بازم فرقی نمیکنهنقل قول:
اگه آنلاین پرداخت کرده باشی بلافاصله بعد 15-20 دقیقه فعال میشه
اگه هم از طریق بانک پرداخت کرده باشی باید فیش بانکی رو اسکن کنی وبرای بخش صورتحساب ایمیل کنی.
بعد اینکه تحویل گرفتن برات شارژ میکنن
Printable View
بازم فرقی نمیکنهنقل قول:
اگه آنلاین پرداخت کرده باشی بلافاصله بعد 15-20 دقیقه فعال میشه
اگه هم از طریق بانک پرداخت کرده باشی باید فیش بانکی رو اسکن کنی وبرای بخش صورتحساب ایمیل کنی.
بعد اینکه تحویل گرفتن برات شارژ میکنن
دوستان من یه هفته پیش سرویسمو تمدید کردم, سه ماهه...و از همون موقع مشکل سرعت داره, قبلا گاهی قطعی و افت سرعت داشت ولی نه تا این حد!
الان هر روز از صبح تا بعد از ظهر سرعت بشدت افت میکنه و بعد از ساعت 4 به حالت عادی برمیگرده! پس قطعا مشکل از سیستم و ترافیک منطقه و...نیست.
دوست عزیز اینو با خود idm دانلود کردم سرعت حدود 30-40...همونطور که گفتم مشکل من صبح تا ظهره که در این مدت اصلا نمیشه دانلود کرد با این ترافیک حجمی! متاسفانه سرعت وبگردی و پینگم بشدت افتضاحه یعنی عملا تا ساعت 4 این سرویس هیچ استفاده ای برای من نداره......:41:نقل قول:
اکو کلا نوسان داره ولی دیگه نه اینطوری شما با پشتیبانی فنی تماس گرفتی؟ حتما تماس بگیر مشکل رو ذکر کننقل قول:
سرعت روز ها به نسبت کمتر از شب هاست ولی نه دیگه اینطوری
برای همه یکسان نیست. .ولی بطور نرمال باید 4-5 روزه برات فعال بشه. هیچ کاری لازم نیست انجام بدی، پول نصب و راه اندازی رو دادی، راحت بشین بیان برات نصب میکنن. ویندوز هم بله تاثیر داره. ویندوز دوستم مشکل پیدا کرده بود با 128 دانلودش 3-4 بود، ویندوزش رو عوض کردم 16 شد! حالا شما اول بذار وصل بشه، اگه مشکل سرعت داشتی اونوقت یه فکری میکنیم براش.:31:نقل قول:
گفتیم که خود رانژه کار مشکل و وقت گیری نیست، تازه یک روزی هم که برای رانژه طول کشیده زیاد بوده، بیشتر کاغذ بازی های اداری و نوبت و پورت خالی و این جور چیزاس که وقت گیره.نقل قول:
خوب شما متیونید صبر کنید که پورت خالی بشه یا اینکه شاتال تعدادی پورت به اون مرکز اضافه کنه. از خود شاتل بپرسید بهتون مدت انتظار رو میگن.نقل قول:
شما میتونید از آرت 512 نامحدود استفاده کنید، سرعت دانلود 64 ثابت(و حتی بیشتر) و حجم نامحدود! فقط قیمتش بالاست! اگرم از 512 اکو استفاده کنید که میتونید دانلوداتون از 1شب-7 صبح انجام بدید که رایگانه . اون 2.5 گیگ رو هم بذارید برای وبگردی در روز. اینطوری در ماه حدود 40 گیگ دانلود دارید.نقل قول:
از اونجایی که میگید قبلا این مشکل رو نداشتید و با تمدید سه ماه جدید اینطوری شده، اگر از سالم بودن خط(ممکنه بر اثر رطوبت یا انشعاب گرفتن ازش، اتصالی پیدا کرده باشه)، مودم، اسپلیتر و ویندزتون مطمئنید،حتما با پشتیانی تماس بگیرید و مشکلتون رو بگید تا رفع کنن. البته چون میگید فقط از صبح تا ساعت 4 بعد از ظهر این مشکل رو دارید به احتمال زیاد از طرف خود شاتل هست و براتون حلش میکنن.نقل قول:
سلام دوستان
ممنون از اینکه جوابامو میدین !!!
چند سوال :
من الان میخوام برم ثبت نام کنم !!! میتونم از طریق Isp ثبت نام کنم ؟؟؟ برای اینکه 512 آکو بگیرم باید چی بگم ؟؟؟ چند روزه ADSL من وصل میشه ؟؟؟
پول اشتراک ماهانه میاد روی قبضم ؟؟؟
من میخوام از طریق پمپ بنزین یکی از دوستان اقدام کنم و ازشون نامه بگیرم !!! آخه سیستم و ....... باید هر چند وقت آپدیت بشه و هر چند وقت م فیلمی از عملکرد رو به کانادا میفرستیم !!! میشه اینطوری اقدام کرد و اونا نمیان تحقیق کنن من راست میگم یا نه ؟؟؟ موقوع نصب چیزی نمیپرسن ؟؟؟
1. خوب پس باید فکر کردین از طریق چه کس باید ثبت نام کنید؟؟:دی (از طریق صدا و سیما:دی) مشخصه که باید از طریق isp باید ثبت نام کنید دیگهنقل قول:
2.برای اینکه اکو 512 بگیرین باید 3 مرتبه بگین که «6سیخ کباب، سیخی 6هزار»:دی
شوخی کردم ناراحت نشی:دی کافیه بگی که:«من اکو 512 میخوام:دی»
3.این که چند روزه وصل میشه دقیقا نمیشه گفت ولی معمولش در حداکثر 10 روزه(ممکنه کمتر ویا بیشتر بشه)
4. پول اشتراک ماهانه روی قبض تلفن نمیاد....شما هر ماه باید پول اشتراک را به شاتل بپردازین(یا از طریق بانک یا به صورت مستقیم بصورت آنلاین)
5. نامه باید بگیرین....بله میشه چرا که نه؟؟؟ مگه بیکارن بیان تحقیق کنن؟؟
هیچ راهی نداره لیست لعنتی انتظار کوتاه یا دور زد ؟
طرف با کمال خونسردی پاشد گفت شاید یه سال تو نوبت باشین ! آخه یعنی چی ؟
منم فقط واسه اکو که ارزونه مجبورم حتمن از شاتل بگیرم ! ( در دوران بحران اقتصادی هستم )
{ گریم داره از دست دایل در میاد باید 20بار روی لینک کلیک کنم تا به سرور طرف سند شه تا برگرده هم که ...
DUMeter هم دارم قربونش برم سند و رسیو رو صفره همیشه باید دست به دعا ببری دو ثانیه آپ شه که سند کنه ! این پولا خوردن داره براشون ؟ اون دنیا دارن جوابمونو بدن ؟ }
زنگ زدم به ISp مون
اولش گفت فقط 64 یا 128 اما وقتی گفتم از طرف شرکت نفت نامه میارم گفت پس نامه ای به شرح زیر بنویس و بیار تا یک کاریش کنم برات :
بسمه تعالی
اینجانب : XXXXXXXXXXXXXX
گواهی می شود که XXXXXXXX به شماره شناسنامه XXXXXX و کد ملی XXXXXXX در این مکان مشغول به کار میباشد .
شرکت پخش فراورده های نفتی ایران . ناحیه XXXXXXXX
:nd
گفته زودی بیا ثبت نام کن . منطقه شما داره پورتاش پر میشه !!!
شکر !
دوستان آی پی های شما چطوریه میشه سه سری اولش رو بنویسید
برای من 3 سری اولش اینه مثلا : 84.241.42
this is my IP albate faghat 3 raghame 1val:دی:دینقل قول:
94.182.17
94.183.22x.xxx
سرعت من دیروز 20 تا 21 بود ولی امروز اومده رو 17 18 .... چه حالی میده adsl ... :27:
84.241.41
البت صبح ها با 94 شروع میشه ولی از ساعت 6 به بعد همیشه با 84 شروع میشه نمیدونم رازش در چیه؟
با سلام به دوستان.
من دو روزه که adsl شاتل رو گرفتم ولی چراغ link مودم بعضی وقتها چشمک میزنه. مثلأ 2 ساعت کار میکنه بعد چند بار چشمک میزنه!!!
( مودم : datasheen و مرکز مخابرات: نبوت )
زنگ زدم به پشتیبانی ولی نتیجه نگرفتم. در ضمن همه تلفنها رو قطع کردم و مستقیم به خط زدم. ممنون میشم اگه شما تجربه ای در این زمینه داشته باشین.
سلام به همگي
من هم مشتري art1 شاتل هستم چند وقتي كه سرعتش خيلي كم شده به سختي به 8 ميرسه و پشتيبانيش شاتل با كمال بيشرمي ميگه عرض باندمون در مركز تلفن شما كمه!!!! ولي نميگه چرا بيش از ظرفيتشون اشتراك ميفروشن؟
اشتراكم اين ماه تموم شه عوضش ميكنم.
نقل قول:نقل قول:پس همه 94 هستن و گه گاهی 84 میشننقل قول:
ممنون از همگی خیلی لطف کردید :11:
میگم این آی اس پیتون کیه؟ نکنه شاتل ما رو میگید؟! :31:نقل قول:
مهدی جون دقیقا توضیح بده که چی شد فینگیلیش نوشتی؟ مثل داستان شاتلی شدنت رومانتیک تعریف کن!:31:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز،چشمک زدن میتونه از رانژه مخابرات باشه، میتونه به خاطر اتصالی یا نویز زیاد روی خطتون باشه، میتونه از خراب بودن اسپلیترتون باشه. شما اونایی که به خودت مربوط میشه رو چک کن، اگر از سالم بودنشون مطمئن شدی،بازم با پشتیبانی تماس بگیر و مشکلت رو بگو.(این سری یه کم جدی تر باهشون صحبت کن!):27:
میگم شانس ندارم ....
حالا که adsl داره درست میشه ....
اون آقا میگه رفتم تهران یادم رفت مودم بگیرم .... اگه asus نگیرم دیگه مجبورم tp link بگیرم .... ولی سعی مو میکنم مجبورش کنم حتما بره تهران .... چون تا یه هفته دیگه رانژه میشه ..... :31:
asus بگیر ببین کی بهت گفتم :5:نقل قول:
اذیت نکن ..... اگه نیاره خو چکار کنم ..... ببین مارکه دیگه ای شبیه به asus سراغ ندارید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اذیت نیست راهنمایی هستش برای اینکه بعدا به مشکل نخروی مارک دیگه بعد asus مارک d-link هستش که مدل t522 یکی از بهترین مدل هاست ولی شاتل میگه ما پشتیبانیش نمیکننیم و از این حرف ها ولی مثل اینکه چند تا از بچه ها دارن و هیچ مشکلی ندارننقل قول:
نه منظورم اذیت نبود ..... :31:
ببین تصمیم گرفتم فردا بیام تهران ، شما یا کسه دیگه یه آدرسه دقیق بگید ، که برم اونجا و بخرم و خلاص بشم ....
اگه میشه چندجا رو بگید که اگه نداشتن ، ضایع نشم :31:
یه پاساژ بین انقلاب و ولیعصر(فکر کنم) بود که سخت افزار زیاد داشت ، tp link و dlink خیلی داشت ..... اونجا نداره ؟
در ضمن قیمت دقیقش چیه ؟ یکی میگفت 44 - 46 - 65 - 55 ......
در ضمن قبلا چند نفر آدرس دادن ولی نتونستم برم ... ولی فردا حتما میخوام بیام ......
شاید بخوام یه مادربردم بگیرم .... اگه احیانا اونجایی که معرفی میکنید ، سخت افزار میفروشه بهم بگید ....
فقط توروخدا آدرس رو درس بگید ... اگه نزدیکه انقلاب باشه که عالی میشه ..... :31:
خیلی خیلی ممنون
مخلص همتون ... (چه باحال هم قافیه شد :31: )
پاساز ایران برو طبقه زیر همکفنقل قول:
ادرس: پایین تر از میدان ولیعصیر نرسیده به خیابان طالقانی پاساژ ایران
===
بازار رضا
آدرس:میدان ولیعصر-خیابان ولیعصر-تقاطع چهار راه ولیعصر(آزادی)-پاساژ رضا
===
اول برو پاساژ ایران 100% گیرت میاد من خودم از اونجا گرفتم 44500 حالا بگرید و یکم چونه بزنی گیرت میاد همین قیمت ولی معمولا 46 میدن :11:
سلام،
من مدت کوتاهی است که از شاتل استفاده میکنم. (eco 512) سرعتم در ابتدا خوب بود (با speednet 480 کیلوبیت و پینگ 50 ms و با download manager هم حدود 60 کیلوبایت ) اما 2-3 روزه سرعت شدید اومده پایین ( البته با یک مقدار نوسان) به طوری که پینگ بشتر از 500 میلی ثانیه است و speednet سرعت در 180-200 کیلوبیت رو نشون میده اما download manager همچنان با سرعت خوبی در ( خدود همون 60) دانلود میکنه!!!! به طور کلی سرعت browse خیلی کم شده و در باز کردن gmail هم مشکل داره! با شاتل هم تماس گرفتم میگه خطت نویز داره ، ولی اولا چطور میشه یک دفعه خط نویز پیدا کرده باشه؟ ثانیا چرا بعضی ساعت ها سرعت دانلود و حتی تا خد زیادی ping خوب میشه! و ثالثا چرا سرعت ping کلا پایینه اما دانلود نسبتا خوبه؟ کسی تا حالا با این مشکل برخورده؟؟؟
ممنون
امروز روز آخر اکانت منه.
وقتی اومدم وارد سایت بشم
یه صفحهای اومد گفت که «شما یک پیغام از طرف مدیریت دارین» خلاصه وارد حساب کاربریم شدم و نوشته بود که باید پول رو پرداخت کنی و... بعدش هم یه لینک بود روش کلیک کردم و مودم را خاموش و روشن و الان دارم استفاده میکنم
میخوام ببینم تا کی اکانتم فعال میمونه
----------------------
راستی بچهةا به نظرتون من مودمم را عوض کنم؟ (بیلیون دارم تو فکرم افتاده برم ایسوز بخرم)
البته الان که اصلا از لحاظ مالی شرایط خوبی ندارم ولی میخوام بدونم نظر شماها چیست؟
مهدی جان خوب اگه راضی هستی برای چی میخوای بری عوض کنینقل قول:
شما که داری از شاتل سرویس میگیری شاتل هم که با این مودم سازگاره دلیل نداره بری عوضش کنی
بیلیون هم مودم خیلی خوبیه و جواب پس داده به نظر من اینکار رو نکن چون همین که داری داره کارت رو راه میندازه :11:
بعضی از اوقات به خاطر اینکه ساعت اوج ترافیکه و همه میان تو نت شلوغ میشه و سرعت میاد پایین و نوسان پیدا میکنه ولی در کل سرعت دانلود همیشه خوب بودهنقل قول:
شما هم بعید میدونم از نویز باشه چون میگی تو دانلود با idm سرعت رو خوب نشون میده
در ضمن به نتیجه های speedtest اصلا توجه نکن تست های بی اعتباری هستند و قابل قبول نیستند:11:
اگه اين asus را خريدين قيمتشا حتما بگين
ممنون
حداقل قیمت موجود که من گیر اوردم 44500 بوده نمیدونم کس دیگه ای کمتر ازمن قیمت داره یا نه:11:نقل قول:
آره خوب بیلیون واسه شاتل خیلی خوب جواب میده..نقل قول:
گفتم واسه روزمبادا اینکارو کنم که اگه خدایی نکرده شاتل خواست اذیت کنه از بابت مودم خیالم راحت باشه اگه خواستم شرکتم رو عوض کنم(فعلا که از شاتل خیلی راضی هستم و به هیچ قیمتی حاضر نیستم از دستش بدم:27:)
این دیگه جاش اینجا نبود....نقل قول:
تو تاپیک مربوط به مودم مطرح میکردین
ممنوننقل قول:
اما ديدم ايشون دارن مودم ميخرن منم اين سوالا پرسيدم
در هر صورت ممنون
:11:
سلام.....جمعه مودم میاد دستم :31:
راستی یه سوالی :
من وقتی رفتم ثبت نام کنم ، کارت تخفیف دوستمو گرفتم و به شاتل گفتم که این آقا منو معرفی کرده .... شاتل کارتو گرفت .... ولی به اون آقا هیچی نداد ..... چرا؟
یکی میتونه کلا یه توضیحی در مورد روند کارت طلایی بده .....
ممنون :31:
مگه قراره پولی بدن به دوستت؟! تخفیف روی اکانت بعدیش میاد. البته حداقل باید 2 نفر مشتری معرفی کنه که روی اکانتش 10% تخفیف بهش بدن. تعداد بالاتر هم که درصد خودش روداره که توی سایت شاتل هست،بیشترینش هم 21 نفر به بالا هست که یه اکانت رایگان به اون فرد میدن(البته نمیدونم چه سرویسی).نقل قول:
نه منظورم پول نیست .....نقل قول:
مگه قراره پولی بدن به دوستت؟!
نباید دوتا کارت بهش بدن ؟ .الان فرض کن بخواد یه نفر دیگه رو معرفی کنه ، خب کارت نداره که .... اصلا چه جوریه ؟ آخه هیچ اسمی یارو یادداشت نکرد مبنی بر اینکه معرفی شده ام ....
الان من که ثبت نام کردم ، کارت بهم نمیدن ؟
من برداشتم اینه :
اون کارت رو نباید به من میداد ..... (ینی کارتش پرید)
و فقط باید منو معرفی میکرد ، تا یه کارت بهش بدن تا بشه دوتا ، بعد نفراته بعدی ..... به ترتیب ...
نمیدونم درست برداشت کردم ....
نه مهدی جان اذیت نمیکنه بیخودی هم پولت رو پای مودم نده همون بیلیون مودم خیلی خوب و عالی هستشعلت اینکه الآن میگیم همه ایسوس بخرن اینه که اگه خواستن برن روی یک سرویس دهنده دیگه دوباره بیخود و بی جهت هزینه مودم رو ندن چون ایسوس رو همه سرویس دهنده ها قبولش دارن :11:نقل قول:
نه کارت نمیدن بهش کهنقل قول:
اون دوستت هروقت تقاضای کارت کنه بهش کارت میدن البته به شرطی که کارت های قبلی رو تحویل داده باشه به شاتل
اسم طرف رو هم نمینویسن که کارت شماره سریال داره که به نام طرف ثبت شده
چرا به شما هم 2 تا کارت میدن که اگه 2 نفر رو معرفی کنی 10 درصد تخفیف تو دوره بعد بهت میدن و بعدش میتونی بری دوباره تقاضای کارت کنی و بهت میدن
نه کارت رو نباید به شما میداد اون کارت رو میده به شاتل, شاتل هم 10 تومن به شما تخفیف میده و بعد خودش میره دوباره کارت میگره میده به یک نفر دیگه
دوستان سلام ..
Adsl من رو شاتل عصر روز 29 دی اکتیو کرد و من کانکت شدم ... می خوام بدونم محدودیت 10 گیگ من دقیقاً تا کی هست ؟؟ تا 29 بهمن ؟؟ من art1 دارم ...
آهان حالا شد :31: .... راستی اون موقع که کارتو تحویل دادیم رفیقم پیشه من بود ، به یارو گفتم که ایشون داده....نقل قول:
نه کارت نمیدن بهش که
اون دوستت هروقت تقاضای کارت کنه بهش کارت میدن البته به شرطی که کارت های قبلی رو تحویل داده باشه به شاتل
اسم طرف رو هم نمینویسن که کارت شماره سریال داره که به نام طرف ثبت شده
چرا به شما هم 2 تا کارت میدن که اگه 2 نفر رو معرفی کنی 10 درصد تخفیف تو دوره بعد بهت میدن و بعدش میتونی بری دوباره تقاضای کارت کنی و بهت میدن
نه کارت رو نباید به شما میداد اون کارت رو میده به شاتل, شاتل هم 10 تومن به شما تخفیف میده و بعد خودش میره دوباره کارت میگره میده به یک نفر دیگ
راستی isbn کجاست ... پیداش نیست چند روزه :31:
دوباره برداشت من :
من یه کارت دارم . ( شما گفتی به من دوتا کارت میدن ، چرا به دوستم یکی داده بودن )
بعد میدم به شاتل تا آقای x ده درصد تخفیف بگیره.
بعد به شاتل میگم 1 کارت بده تا بدم به یکی دیگه. شاتل کارتو میده.
منم میدم به یکی دیگه.
این روند ادامه داره تا بره بالا......
درست متوجه شدم ؟
تا 28 بهمننقل قول:
توی قسمت اخرین فاکتور نوشته از کی تا کی...
اصلا این شاتل صرف نمیکنه.حجم کم.قیمت بالا.
من سه ماهه گرفتم.5 گیگ برای سه ماه.{eco 512 }
الان یک ماه گذشته درست 3 گیگابایت مصرف کردم.:27::27: