بلاخره نفهميديم وقتي لپ تاپ به برق وصله باطري روش بمونه يا خارج كنيم ؟!
بلاخره نفهميديم وقتي لپ تاپ به برق وصله باطري روش بمونه يا خارج كنيم ؟!
بزار باتری روش باشه این طوری خیلی بهتره!:5:نقل قول:
يه جا خوندم نبايد روش باشه :13:نقل قول:
جدید ترین و بهترین مدل ایسوس چیه؟
تو رنج 1-1200
دوستان بنظرتون n55 بهتره یا n53؟آخه کانفیگشون که تقریبا یکیه قیمتاشونم شبیه همه فقط یکی ساب داره که بنظره من برا یه لپ تاپ امتیازی حساب نمیشه در عوض قیافه n53 خوشگل تره
نظر شما چیه
n53 واقعا لپ تاب شیکیه.منتهی اگر رزولشن تصویر برای شما مهم نباشه چون فکر نکنم تو ایران فول اچ دیش پیدا بشه.
بچه ها لطفا سریع بهم جواب بدید
من امروز رفتم لپ تاپ بخرم اچ پی 6170 ولی فروشنده گفت که من اچ پی و دل بهت پیشنهاد نمیکنم اینم بگم که از دوستای بابا بود و نماینده هفت تا برند بود که دل و اچ پی هم بود .
گفت من خودم اسوس برداشتم خیلی هم راضیم به هرکی هم دادم راضیه.
من هم میخوام k53 بگیرم به نظرتون چطوره ؟ قیمت هم 1295000 بود.
یه چیز جالب هم گفت که اون افرادی که چپ دست هستند بعد یه مدتی سمت چپ مانیتور و اونایی که راست دست هستند سمت راستش به خاط اینکه از اون جا باز و بسته میکنند باعث میشه که اون قسمت مانیتور بعد یه مدت کیفیتش افت کنه ولی اسوس اومده یه نواری اونجا گذاشته که هیچ فرقی بهش نمیکنه و اینکه اون قسمت هایی که باز و بسته میشه کاچو گذاشته که باعث میشه که هیچ وقت درب لپتاپ لق نشه! درسته؟
یکی هم گفت که گرماشون کمه و نیازی به کول پد نیست! درسته؟
خوبه گفتم سریع جواب بدین :19:
یکی هم اینکه گارانتی سیب چطوره؟
ای بابا من میگم عجله دارم شما عین خیالتون نیست :41:
دوست عزیز ایسوس خیلی خوبه منم ازش راضیم!بخر ضرر نمیکنی!
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
قیافه سلیقه ایه!من n55 دارم ازش راضیم وقتی ساب نصب میکنی صداش از نظر کیفیتی خیلی فرق میکنه!تصویرشم با این که فول اچ دی نیست خیلی خوبه!نقل قول:
k53 چه فرقی با n53 داره؟
نمیگین دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرق زیادی نداره فقط سریn یو اس بی 3 داره و در مد فول اپشنn53میتونید رم رو تا 16گیگ ارتقا بدی فرق بعدی هم در گرافیگ
هستش که n53 گرافیکش یکم بلاتره NVIDIA® GeForce® GT 550M with 2GB DDR3 VRAM
و گرافیک k53 NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB/2GB DDR3 VRAM
به نظر من فقط توی طراحی با هم فرق میکنن در کل اگه بخوای فکر اقتصادی کنی و یکم صرفه جویی k53 انتخاب خوبیه
سلام و ممنون از پاسخ شمانقل قول:
بنظر من که ساب برا لپ تاپ چیز اضافه ای هست چون اگه قرار بر حمل اونه که هرچی متعلقاتش کمتر باشه بهتره و اگه قراره یجا استفاده بشه که میشه به ساب ها و بلندگوهای قویتر با قیمت کمتر وصلش کرد
از نظر ظاهر هم بنظر من که طراحی ان 53 نسبتا شیک تره ولی خوب نظر شما هم کاملا قابل احترامه و امیدوارم همیشه فنش براتون بچرخه :10:
هر کدوم چندین مدل دارن اما کانفیگ حداکثریشون تقریبا عین همه فقط قیافشون با هم فرق داره + اینکه سری کا ارزونترهنقل قول:
سلام. یه سوال دارم چطور میشه بعد اینکه شارژ باطری رو قطع میکنی تو بازیهای افت فریم پیدا میکنه مشکلش رو حل کرد؟ لبتاپم asus x44ly
نقل قول:
سلام
وقتی شارژر رو جدا میکنین برای صرفه جویی در مصرف باطری بطور اتوماتیک قدرت پردازشی پایین میاد (با توجه به تنظیماتی که در power option هست) .
برای حل این مشکل شما باید برنامه power option رو اجرا کنید و گزینه balance یا high رو انتخاب کنید ، البته در اینصورت باطری شما زود خالی خواهد شد .
هر دو رو امتحان کردم اثری نکردنقل قول:
من امروز یه n53sv گرفتم 1490 خیلی گرون شده :41: 1680 هم تو رضا قیمت دادن اما من بالاخره با این قیمت خریدم:8:
دوست عزیز مبارک باشه فنش برات بچرخه لپ تاپ خوبیهنقل قول:
میشه کانفیگ دقیقی که گرفتیو بزاری:11:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
Ci7
4GB Ram
GT 540
640 GB HDD
BRay
Win7
USB3
الماس
سلام نظرتون درباره گارانتی ماندگار چیه
مبارکه رم گرافیکش یک گیگ یا 2؟نقل قول:
برای اجرای بازی توی لپ تاپ بهتره همیشه از برق استفاده بشه و ترجیحا با باتری گیم نداشته باشید خیلی بهترهنقل قول:
سلام دوستان :11:
میخواستم از عزیزانی که لپ تاپ Asus مدل N43SL رو دارن، بخوام که یه توضیحی در مورد مزایا و معایب این لپ تاپ بدن و بگن که در کل ازش راضی هستن یا نه؟
=====
من میخوام این لپ تاپ رو البته با هارد 750 بخرم که با گارانتی سازگار 1 و 185 هستش و با گارانتی مادیران 1 و 190...
ممنون میشم راهنماییم کنید :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CPU Intel Core i5 2410M@2.3GHz (Turbo Boost 2.9GHz), 3MB L3 Cache
Memory DDRIII 4GB 1333MHz Dual Channel
Hard Disk Capacity500GB SATA 5400RPM
Optical Drive Blu-Ray + Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) Combo
Graphic Nvidia GeForce GT 540M 1GB + Intel HD Graphics
Display14" (1366 x 768) LED-Backlight LCD
Communication Atheros AR9285 Wireless
Network Adapter Atheros AR8151 PCI-E 1000 Ethernet
Camera
Bluetooth BT-270
Security Kensington Lock
Ports1 x USB 3.0 port
Ports3 x USB 2.0 port
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
Headphone
Mic
Keyboard: Farsi
Touchpad Multi-Touch
Bag
Mouse
Weight2.4 Kg
Battery6Cell 48Wh Up to 3 hours
Color Grey
Operating System N/A
به نظرم k53sv بخری بهتره
من که تو این چند ساعت که داشتم عالی بود.
یه ساعت پیش که شارژش رو تموم کردم حالا گذاشتم 12 ساعت شارژ بشه .
در کل من بهت پیش نهاد میکنم که k53 رو بخری
بچه ها k53 کلوب نداره تو این سایت؟
خواستم یه تاپیک براش بزنم ولی گفتم اول اینجا بپرسم بعد بزنم.
من k53 مدل رو برای این انتخاب نکردم که 14 اینچ نیست و وزنش نسبتا بیشتره و اینکه USB 3 هم نداره...
گرافیک N43 برام مهم نیست چون نه کار گرافیکی روش انجام میدم و نه اینکه Game بازی میکنم با لپ تاپ...
در ضمن هارد N43 نسبت به k53 که 640 گیگ هست بیشتره...
از طرفی N43 بلو ری هم داره!
=====
به هر حال ممنون از پیشنهادتون
:11:
1 'گیگ دوست عزیزنقل قول:
کلا سری N نسبت به سری K بهترن هم از لحاظ ظاهر هم از لحاظ کیفیت.N43 تو 14 اینچی ها انتخاب خوبیه.به نظر من با گارانتی سازگار بگیرنقل قول:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
=====
یه مورد دیگه هم مد نظرم هست که اگر بشه این رو هم راهنمایی بفرمایین :
Asus U41sv
:11:
سلام دوست عزیز من k53sv دارم usb3هم داره بلوری هم داره البته به صورت اپشنال هستش به نظر من که از n43بهتره البته شما چون 14 میخوای بهترین انتخاب برای شما k43 sv هست که همusb3داره هم بلوری فقط تو طراحی با n43فرق داره
دوست عزیز این مدل از اسوس جزو لپ تاپ های سبک و نازک این برند به حساب می اد که یه امتیاز ویژه نسبت به n43 محسوب میشه (با وزن 2.4 n43 )نقل قول:
اما اینکه کدومشون بهتره:(به سلیقه و کاربری شما بستگی داره)اولین مسئله ظاهر هست که کاملا سلیقه ای است از نظر من ظاهر هردو لپ تاپ زیباست اما سری n اسوس یه چیز دیگه است
اما از لحاظ سخت افزاری:u41 در cpu فقط با دو مدل سندی بریج i5 2410 و i3 2310 ارائه میشه اما n43 به غیر از این دو مدل با i7 2630 هم ارائه شده که قدرت بسیار زیادی رو به لپ تاپ میده.یه مورد اختلاف دیگه هم گرافیک 2 گیگ n43 نسبت به گرافیک 1 گیگ u41 هست که تو پرازش گرافیکی هیچ فرقی با هم ندارن و u41 تا 2.7 از رم شیر میکنه و چیپست هر دو لپ تاپ 540 انویدیا هست که گرافیک خوبی هست(متوسط) به غیر از این دو اختلاف این دو لپ تاپ از لحاظ سخت افزاری فرق چندان و تاثیرگذار توی قدرت سیستم ندارن و اختلافات جزئیه(دوربین وبکم - دور هارد - بلو ری و ...) با توجه به کانفیگ انتخابی.تنها فرق تاثیرگذار سخت افزاری این دو مدل cpu هست که اگه کارکرد شما متوسط باشه مدل i5 2410 کاملا جوابگوی نیاز شماست و تفاوتی بین این دو مدل نیست و انتخاب کاملا سلیقه ایه.
مشخصات کامل این دو لپ تاپ:
کد:http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U41SV/#specifications
موفق باشی:11:کد:http://bg.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N43SL/#specifications
من n53 گرفتم به نظرم سری n از سری k بهتره هم طراحی بهتری داره هم صدا بسیار بهتر
دوست عزیز مگه k53 یواس بی 3 داره؟
پس با توجه به نیاز های من که سبک بودن هستش فکر کنم U41sv انتخاب خوبی باشهنقل قول:
انتخاب کاملا سلیقه ایه.
چون من کار گرافیکی هم نمیخوام روش انجام بدم از طرفی هم که این مدل با باتری 8 cell ارائه میشه شارژ بیشتری هم نگه میداره و همین corei5 بودنش جوابگوی من که فقط برنامه نویسی و طراحی سایت میکنم، خواهد بود!
اما این N43sl همه چی تمومه! یو اس بی 3 هم داره
بلو ری هم داره و هاردش هم 750 گیگ هستش!
انتخاب سختی دارم
به هر حال ممنون:11:
دوست عزیز اگه کارا شما به برنامه نویسی و طراحی ختم میشه i5 کافیه و u41 انتخاب خوبیه و قابل حمل تر نسبت به 43 - در مورد بلوری تو ایران هیچ کاربردی نداره و جنبه تزئینی داره . هارد هم با اکسترنال حل میشه . می مونه usb3 که انتخابو سخت میکنه (بدون در نظر گرفتن usb3 انتخاب u41 عالیه.موفق باشی:11:نقل قول:
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
من که تا حالا ندیدم............:8:نقل قول:
دوستان کدوم یک از مدلهای ایسوس کیفیت تصویری بهتری داره؟
سری n کیفیت تصویر خیلی خوبی دارهنقل قول:
سری n از سری گیم g کیفیت تصویرش بهتره/ کلا کیفیت ساخت سری n به g می رسهنقل قول:
در مورد n55 و کارایی کارت گرافیکش و همچنین خنک بودن دستگاه کسی می تونه توضیح بده مخصوصا عملکردش تو گیمهای سنگین مثل بتلفیلد 3 و nfs run
ممنون می شم راهنمایی کنید ما رو چون سری گیم خیلی گرونه و من می خوام لپ تاپ حداقل 3 سال برام راحت کار کنه.
سلام
من 1 ماهه لپتاپ Asus مدل U41sv گرفتم که دوتا مشکل باهاش دارم
1 نمیدونم چرا یه دفعه از بلندگوها صدا نمیاد یعنی حتی Mute هم نمیشه اما ازش صدا در نمیاد تا Restart میکنم درس میشه
2 نمیتونم فایلی Bluetooth کنم یعنی رو فایل راست کلیک میکنم نزده Bluetooth البته قدیم میشد این کار رو کرد جتی با دکمه های Fn + F2 هم Bluetooth رو روشن میکنم
نمیدونم این مشکلات سخت افزاری هست یا نرم افزاری چون ویندوزم اورجینال نیست