يه سوال داشتم اين وب سايت speedtest درست تست مي كنه ؟
Printable View
يه سوال داشتم اين وب سايت speedtest درست تست مي كنه ؟
سلامنقل قول:
بله به نظر من که درست تست میکنه
بعضیا میگن درست تست نمیکنه
ولی به نظر من کاملا درست تست میکنه
اگه هم اختلافی بین تستهای متوالی میفته مشکل از اینترنت ایران هست نه سایت
ممنون:11:
از تلفن هم باید استفاده کنید؟؟؟:13:نقل قول:
منظورتون چیه؟؟
آدم که adsl داره دیگه تلفن اشغال نمیشه و هیچ هزینه ای هم روی قبض نمیاد
اون 3 هزار تومنم که دوستمون اشاره کردن هر ماه خود شرکت میگیره و روی قبض تلفن هیچ پولی نمیاد
اگه هم منظورتون اینه که adsl بگیرید هم از اینترنت و هم از تلفن استفاده کنید این بحثش جداست
پل تلفن جدا پول اینترنت جدا
نمیشه از علوم خفیه و غریبه در ارتباط با adsl و افزایش سرعت و کیفیتش استفاده کرد؟ :34:
افزایش سرعت ؟:31:نقل قول:
مثه همین روش ها که برای دیال آپ استفاد میکنن سرعت اسمی میره بالا و سرعت دانلود همون میمونه :31:
نه دوست عزیز
اینا همش الکیه
چنین امکانی وجود نداره
ممنون:11:
با سلام اين سايت speedtest سرعت كانكت شدن را ميگه يا سرعت خود پورتي كه داريم؟
من میخوام تازه adsl بخرم.ترجیحا نامحدود باشه و اگه بشه 256 باشه.در ضمن تو منطقه صالح طبرسی هستیم.حالا کدوم یکی از شرکتها سرویسشون بهتره؟یعنی از نظر سرعت، قطع نشدن،و پشتیبانی
کدوم شرکت بهتره؟
از تو سایت خود شرکتها این چیزها رو پیدا کردم:
داتک :
128 تک کاربره 235،870
256 تک کاربره 278،100
آسیا تک:
atu-1 نامحدود 128/128 288،400
atu-2 نامحدود 256/256 391،400
سپنتا :
128/128 29،900+3000+6%
192/192 39،900+3000+6%
256/256 49،900+3000+6%
لایزر:
A18 128/ 128 22000
A20 256/256 39000
فن آوا :
ارسال 64 دریافت 128 23900 (شارژ ائلیه 29000)
ارسال 128 دریافت 256 38900(شارژ اولیه 45000)
البته سرویسهای شاتل هم هست که یه جورایی با توجه به اینکه ترافیک شبانه رو حساب نمیکنه خوبه
ART1 ترافیک شبانه و جمعه ها نامحدود 128/128 10گیگ 27،800
ART2 ترافیک شبانه و جمعه ها نامحدود 128/192 15 گیگ 35،800
ART3 ترافیک شبانه و جمعه ها نامحدود 128/256 20 گیگ 42،800
حالا به نظرتون کدوم بهتره؟
البته اگه شرکتهای دیگه هم باشه اشکالی نداره.فقط یه چیزی بگید که نامحدود باشه،قیتشم در همین حدود باشه و بعدا هم پشیمون نشم.
چندتا سوال دیگه هم دارم.
اینکه میگید سرعتی که این شرکتها می گن مثلا 128،128 واقعی نیست یعنی چی؟
اینکه میگید سرویس مشترکه یعنی چی؟
سرعت دانلود 128 و 256 جند باید باشه؟(باید تقسیم بر 8 بشه؟)
آیا برای سرویسهای نامحدود هم ممکنه هزینه اضافی بگیرن.یعنی مثلا این نامحدود بودن یه سقفی داشته باشه.
فرق adsl , adsl 2 , adsl +2 چیه؟یعنی اینکه شرکتی که میخوام ازش بخرم کدوم رو ارائه بده مهمه؟
با سلام . من میخواهم اینترنت adsl برای مغازم بگیرم خونه هم adsl دارم اگه شرکت که adsl را از ان خریدم یکی باشد میشود از یوز پسورد مغاز برای خونه استفاد کنم
باتشکر
ببخشيد اگر جاي سوالم اينجا نيست
من از dialup استفاده ميكنم ولي در هفته چند بار پيش مياد كه سرعت دانلود از 5 kb/s به 26 kb/s ميرسه كسي مبدونه دليلش چيه؟ سرعت واقعا عالي ميشه يعني اينطور نيست كه فقط سرعت اسمي تغيير بكنه .
نقل قول:
به نظر من اگه کیفیت میخوای برو سراغ شاتل مخصوصا همون سرویس art 3 :10::27::27:
اگرم نامحدود میخوای داتک بعدم لایزر بعدم آسیا:8:
فن آوا هم کیفیتی نداره :2:
سپنتا هم ماشاله قربونش برم پوله خونه بابشو ازت میگیره:31:
یعنی اینکه میگن 128 ولی سرعت بیشتری بهت میدن ولی فقط صبانت و پارس و آسیا اینطورن
یا شایدم منظورت اینه که سرعت کمتری میدن که اون هم به شما مر بوط میشه هم به شرکت
128 تقسیم بر 8 میشه 16 KB/s و 256 میشه 32KB/s اگه میخوای سرعت واقعی داشته باشی نه کم نه زیاد و بدون نوسان فعلا فقط شاتل
دیگه وقتی میگن نامحدود دیگه سقف نداره که :5:
این سوال تفاوت adsl.adsl2.adsl2+ رو خیلیا پرسیدن یخورده بگردی جوابو میگیری اصلا حس جواب دادنش نیست معذرت!
خوب شاتل پشتیبانیش حرف نداره کیفیت هم میتونی تو تاپیک خود شاتل از اونایی که دارن مثه خودم سوال کنی تا نظر فقط نظر من نباشه .
موفق باشی:11:
نقل قول:
آره ولی ریسک داره مثلا ممکنه یه وقت بفهمن :21:
خوب بفهمن مگه چی میشه ؟نقل قول:
فکر نمیکنم ارتباطی داشته باشه .
عزیز یک سری از این اطلاعات واقعا" نادرست هست.نقل قول:
اینترنت ماهواره ای ماهی 15 تومان:18:
عزیز من خودم یک مدت استفاده میکردم و باید بگم هزینه آنلاین برای سرعتهای بالا و نامحدود که با گارانتی هست سرسام آور هست و به هیچ عنوان مقرون به صرفه نیست:11:
یه سوال داشتم سرعت اینترنت شبانه صبانت به چه صورته اگر سرویس 1 مگ بگیرم سرعت شبانه هم یه مگ هست یا نه چند روزه درخواست دادم شبانم وصل شده ولی هنوز قرار داد نبستم میانگین سرعت شبانه 24 کیلوبایت هست می خوام ببینم که چه سرویسی بگیرم بهتره
مگه مشكلي داره .مخابراتم فرق ميكنه مشكل كه ندارهنقل قول:
نقل قول:
باید زیرکانه عمل کنی مثلا بعضی از دوستان شاتلی هستند که یه 512 اکو دارند بعد حالا دوستشون یا واسه اون خط دیگشون یه 64 art home میگیرن و از اکانت 64 برا 512 استفده میکنن که مطمعنا اگر مشترک با اکانت 64 مثلا ماهی 60-70 GB دانلود کنه میفهمن که داری شیطونی میکنی چون با سرعت 64 حداکثر ماهی 20 گیگ میتونی اگه خودتو جر بدی دانلود کنی البته میگن که 64 آرت ش محدودیت نداره ولی محدودیتش 40 گیگ هست برایه اینگه همین چیزا رو بتونن بفهمن از طریقش!:21:
نقل قول:
عزیز من اصلا به مخابرات ربطی نداره به شرکتی که ازش میگیری ربط داره
بعدم اگه بفهمن بلاخره یه جوری تذکر میدن یا اکانتتونو میبندن :27::27:
جدا از این همانطور که توی اون تاپیک گفتم شما باید اون خط دیگه هم رانژه باشه که فکر نکنم بدون اکانت رانژه کنن اگه به شرکت اطلاع بدی تا اکانت شما را چند کاربره کننده که باید یک هزینه ای بدی برای چند کاربره اگه همچین سیستمی توی برنامه کاری شرکت باشهنقل قول:
دوست مننقل قول:
اولا منظور من اینه که ریسیو و سند رو با هم داشته باشی نه از این مدل فقط ریسیو یا فقط ریافتی ها
مثه بانکها دیشت دو طرفه باشه
دوما من نقل قول کردم
به استادم گفتم قضیه دی اس ال رو گفت بیا یه تحقیق بگیر پزشکی بود بهتر سرویس میگرفتی
ماهی پونزده تومن میدی تجهیزات رو هم بهت امانی میدن
تازه پیلترینگ (( ف/ی/لت/ر/ین/گ سابق )) هم نداری :19: میری عشق و حال میکنی تو ابرها :8:
یه چیز دیگه این که میتونی نا محدودش هم بکنی بگی تحقیقم طول میکشه واسه چهارسال پول نفت و بیت المال رو دولپی بریزی بالا :19:
من که پروژه ای ندارم ولی اگه داشتم با سر میزفتم تو جوب :19:
این است اقتدار ملی :40:
سلام
فکر کنم
من معجزه دیدم با صبانت 40 دانلودو torrent 50 دیدم سرویسم 128 بود الله اکبر الله اکبر
نه معجزه ندیدی صبا اکانت شبانه 512 هستش:31:نقل قول:
دوست تكنولوژي اينترنت adsl با كابل مسي كار ميكند و قابل ارائه با فيبر نوري نيست ولي بعضي جاها كابل پشتيبان مسي دارند كه بطور محدود مي توانند اينترنت راه اندازي كنند بهتر از مخابرات منطقه خودتان پيگير شوي تا آيا اين كابل را دارند يا نه؟نقل قول:
نه دوست عزيز مي تواني شبكه كني و چند كامپيوتر استفاده كند در ضمن فقط كافي هست تلفن را تا اطاقت بياري يا از مودم والس استفاده كنينقل قول:
دوست عزيز يك ويروس اينترنتي هستنقل قول:
دوست من قابل شناسي نيست فقط يك لحظه هستنقل قول:
دوست عزيز من كه در تستها جواب مناسب نگرفتم هميشه يك مشكلي بودهنقل قول:
دوست عزيز از پارس بگير براي خط دوم هم درخواست frezz كن آن وقت مشكلي نداري هم ارزان برايد مي افتد هم مشكل فهميدن ندارينقل قول:
اگر 1 مگ هم بگیریم بازم سرویس شبانه 512 هست؟
مگه 1مگ هم میده صبا!!نقل قول:
نمیدونم من یک سالی هست که از دست صبا خلاص شدم :31:و رفتم شاتل اونی هم که گفتم بستگی به شهر داره
ببخشید میخواستم قیمت های سرویس ندا رایانه الان چنده.
مثلا الان 128 و 256 قیمتش.ن چنده. ممنون.
میخوام اگر بشه منم اینترنت پرسرعت بگیرم.
من میخوام تو خونه 3 تا کامپیوترمون از اینترنت استفاده کنن.آیا باید به شرکت این رو بگم؟
چون توی بعضی از سایتها دیدم که توی تعرفه نوشتن تک کاربره و چند کاربره.تفاوت قیمتشون هم خیلی زیاده.
من که میخوام چندتا کامپیوتر رو وصل کنم باید چند کاربره بگیرم؟
استفاده ی اون چند کاربره کجاست؟فقط برای کسانی که ip متفاوت میخوان ؟
یگید من کدوم رو باید بگیرم.
(اگه تک کاربره بگیرم،کامپیوترها رو شبکه کنم مشکل حله؟)
adsl مثل dial up حتما user , password داره.درسته؟ این اطلاعات رو شرکت میده بهم یا اینکه فقط خودشون راه میندازن و خودشون میدونن؟ مثلا اگه کامپیوترم رو عوض کنم یا windows بریزم باید زنگ بزنم شرکت؟
:45:یکی بیاد اینارو یاد بده.
توی فرومها جایی هست که این چیزهارو نوشته باشن؟یعنی adsl رو از الف تا ی توضیح!!!!!!!! بدن؟
بله 1 مگ هم میده این صفحه رو ببینید:
منم رفتم دنبال شاتل گفتن برای منطقه ما پور خالی ندارن یه ماهی هم منتظر موندم بی فایده بودکد:http://www.adslqom.com/price1.html
توی اینترنت دیدم ملت روزی 1700 مگ با صبا دانلود دارن برای من سرعت اصلا خوب نیست قبل از ساعت 7 میانگین 17KB هست از 7 تا 7:45 سرعت ثابت و برابر 55 هست به فرض اینکه سرعت 512 هست باید بعد از ساعت حداقل به 64 برسه(چرا؟) نهایت بتونم 350 مگ دانلود داشته باشم
نقل قول:کد:http://www.neda.net/nsite/home_adsl.asp?q=services
سلامنقل قول:
بازم من اومدم بگم
1-لزومی نداره که بگی اما بگی شاید بتونن کمکت کنن که بتونی شبکه بکنی اما سرعتت میاد پایین
اون تک کاربره و چند کاربره که دیدی فرق داره.اون برای اینکه که اینترنت شما با چندین کاربر شیر میشه یا اینکه کمتر شیر بشه.مثلا بین 10 کاربر شیر بشه یا 5 کاربر
پس ربطی به شبکه کردن شما توی خونه نداره
اگه وضعت خیلی خوبه و میتونی پول زیاد بدی خوب میتونی سرعت بالا بگیری که به سه تا کامپیوتر که میخوای بدی سرعت هر کامپیوتر افت نکنه وگرنه اگه 128 بگیری و بخوای به 3تا کامپیوتر بگیر سرعتت میشه زیر دیال اپ
معمولا تک کاربره ها تا اونجایی که میدونم گرونتره
اتصال به اینترنت هم بستگی به شرکت داره که اینترنتش دینامیک باشه یا استاتیک.اون تنظیمات رو موقعی که زنگ میزینی به پشتیبانی شرکت خودشون بهت میگم که چی کار کنی؟
اگه ویندوزت هم عوض کردی یه خورده که حرفه ایی بشی خودت میتونی اینترنتتو راه بندازی و تا زمانی که بلد نیستی پشتیبانی شرکت زنگ بزن راهنمایی میکنن.نترس پشتیبانی شرکت که دکور نیست .اون داره پول میگیره واسه همین جور موقعه ها.هر ایرادی اشکالی چیزی داشتی اصلا به نظرم از پشتیبانی بپرسی خیلی بهتره
من میدونم چون تازه میخوای اینترنت بگیری اینقدر سوال داری و فکر میکنی که چی کار کنی.اینترنت بگیری راه میافتی.فقط ببین تو منطقه شما کدوم شرکت خدمات خوبی رو میده.بعد زنگ بزن شرکت خودشون همه چیزو بهت میگن.تا زمانی هم که اینترنتت وصل نشده یارو رو ول نکن.
اوکی ولی فکر نکنم به خانه بدن!!نقل قول:
صبا نت همین جوری هست برای یکی خوبی برای یکی بده:13:
با پشتیبانی اگه داره تماس بگیر:31:
سلام دوستان
الان ارزونترین adsl 256MB حداقل 5GB چیه؟
اگه میشه سریع جواب بدید!
اینو خوب اومدی:دینقل قول:
من یه توضیحی درم ورد صبانت بدم که
با شما قرارداد 128 میبنده ولی برای اینکه ترافیکتون زودتر تموم بشه سرعت را میبره روی 1 مگ تا شما جو گیر بشین و زودی تمومش کنید:دی
بهدم طبق چیزی که تو سایتش نوشته اگه یه هفته استفاده نکنین خطتت از رانژه در میاد
دیگه چیزی نمیگم چون خلافه قانونه(این گفتم که پستم اسپم نشه:دی)
سلام.
من از صبا استفاده میکنم و پدرش رو هم در آورده ام هر ماه هم حدود 15 گیگ دانلود میکنم ( شبانه رایگان ) . ناراحت نباشید من دارم انتقام میگیرم . :31:
15 گیگ در ماه مالی نیست :41: شاتلیها اکوشون هر شب بالای 1 گیگ دارن سو استفاده میکنن:31:نقل قول:
البته شاید ایشان 512 نداشته باشن اونی که شما میگید 512 هست نمونه اش هم خودم که 512 شاتل دارم:40:نقل قول: