برای ادیت کردن boot از برنامه vistaboost میتونی استفاده کنی. من استفاده کردم . تو win7 هم کار میکنه.نقل قول:
در باره فونتهای فارسی , باید Encoding رو بصورت Unicode ذخیره کنی. (با Save as )کد:http://www.freedanload.com/post/865/
Printable View
برای ادیت کردن boot از برنامه vistaboost میتونی استفاده کنی. من استفاده کردم . تو win7 هم کار میکنه.نقل قول:
در باره فونتهای فارسی , باید Encoding رو بصورت Unicode ذخیره کنی. (با Save as )کد:http://www.freedanload.com/post/865/
دوست عزیزم چیرا نمیشه ویستا رو کنار 7 نصب کرد! ترجمه با ترجمه از زمین تا آسمون فرق فکوله:31:(البته ببخشیدها)نقل قول:
نصب میشه خوبم میشه!
ولی باید ویستا بعد 7 نصبید!
7 رو تو درایو C و Vista رو تو درایو دیگه.
اما حالا من نمیدونم کیه که ویستا رو با 7 باه نصب کنه!
مگه به چه درد میخوره!؟
تایید میشه !!نقل قول:
دوست عزیزم چیرا نمیشه ویستا رو کنار 7 نصب کرد! ترجمه با ترجمه از زمین تا آسمون فرق فکوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته ببخشیدها)
نصب میشه خوبم میشه!
ولی باید ویستا بعد 7 نصبید!
7 رو تو درایو C و Vista رو تو درایو دیگه.
اما حالا من نمیدونم کیه که ویستا رو با 7 باه نصب کنه!
مگه به چه درد میخوره!؟
کسی که 7 نصب میکنه دیگه به ویستا نیازی نداره.
من یه سری سه تا ویندوز نصب کردم ... 7 و ویستا و ایکس پی و بعد از یکی دو هفته فهمیدم اون ایکس پی و ویستا اضافی ان :31: پاکشون کردم.
سلامنقل قول:
عزیز من آخه امتحان کردم نشده.
توی بوت به مشکل بر میخوری
دوست من همین جور که گفتم برو توی بخش انجمن لپتاپ مشخصات لپاتپ با مدلش را بده بهت میگن که میشه روی لپتاپت نصب کرد یا نه؟نقل قول:
شاید لپ تاپت قبول نکنه.
موفق باشید
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
ولی آخه ویندوز ویستای لپ تاپ من اورجینال هستش (البته میدونم اورجینال بی معنیه ها ) یعنی پاکش کنم ؟:41:
دوستان من ویندوز سون 7100 رو کامپیوترم نصبه حالا نسخه Retail گرفتم میخوام اولیو پاک کنم بهترین راه چیه؟
يعني چي بهترين راه حل چيه ؟
من كه هميشه قبل نصب هر ويندوزي درايوي كه توش ويندوز نصبه رو يه فرمت كامل باسيدي بوت ميكنم و بعد ويندوز رو نصب ميكنم
نقل قول:
سلام نه ویندوز نصب شده ی لپ تاپ اورجینال هست..
شما پست های بالای من را خوندید؟؟؟
نقل قول:
که فرمتش کنید و بعدی را نصب کنید.
موفق باشید
بله خوندم و همون کا رو هم کردم تو بخش لپ تاپ پرسیدمنقل قول:
اما منظورم اینه که چون ویستای اورجینال من تو درایو C هستش و یکی از دوستان فرمود که ویندوز 7 باید تو درایو C نصب بشه ، برای همین گفتم باید یعنی ویندوزم رو پاک کنم ؟
متوجه این جمله شما هم نشدم : سلام نه ویندوز نصب شده ی لپ تاپ اورجینال هست..
یعنی اینکه ویندوز نصب شده روی لپتاپ اورجینال هست.نقل قول:
سلام به همگی .
دوستان نمیشه فایلهای آپدیت واسه ویندوز رو از یه جائی که ADSL دارم دانلود کنم بیارم بریزم واسه سیستم خونه ؟
مخلصیم .
چرا دوست عزیز ، میشه . بهتر هم هست . چون ممکنه گیر بده که ویندوزتون اوریجینال نیست اگه اتوماتیک آپدیت کنید.
چرا نشه, خوبم میشه, اصلا چرا باید نشه!نقل قول:
دوست عزیز جایی که میگید ADSL داره و از اونجا آپدیت میکنید همه ی آپدیتها تو این مسیر میره=>
C:/Windows/SoftwareDistribution/Downloadکه میتونید رو تو My Computer وارد کنید و همه آپدیتها رو به فلش بریزید و بیارید خونه تو همین مسیر بریزید.
موفق باشید♥
با سلام
بنده وقتی سیستمم بوت میشه منوی ویندوزها میاد و دو تا ویندوز وجود داره :
WINDOWS 7
WINDOWS 7 LOADER
!!!!!!
چه جوری میتونم مستقیم به ویندوز 7 بیام و دیگه اون منو نیادش و حذف شه کلا؟
سلام
من یک 7 نصب کردم (version 6.1.7600build 7600)خودش هم بعد نصب کرک شدست (نیازی به کرک نبود ) حالا وقتی تو ویندوز میاد همه چیز مرتبه اما همین که CD یا DVD توش میزارم تا مثلا نرم افزاری رو نصب کنم ویندوز هنگ میکنه و چراغ هارد همین جوری روشن میمونه
CD رو هم که در میارم درست نمیشه و مجبور میشم ریستش کنم
حالا اگه دوستان چیزی به نظرشون میاد ممنون میشم راهنماییم کنید
CPU :AMD X2 52000
MB:ABIT ABIT AN52S
HDD MAXTOR 250 SATAII
VGA GEFORCE 9400 512
سلام دوستان میخواستم بدونم چجوری میتونم از اپدیت های ویندوز سون بکاپ بگیرم ممنون
با سلام
کسی نرم افزار PC SUITE نوکیا برای ویندوز 7 سراغ داره ؟
ورژن قدیمی برنامه اش گوشی n73 منو نمیشناخت
دوست مننقل قول:
ورژن ویندوز 7 اون حدود 10 روز پیش ارائه شده که می تونید از سایت خود نوکیا یا سایتهای :
و یاکد:www.softpedia.com
اون رو با حجم حدود 33 مگ دانلود کنید.کد:www.download.com
سلام تاپیک زیر را بخونی:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=243460
سلام در آدرس زیر میرند آپدیت ها میتونید برشون دارید:نقل قول:
C:/Windows/SoftwareDistribution/Download
دوستان من بد جوری گیرم هیچ چیزی نمیتونم نصب کنمنقل قول:
لطفا کمکم کنید ممنون
من نمیدونم شما با این مسیله برخورد کردید یا نه حالا به هر حال
وقنی ویندوزما خاموش میکنم یه صفحه ی سیاه رنگی میاد که میگد پنجره های که باز کردید ببند در صورتی که تو xp اگه پنجره ای هم باز بود به طور خودکار میبستش چیکار کنم که دیگه این پیغام نیاد و به طور خودکار اگه پنجره ای هم باز بود ببنددش
موفق باشید
سلام دوست عزیز .نقل قول:
اینکارو کردم ولی چطوری این آپدیتها رو نصب میکنه ؟ چون الان کپی کردم ولی اصلا هیچ فرقی نکرده و بازم پیغام آپدیت ویندوز میاد .
مخلصیم .
نقل قول:شاید شما کسی باشید که اهل این هستید همیشه ویندوزتان بروز باشد و ویندوز آپدیت شماهمیشه فعال است. ولی وقتی ویندوزتان خراب میشود مجبور هستید بعد از نصب مجدد تمامآپدیتهای قبلی را از اول دانلود کنید.
در این پست من راهی را به شما یاد میدم که احتیاجبه دانلود مجدد آپدیتهای ویندوز نباشه و بتوانید از آپدیتها کپی یا backup بگیرید وبعد از نصب مجدد ویندوز آنرا نصب کنید.
فایلهای آپدیت شده به مسیر:C:/Windows/SoftwareDistribution/Downloadمیرودو شما کافی است که فولدر دانلود را یک کپی ازش نگه دارید و بعد از نصب ویندوز بهسرجاش برگردونید.
در ویندوز xp در هر فولدر داخل این فولدر دانلود، فایل update.exe وجود داره که باید دونه دونه اجرا کنید. ولی این فایل exe در ویستا وجودنداره و ساده ترین کار این هست که چه در xp و چه در ویستا وقتی محتوای فولدر دانلودرا کپی کردید به اینترنت وصل بشید و windows update را فعال کنید اونوقت ویندوزآپدیت تمام فایلها را شناسایی کرده و وقتی میبینه فایل جدیدی برای دانلود نیستدستور install فایلهایی که شما کپی کردید را میده.
اگر احتیاج به یک پچ خاصی از آپدیتها داشتید فقطکافی است کد اون پچ را به سایت مایکروسافت بدید.
بخاطر این که دوستان نظرگذاشتن زیر این پست که مقدار فایلها کم هست و حجمشان کمه. باید بگم که احتمالا یکنرم افزاری دارند که کار disk cleanup ویندوز را انجام میدهد و فایلهای داخل اینپوشه را پاک کرده و یا در تنظیمات ویندوز دستکاری کردند.
