100% درش بياري بهتره اينجوري عمر باطري بيشتر ميشهنقل قول:
اينو تمام فروشنده ها تاييد مي كنن :5:
Printable View
100% درش بياري بهتره اينجوري عمر باطري بيشتر ميشهنقل قول:
اينو تمام فروشنده ها تاييد مي كنن :5:
دوست عزيز راجع به اين مساله (در آوردن يا نياوردن باتري؛) زياد بحث شده.نقل قول:
باتري هاي نسل قديم لپ تاپ (كه از نيكل-كادميوم بود)، اونا رو توصيه مي كردن كه وقتي از برق شهر استفاده مي كنين، بهتره درش بيارين.
ولي باتري هاي جديد (كه تقريبا همشون ليتيومي هستن) رو نه...
باطری در نیاری ها!
من همین بلا سرم اومد 1 ماه باطری دست گاه جدا بود بعد که زدم روش بیشتر از 30 دقیقه شارژ نگر نمیداشت!
دوست عزیز چرا واسه مردم نسخه میپیچی؟من لپ تاپ اچ پی دارم.یک سال و نیم هم هست که دارم.مدل dv-6 1215 با گرافیک 4650.بیشترین کاری هم که باهاش کردم بازی بوده.از پی ای اس 2010 تا نید فور اسپید و...هیچ مشکلی هم تا به حال واسش پیش نیومده.باترش هم مثل روز اولش داره کار میکنه.تازه کلی از هم کلاسی هام اچ پی دارن.نمیگم مشکل ندارن.ولی اینقدر که تو اینجا گفتی نیست.
یه کمی منصف باش.یه مدل خریدی یه کم مشکل پیدا کرده دلیل نمیشه اینجوری حرف بزنی.
برای ایسر یکی از آشناهامونم اینطوری شد.خیر سرم من بهش گفتم این کارو بکنه عمر باطریش زیاد میشه.ولی ضایع شدم.نقل قول:
سلام ایا همه اچ پی های 3150 چینی هستند ؟؟
دوستان سری dv6t se توی بازار ایران موجود هست؟
3150 که هیچی کله زندگیت چینیه :27:
پس چی توقع داری یکی چینه یکی آمریکایی :31:
به خاطر کلی مسایل همه سرکتا کارخانه تولیدشون ت چینه یعنی اسمبل چین عزیز و کار دست که نیست کاره ماشینه همش
موفق باشی
چه تفاوتي بين مدهاي compaq - DM pavilon - HDX - Business است. منظورم از حيث كيفيت كارايي و قيمته؟
سلام به همه دوستان یه راهنمایی میخواستم
بین envy 14 و envy 15 کدوم رو پیشنهاد میکنیین.برای کار با نرم افزارای autocad,etabs,corel,photoshop
لطفا معایب و محاسنشونم بگید.
ممنون
كسي در مورد dv6-3172 اطلاعات تخصصي داره؟ چه فرقی بین دو مدل یکسان با پسوندای ee se eo و غیره داره ؟
بچه ها لطفا میشه بگین کیفیت تصویر Dv6-3190 از لحاظ زاویه دید و کیفیت رنگ چطوره؟
اگر کسی بتونه یه عکس هم از زاویه دیدش بگیره ممنون میشم.
کیفیت تصویرش از asus n61 jv کمتره؟
کلا از لحاظ کیفیت تصویر از 100 چه نمره ای میدین؟
تصویرش رو در برابر سونی هم سطح خودش میشه یکمی مقایسه کرد؟
باطریش چطوره؟
بلندی صداش چطوره؟
کلا کیفیت مانیتورهای این سری جالب نیستنقل قول:
زاویه دیدش عکس بگیره ؟ یعنی چی ؟
تصویرش در برابر سونی حرفه زیادی نداره واسه گفتن
سلام،نقل قول:
كيفيت تصويرش نسبتا خوبه ولي نه به اندازه سوني؛ (High-Definition LED HP BrightView Display)
باتريش 6 سله. مراعات كني 2، 3 ساعتي نگه مي داره... (6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery)
بلندي صداش خوبه. (Altec Lansing speakers - Dolby Advanced Audio)
مشخصاتش تو سايت HP خاورميانه:
کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4247579-4301403.html
سلام
میشه یه توضیحی در مورد خدمات لپتاپهای HP بدین؟یه فروشنده امروز به من میگفت خدماتش خیلی بده...راست میگفته؟
داداش یه سوال چرا وقتی من از برنامه kmplayer واسه دیدن فیلم استفاده میکنم فیلم هارا با کیفیت پایین و تقریبن به صورت شطرنجی نشون میده . لپ تاپ منم 3150 . کمکم کنید . اینرو بگم کا اگه از برنامه های ویندوز مسه مدیا پلایر استفاده کنم خوبه
سلام دوستان
من بین این دو لب تاپ گیر کردم . از نظر قیمت برام مهم نیست فقط کارایی ؟ می خوام شما نظرتون رو راجع بهشون بدین . لطفا هر کسی از این دو نوع داره کارکردش رو بگه و دوستان هم نظراشون رو بگن . مرسی
1- HP G62-b57SE
کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-3848802-3848802-4247533-4301798.html
2-HP Pavilion dv6-3178ee
کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4247579-5053764.html
من می خوام بین این دو لب تاپ یکی رو بخرم کدوم رو پیشنهاد می کنید
این هم عکسهای از این دو نوع :
HP Pavilion DV6-3178
HP G62-B57
خدماتش خوبه اما تو ایران اچ پی سنتر نداریم به خاطر تحریمنقل قول:
اگه نیاز به گارانتی داشته باشی لپ تاپت رو میفرستن تهران از اونجا بار می زنن دبی باز همین جور برعکس تا برسه دستت که حدود 2 ماه طول میکشه این پروسه به نظرم و باید مبلغ رفت و برگشت رو حساب کنید
گارانتی های شرکتی هم هستند که اونا هم یک مبلغی رو اول میگیرن . خیلی به نظرم جالب نیستن:13:
-----------------------------------------------------
1- با یک پلیر دیگه چک کن اگه مشکلی نبود اشکال از پلیرت یا باید کدک بریزی یا ... که اینجا جاش نیستنقل قول:
2-چک کن ببین کارت گرافیکت روی ati باشه نه آن برد اینتل
یعنی کلا از خرید hp منصرف بشم بهتره؟
هدف من این نیست که شما رو منصرف کنم یا مصر به خریدنقل قول:
اینا رو میگم تصمیم با شماست
اولا اچ پی کیفیتش اینقدر خوبه که شاید اصلا کارت نکشید
دوما گارانتی ها همون 1 سال هستش اگه تو ایرانم بود ا سال بود یعنی 1 سال تفوت
سوما مشکل اگه پیش بیاد میفرستن دبی در صورتی که قابل حل نباشه اینجا بیشتر مشکلاتش همین جا حل میشه
هزینه رفت و برگشتش زیاد نیسن چون کلی میبرن فکر کنم 20 تومن
اگه خیلی مهه گارانتی ایران اچ پی بگیر
اما اگه میخای دیگه خیلی خیالت راحت باشه به فکر گزینه ها دیگه باش
کلامن هر چی تا حال کرفتم گارانتی نداشتش بوده هیچس نشده اونایی که شده گارانتی داشته :31:
کسی نیست جواب سوال منو بده و نظرشو در مورد اون دو لب تاپ بگه ؟
سلام،نقل قول:
دوست عزيز شما واقعا بين اين دو لپ تاپ گير كردين؟
يعني از نظر كارايي (بدون توجه به قيمت) ...
HP Pavilion dv6-3178ee
Intel® Core™ i7-720QM Processor
1.6 GHz, Level 3 cache 6 MB
4 GB DDR3
Supports up to 8 GB DDR3 memory
500 GB SATA Hard Disk Drive 7200 rpm
15.6" diagonal High-Definition LED
ATI Mobility Radeon™ HD 5650 Graphics, up to 2714 MB total graphics memory with 1 GB DDR3 dedicated
HP TrueVision Webcam with Integrated Digital Microphone
Altec Lansing speakers - Dolby Advanced Audio
HP Clickpad supporting Multi-Touch gestures with On/Off button
Bluetooth® wireless networking
2.49 kg
6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery
Integrated finger print reader
Argento with Stream pattern - Brushed Aluminum
.................................................. .................................................. ...........................
HP G62-b57SE
Intel® Core™ i5-460M Processor
2.53 GHz, Level 3 cache 3 MB
3 GB DDR3
Supports up to 4 GB DDR3 memory
320 GB SATA Hard Disk Drive 7200 rpm
15.6" diagonal High-Definition LED
ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Graphics (switchable), up to 1799 MB total graphics memory with 512 MB DDR3 dedicated
Webcam with Integrated Microphone
Altec Lansing speakers
Touch Pad with On/Off button and 2-way Scroll pad support
Bluetooth® wireless networking
2.20 kg
6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery
Matte Black with Prism pattern
یکی از دوستام به تازگی یک اچ پی 4520 با کانفیگ core i5 گرفته ، خلاصه دیروز رفتم چکش بکنم جون من هم میخوام یک لپ تاپ بخرم ولی به نظرم اومد که صدای فنش یکم زیاد بود .
دوستانی که 3140 دارن جواب بدن که این مدل هم مثل 4520 فنش سرو صدا زیاد میکنه یا نه ؟ چون اگه کار به یکسال بکشه دیگه فکر کنم صدای تانک ازش دربیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن لپ تاپ فعلیم دل 6400 هست و خیلی بی صدا کار میکنه ولی خوب 4 ساله که داره کار میکنه و میخوام عوضش کنم
دوستان.
من می خوام یک نو بوک بگیرم برای کار معمولی وبگردی دیدن فیلم وصل بازی معمولی در حد فوتبال و ماشین.
می خوام رم بالای 2 گیگ و کش بالای 2مگ باشه و ال ای دی باشه بالای 14 اینچ.
در بین برند ها قیمت اچ پی خیلی خوب بود مخصوصا سری G62 و برند ایسر.دوستان دلیل این قیمت پایین چیه؟
خیلی از دوستان میگن گرم میکنه.یا چیپ گرافیکش گرم میکنه و خاموش میکنه بعدا از این مشکلات.از دوستان که دارن خواهش میشه راهنمایی کنن. و یک نوت بوک معرفی کنن .ممن.ن می شم
من 3140 دارم- در حالت عادی که بی صداست در حالتی که cpu فعالیتش زیاد بشه دور فن میره بالا و یکم صدا میده- حالا اینکه شما میگید صدا داره و بعد یکسال مثل تانک میشه نمیدونم چیه والانقل قول:
من از سری G62 انتخاب کردم و خریدم، الانم بعد چند ماه خیلی راضیم!
سلام بچه ها من میخوام لپ تاپ hp3150 بخرم ولی نمیدونم خوبه یا نه؟!؟!!البته مشخصاتش که خوبه یعنی از رم و گرافیک قوی برخورداره ولی میخوام بدونم کاراییش چطوره و ارزش خرید داره یا نه؟؟؟لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره بگه؟؟ضمنن میخوام واسه بازیهایی مثل call of duty خوب جواب بده.
اینم لینک 3150:
کد:http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-HP-Pavilion-DV6-3150
دوست گل من من کانفیگ رو می دونم .نقل قول:
از نظر کارایی گفتم
مثلا : بازی . کار گرافیکی زاید سنگین نه .
داغ کردن زیاد - چقد شارز نگه میدارن ؟ تو کارتناشون چی هست ؟
اخه وقتی تو سایت hp میری خیلی وسایل داره می خوام ببینم اینجا هم کامل همونا هست یا حذف میشه به دست .......
سلام،نقل قول:
در مورد 3150 مي تونين به اين تاپيك هم سري بزنين:
تاپیک اختصاصی 3150
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=465124
یکی از دوستان من با این ادعا که کال آف دیوتی رو هر سیستمی جواب نمیده رو 3140 من نصبش کرد و گفت فیلم اولش بیشترین گرافیک رو میکشه ولی بدون هیچ مشکلی با بالاترین کیفیت اجراش کرد - بعدشم دیدم بازی باهالیه خودم دارم بازی میکنمنقل قول:
سلام،نقل قول:
دوست عزيز شما وقتي ميگين كارايي، بازي، كار گرافيكي، خب اين بر مي گرده به كانفيگ.
مطمئنا 3178 با cpu core i7, ram 4, cache 6, graphic 1 از g62 با cpu core i5, ram 3, cache 3, graphic 512 سر تره...
اصلا اين دو مدل تو دو تا كلاس مختلفن و قابل مقايسه نيستن با هم.
باتري جفتشون 6 سله، ولي طبيعتا 3178 به خاطر كانفيگ بالاترش زودتر شارژ خالي مي كنه.
تو كارتن لپ تاپ ها معمولا چيز خاصي نيست. (لپ تاپ+كاتالوگ+آداپتور+3 تا سيم شارژ)
تو سايت hp، تو بخش لوازم جانبي كلي وسيله هست كه اونا رو بايد مجزا سفارش بدي؛ كه با وضع مملكت ما فكر نكنم شدني باشه...
کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF28a/321957-321957-3329744-64354-64354-4247579-4301403.html
سلام دوستان. من توی یکی از سایت های Review خوندم که موقع تست باتری، مدل ProBook 4520s با WLAN روشن و روشنایی صفحه 70% باتریش 4:18 دوام آورد. کسانی که این مدل رو دارن میتونن بفرماین که درسته یا نه؟
سلام
دوستان میدونید چطور میشه دوتا hp رو به صورت وایرلس شبکه کرد!
من چندتا مطلب دیدم ولی فکر کنم hp فرق داره در ضمن به شبکه کردن در حد معمولی با لن آشنایی دارم
دوستان چند تا سایت ریویو فارسی و انگلیسی که جامع ریویو می کنن معرفی کنید لطفا.راسی عکس هم بزارن ازش بعضی سایتها هستند عکس درست حسابی نمی زارن.
با سلام . hp فرقی ندارد . باید شبکه ی Ad hoc بسازید . در انجمن وب و اینترنت--->شبکه جستجوی کنید خیلی نتیجه پیدا میکنید . ساده است .نقل قول:
معتبرترین مرجعنقل قول:
notebookreview.com
forum.notebookreview.com
اطلاعیه
دوستان عزیز در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرسنجی برای تغییرات انجمن لپ تاپ برگزار کردیم .
دوستانی که تمایل دارن به تیم مدیریت کمک کنن میتونن نظراتشون رو اونجا اعلام کنن .
این تاپیک هم صرفا جهت اطلاع رسانی این مورد بسته شده و تا چند ساعت دیگر باز خواهد شد .
با تشکر
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوستان نظرتون در مورد PAVALION DV6-3174 چی هست؟
کانفیگش چطوره به نظتون برای گیم .
تو این مدل گرم شدنش چطوره؟
من از گارانتیش می ترسم معتبرترین گارانتی اچ پی هست؟
آیا قابلیت ساپورت USB3 رو داره؟
سلام.
دوستان نظرتون در مورد PAVALION DV6-3174 چي هست؟
کانفيگش چطوره به نظتون براي گيم .
تو اين مدل گرم شدنش چطوره؟
من از گارانتيش مي ترسم معتبرترين گارانتي اچ پي هست؟
آيا قابليت ساپورت USB3 رو داره؟
سلام،نقل قول:
مشخصات 3174 تو سايت رسميش:
گرم شدنش در حد نرماله؛کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02502946&cc=emea_middle_east&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_EMEA_MIDDLE_EASTEN
usb3 رو ساپورت نمي كنه.
معتبرترين گارانتي هاي HP تو ايران، ماي اچ پي و ايران اچ پي هستن...
اين پستو هم بخون:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5792044&postcount=2856