نقل قول:
سلام
کد *06#* رو بزن.
Printable View
نقل قول:
سلام
کد *06#* رو بزن.
سلام
دوستان من وقتی باهاش آهنگ گوش میدم بعضی ها رو یه دفه قطع میکنه
آپدیت هم نکردم هنوز
اگه مشکل از آپدیته که برم آپدیت کنم
ممنون
اگه ورژنت 11 ئه توی آپدیتش شک نکن (جدی)، ولی اگه بالاتره شک کن:31: (شوخی)
منظورت از قطع بسته شدن میوزیک پلیره یا تنها متوقف شدن آهنگ؟
به هرحال هنگ کردنها از این قبیل در درجه اول با مستر ریست و اگه خوب نشد با آپدیت فیرمور حل میشه.
سلامنقل قول:
اگه مشکلی نداری اپ کن ولا غیر مستر ریست کن.
سلام
5800 برادرم از یک متری افتاد رو اسفالت هیچیش نشد و فقط یه خش کوچیک که دیده نمیشه :31:
خداییش خیلی مقاومه
ای کاش از 2 متری هم تست می کردی:27: ولی اینکه رو آسفالت بیفته و چیزیش نشه مهمه؛ برا من دو بار از یه متری افتاد ولی نه روی آسفالت! البته شدت برخورد هم مهمه؛ در ضمن اگه به صورت ساکن (با سرعت اولیه صفر) از دست افتاده باشه معمولا کمتر صدمه می بینه.نقل قول:
سلام . کمک...کمک...کمکم کنید...کمکم کنید... برای گوشی من یه مشکلی پیش اومده و وقتی میخوام عکس بگیرم همه ی تنظیمات رو نشون میده ولی سوژه رو نشون نمیده و جای اون صفحه سیاه نشون میده ولی واسه ی فیلم برداری همه چی درسته .حالا چیکار کنم درست شه؟ممکنه ویروس گرفته باشه؟ ممنون
یه بار خاموش روشن کن ... اگه نشد شاید با سافت ریست درس شه ...نقل قول:
سافت ریست چیه؟منظورت مستر ریسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شاد باشی:40:
مثل اینکه یه مشکل برای LCD سری اول گوشی دیده شده!!!
توی این متن گفته شده LCD گوشی توی سرما دچار اختلال شده.نقل قول:
Have you experienced the Nokia 5800 Snowy Screen problem?
Have you experienced this with your Nokia 5800 XpressMusic phone?
Your Nokia 5800 XpressMusic phone is working as usual. However, when you got into a cold room and stayed there for some time, you noticed that your LCD screen has vertical and horizontal lines that resembled like a garbled snowy effect often seen in movies. It was like someone was jamming the signal, so to speak. You restart it and it seems that it’s fine. Then, after the temporary lighted screen dims and locks and your revive it, the snowy effect greets you again.
You have now experienced the demise of your Nokia 5800 XpressMusic phone’s liquid crystal display or LCD. Upon research, it is believed that the first batch of Nokia 5800 XpressMusic phone had this defect. I got my phone around January 2009 – just a few weeks after it was released for sale. It seems that I am not the only person who has experienced this faulty device failure. Google it and you will see hundreds. I pray you are not one of them.
دوستانی که انگلیسی بلدن لطف کنن اگه من اشتباه کردم حتما بگن.
به نقل از nokia5800.net
این هم از اطلاعات کامل کامل گوشی از خود سایت نوکیا به زبان فارسی.دلم نیومد شما نبینید:
نقل قول:
کد:http://www.farsi.nokia.com/find-products/all-phones/nokia-5800-xpressmusic/specifications
سافت ریست :نقل قول:
#7780#*
مستر ریست :
#7370#*
به نظر تو این ها شبیه همند ...؟
قضیه مشکل LCD چی هست که خیلها گرفتارش شدند؟
پایین LCD من حدود 2 میلی بالاتر از انتهای LCD یک خط عرضی هستش که از اول هم بود.موقعی که صفحه سفیده این خط سیاه میشه و وقتی صفحه رنگیه این خط سفید میشه. ولی چون زیر LCD هست بیخیالش شدم و دنبالش نرفتم که بینم از چی میتونه باشه.
سلام دوستان!
اگه با اینترنت گوشی آپدیت کنم، فون مموری نمیپره؟ مسیج ها و کانتکت ها و برنامه هایی که نصب و غیره، بلایی سرشون نمیاد که!؟
ــــــــــــــــــ
راستی این سافت ریست چو میکنه؟ همون Factory Setting هست؟:31:
یه نگا به صفحه ی قبل مینداختی:نقل قول:
راستی این سافت ریست چو میکنه؟ همون Factory Setting هست؟
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333759
[quote=P A R S A;4058339]سلام دوستان!
اگه با اینترنت گوشی آپدیت کنم، فون مموری نمیپره؟ مسیج ها و کانتکت ها و برنامه هایی که نصب و غیره، بلایی سرشون نمیاد که!؟
من با pc اپ کردم سر هیچ کدوم چیزی نشد . در مورد اینکه با خود گوشی اپ کنی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. قبل از اپ یه بک اپ بگیر دیگه.
دوستان اين گوشي با گارانتي اصلي منو فارسي داره ؟
كيفيت هدست در مقايسه با واكمن سوني اريكسون چطوره ؟
سلام خسته نباشید اگه ممکنه یکی این مشکل رو بررسی کنه و بگه از کجا باید فهمید این مشکل رو داره یا نه؟و باید چه کرد که این گوشی با این مشکل نخرید؟ چون من ایشالاه میخوام چند روز دیگه بگیرمش!
مشکل ال سی دی منظورم بود!
سلام دوست عزیزنقل قول:
من از طریق اینترنت آپدیت کردم (((( با wifi به ADSL وصل شدم . )))) از ورژن 21 و تاریخ 09-04-22 به ورژن 30 و به تاریخ 09-06-29 تعقییر کرد . ضمن اینکه توی قسمت آخر زد ( آپدیت انجام شد . )
جهت اطلاع
سلام .
می خوام بدونم چی میشه که اینجوری میشه .
1 - یدفه گوشی سایلنت میشه . از رو جنرال می پره رو سایلنت . ویروس داره ؟؟؟؟
2 - دیروز جاتون خالی دم ساحل بودیم . یه چندتا عکس گرفتم . موقعی که می خواستیم عکس ها رو ببینیم . وقتی گوشی رو می چرخوندم . تصویر بر نمیگشت .( حالت طولی و عرضی عکس ) از گالری اومدم بیرون . وارد منو شدم . باز با کامل تعجب دیدم وقتی گوشی را می چرخوندم باز تصویر نمی چرخید . ( در سیتینگ فعال است ) خلاصه . گوشی رو خاموش روشن کردم درست شد .
3- آیا می تونم از طریق اینترنت آنتی ویروس نصب کنم . ( از طریق wifi )
4 - گوشیم رو امروز از طریق اینترنت آپدیت کردم . ( پست فوق ) آیا از نظر نرم افزاری و کاری فرقی در گوشی ایجاد شده که محسوس هم باشه .
سوالات ساده
1 - چیکار کنم که وقتی چند فولدر آهنگ در موبایل کپی می کنم . موقع اجرا بتونم فولدر ها رو هم ببینم و منظم هم باشه .
2 - آیا میشه کاری کردکه بدون هدفون رادیو رو فعال کرد . ( چرا اینقدر کیفیت آنتن دهی رادیوش پائینه )
3 - تا حالا با بولوتوث مدل jabra BT 5020 کار کردین .؟ چرا بعد از یکی دو ساعت باهاش کار نمی کنید ارتباطش با گوشی DC میشه .
( جهت اطلاع ) شما می توانید از طریق هنسفیری بلوتوث . mp3 گوش کنید .
گوشی قبلی من K800 بود و این بولوتوث با اون کار میکرد و هیچ مشکلی نداشت . موقعی که هنسفری رو خاموش میکردم و دوباره روشن میکردم اتوماتیک کانکت می شد که در 5800 باید به صورت دستی انجام بدم
مممنون
سلامنقل قول:
همه ی 5800 ها با گارانتی اصلی ، منوی فارسی دارن
در مورد هدستش هم باید بگم که به پای هدست های واکمن سونی اریکسون نمی رسه برای همین خود من از
هدفون سونی اریکسون استفاده می کنم که خیلی صدا بهتر شده(مخصوصا جاهای پر سر و صدا)
نقل قول:
من گوشیم رو از ایران خریدم ولی فارسی نداره .
