بچه ها برید ریویو بازی perfect world رو تو اون تاپیک بخونید.دهنم سرویس شد تا نوشتمش.تازه خیلی از جزئیات رو حوصله نداشتم توضیح بدم.
Printable View
بچه ها برید ریویو بازی perfect world رو تو اون تاپیک بخونید.دهنم سرویس شد تا نوشتمش.تازه خیلی از جزئیات رو حوصله نداشتم توضیح بدم.
ببین هر آیتمی که با پول واقعی بشه خرید تو بازی شما میتونی از بازیکنای دیگه بخری.دقیقا مثل شایا.نقل قول:
ولی این بازی مطمئن باش وابستگیش به آیتمهای پولی خیلی کمتر از بازیهای دیگه هستش.
درباره رفتن به سرور 4 که من خیلی وقت پیش گفته بودم وقتی که کسی نبود گفتم بریم سریع لول رو ببریم بالا و بریم PVP همه رو بزنیم که کسی نیومد ...................
در مورد بازی جدید هم چون ما پول نمیدیم خیلی زمان میبره تا به جایی برسیم و بتونیم لذت ببریم به نظر من Shaiya تازه داره جون میگیره .................
بابا یکی ما رو کمک کنه حداقل یه سری اطلاعات به آدم بدید/
می خندن به ما وقتی با گارد لول 50 نمی دونیم d1/2/3 کجاست. jungle کجاست . یه کلاه درست حسابی نداریم.
enchant نمی تونم بکنم. pvp 1-60 کجاست. بعد لول 50 کجا باید رفت plvl . پول چجوری میشه بدست آورد.
و کلی سوال دیگه که اینجا همه جوابش رو می دونن ولی در موردش صحبت نمی کنن وجزییاتش رو نمی گن!؟. من نمی دونم این چه خصوصیت بدی که ایرانی ها دارن(البته همه نه)
بچه ها یه چیز باحال پیدا کردم.میدونید mmorpg مخفف چیه؟:21::31:
Millions of Men Online Role-Playing Girls :21:
منطقه ی PVP 1-60 یا همون D-water در قلعه ی Raigo قرار داره.شما می تونید برید irisنقل قول:
و توسط یکی از اون 4 تا gatekeeper که دم پورتال iris هستن برید به Raigo Castle
وقتی برید به raigo تو اون نقشه 4 تا پورتال هست.
2 تاش توی قلعه هست . 2 تا بیرون.
اونهایی که توی قلعه هستن....پورتال سمت راست میره به jungle و پورتال سمت چپ میره desert
2 تا پورتال هم بیرون قلعه هست که نزدیک تره رو میگن D1 و دورتره رو میگن D2
لول هاشون رو هم میگم.
jungle = مینیموم لول 45 و لول تانک کردن 49
desert = مینیموم لول 47 و لول تانک کردن +52
ِD1 = مینیموم لول 37 و لول تانک کردن 41
D2 = مینیموم لول 42 و لول تانک کردن 45
یک توصیه مهم...دور desert رو خط بکش فعلا.تانک کردن تو desert با تمام جاهای بازی فرق داره.
اگه یک بار بری خودت متوجه میشی.تمام mob های اونجا به debuff های شما مثل curse و panic
ایمن هستن و روی اونا اثری نداره فروم خود بازی رو بخونید تا اطلاعات بیشتری جهت تانک کردن تو desert به شما بده.
آقا یه اتفاق مهم ......
من امروز ظهر وقتی که Bless فول شد تونستم 4 تا Dual لینک کنم ( پشت سره هم ) که کف کردم ....
اوه اوه ترکوندی که...عجب خرشانسی هستی تو.:19:نقل قول:
کلا لایتها خرشانسن:46:
چه ربطی به خرشانسی داشت من تا حالا این جوری لپیس لینک نکرده بودم اگه میتونستم Sonic لینک میکردم .... فکر کنم Bless یه تغییری کرده ؟نقل قول:
فرآیند لپیس کردن تماما شانس هست.نقل قول:
درست ... اونم 4 بار . من هر بار لپیس لینک میکنم 4 یا بعضی مواقع 5 تا لپیس از بین میره تا یکی لینک بشه اما این بار ............نقل قول:
این آدرس رو نگاه کنید فکر کنم در مورد نصب و آپدیت بازی به صورت دستی باشه ؟؟؟؟
کد:http://shaiyaevo.servegame.org/forum/downloadnow
علی کجایی.
لباس واریور لول 32 داری؟
زره dread با شلوار worship بدم لپیس کنی؟
یکی یه آموزش داره (یا لینک از فروم شایا) که این آیتم خفنا رو کجا پیدا کنم؟نقل قول:
علی همیشه تو بازی پلاس بودا.حالا امروز که من تو بازیم همش آفلاینه.
متن ویرایش شد.
من دیگه اون لول 55 رو بازی نمیکنم دارم تو pvp بازی میکنم و فعلا res rune ندارمنقل قول:
میخواستم بخرم ولی فعلا نخریدم که بیام perfect world بازی کنم بعد از یه مدت بازم بگردم فقط دیگه تو این هفته خیلی عقب افتادم
اگه بشه پولام رو بفرستم سرور 5 اینکارو میکنم و اونجا بازی میکنم
ای بابا چرا بازی نمیکنی؟حیفه...نقل قول:
بروبکس گرام بشینید شایا بازی کنید که این بازی پرفکت ورلد واسه ما کارکردنی نیست :دی
بچه ها من یه spear برای لول 32 گرفتم.کلا از spear خوشم اومد دمیج زیادی میزنه ولی خوب سرعتش خیلی کمه.به نظرتون اسکیلهای spear رو بگیرم؟
spear mastery و power up رو میگم.
کلا واریور ها از نیزه استفاده میکنن؟
مگه دست خودشه که کار نکنه.شده من با همین اینترنت 64 ام اینقدر دانلود میکنم تا یکیش کار کنه.نقل قول:
اصلا اینده ندارهنقل قول:
اونیکی که اسم یادم رفته( یدونه ای هست و درازه ) رو استفاده کن که باهاش 5-6 تا اسکیل کشتار جمعی داره و بیست بدرد پارتی میخوری
مخصوصا اگه um باشی در جا وار دعوت میکنن
با توجه به اینکه res reun روزی برای من 900 تومن میشه و age of conan هم روزی حدود 400 میفته
بهتره که برم age of conan
نه اینطور نیست دوستان ؟
هادی تو هم بیا صبانت ماهی 12 تومنه بقیشو بده به این بازی بریم با هم حال کنیم نه پریمومی نه چیزی سرور همیشه توپه واسه درامدشون
سرور تو اورپاست پینگشم باید خوب باشه
سبکشم که میدونی چقدر توپه
صبا 3 ماهه 38 هزار + شبانه که اگه وارد باشی 1.6 گبگ دانلود داری !!!
10 گیگ هم حجم داره که 20 میتوی وب گردی کنی
آخه age of conan رو مگه میشه بازی کرد.پولش رو از چه طریقی میخوای پرداخت کنی؟
هزینش چقدره؟
40 تومن cd-kay + 90 dayنقل قول:
از همون سایت واسطه که پرداخت رو انجام میده
یعنی ماهی 13 تومن؟
سی دی اورجینال باید بخریم؟چنده؟
لینک سایت رو بده.
goldceo.com بازی age of conan رو پیدا کن برو تو بزن cd key بعدش اونجا قیمت زده 40 تومننقل قول:
کلا فعال سازی 30 day +
60 day شده 40 تومن
الان رفتم age of conan رو دان کنم حجم کلش بیشتر از 13 گیگ بود:18:
ار
این بازیا به ما نیومده.بیا همین perfect world و shaiya مون رو بازی کنیم و خدا رو شکر کنیم.نقل قول:
با پول بازی Res Rune بگیر ؟نقل قول:
با پول بازی میشه 900 تومن بدون پول بازی ماهی میشه50 هزار تومن که تو سایت میفروشهنقل قول:
علی چرا دیگه بازی نمیکنی؟
واقعا دیگه نمیخوای بازی کنی؟
حیفه لول 55 هارد مود...
ببین هادی مهم لول 15 که تو pvp هست اونم ress rune میخواد روزی 900 تومن !!!
مگر اینکه پریمومش رو نصف قیمت کنه
ایشا.. خودتم تو یکی از این بازی ها لول بالا میشی بهت میگم مجبور میشی پوب خرج کنی
کاظم هم تا حالا 40 تومن خرج کرده
اگه نمیخوای بازی کنی پس لباسهای واریور لول 55 ات رو بده به من :31::27:نقل قول:
چی ؟نقل قول:
پولی که تو بازی به دست میاری res rune میشه 900 تومن ؟
بابا این میره از تو سایت goldceo همون پولی که تو بازی هست میخره.مثلا یه دفعه 100 میلیون میخره 15000 تومن.نقل قول:
حالا فهمیدم چی شد .....نقل قول:
اه عجب سوتی ای دادم.رفتم کوئست مونت رو انجام دادم بعدش دیدم جای reward صفحه سیاهه هیچ نوشته ای نداره من هم الکی کلیک کردم نمیدونم چی شد.اون پلنگ سیاه رو داد بهم حالا نمیتونم سوار شم میگه ماله کلاس شما نیست.من واریور هستم حالا چی کار کنم؟
اصلا چرا اینطوری شد؟اون صفحه چرا سیاه شد؟
منم اینجوری شدم.یه ticket بفرست و بگو که mount من اشتباه شدهنقل قول:
و سنگ mount رو بذار تو اولین صفحه ی WH تو خونه ی اول.
بعدش GM اونو برات عوضش می کنه.
اینم آدرس جایی که باید Ticket بفرستی.انگلیسیت هم که خوبه.
کد:http://www.aeriagames.com/contact
کاظم دستت درد نکنه.
یه فکری به سرم زد.این رو برای پاگانم بر میدارم و با پاگان میرم این کوئست رو انجام میدم و مونت واریور میگیرم.خوبه؟
کاظم تو هم دیگه بازی نمیکنی؟