يه سوتي باحال از تمام ايرانيان با سواد .
اگه تو گوگل "خوانواده" سرچ كنيد 33000 صفحه نتيجه داره . اينم از عكسش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
يه سوتي باحال از تمام ايرانيان با سواد .
اگه تو گوگل "خوانواده" سرچ كنيد 33000 صفحه نتيجه داره . اينم از عكسش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افتخار میکنم ایرانیم چووون هیچ جای دنیا انقد به خانواده اهمیت نمیدن که تو مدل نوشتار داشته باشه
استغفرالله
من و دوستم دیشب رفتیم استخر... یه کم که شنا کردیم رفتیم تو قسمت سونا و جکوزی... بعد از تو آب گرم اومدیم پریدیم تو آب سرد. آبش کاملا شفاف بود و غیر از ما هم چند نفر دیگه تو حوض بودن. همه دورهادور وایساده بودیم به هم دیگه نگاه میکردیم. یهو من دیدم از زیر شورت دوستم یه مایه زرد رنگی داره بیرون میزنه و با یه حالت عجیبی تو آب پخش میشه ... منو میگی سریع به بقیه نگاه کردم تا ببینم اونها حواسشون هست که دیدم همشون با دهن باز دارن زیر آب رو نگاه میکنن. حالا این دوست ما هم کاملا عادی سرشو بالا گرفته بود و روبروشو نگاه میکرد. سه سوت حوض خالی شد و همه رفتن بیرون. منم یه پس گردنی زدم به دوستم و اومدم بیرون. جالب اینجاست که همه چیز رو انکار میکرد :دی...
چه باحال ! اینا دیگه تقریبآ عادی شده . کم کم میای تو خط ! :21:نقل قول:
ما مخلصیم عزیز!نقل قول:
این تاپیک باید مهم شه .حیفه :31:
این یه چیزی اونور تر از سوتیه!نقل قول:
ای بابا! تا باشه از این سوتی ها باشهنقل قول:
این هم جدید ترین سوتیه بنده:
یکی از دوستای قدیمیم رو دیدم ، مربوط به 8-9 سال پیش. اسمش رضا بود . یه دوست مشترک هم داشتیم اون وقتا اسمش محسن بود . آقا من رضا رو دیده بودم فکر کردم محسنه ! (حافظه افتضاح ماس دیگه) . اومدیم خوشمزگی کنیم یکم پشت سر رضا و گند کاریای قدیمیش حرف زدیم. نامرد هیچی نگفت ! گذاشت اراجیف من تموم شه ! آخرش گفت :
خب مجتبی جان ، شماره محسن رو هم بگیر ، یه روز 3تایی بریم بیرون. ما رو میگی... (بقیش رو میدونید! )
نمونه اون سوتی گره کور رو من هم دادم و آب میوه گیری رو خیلی بد گفتم. فرقش اینه که همه خندیدن و تابلو کردن ولی خودم خجالت کشیدم.
چند وقت پیش یه سوتی دادم و تو قلیون فوت کردم ولی چون زیاد مهم نبود گفتم ننویسمش. ولی دیروز داشتم سیستم رو گرد و خاک گیری و از این کارا میکردم که اومدم اون یارو راه راهه رو Cpu رو خاکشو فوت کنم عوضش همشو کشیدم تو دهنم.
نمیدونم با چه عقلی این کارو کردم. یک ساعت سرفه و عطسه و آنفاکتوس میزدم.
مسئولين استخر كاري نكردن؟نقل قول:
من و دوستم دیشب رفتیم استخر... یه کم که شنا کردیم رفتیم تو قسمت سونا و جکوزی... بعد از تو آب گرم اومدیم پریدیم تو آب سرد. آبش کاملا شفاف بود و غیر از ما هم چند نفر دیگه تو حوض بودن. همه دورهادور وایساده بودیم به هم دیگه نگاه میکردیم. یهو من دیدم از زیر شورت دوستم یه مایه زرد رنگی داره بیرون میزنه و با یه حالت عجیبی تو آب پخش میشه ... منو میگی سریع به بقیه نگاه کردم تا ببینم اونها حواسشون هست که دیدم همشون با دهن باز دارن زیر آب رو نگاه میکنن. حالا این دوست ما هم کاملا عادی سرشو بالا گرفته بود و روبروشو نگاه میکرد. سه سوت حوض خالی شد و همه رفتن بیرون. منم یه پس گردنی زدم به دوستم و اومدم بیرون. جالب اینجاست که همه چیز رو انکار میکرد :دی...
فكر كنم تا عمر دارين ديگه به اون استخر نريد.
تو آزمایشگاه شیمی عمومی بودیم و استادمون گفت توی هر کدوم از لوله ها به مقدار 10 میلی لیتر یا 10 سی سی از اون مایع بریزید. حدودن 12 نفر بودیم توی گروه های 2 نفره.
10 نفر از بچه ها یعنی 6 گروه بجای اینکه 10 میلی لیتر بریزند 1 میلی لیتر ریختند چون یک دهم میلی لیتر رو با یک میلی لیتر اشتباه گرفته بودن.
هم گروهی من هم اگه ولش میکردی همون یک میلی لیتر هم نمیریخت!
ولی من مثل یک قهرمان! رفتم اشتباه بچه ها رو به استادمون گفتم و نزد استاد مقام ومنزلتی کسب نمودیم! و استاد سر بچه ها داد زد ولی سر من نه! استادمون زن بودا !
این سوتی بود یا یک خاطره از پاچه خواری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا این دوستمون درباره استخر گفت من یه خاطره خنده دار در گوشه مغزم که دیگه عنکبوت داشت خونه میکردم پیدا کردم
یک روز رفتیم استخر رفیقم در گوشم گفت من شرت خوب ندارم یه شرت دارم واسه بابامه گفتم اشکال نداره بپوش بیا رفتیم تو استخر(عمیقشا نا سلامتی ما شناکاریم) من یه شیرجه زدم رفیقم جو گیر شد شیرجه زد خودش رفت ولی شرتش همونجا موند دیگه در یک ثانیه من که نتونستم جلو خودما بگیرم زدم زیر خنده همه نگاشونا کردن بطرف این دوستمون کل استخر خنده بازار شد این رفیقمون هم که دوباره پرید تو اب که زیاد ضایع کاری نکنه منم با یه عمل انسان دوستانه شرتشا واسش اوردم .....
--------------------------
یه بار سرکلاس فیزییک نشسته بودیم (کس غیره ای نیستی حالم ازش بهم میخوره) دیگه داش خوابم میبرد از بس صدای این معلم نرم لطیف بود :19: یهو دیدم داره یکی زنگ مغزما میزنه درا که باز کردم دیدم ایده اومده:21:دستم را گرفتم جلو دماغم به معلم گفتم دماغم دراه خون میاد گفت کوووووو حالا به زور داره دست منا از جلو دماغم بر میداره خلاصه وقتی دستما برداش دید چیزی نیست کلاس در سکوت محض فرو رفت بعد یهو مثل تی ان تی منفجر شد و معلم دوست داشتنی هم واسم یه منفی طویل در نظر گرفت دیگه تموم شد !
چرا دیگه مارو انداختن بیرون از قسمت سونا و جکوزی... آخه بدبختی اینه که صاحب استخر دوست صمیمی بابامه و خبرش به اونم رسید و آبرو حیثیت من رفت. چرا میرم تازه از من پولم نمیگیرن ولی با این دوستم دیگه عمرا برم.نقل قول:
آقا از خنده مردم... دمت گرم خیلی باحال بود:دینقل قول:
چرا هر کاری میکنم صفحه 290 باز نمیشه؟ :o اینجا توی لیست اومده اما باز نمیشه کلیک هم میکنم باز صفحه 289 میاد
73 تا صفحه بیشتر نداره چه جور صفحه 289 میارهنقل قول:
اگر من این موضوع رو نمیگفتم و سر اخر استاد وقتی 15 دقیقه مونده به تموم شدن ازمایشگاه میفهمید از همه اون بدبختا یک دو نمره کم میکرد. ولی چون هنوز وقت بود که بچه ها ازمایش رو انجام بدن فقط داد زد! وگرنه اگه یه جلسه از ازمایشگاه تلف میشد اونا بیچاره ومن رستگار میشدم.نقل قول:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://-------------/files/lbbip6c3hkbgag70i1tf.gif
دوستان خسته نباشید
کلی حال کردیم:46:
خاطرات استخر خیلی جالب بودن :دی:31:
از اونجاییکه حافظه من کوتاه مدته :20: خیلی چیزی یادم نمی مونه
پریشب یه سوتی دادیم خیلی خجالت کشیدم خداییش:43:
مهمونی بودیم :7: دختر یکی از دوستای بابام اومد یه سوال کامپیوتری کرد
منم اومد بگم ویروس کش رو سیستمت نصبه؟:question:
بجاش گفتم ویروس ک...:blush:
سوتی سما هم ته سوتی بود ( نیما رو می گم !) برای هر کسی یه جوره دیگه مال من الان 73 تا صفحست چون تو تنظیمات گفتم هر صفحه 30 یا 40 تا پست داشته باشه ! دی:
سوتی در سوتی شد ! وحیدم که حواسش نبود و ....
راست میگی :دینقل قول:
یه سوتی هم برای شوهر عمه ی من بود تو همین مایه هانقل قول:
تابستون پارسال بود فکر کنم پنجره ها باز بود تو خونه پر پشه شده بود اومد بگه چارشون مگس کشه گفت چارشون مگس ک.....:21:
یه لطحه همه جا ساکت شد اما 1 دقیقه هم نشد جو خونه به حالت عادی برگشت:5:
اينجاست كه ميگن مقت باشه كوفت باشه.نقل قول:
چرا دیگه مارو انداختن بیرون از قسمت سونا و جکوزی... آخه بدبختی اینه که صاحب استخر دوست صمیمی بابامه و خبرش به اونم رسید و آبرو حیثیت من رفت. چرا میرم تازه از من پولم نمیگیرن ولی با این دوستم دیگه عمرا برم.
سلام به همه این قطعه سوتی مال دورانی بود که سوار واحد میشدیم
---------
اقا من و دوتا از دوستان رفتیم سوار خط واحد شدیم بعد نفر جلوی ما موبایلشا دست گرفت و شروع کردن به صحبت کردن آقا این یه جور حرف میزد فکر کردیم که رییس جمهور یه خراب شده ای هست خلاصه یه چند دقیقه ای که صحبت کرد یهو موبایلش زنگ زد:18: یه لحظه در مغز فندقی بچه ها عبور کرد که عجبا چه جوره این؟؟؟؟!!
یهو 2000 همه افتاد زدن زیر خنده این یارو هم که اومده بود جلوی همه افه بره 10نوع رنگ پوستری به خودش دید:27:خلاصه اینقدر بچه ها خنده کردن که از ایستگاهی که میخواستیم رد شدیم خلاصه سرتونا درد نیارم وقتی ایستگاه بعدی خواستیم بپیاده ایم من دست بر جیب دیدم 0 دانه بلیط در جیب خود موجود است به احسان (یکی از مغز فندقی ها) گفتم من بلیط ندارم احسان هم که گفت مگه قرار نبود بلیط من و رحمان را حساب کنیی گفتم بابا جیب شلوارم سوراخ بوده همش افتاده (چاخان گفتم ) خلاصه رفتیم جلو به راننده با چند جمله ناز نازی بهش رسوندیم که ما بلیط نداریم ولی حیف این جمله ها راننده قبول نمیکرد خلاصه این یارو که افه میرفت اومد و بلیطمونا حساب کرد.......:40:ولی دمش گرم عجب مرامی داشت با اینکه اینقدر مسخرش کردیم ولی .....
بچه ها سوتي داغ ايرنا
تيم فوتبال روسيه به مرحله فينال بازيهاي يورو ۲۰۰۸راه يافت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۰۲/۰۴/۸۷
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ۲۰۰۸فوتبال هلند _ روسيه
تيم ملي فوتبال روسيه شنبه شب درششمين بازي در مرحله يك چهارم نهايي در شهر بازل سوئيس توانست با قدرت تيم ملي فوتبال هلند را شكست دهد و به فينال بازيهاي يورو ۲۰۰۸راه يابد.
دراين بازي پر گل كه ۱۲۰دقيقه به طول انجاميد تيم روسيه توانست در دقيقه ۵۶توسط پاوليچنكو به گل اول بازي دست يابد .
در دقايق پاياني نيمه دوم فن نيستروي توانست گل اول تيم هلند را وارد دروازه روسيه
كند .
تيم روسيه در نيمه دوم وقت اضافه بازي توانست دو گل به تيم هلند بزند و اين گلها را
تاربينسكي و آرشاوين وارد دروازه هلند كردند و با اين نتيجه تيم روسيه توانست با قدرت به مرحله فينال بازيهاي يورو ۲۰۰۸راه يابد.
اين هم لينكش
کد:http://www2.irna.ir/fa/news/view/menu-154/8704022661025534.htm
خیلی با حال بود:27:نقل قول:
این سوتی منو یاد یکی از سوتی های خودم انداختنقل قول:
مشابه این اتفاق واسه منم افتاده بود
یه روز ساعت 2 ظهر بود که می خواستم برم دانشگاه و هر چی منتظر تاکسی شدم یا نبود یا مسیرش به من نمیخورد و از اونجایی که دیرم شده بود مجبور شدم سوار ماشین شخصی بشم
یه مقدار از راهو که رفتیم متوجه شدم راننده یه خورده سرو گوشش میجنبه
منم گوشیمو برداشتم و جوری حرف زدم که یعنی دارم با بابام میحرفم و یعنی بابام منتظرمه تا برم پیشش
تو حین حرف زدن با خودم(مثلا بابام) بودم که یدفعه گوشیم زنگ خورد
ابروم رفت راننده از توی اینه بهم پوزخند زد
منم که خیلی حول کرده بودم با اینکه به مقصد نرسیدم همونجا پیاده شدم
این درس عبرتی شد که هر وقت می خوام از این شگرد استفاده کنم قبلش گوشیمو سایلنت کنم!
خوب گوشی رو سایلنت میکردی اینجوری آبروت حفظ میشد :27::21::27::21:نقل قول:
خیلی با حال بود کلی خندیدمنقل قول:
بایستی سر و دنبشونو چید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] { تا نجنبه دیگه ... }نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لیلا خانوم...
اره دیگه از این به بعد اگه خواستم از این کارا بکنم قبلش سایلنت میکنم:27:نقل قول:
ویرایش شد ........................................
یه سوتی از علیرضا منصوریان تو همین برنامه جام ملتهای اروپا ... اول داشت در مورد ظرفیت باخت بازیکنای پرتغال صحبت میکرد و وسط حرفاش گفت من این بازی رو از شبکه Zdf نگاه میکردم..... بعد صحبت از پخش زنده صدا و سیما شد منصوریان گفت : واقعا دست مسئولین صدا و سیما درد نکنه. هزینه پخش زنده بازی ها خیلی بالاست ولی صدا و سیما با خرید امتیاز پخش بازی ها باعث شده دیگه مردم به کانالهای ماهواره رو نیارن و همین شبکه 3 رو نگاه کنن... که در این لحظه فردوسی پور سریعا سوتی منصوریان رو گرفت و گفت همین الان شما گفتید از Zdf نگاه میکنید که منصوریان اومد ماسمالی کنه گفت من آلمانی بلدم بخاطر این Zdf نگاه میکنم.....
از سری روشهای مردم ازاری من دیشب یک سوتی حاصل شد
نزدیک دو ماه دوستم را در عمل چتیدن که مثلا من یه دخمل بودم سرکارش گذاشته بودم تا اینکه دیشب دستم رو شد همشهم بخاطر یک سوتی!!!!:41:
دیشب گیر داده بود که شمارتو بده منم یه شماره الکی دادم که دیگه انقدر نگه بعد از چند سکند(SECEND) پی ام داد که پیامک(اس ام اس و به عبارتی مسیج) واست اومد منم گفتم اره گفت وازش کن بخون منم بهش گفتم خالی اومده:21: پی ام داد که من اصلا اس ام اس ندادم دارم :18:زنگ میزنم!!!!!!:18: منم اومدم ماسمالی کنم نوشتم که من گوشیما دایورت کردم:27: نوشت دایورت کردی رو گوشی وحید(خودما میگه vahid78)!!!!:18: خلاصه فهمیدو ما ضایع شدیم نمیدونم از کجا فهمید منم !!!پی ام داد که فردا بالا طناب داری !!!!!:5:حالا یه چیزی بگم جالب تر این دوستمون خیلی ادم مومن و با خدای بود نمیدونم چطور سر از چتیدن دراورد:31:
حالا جدی جدی مگه ازzdfپخش میشه؟من که هر چی نگا کردم داره فیلم میده!!!!نقل قول:
ای ول سوتی خیلی باحالی بودنقل قول:
من قبلا يه همچين چيزي ثبت كردم ولي بزاريد يه بار ديگه تعريف كنم.نقل قول:
از سری روشهای مردم ازاری من دیشب یک سوتی حاصل شد
نزدیک دو ماه دوستم را در عمل چتیدن که مثلا من یه دخمل بودم سرکارش گذاشته بودم تا اینکه دیشب دستم رو شد همشهم بخاطر یک سوتی!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب گیر داده بود که شمارتو بده منم یه شماره الکی دادم که دیگه انقدر نگه بعد از چند سکند(SECEND) پی ام داد که پیامک(اس ام اس و به عبارتی مسیج) واست اومد منم گفتم اره گفت وازش کن بخون منم بهش گفتم خالی اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پی ام داد که من اصلا اس ام اس ندادم دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنگ میزنم!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم اومدم ماسمالی کنم نوشتم که من گوشیما دایورت کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشت دایورت کردی رو گوشی وحید(خودما میگه vahid78)!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه فهمیدو ما ضایع شدیم نمیدونم از کجا فهمید منم !!!پی ام داد که فردا بالا طناب داری !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا یه چیزی بگم جالب تر این دوستمون خیلی ادم مومن و با خدای بود نمیدونم چطور سر از چتیدن دراورد
يه بار داشتم چت مي كردم يه پسر ايراني خودشو جاي يه دختر خارجي جا زده بود و داشت به قول خودش من رو خر مي كرد. يه نيم ساعتي انگليسي چت كرديم بعدش ديگه خواستم برم به فارسي نوشتم : خوب حالا راستشو بگو اهل كدوم شهري اونم هي مي زدasl asl منم گفتم راحت باش منم مثل خودت ايرانيم. به انگليسي نوشت كه چرا فكر ميكنم اون ايرانيه منم گفتم اگه نيستي چطور اين همه فارسي رو خوندي خلاصه خودشو خيس كرد.
يكي از رفقا يه فروشگاه اينترنتي داره كه خيلي بهش ميرسه و هر از گاهي هم به سايت هاي ديگه سر ميزنه كه بقيه سايت ها چي گذاشتن براي فروش.
كلا هم مخالف سايت زرد و محصولات زرده. يه بار رفتم پيشش ديدم يه صفحه باز كرده كه فقظ يه عكس تبليغاتيه. توي عكسه تبليغ مستند جن و روح و از اين حرفا. منم گفتم نگاه مردم چه آشغال هايي مي فروشن. يه لحظه به ادرس سايته نگاه كردم ديدم سايته خودشه..............................
من بعد از قهرمانیه استقلال یه تایپیک باز کردم به نام استقلال قهرمان جام حذفی شد.بعدا تو متنش نوشتم که استقلال قهرمان لیگ برتر شد. ولی هیچ کس نفهمید به جر 1 نفر . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فهمیدم گفتم چون هم تیمی هستیم چیزینگم بهتره:10:نقل قول:
نقل قول:
بعدش چیزی بهت نگفت!!!:21:
شما چقدر اخطار داری :31:نقل قول:
سوتی دسته اول مربوط به 15 ثانیه قبل از نوشتن این پست:
تو خونمون فامیلا داشتن حرف میزدن و چرت و پرت و بحث های جدی...
منم از پشت کامپیوتر بلند در جواب حرف یکی از فامیلا گفتم:
گویند پدر تو بود لیلی از فضل پدر تو را چه خیلی؟
حتی نگفتم تو را چه خیری که طبیعی تر باشه...
بعدش تازه فهمیدم کلی سوتی دادم. همه خندیدن. الان روم نمیشه بیرون برم از اطاق.