چجوری میتونم منوی فارسی روش نصب کنم .
میشه راهنماییم کنید .
سلامنقل قول:
من فقط این دوتا رو می تونم جواب بدم
در مورد اولی،،،، نه اونقدر تغییر محسوسی نداره فقط اگه برنامه زیاد نصب کرده باشی ، احساس می کنی
سرعتش تا حدود خوبی بهتر شده (البته احتمالا){چون اینو چند جا دیدم ولی خودم برنامه کم نصب کردم}البته
لیست کامل تغییرات توی gsmarena هست ولی اونقدر میزان تغییرات کمه که آنچنان محسوس نیست!
در مورد کپی کردن هم باید قبل از اون که بریزی توی گوشی توی ویندوز همه رو انتخاب کنی و بعدش نام آلبوم
و آهنگسازشون رو یکی کنی(اگر یکی نیست)چون گوشی بر اساس آلبوم یا آهنگساز آهنگها رو مرتب می کنه
و اگر اینکارو نکنی هر آهنگ رو توی فولدر مربوط به آلبوم خودش و یا در قسمت آهنگساز ، داخل فولدر مربوط به
آهنگساز خودش می بینی
نقل قول:
شما با تغییر پروداکت کد و اپدیت میتونید منو فارسی رو بهش اضافه کنید. من خودم این کارو کردم ولی اصلآ با منو فارسی کار نمیکنم .
بیشتر توضیح بدید پیلیزنقل قول:
نقل قول:
منظورتون اسم فولدر و track است ؟ اینها باید یکی بشن ؟
فک کنم اگه گوشی رو برگردونی (صفحه رو به پایین باشه) گوشی سایلنت میشه.(اگه اشتباه میکنم دوستان بگن که تصحیحش کنم چون من که 5800 ندارم)نقل قول:
- یدفه گوشی سایلنت میشه . از رو جنرال می پره رو سایلنت . ویروس داره ؟؟؟؟
چرا که نه؟میرید توی سایت مورد نظر و ...نقل قول:
3- آیا می تونم از طریق اینترنت آنتی ویروس نصب کنم . ( از طریق
WiFi هم که داری دیگه مث ما مشکل سرعت هم نداری!
این رو شما باید بگید که آپدیت کردید.فک کنم توی فریمورای قدیمی Geo Tagging نبوده که توی جدیداش اضافه شده...نقل قول:
گوشیم رو امروز از طریق اینترنت آپدیت کردم . ( پست فوق ) آیا از نظر نرم افزاری و کاری فرقی در گوشی ایجاد شده که محسوس هم باشه .
تا اونجایی که من میدونم نه!چون که از هدفون به عنوان آنتن استفاده میشه...نقل قول:
آیا میشه کاری کردکه بدون هدفون رادیو رو فعال کرد . ( چرا اینقدر کیفیت آنتن دهی رادیوش پائینه )
-------------------------------------------------------------------------------------------
همونطور که گفتم من 5800 ندارم (انشاالله دارا بشم!!!!) و این سوالا رو برای اینکه کار دوستمون راه بیفته تا اونجایی که اطلاع داشتم جواب دادم.پس اگه جایی رو اشتباه گفتم بگید که تصحیحش کنم...
اینی که میگین زمانی هست که یه نفر به شما زنگ زده و گوشی در حال پخش رینگتون هست :46:نقل قول:
سلامنقل قول:
نه ربطی به این نداره
با یه مثال توضیح میدم
فرض کن توی فولدر شماره 1 چند آهنگ از موسیقی دان های مختلف با آلبوم های متفاوت داری
توی فولدر مربوطه همه رو انتخاب میکنی(توی ویندوز) سپس کلیک راست می کنی و
properties رو می زنی و بعد در تب details ، نام آلبوم و آلبوم هنرمند و نام هنرمند رو به دلخواه نام گذاری میکنی
اینجوری همه ی آهنگها توی فولدر قرار میگیره
حالا اگه خواستی توی گوشی هم نام فولدرشون مثلا 1 باشه،اون سه تا رو 1 نام گذاری می کنی
همین
سلام دوستان
البته این پست را اساتید واردند برای افرادی هست مثل خودم که تازه کارند
5800 را میشه بوسیله یک پیام اس ام اس قفل کرد وتنها با داشتن Lock code میشه قفل را باز کرد حدالاقل برای موقعه ای خوبه که گوشی را جا گذاشته باشیم و نخوایم کسی استفاده کنه.
Menu>settings>phone>phone mgmt>security>phone and sim card>
remote phone lockingرا فعال کنید بعد پیامی را که میخواهید اس ام اس کنید را بنویسید دوباره آن را تایید کنید ودر آخر Lock code را ثبت کنید
موفق باشید.
شما به آدرس زیر برو برای آپدیت مجدد گوشی ولی همراه با زبان فارسی{البته اگه ایرادی نداشته باشه}(البتهنقل قول:
بعضی ها هم مشکل شما رو داشتن که توش بچرخی جوابها رو می بینی )
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=75647
شما نرم افزار nss رو دانلود کن بعد پروداکت گوشیتو با nss عوض کن به 0574324 (پروداکت فارسي)نقل قول:
بعد اون اپ کن.
تو همین سایت یه سرچ کنی اموزشش هست .
موفق باشی.
دوستان به نظر شما آپدیت کنم به ورژن 30؟
این آپدیت برای پروداکت کد های فارسی (گوشی قرمز) رسمی معرفی شده که با خود گوشی آپدیت کنم؟
سلام
بعد از آپدیت به ورژن 30 به نظر می رسه مصرف باتری گوشی بیشتر شده. یعنی زودتر خالی می شه. آیا کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟
یه مشکل کوچک دیگه اینکه وقتی مشغول تایپ با کیبورد کامل هستم، گاهی برای چند لحظه کوتاه همه چی گیر می کنه و بعد 3-4 تا حرفی که تو اون مدت گیر کردن تایپ کردم، یهو اضافه می شه. یه کم رو اعصابه...
مال من (ورژن 21) هم بعضی اوقات اینجوری میشه، البته خیلی کم و در شرایط خاص، فکر نکنم ربطی به فریمویر و 30 یا 21 بودن اون داشته باشه!نقل قول:
یه مشکل کوچک دیگه اینکه وقتی مشغول تایپ با کیبورد کامل هستم، گاهی برای چند لحظه کوتاه همه چی گیر می کنه و بعد 3-4 تا حرفی که تو اون مدت گیر کردن تایپ کردم، یهو اضافه می شه. یه کم رو اعصابه...
متشکرم از دوستانی که بعضی از سوالات را جواب دادن .نقل قول:
اگر بقیه سوال ها رو جواب بدین ممنون میشم .
معذرت می خوام . نگی خنگی ولی من از این قسمت سر در نیاوردم . ((موسیقی دان های مختلف با آلبوم های متفاوت)))نقل قول:
ببین مثلا یه فولدری هست بنام x که تو اون 10 تا آلبوم mp3 هست به نام های x1 الی x10 و یه فولدر دیگه هست بنام y که توی اون فولدر هم 10 تا آلبومmp3 هست به نام y1 الی y10 . ..
من هر دو فولدر x و y را با محتویاتش درون گوشی کپی کردم .
حالا شما بگو کجای کارم مشکل داره
ممنون
اون مشکل گیر کردن برای من که هنوز رو 20 موندم؛ غیر از حالت تایپ توی ثانیه شمار میوزیک پلیر هم بوجود میاد، یه مشکل کوچیک و در عین حال شایع هستش که حتی توی کامپیوتر هم (ثانیه شمار ساعتش) یا حتی توی گوشیهای سونی اریکسون هم دیدم؛ جای نگرانی نیست.نقل قول:
اون مشکل زود خالی شدن باتری یعنی منظورت اینه که یه روز هم دووم نمیاره؟
من وقتي پيام تعيين ميكنم فقط Cancel داره!!!نقل قول:
اشكال از گوشي منه يا مال همه اينطوريه.