سلام.
اقا ما 9.04 رو نصبیدیم.
حالا همین که میخواد لوگین کنه گیر میده و یه علامت تعجب نشون میده .
هنوز نصب نکرده مشکلات شروع شد.
کسی میدونه باید چی کار کنم؟
Printable View
سلام.
اقا ما 9.04 رو نصبیدیم.
هنوز نصب نکرده مشکلات شروع شد.
کسی میدونه باید چی کار کنم؟
خب پسورد رو بهش اشتباه میدید !!نقل قول:
سلام .نقل قول:
از چه نسخه ای استفاده میکنی ؟
من چند تا داشتم جواب نداد ( گرافیک رو نمیشناخت ).
این قدر این دوست عزیز stavakoli تعریف کرد از اوبونتو من یه 8.10 تو کینگم داشتم اومدم Inside Windows نصب کنم این ارور رو میده یعنی مشکل از ویندوز 7 هست ؟
اگه من 9.04 رو دانلود کنم دیگه ارور نمیده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم نگفتم میشناسه...باید از همون طریقی که گفتم نصبش کنیدنقل قول:
سلام .
از چه نسخه ای استفاده میکنی ؟
من چند تا داشتم جواب نداد ( گرافیک رو نمیشناخت ).
اگه من 9.04 رو دانلود کنم دیگه ارور نمیده ؟
خوب اونطوری ویندوز می پره !نقل قول:
سیستم رو ریست کنید و از dvd بوت کنید....از اون طریق مشکلی پیش نمیاد
شما یه درایو خلی درست کن با حجم 10 گیگ !نقل قول:
یه درایو دو برابر ram سیستم!
خب بعد ریست کن
اون 10 گیگه رو اگه از نسخه 8.10 استفاده میکنید در مراحل نصب فورمتش رو ext3 بزارید...و اون درایو دو برابر رم رو swap بزارید...fبعد نصب کنید روی اون 10 گیگه...گراب نصب میشه...و وین هم نمیپره...
هیچی نفهمیدم :دی
من باید یه دراویمو تیکه تیکه کنم :دی
یعنی 3گیگ رم دارم باید 6 گیگ swap بسازم ؟!!
آموزش تصویری ندارین ؟
ex3 هم فرمت کنم دیگه ویندوز نمیش ناستش که
نقل قول:انیجا دیگه هر چی بخوای هستکد:http://wiki.ubuntu-ir.org/
شما 16 گیگ هراد تو خالی کن...ازش دو تا درایو بساز یکی 10 گیگ برای os
یکی هم دوبرابر رم که میشه 6 گیگ برای شما...
بعد طبق دستور همون لینک نصب کن...
اقا دستت درد نکنه !نقل قول:
همین که به قول شما پسورد و یوزر رو میزنم و میخواد وارد بشه یه پیغام میاد و میگه:
" این ممکنه یه مشکل از نصب باشه.از safe استفاده کنید و . . . "
بعد گفتم حتما بد دانلود شده.رفتم Check defect رو زدم اما هیچ Error پیدا نکرد .
واقعا کاربر فعال به شما میگن !نقل قول:
Javad_Ed
از مدیران می خوام یه تقدیر اساسی از شما بشه :دی
جواد جان مطمئنی ویندوز از کار نمیوفته ؟ (خیلی می ترسم)
ویندوز خراب شه خفت می کنم ! :39:
ویرایش ! :
غلط کردم منصرف شدم !
ویرایش ! :
مزیت های اوبونتو نسبت به ویندوز رو بگین شاید حالا نصب کردم :دی
شما ۱ یا ۲ گیگ پارتیشن swap بسازی کافیه !نقل قول:
نصب اوبونتو خیلی سادست , فقط مرحله ی پارتیشن بندی مهمه !!! وقتی به مرحله ی پارتیشن بندی رسیدی باید گزینه ی آخر یعنی Manual رو انتخاب کنی. طبق این راهنما برای پارتیشن بندی عمل کن:
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/Installation/Partitioning
میتونی یه عکس بذاری از صفحه ی لوگین و پیغامی که میاد ؟نقل قول:
من نصب کردمش !
الان یکم با فونت فارسی مشکل دارم خیلی بیخوده !
درایور نویدیا رو شنیدم 95 مگه آره ؟
ساعت 1 به بعد دانلودش می کنم
در کل سیستم عامل باحالیه ولی بازم فقط ویندوز ! :دی
درایور Nvidia حدود ۲۱ مگ هست ! طبق این راهنما نصبش کن:نقل قول:
اینا رو حتما بخون:کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/BinaryDriverHowto/Nvidia
اینو هم ببین:
کد:http://linuxshare.org/2009/09/10/gnome-gdm-icon-themes/
در ضمن اگر با اوبونتو ( دسکتاپ Gnome ) حال نکردی میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کنی که به اعتقاد من خیلی زیباتر و جذابتر هم هست !
خوب.اقایون رسیدیم سر اصل مطلب: مشکل رزولیشن من :
الان این محتویات xorg.conf من هست :
بنده الان رزولیشن 1280*1024 میخوام که توی Nvidia setting موجود نیست(روی Auto هست).refresh rate همنقل قول:
کد:http://pastebin.com/m16e0a785
قابل تغییر نیست.البته xorg.conf رو این جوری کردم بازم درست نشد:
مانیتورم هم Sumsung 720N هست.گرافیکم هم 8500 جی تی.ubuntu 9.04 هم دارم.نقل قول:
کد:http://pastebin.com/m6bd2b831
اگه کسی بتونه این مشکلو حل کنه واقعا ممنونش میشم.چون به خاطر همین مشکل تا به حال چندین بار از لینوکس دل سرد
شده ام.
اگر طبق روش اول گفته شده در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمل کرده باشید و آخرین نسخه ی درایور موجود رو دانلود و نصب کردید باشید , قاعدتا نباید مشکلی داشته باشین ! در ضمن شما در اکثر موارد نیازی به ویرایش دستی xorg.conf ندارید. چون با اجرای دستور sudo nvidia-xconfig به طور خودکار اون فایل تنظیم میشه !نقل قول:
طبق همون راهنما عمل کردم.sudo nvidia-xconfig رو هم زدم.نقل قول:
وقتی sudo nvidia-xconfig رو میزنم محتویات xconfig این جوری میشه:
کد:http://pastebin.com/m16e0a785
درایور هم نصب شده.چون وقتی نصبش کردم انیمیشن ها فعال شد و . . .
خروجی Sudo nvidia-xconfig هم اینه:
نقل قول:
uncatcher@uncatcher-desktop:~$ sudo nvidia-xconfig
[sudo] password for uncatcher:
Using X configuration file: "/etc/X11/xorg.conf".
VALIDATION ERROR: Data incomplete in file /etc/X11/xorg.conf.
Device section "Configured Video Device" must have a Driver
line.
Backed up file '/etc/X11/xorg.conf' as '/etc/X11/xorg.conf.backup'
New X configuration file written to '/etc/X11/xorg.conf'
حرف شما درست ولی وقتی اصلا داخل لینوکس نمیره فایل رو چه جوری اونجا بریزم ؟نقل قول:
فکر کنم باید یه کمی بیشتر راهنمایی کنی .
یعنی با اوبونتو ۸.۱۰ در حالت LiveCD بوت نمیشه ؟ اگر بوت نمیشه فکر کنم با اوبونتو ۹.۰۴ مشکلی در حالت لیو نداشته باشه ! بعد از اینکه اوبونتو رو نصب کردید , اگر سیستمتون بوت نمیشه, باید با livecd سیستم رو بوت کنید تا به همه ی پارتیشن ها از جمله پارتیشن اوبونتو دسترسی داشته باشید. درایوری که دانلود کردید رو در پارتیشنی که اوبونتو در آن نصب هست کپی کنید. سیستم رو ریست کنید و در حالت recover mode بوت کنید. در حالت ترمینال با دستور cd به مسیری که فایل درایور هست برید و دستور زیر رو اجرا کنید:نقل قول:
*در ترمینال حرف اول فایل رو ( با توجه به بزرگ و کوچک بودن ) تایپ کنید و کلید Tab رو دو بار بزنید تا اسم فایل کامل بشه.کد:sudo sh filename.run
* بعد از نصب درایور مطمئنا مشکل بوت حل میشه.
دوستان الان میخوام اوبونتو رو دوباره نصب کنم.ولی کلی update کردم.چه جوری میتونم Copy بگیرم ازشون
+ این حرف p فارسی کجا هست؟
با دستور زیر میتونید از کل پکیج های دانلود شده و لیست مخازن بکاپ بگیرید:نقل قول:
نتیجه ی اجرای دستور بالا میشه یک فایل با نام apt.tgz در فولدر home .... !کد:sudo tar zcvf apt.tgz /etc/apt/ /var/lib/apt/ /var/cache/apt/
بعد از نصب مجدد اوبونتو , این فایل رو مجددا در پوشه ی خانگی قرار دهید و دستور زیر را اجرا کنید:
* حرف پ در لینوکس کلید M هست !کد:sudo tar xvfz apt.tgz -C /
حجم فایلی که ساخت 32 مگ شد.من 154 مگ اپدیت کردم.فکر هم نمی کنم اینقدر فشرده کرده باشه.
در ضمن من پارتشن /usr هم دارم.ربطی به اون نداره؟
کد:http://rapidshare.com/files/281740250/Apress.Beginning.Ubuntu.Linux.4th.Edition.Aug.2009.rar
سلام.
به نظر شما بهترین سرور اپدیت اوبونتو برای ایران که هم استاندارد باشه هم سرعتش خوب باشه چیه؟
+ من الان دسکتاپ سه بعدیم فعاله.ولی چه جوری باید ازش استفاده کنم؟چه دکمه ای رو باید بزنم؟
من میزارم روی main server حالا شاید بهتر هم باشه چیزی...نقل قول:
من تازه اونونتو نصب کردم درکنار ویندوز.
الان وقتی سیستم رو روشن میکنم. یه صفحه میاد که می تنم ویندوز یا لینوکس رو انتخاب بکنم. الان اوبونتو انتخاب اول هست که بعد از اتمام تایمر خودکار وارد اوبونتو میشه. ولی من میخوام ویندوز انتخاب اول باشه که اگه تایمر تموم شد خودکار وارد ویندوز بشه. لطفا راهنمایی کنید.
این صفه رو بخون.کامل راهنمایی کرده.نقل قول:
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/GrubHowto
سلام ،بچه ها من امروز اوبونتو ٩/٠٤ رو كنار ويستا راحت نصب كردم،الان كه مي خوام برم توش صفحه لاگين هم مياد يوزرو پس هم ميدم بعدش صفحه سياه ميشه فقط پوينتر موسم معلوم ميشه هر چيم صبر كردم همونطور موند،كسي ميتونه كمكم كنه درست بشه؟راه حلي هست؟
احتمالا کارت گرافیکتون باید جدید باشه ! کارت گرافیکتون چیه ؟ آخرین نسخه ی درایور کارت گرافیکتون رو دانلود کنید :نقل قول:
با livecd سیستم رو بوت کنید تا به همه ی پارتیشن ها از جمله پارتیشن اوبونتو دسترسی داشته باشید. درایوری که دانلود کردید رو در پوشه ی خانگی (home) پارتیشنی که اوبونتو در آن نصب هست کپی کنید. سیستم رو ریست کنید و در حالت recover mode بوت کنید. در حالت ترمینال دستور زیر رو اجرا کنید:
کد:sudo sh filename.run
* به جای filename اسم فایل درایور رو تایپ کنید.
* برای تایپ اسم فایل ابتدا حرف اول فایل رو ( با توجه به بزرگ و کوچک بودن ) تایپ کنید و کلید Tab رو دو بار بزنید تا اسم فایل کامل بشه.
ممنون دوباره ريختم درست شدش راحت الان بالا اومدش ،ممنون
من چطور می تونم دستگاه هایی مثل دوربین دیجیتال و گوشی موبایل و پلیر ها رو به اوبونتو بشناسونم.
راستی از کجا می تونم دستورات ترمینال رو یاد بگیرم
ممنون
دوستان دیدی که 9 ثانیه وقت دارید انتخاب کنید که با وین بوت شید یا اوبونتو
من می خوام ویندوز بیاد اول (انتخاب اول) که دیگه حواسم پرت شد نره تو اوبونتو
نقل قول:در فایل باز شده در خط default=0 به جای صفر , 1 قرار بدیدکد:sudo gedit /boot/grub/menu.lst
ممنون ولی اینا رو کجا باید بزنم ؟ :10:نقل قول:
تمام دستورات متنی رو در ترمینال بزنید که از هم منوی application می تونید ببینیدش و هم system دنبال terminal باشید :46:نقل قول:
در ضمن با تغییر مکان نوشته ها هم می تونید ترتیب منو رو عوض کنید.
موفق باشید
سلام ، کسی هست که بتونه یک کار انسان دوستانه در جهت فراگیر کردن لینوکس انجام بده ؟
البته این کار باید توسط کاربری انجام بشه که یک کامپیوتر قوی با رم 4 گیگ داشته باشه .
راستش من امروز میخواستم ورژن جدید Ubuntu رو از سایتش دانلود کنم ولی دیدم حجمش خیلی زیاده ، بنابراین گفتم توی انجمن
پی سی این مسئله رو مطرح کنم که اگه کسی نرم افزار KGB داره بوسیله اون حجم Ubuntu رو پایین بیاره و به 10 مگابایت
برسونه و روی هاست رایگان آپلود کنه ، تا بقیه هم از این نرم افزار استفاده کنند ، خوب من این مسئله رو میگم به خاطر اینکه CD
ابونتو توی شهر ما گیر نمیاد .