون یه 3 ،4 ساعتی لگ داره به همین خاطر این ترافیک به من تعلق نمیگیره !!!
سلامنقل قول:
این مشکل کاهش سرعت رو من هم در حدود یک ماه هست که دچار شدم تو منطقه مرزداران. با پشتیبانی تماس گرفتم پیگیری کنن. امروز بعد از دو بار تماس گرفتن و چک کردن شرایط سیگنال دهی مودم، جواب به این مسخره ای به من دادن :
تو منطقه شما قدرت سیگنال بالاست (من هر 5 آنتن مودمم روشنه wifi) باید ببریش توی یک کمد یا چعبه یا اتاقی که سیکنال ضعیف بشه تا سرعتت بهبود پیدا کنه. منطقش هم این بود که در لحظه از 6 آنتن داری اطلاعات دریافت می کنی. سرعت دانلودم 48 بیشتر نمیشه (سرویس 512) با نرم افزار IDM --- اگه بدون نرم افزار دانلود کنم بیشتر از 10 نمی شه.
منم تو مرزداران هستم...6 تا چراغشم روشنه...ولی از این مشکلات شما تا حالا نداشتم...نقل قول:
سلام دوستان
کسی میدونه جریان این پیغامی که ایرانسل داده چیه؟ اگه نمیخواهید لاگین کنید و اتوماتیک وصل بشه راهش اینه؟
یه لینک هم داده ولی معلوم نیست چیه میری توش هیچی نیست ! :13:
ولی خدایی من تو اهواز دارم استفاده میکنم توی این 6 ماهه خیلی ازش راضیم و عالی بوده ... بهتر از ADSL هست بخصوص وقتی اینکه میری شرکت یا جلسه داری جاهای مختلف با خودت میبریش و استفاده میکنی از مودم یو اس بی :20:
خوب کسی جواب سوال رو میدونه؟
دوستان ماله من 3 روزه که قطعه....:19:
کسی تو شیراز هست که در حاله حاضر سرویسش وصل باشه.....
دو چند منطقه هم امتحان کردم مودم سالمه و ایراد از ایرانسله....
راستی سرویس من اعتباریه و چند روز پیش که حساب رو چک کردم دیدم 20 تومن هدیه دادن .... حالا نمیدونم عیدی دادن یا بخاطر دیرکرد تحویل مودم بود!
از مودم وایمکس مبین نت میشه برای وایمکس ایرانسل هم استفاده کرد؟