سلام
بهترین ال ای دی سامسونگ 46 اینچ الان چه مدلیه و چند قیمته ؟
این مدلا 3d هم قابلیت پخش 3d دارن هم قابلیت پخش2d ???? یعنی با دکمه ای چیزی این کارو انجام میدن که الان 3d نگاه کنی یا 2d ؟؟؟
سلام
بهترین ال ای دی سامسونگ 46 اینچ الان چه مدلیه و چند قیمته ؟
این مدلا 3d هم قابلیت پخش 3d دارن هم قابلیت پخش2d ???? یعنی با دکمه ای چیزی این کارو انجام میدن که الان 3d نگاه کنی یا 2d ؟؟؟
سلام خسته نباشید بچه ها
یه سوال در مورد تلویزیون تا قیمت 2 میلیون چی خوبه ؟ یکم هم بالاتر شد ایراد نداره
ممنون فقط نمیخوام پول اینچ های بالا رو بدم
چیزی که از مطالب دوستان فهمیدم مثل اینکه سونی پاناسونیک و پایونر نسبت به بقیه گوی سبقت رو در دست دارند
-بهترين در 3d ها c8000 ودر غير 3d ها c6900 هستنقل قول:
-بله اگر سورس 2d باشه قابليت كانورت رو داره البته خوب قطعا مشابه 3d واقعي نيست
-انتخاب برند خيلي سليقه اي هست در همه برندها از جمله برندهايي كه مد نظر شماست مدل هاي بسيار خوبي وجود دارهنقل قول:
-panasonic v20
-sony ex700
اين دو مورد ميتونه با رنج قيمت شما جور در بياد
با سلام
دوستان، من تقریبا تصمیم قطعی داشتم که پاناسونیک وی 20 رو تهیه کنم، اما با خوندن بعضی پست ها نسبت به عملکردش واسه سورس های غیر اچ دی شک کردم. می شه بگید کدوم پنل ها بهترین عملکرد رو با سورس های اس دی دارند؟ مثلا سونی EX 500 چطوره؟ من بیشتر دی وی دی و کانال های م.ا.ه.و.ا.ر.ه رو نگاه می کنم... اگر هم در مورد وی 20 اشتباه میکنم، لطفا بگید....
برند رو که گفتم که نه تعصب و علاقهی خاصی ندارم...نقل قول:
در مورد نوع هم مشکل خاصی نیست با توجه به مواردی که گفتم ال ای دی یا پلاسمای خوب هرچی مد نظرتون بود تا همون قیمت بگید!
ممنون از توجهتون! :11:
درسته. ال سی دی های سامسونگ مثل C695 بهترین نتیجه رو برای کیفیت DVD دارند . حتی بهتر از مدل EX500 . این موضوع دقیقا توسط کارشناسان سایت رویو Cnet ذکر شده. اینطور که من مطالعه کرده ام تو فاصله های نزدیک از تلویزیون های پلاسما پاناسونیک تصویر تارتر از نمونه های LCD است و LCD ها تصویر تیزتری ایجاد می کنند.نقل قول:
دوست عزیز من بارها تصاویر مختلف تلویزیونهای ال ای دی رو مقایسه نمودم 6960 سامسونگ بهترین گزینه برای غیر سه بعدی است و c8000 سامسونگ و EX700 سونی بهترین برای سه بعدی .درسته سلیقه ای هستش اما رنگها و کنتراست این تلویزیونها واقعیت رو به شما نشان میدهند .
اگه کنتراست را هم در نظ بگیریم ، درباره C6960 و C8000 حق با شماست. من با توجه به گفته های سایت Cnet جواب دادم.
EX700 هم تو کنتراست در مقایسه با LCD های LED Backlight سامسونگ و حتی ال جی در رده پایین تری است و نمیتونه مشکی خیلی عمیقی ایجاد کنه.
با سلام
قصد خرید یک تلویزیون مناسب رو دارم با این ویژگیها :
1-از بین برندهای سامسونگ یا ال جی 2- ترجیحا ال ای دی (اگر ال سی دی با کیفیتی هم یشناسید لطفا معرفی کنید ) 3- لطفا مدلهایی رو که نام می برید اگر گیرنده دیجیتال دارند ذکر کنید 4- آیا تلویزیونهای 100 هرتز در برابر حرکتهای سریع تصویر کم نمیارند مثلا مسابقات فوتبال 5- بتونم تصاویر و عکسهای مختلف رو با کیفیت خوب از طریق فلش بوسیله تلویزیون ببینم 6- قیمت تا حدود یک میلیون و 500 یا 600
7- سه بعدی نباشه .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ازدوستان تعریف ال ای دی 8500 ال جی رو زیاد شنیدم آیا خریدش مقرون به صرفه هست چون قیمت بالایی داره ... لطفا اگر از برندهای ال جی و سامسونگ مدلهایی رو با کیفیت نزدیک به این مدل و قیمت مناسبتر میشناسید معرفی کنید ...
فکر می کنید قیمت ها برای شب عید پائین بیاد یا نه ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پیشاپیش از لطف دوستانی که پاسخ میدهند تشکر میکنم .
-اگر پلاسما ميخواين سراغ v20 پاني بريننقل قول:
-اگر lcd به نظر من بهترين گزينه c650 سامسونگ هست با رنج قيمت خيلي ملايمتر و عالي نسبت به هزينه شما
-همينطور ex700 سوني هم گزينه مناسبي هست از برند سوني
دوست عزیز جواب سوالاتونو دادم ممنون میشم منم راهنمایی کنید! :20:نقل قول:
-در مورد گزينه مورد نظر شما با توجه به هزينه اي كه دارين ميكنيد من پيشنهاد ميدم سراغ ال سي دي ها بريننقل قول:
-ميتونيد در اينچ هاي 40-46 انتخاب هاي خيلي خوبي داشته باشين
-lg l d660
-samsung c650
-هر دو مدل تيونر ديجيتال دارند واز طريق فلش تمامي فايل هاي مورد نظر شما رو اجرا ميكنند
-در مورد هرتز ال جي 200 هرتز هست واز اين نظر شايد موفق تر عمل كنه
-در مورد فوتبال وحركات سريع هنوز ال سي دي ها فاصله داردن با پلاسماها
-در مورد ال اي دي هاي گران قيمت واقعا بستگي به نظر شما داره
-خيلي وقت ها تفاوت ld660 با 8500 براي يك كاربر خونگي چيزي جز طراحي و اسليم شدنش نيست
-در مورد قيمت ها هم قطعا نزديك عيد ممكن بخاطر جشنواره كاهش قيمت داشته باشه
-شما چند مدلي رو كه عنوان شد از نزديك مقايسه اي بكنيد بعد نظر خودتون رو هم بگيننقل قول:
نقل قول:
نمی دونم چرا اما شاید به خاطر چند تا تجربه خیلی بد از محصولات سامسونگ تو همه رده ها از صوتی تصویری گرفته تا لوازم خانگی، خیلی از سامسونگ دل چرکین هستم و اصلا رغبت نمی کنم بهش فکر کنم. البته می دونم سامسونگ تو زمینه ال سی دی از قوی ترین ها ست، اما اگر باز هم بخرم و بد در بیاد، دیگه نمی تونم خودمو ببخشم... واسه همین دوستان لطف کنند در مورد گزینه هایی غیر از ال جی و سامسونگ راهنمایی کنند، خیلی ممنون می شم.
-اگر ميتونيد هزينه كنيد برين سراغ سري هاي 9 فيليپس ويا nx هاي سونينقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
متاسفانه نمی تونم. حداکثر بودجه ام 2 میلیونه... با گارانتی و بی گارانتیش برام فرقی نمی کنه.... اما این طور که دستگیرم شده، EDGE LED ها تفاوت زیادی با ال سی دی های خوب ندارند و تازه بعضی مشکلات اضافه هم دارند. نظرتون درباره توشیبا XL 700 یا شارپ LE700چیه؟؟ توشیبا هم البته EDGE هست ولی دست کم در توان پرداخت من هست.
-اگر دنبال مباحث edge led ها هستين و مشكلات اونهانقل قول:
-برين سراغ le700 كه ديگه اين مشكلات رو نداره البته توصيه ميكنم تصويرش رو حتما مقايسه اي بكنيد با بقيه مدل هايي كه مدنظرتون هست
دوستان نظرتون در مورد ال سی دی های ایکس ویژن چیه؟
32
لوتوس
ممنون از اینکه راهنمایی کردید .نقل قول:
اگر امکان داره چند تا ال ای دی هم معرفی کنید .
اگر خود شما باشی و با این پول می خواستی خرید کنی ال سی دی را انتخاب میکردی یا ال ای دی رو .
-در 3d هانقل قول:
-lg le8500
-samsung v6900
-ex700
-در 3d و رنج هاي گراون تر تا حدودي :
-lg 9500
-samsung c8000
-nx 700-800
-philips 8-9 series
sharpl le
.
..
-من با پولي كه مد نظر شماست قطعا ال سي دي ميگرفتم نه ال اي دي
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
-قيمت معمولا مناسبي دارند واكثرا پنل هاي سامي هستند گويانقل قول:
برای قشر مستضعف خیلی خوبه ولی برای اونایی که مایه تیله بیشتری دارند افتضاحه.:27:نقل قول:
نقل قول:
دست گلت درد نکنه اگه بخوای بهترین تلویزیون 46 اینچ رو برای خودت انتخاب کنی که از دید خودت کمترین نقص رو داشته باشه بیشترین امکانات
و اکثر برتری ها رو نسبت به بقیه تلویزیون ها داشته باشه تا 2/5 میلیون چه انتخابی رو میکنی ؟؟؟
اگه زحمت نیست یکم نسبت برتری هاش رو به رقیب های نزدیکش هم توضیح بدی ممنونت میشم گل :40:
آخخخ ببخشید جوابتونو ندیدم... خب بین c650 و ex700 تصویر کدوم به نظرتون بهتره!؟ خصوصا از لحاظ fast motion بودن واسه فیلم و بازی!؟نقل قول:
-نميشه گفت بهترين مدل اين هست چون واقعا هر مدلي نقايصي(البته ممكن از ديد خريدار متفاوت باشه ) مربوط به خودش رو دارهنقل قول:
-من خودم يك فروند 46c6900 گرفتم دلايل و سلايق خودم رو دارم
-كنتراست كاملا قابل قبول
-ديزاين وطراحي زيبا
-امكانات فوق العاده عالي
-در مورد نقايص اون هم بايد بگم مشكلات عمومي ال اي دي ها رو داره :
-مشكل ابري شدن (البته تا حدودي )
-صداي به نسبت ضعيف تر
-قيمت خوب به طبع بالاتر
-قطعا از ديد سايت ها و رويو هاي معتبر پلاسماها از نظر تصوير برتر هستند
-منتها من سليقه خودم رو دارم و ازش لذت ميبرم
-شما هم همينطور از نزديك پنل هاي مطرح بازار رو ببينيد
-اولويت هاي خودتون رو در نظر بگيرين (مثلا عده اي گيم بازي ميكنند خوب قطعا پلاسماها برتر هستند -عده اي به usb پنل نياز دارند قطعا سراغ برندهاي ال جي وسامي ميرن -و....)
-من پيشنهاد ميكنم پنل هاي زير رو از نزديك ببينيد :
panasonic v20
lg le8500
samsung c6900
sony ex700-710
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
-خوب يكي ال سي دي ويكي ال اي دي مقايسه كمي سليقه اي ميشهنقل قول:
-در مورد حركات سريع مشابه هم هستند شما اگر گيمر حرفه اي هستين سراغ v20 برين
-c650 ميتونه يكي از بهترين انتخاب ها باشه به نظر من
سلام
می خواستم یک LED 40 بخرم از دو مدل زیر نمی دونم کدوم یکی رو انتخاب کنم
1- Sony KDL-40EX710
2- Samsun 40C6960
با تشکر
با درود
لطفا چند ال سی دی معرفی کنید که مشخصات زیر را داشته باشد.ممنون
-42 اینچ
-قابلیت پخش فیلم از روی فلش (usb v.2 )و زیرنویس فارسی
- حداقل دو ورودی av (جهت ----- و ویدئو سی دی)
-حداقل دو ورودی hdmi
-حداقل یک ورودی dvi (جهت کامپیوتر)
-حداکثر قیمت 900 تومان
-از برندهای معروف و دارای گارانتی
با سپاس
آخه دیدن اینا از نزدیک وقتی سورس یکسان ندارن کابل یکسان ندارن توی محیط یکسان از نظر نور نیستن چه فایده داره به جز گمراه شدن؟نقل قول:
-من پيشنهاد ميكنم پنل هاي زير رو از نزديك ببينيد :
panasonic v20
lg le8500
samsung c6900
sony ex700-710
-هر دو مدل از نمونه هاي خوب سوني وسامي هستندنقل قول:
-به نظر من c6900 موفق تر عمل كرده در مورد ابري شدن
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
- lg ld660نقل قول:
samsung c695
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
-حرفتون رو تا حدودي قبول دارمنقل قول:
- خيلي ها ديزاين پنل براشون مهم هست
-منتها عزيز هر برندي خصوصيات تصويري مخصوص به خودش رو داره
-تصاوير پلاسماها تصاوير برنده اي مختلف ال جي سامي سوني فيليپس جتي توي فروشگاه ها هم خصوصيات بارزي رو كه دارند نشون ميدن و ميتونه تا حدود زيادي كمك كنه خريدار رو براي انتخاب
نقل قول:
دست گلت درد نکنه
من خودم 7 سال مدیر موبایلستان بودم میدونم چقدر سخته جواب همه رو دادن واقعا مرسی از اینکه یه خط در میون کار نمیکنی و تا جایی که راه داره به همه جواب میدی خدا قوت پهلون
بهترین سایتی رو که برای مقایسه کردن و پیدا کردن قیمت ایرانی معرفی میکنی رو بی زحمت بگو در جریان هستم که تبلیغات میشه
اگه اینجا نمیشه بازم بی زحمت تو پیام خصوصی خبرم کن
led برتری خاصی نسبت به پلاسم نداره درسته ؟ اینجور که فهمیدم ؟؟
در ضمن اگه برتری ندارند من دنبال پلاسمای خوب میگردم
ال ای دی و ال سی دی زیاد حال نمیکنم
سوال آخرمه رفیق یا علی
بعد از کلی تحقیق انتخابهای من برای خرید تی وی با بودجه محدود:
panasonic v20 سایز 42 اینچ
samsung c690 سایز 40 اینچ
sony ex500 سایز 40 اینچ
lg ld 660 سایز 40 اینچ
انتخابهای من بدون در نظر گرفتن قیمت:
panasonic vt20
panasonic v20 سایز 50
lg le 8500
samsung c690 سایزای بالا
sony ex700
با درود
ایا ال سی دی هایی که از روی usb فیلم پخش میکنند توانایی ضبط کردن هم دارند؟
-طول و عرض صفحه نمایش ال سی دی ها را چطور بدست بیاوریم؟مثلا طول و عرض 40و 42 اینچ چقدر است؟
ممنون از توجهتون
-خواهش ميكنم عزيز انجام وظيفستنقل قول:
-در مورد برتري هم مصرف انرژي پايين تر اسليم شدن
-ميتونيد سراغ پلاسماهاي پاني بري كه خيلي عالي كار ميكنند مثل v20
-در مورد قيمت هم پ .خ ميكنم براتون
-باز هم سوالي بود من در خدمتم
با سلام
با بودجه 2ميليون تومان بدون توجه به ظاهر و زيبايي، بهترين انتخاب 40-42 اينچ از نظر كيفيت تصوير (شبكه هاي م.ا.هواره و فيلم dvd) و عمر طولاني (يعني افت كيفيت پيدا نكنه) از برندهاي پاناسونيك، سوني و سامسونگ چي ميتونه باشه؟ LCD ياLED يا پلاسما هم فرقي نميكنه!! (ترجيها مصرف برق كمتر.)
با تشكر
1- خیرنقل قول:
2- منظور از اینچ تلویزیون اندازه قطر صفحه است و طول و عرض نیست. 40 اینچ یعنی قطر صفحه 102 سانته و 42 اینچ 107 سانته. اگه میخوای طول و عرضش را حساب کنی معمولا سایت شرکتها اندازه ابعاد تلویزیون را در آخر لیست مشخصات اعلام می کنند.
واسه محاسبه طول و عرضش :نقل قول:
طول بر حسب سانتیمتر = اینچ * 2.204
عرض بر حسب سانتیمتر = اینچ * 1.24
مثلا تلوزیون 46 اینچ :
طولش = 101.4 سانتیمتر
عرضش = 57 سانتیمتر
روش جالبیه اما دقیق نیست چون اندازه بدنه به این طول وعرض اضافه میشه . بهتره به مشخصات تلویزیون در سایت شرکت مراجعه کرد تا اندازه دقیق رو گرفت.نقل قول:
LCD سامسونگ بین سایز 22 تا 32 اینچ چه سایزهایی داره ؟
نقل قول:
panasonic v20
samsung c6900 or c650
sony ex700
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
26 اينچ هم وجود دارهنقل قول:
-البته منظور ايشون هم خود پنل و استاندارد كلي هست ونه فرم كه خوب در برند هاي مختلف متفاوت هستنقل قول:
-كه البته در تلويزيون ها ي قديمي كمي متفاوت تر هست :