من تصویر فولدر download ویستای خودم را آپلود کردم در پائین میبینید.]همینطور که میبینید دارای 20 item هست و داخل هر پوشه پراز فایل هست که نزدیک به 100 مگابایت میشود. اگر ویندوز شما ویستا sp1 که تنظیماتشاستاندارد خود مایکروسافت باشه که در تنظیماتش دستکاری نشده باشه باید همچین چیزیداشته باشید.
اگر همچین فایلهایی ندارید احتمال دیگه وجود داره که جایی ترفندرجیستری از سایتها و وبلاگها خواندید اجرا کردید و باعث میشه که تنظیمات ویندوز عوضشده و فایلهای آپدیت را دیگر ذخیره نمیشوند.
فکر نکنم چیزی غیر از اینهاباشه.
توجه کنید! که بعضی از آپدیتها جایگزین میشه درسته که شما 150 mb دانلودکردید ولی آپدیت آخر جایگزین آپدیت قبلی شده و شما احتیاج دیگر به آپدیت قبلیندارید و با همین فایلها میتوانید ویندوزتان را بروز نگه دارید
سلام من فایل iso ویندوز7 را گرفتم.رایتش کردم ولی موقع بوت ارور میده.میدونم که فایلی که گرفتم قابلیت بوت داره
چیکارش کنم؟حدس میزنم موقع رایت باید کار خاصی انجام بدم
راستی یک نفر میگفت نسخه آخر ویندوز7 کندتر از قبلیهاش مثل rtm هست.درسته؟
سلام دوستان این خط که اومده تو my computer چه طوری میره؟؟؟؟؟
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من برای ویندوز 7 دیروز پسورد گذاشتم بعد دادم داداش کوچیکم بازی کنه نامرد ورداشته بود سیستم رو restore
کرده بود به قبل از رمز گذاشتن من بعد خودش رو کامپیوتر من رمز گذاشت.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چه باگ تابلوییه گذاشتن...
پسورد بزاری بعد یه نفر restore کنه به یه روز قبل از پسورد گذاشتن ما پسورد ویندوز پاک میشه....!
فکر کنم تنها راه حلش اینه که همون روزی که ویندوز 7 میریزی پسورد بزاریم ..
یا یه کار دیگه تمام restore point ها رو پاک کنیم بعد پسورد بزاریم بعدشم یه restore point بسازیم.
ازکجا بفهمم ویندوز سون من آخرین ورژنشه یا نه
سلام در سیستم Information نوشته که مال کی هستنقل قول:
اون اسکر خودش به وجود میاد راهی نیست.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزيز
توي نوار ابزار يه آيكون هست كه اونجا مي توني بگي كه preview داشته باشي يا اينكه نداشته باشي
اگه روي اون كليك كني از بين مي ره
من حالا كافي نت هستم و به 7 دسترسي ندارم وگرنه دقيقا مي گفتم
متشكرم.
آخه تا دیشب اون اسکر نبود.....یه نفر با ویندوز بازی کرد صبح بلند شدم دیدم اینجوری شده..نقل قول:
کمک کنید ...اون بره یه جوری...:11: :10: :11:
سلام
DVD ویندوز 7 من بوتیبل نیست
فایلهای بوتش رو میخواستم تا با نرم افزار power iso به DVD ویندوزم اضافه کنم تا بعد از ریست مجدد با بوت بیاد بالا
حالا این فایل های بوتش رو ازکجا گیر بیارم؟
اگه میشه راهنمایی بفرمایید
با سپاس
آیا اصلاًً چنین چیزی امکان داره؟
چنین چیزی مگه وجود داره!؟نقل قول:
چرا بوتبل نیست!؟
از اینترنت دانلود کردی؟!
اصلا مگه ویندوز بدون بوت هم وجود داره؟!
من ویندوز 7 فاینال دانلود کردم عالیه اینم لینک دانلودش با کرک genius
کد:http://www.----------.com/1388/08/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%86%D8%B3%D8%AE%D9%87-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-7-%D8%B3%D9%88%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%85/#more-1122
خسته نباشی!!!نقل قول:
مگه Genius چیه؟! اینم 1 ما دیگه حفرش پیدا میشه و 1ماه دیگه Not Available میشه:13:
دوستان من این نسخه ویندوزو خریدم مشکلی نداره که نسخه Ultimate N Retail
اگه این UPDATE مدیا پلیرو روش نصب کنم مشکلی پیش نمیاد که؟
این نسخه که خریدی. نسخه اروپاست و مدیا پلیر نداره.نقل قول:
و همچنین مشکل تو rate دادن به سخت افزارت داره.
که با پک آپدیت مخصوصش همه چیز درست میشه
آیا با tv کارت میشه از میدیا سینتر ویندوز هفت استفاده کرد ؟
سلام
برای اصلاح کلیدهای فارسی گ/چ/پ/ژ چه چیزی رو باید نصب کنم ؟!
رو این دکمه کلیک کن. از بین میره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]