حذف شود.............
Printable View
حذف شود.............
سه گیگ رو شما مطمئنی؟نقل قول:
تو سایتش زده 4 گیگ
کد:http://www.adslmatrix.com/adslprice.htm
حذف شود.............
چه سیاست عجیبی داره این ماترکس ، یه جوری نامردیه ، این بنده خدا 41000 تومن داده برای 3 ماه اونوقت حتی شبانه هم نداره ؟ :41:نقل قول:
از نظر من که با این کار داره کیفیت شبانه رو حفظ میکنه. چون الان سرویس 1 گیگ هم میده اگه همه شب بخوان دانلود کنن سرعت شبانه مطمئنا مثل الان رو قرارداد نمیمونه. خوبی این وضعیت اینه که من که شبانه رو امیرکبیر دانلود ندارم و سرویس 128 سه گیگ گرفتم دارم شب هم سرویس dedicate تحویل میگیرم و سرعتم کم نمیشه. آخه یه بنده خدایی شاید شب کار واجب داره و کیفیت خط براش مهمه... همش که دانلود نیست. اینو ماتریکس چند ماهیه داره رعایت میکنه و هنوز بعضی شرکتها رعایت نمیکنن.:13:نقل قول:
ارم نت هر ماه مقدار حجم باقی مونده رو صفر میکنه؟ مثلا من 1گیگ اضافه بیارم به ماه بعد اضافه میشه یا نه؟:19:
راستی جایی هست از این سرعتا بده؟:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه مارتيكس چقدره ؟
براي 128
256 ؟
و .....
تو خواب !!! :laughing::laughing::laughing:نقل قول:
دوستانی که شاتل دارند یک نگاه به وضعیت Downstream و Upstream بندازن ببینن که تغییر کرده ؟
من از 7 ماه پیش که سرویس 128 اکو از شاتل گرفتم مقدار Up , Down هردو روی 1024 بود.
ولی امروز از ظهر چراغ اینترنتم قرمز شد و تا ساعت 6 قطع بود .
ظهر که 192.168.1.1 رو زدم دیدم مقدار Up همون 1024 هست ولی Down رو زده 2048 ولی اینترنت هنوز قطع بود.
الان که نگاه می کنم Up شده 509 و مقدار Down همون 2048 هست.
( احتمالا به خاطر همون قضیه بلک لیست هست ، چون توی چند شب حدود 1 گیگ آپلود کردم ، سرعتم رو کم کردند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من همون 576 kbps / 158 kbps هست!
اره به خاطر همون باید باشه...
شما با شاتل تماس گرفتين ؟نقل قول:
من الان تماس گرفتم
چك كرد
گفت شما جزو كاربران پر مصرف نيستين
منتها چون شب دانلود زياد مي شه
سرعت افت مي كنه
گفتش كه داريم سعي ميكنيم وضعيت را بهتر كنيم تا همه بتوانند استفاده كنند
تماس قبلا یکبار گرفته بودم.اسمم تو لیست نبود .الان هم ترجیح میدم زنگ نزنمنقل قول:
نهایتا میخواد بگه هست که تاثیری نداره. اینجوری حساس میشن .
اونروز که قطع شد ظهر زنگ زدم گفتم چرا قطعه ، یارو طبق معمول اومد شر و ور تفت بده ، یکخورده جدی تر که باهاش
حرف زدم . گفت بله حتما ،پیگیری ......
عصر که وصل شد سرعت دانلود 2 برابر ولی سرعت آپلود نصف شده بود.
البته آپلوده زیاد مهم نیست چون شب اگه کسی بخواد آپلود کنه ماکزیمم سرعتش همون 512 هست دیگه.
سلام
بچه ها من پارس آنلاین خط دارم الان 4 ماهه.تا 3 هفته پیش عالی بود.مرکز ابوذر.
1 مگ سه ماه هستم.
سرعت شبانه ام تا سه هفته پیش عالی بود بین 120 تا 200 اکثرا حول و حوش 200 بود.
سه هفتس که سرعتم شده 5 تا نهایتا 20.هرچی هم تماس می گیرم این هفته اون هفته می کنن.
البته تا قبل از ساعت 1 و یعد از ساعت 6 صبح که دانلود رایگان هست سرعتم خوبه.ولی ساعت 1:01 می شه سرعتم یهو افت پیدا می کنه.
تهران پشتیبانی فنی که تماس گرفتم همون ساعت 1 نصف شب گفت که مرکز تون کمبود پهنای باند داره.
اینجا هم که زنگ می زنم می گه این هفته قراره پهنای باند اضافه کنیم هفته دیگه تماس بگیر.
نمی دونم چکار کنم با مدیرشون صحبت کنم.
یا فسخ قرارداد کنم.
ممنون می شم راهنمایی کنین
سلام
من 2 روزه پارس آنلاین گرفتم
واقعاً عالی هست
128 گرفتم سرعت دانلود روی 2 مگابایت هست و حدود 200Kb/s فیکس دانلود میکنه
یک روزه هم وصل شد . یکم گرون تر از شاتل هست ولی ارزش داره
بالاخره توهم از شر شاتل خلاص شدی.(بعد از کلی بگو مگو و شکایت)نقل قول:
سرعت شبانه هم اگه تست کردی بگو.
خدا کنه اینها هم مثل شاتل چندماه الکی سرعتو باز نذارن بعدش کم کنن.
منم چند روزه سرویس 128 شاتلم رفته روی 2 مگ با 230 دانلود میکنه . شبها هم 45-55 .
بچه ها یه چند روزی پارس آنلاین مخابرات ولیعصر قطع بود . تماس گرفتم گفتن برای بهبود سرعت دارن یه کارای میکنن ...
بعد که وصل شد واقعا وضعیت پینگ و سرعت عالی شد ... ولی یه مشکلی برای من پیش اومده !
هر 2 دقیقه 1 بار دیسکانکت میشم به مدت 10 ثانیه !!! البته ارتباطم قطع نمیشه !
به نظر شما مشکل از چیه ؟!
سلامنقل قول:
هنوز شاتل قطع نکردم ولی تموم بشه دیگه تمدیدش نمیکنم
دیشب گذاشتم دانلود . با 70 تا 90 کیلوبایت دانلود میکرد تا وقتی که بیدار بودم .
من که توی شاتل 512 داشتم و اصلاً اگر به 60 میرسید باید نماز شکر میخوندیم
من دو سه روزه با ماتریکس پینگم عالی شده هم 4.2.2.4 و هم 8.8.8.8 زیر 200ms اما اگه آی پی عوض بشه ممکنه پینگ بالاتر بره. این مخابرات مملکت هم مسخره کرده هر وقت دلش میخواد از یه سمت میره و کیفیت رو بالا پایین میکنه واسه هر کسی! تو پینگ تایم هم عدالت ورزی ندارن :13:
سرعت دانلودت شبانه تون چنده ؟نقل قول:
سرويس تون چي هست ؟
128 امیرکبیرنقل قول:
1024 ولیعصر
شبانه این چند روزه تست نزدم ولی آخرین بار بین 110-128 کیلوبایت تو ولیعصر بود.
سلام
سرویس 128دانلود روزانه و شبانه نامحدود ماتریکس چنده؟(مرکز سلمان)
نامحدود همیشه رو 16k-18k هست. اگه صبح تا شب میخواین دانلود بزارین نامحدود بگیرین در غیر اینصورت 128 حجمی سرعت دانلود روزانش تا 82k هست شبا میاد رو 18k.نقل قول:
ا************************************************ ************نقل قول:
حذف شد
ارم نت که نامحدود نداره؟!:19:
اخ راست میگی حواسم نبود محدود :31:نقل قول:
سلام دوستان
من داره قراردادم با شاتل تموم میشه . اگه میشه یه جای ارزون و نسبتا خوب که بشه شبا ازش راحت دانلود کرد رو بهم معرفی کنین . 128 هم باشه اشکال نداره .
اینا چطورن ؟ میشه تعرفه هاشونو بگین ؟
ارم نت .
همیارنت .
صبانت .
پارس آنلاین .
مخابرات .
اگه کمکم کنین ممنون میشم !
سلام دوستان
من زياد با اسكايپ سرو كار دارم . ميخواستم بدونم كسي هست كه با اسكايپ سرو كار داشته باشه و اشتراكش هم شاتل باشه ؟ آيا اسكايپ با شاتل كار ميكنه ؟
اگه مشكل داره كدوم شركت با اسكايپ مشكلي نداره ؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
مشکل اسکایپ مربوط به یک ای اس پی خاص نیست.اسکایپ کلا توی ایران مسدود شده.من شاتل دارم و اسکایپ مسدوده با شاتلنقل قول:
راه حلش یه اکانت وی پی انه
سلام مجدد
ممنون جناب parsa5564
آخه من شنيدم اسكايپ به راحتي با صبانت كار ميكنه . اگر دوستان صبا نت دارند و با اسكايپ هم كار ميكنند ، لطفا يه اطلاعاتي به من بدهند .
ممنون
بعید میدونم همچین چیزی باشهنقل قول:
اینجا بپرس زودتر جواب میگیری
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=429938&page=200
سلام parsa5564 جان
خيلي ممنون از راهنماييهات . واقعا متشكرم از لطف و محبتت .
Waiting ! :|نقل قول:
دوستان اینترنت من 1 هفته هست که قطع هست.چراغ لینک هم خاموش هست.مادرم زنگ زد به مخابرات گفتند که پورت کم اوردند و پورت ما رو قطع کردند.چیکار کنم؟؟؟
پورت کم اوردن پورت شما رو قطع کردن مگه قراردادتون تموم شده بودنقل قول:
پورت کم اوردند و پورت شما رو قطع کردند !!! :18:نقل قول:
دوست عزیز یعنی سرتون کلاه گزاشتن اساسی !!! یعنی پورت شما رو دادند به یکی دیگه حالا یه چند ماهی تو نوبت باشید شاید یه پورت خالی پیدا بشه و بهتون بدند !!!:2:
چه شرکتی؟نقل قول:
البته ممکنه شارژ مجدد نکرده باشید که قطع کردن :13:
سلام دوستان من از شرکت ماتریکس 3 ماه نامحدود 128 گرفتم ولی سرعت دانلودش جالب نیس.از 18 بالاتر نمیره در حالی که وقتی 2 سال پیش از صبانت گرفتم از 35 پایینتر نمیومد.این سرعت طبیعیه یا مشکل از سیستمه منه?؟
من پارس انلاین داشتم ٰ اسکایپ رو که شارِِژ کردم اصلا نمیشد زنگ به تلفن باهاش بزنمنقل قول:
اکانت رو دادم طرفم توی هند ٰ اون راحت با همون اکانت به تلفن زنگ می زد:5:
مسئله اینه که ای پی ایران تحریمهنقل قول: