یه دیکشنری هست unidic تلفظ هم داره(بعضی ورژن ها)تو فروم بگرد،هست(تو قسمت نرم افزار 3d v60).فقط قبلش از تاپیکش بپرس تا ورژن درست رو انتخاب کنی.حجمش هم حدود 9 مگابایته.نقل قول:
برای نصبش یا باید ساینش کنی.یا گوشیت رو -- کنی.:20:
Printable View
یه دیکشنری هست unidic تلفظ هم داره(بعضی ورژن ها)تو فروم بگرد،هست(تو قسمت نرم افزار 3d v60).فقط قبلش از تاپیکش بپرس تا ورژن درست رو انتخاب کنی.حجمش هم حدود 9 مگابایته.نقل قول:
برای نصبش یا باید ساینش کنی.یا گوشیت رو -- کنی.:20:
بچه ها این گوشی حالتی داره که بشه بهش زمان داد بعد از چند دقیقه در حالت استندبای قفل بشه ؟ و فقط با کد بشه بازش کرد ؟
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یانه ؟
اگه داره میشه بگین چحوری باید فعالش کرد ؟
مرسی
قیمت این گوشی الان چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره دارهنقل قول:
settings>general>security>phone and sim card>phone auto lock period>user defind
بعد بهش زمان میدی
کدشم 8 تا صفره
سلام بر دوستان من حدود 1 سالی می شه که این گوشی رو دارم و تا حالا با باتری گوشی مشکلی نداشتم (البته انو قبلنم گفته بودم) ولی الان یکی دو روزی گوشی را که شارژ میکنم تا صبح 3 تا دونه دیگه خط بیشتر نمونده لطفا منو راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
می تونید از روشی که برای نگه داشتن باتری در همین تاپیک هست استفاده کنید. البته حتما روش بازگشت به حالت
اولیه رو هم یاد بگیرید. ولی به شخصه پیشنهاد می کنم که یک بار بزارید شارژش کامل خالی شه بعد بزنید به شارژ تا
و تا کامل پر نشده کاری باهاش نکنید.
موفق باشید
لطفا یکی بهترین روش برای بهتر کردن صدا موقع فیلم برداری رو بگه.ممنون میشم
سلام
دوستان عزیز من برای گوشیم کد گذاشته بودم ولی صبح که خواستم روشنش کنم دیگر کد رو قبول نمی کرد و همش می زد 5 دقیقه دیگر باز می شود که چنین چیزی نشد منم دکمه 1و3 رو گرفتم و بعد روشنش کردم بعدش گوشیمصفحه کلیدش شروع به چشمک زدن کرد و هیچ اتفاق نمی افتاد و همین طوری تکرار می کرد بعدش باطری رو در اوردم حالا که روشنش می کنم آرم گوشیم میاد و میره و اصلآ روشن نمیشه لطفآ راهنمایی کنید.
دوستان من برنامه ی imbuzzرو روی گوشیم نصبیدم
الان خاموش روشن شد
دیگه بالا نمیاد:دی
چیکارش کنم؟؟
سلام دوستان.
با اینکه این گوشی کمیاب هست ولی یکی پیدا کردم تو کرمانشاه.هشت گیگ 440 هزار تومن.خیلی عجیب بود من خودم نه ماه پیش از همون پاساژ خریدم 455 هزار تومن.
کسی خبری از آپدیت جدید این گوشی داره؟
یه تاپیک بود واسه آپدیت این گوشی ولی نمیدونم کجا رفت
از توی اون تاپیک تقریبا همه رو دانلود کرده بودم ولی بعضا خوب جواب نمیدادن
آپدیت xxib2 و xxic1 اگه دومی رو درست نوشته باشم خوب بودن ولی یه مشکل اساسی داشتن اونم این بود وقتی برنامه جاوا نصب میکردم آیکون اون رو نشون نمیدادن. و از توی app manager وقتی پاکشون میکردم دیگه وارد اون قسمت app manager نمشد
کسی میدونه چه طوری میشه این مشکل دوم رو حل کرد؟
یا تمام گزینه های آپولو رو دقیقا بگید چه جوری بزنیم که این مشکل حل بشه؟ اگه مشکل از نحوه آپدیت باشه
2 تا آپدیت خیلی جدید هم اومده بود ولی انگار مشکل داشتن. کسی اون آپدیت ها رو سالمشون رو گیر اورده؟
سلام دوستان
عیدتون مبارک
با آرزوی موفقیت و سلامتی و خیر
تا اونجایی که من اطلاع پیدا کرده بودم آخرین فریمور zxie یا zxib بود که اونم دوستان می گفتند که فارسی رو ساپورتنقل قول:
نمیکنه.
جالبه.من تقریبا 9 ماه پیش بی گارانتی 8 گیگش رو 405 گرفتم البته از تهران. با این حساب فکر میکنی الان چندنقل قول:
می تونم بفروشمش ؟
فکر کنم تو همین تاپیک یه سری کد رو دوستان معرفی کرده بودن برای این کار. یه سرچ بزنید.نقل قول:
موفق باشید
خدانگهدار
كسي نمي خواد از GPS اين گوشي (سرعت كانكتو...) حرف بزنه؟:20:
حرف زدیم قبلاًنقل قول:
در حالت عادی که یکم طول میکشه تا وصل بشه
ولی میتونی gps+ رو اپدیت کنی و تا 7 روز تو 5 ثانیه وصل میشه
سلام من هنوز بعد از 1 سال و خورداي كه اين گوشي رو خريدم هنوز نتونستم gpsفعال كنم اگه بخوام بدم بيرون چقدر پول ميگيرن؟
سلامنقل قول:
ببين اول gps + رو اجرا ميكني (قبلا بايد gprs گوشيت فعال باشه تا از نت دانلود كنه ) بعد صبر ميكني تا دانلود تموم شه و پيغام بده.
بعدش settings , settings , general , positioning ,positioning methods و بعد كنار گزينه اولي و سومي رو فعال مي كني.
بعد ميتوني از چند تا نرم افزار استفاده كني : يكي google maps كه كار google earth رو هم ميكنه، يكي ديگه
nokia ovi maps كه اين خيلي باحاله راهبري صوتي داره و مثلا ميگه بعد از 300 متر به دست چپ بپيچيد (به
فارسي !) مشكلي كه داره اينه كه فقط نقشه تهرانش خيلي باحاله.
و يكي ديگه هم كه smartcom هست كه نقشه هاش رو دانلود ميكني و ميريزي تو گوشي مثل دومي. ولي راهبري
صوتي نداره. يكي ديگه garmin كه من باهاش كار نكردم و طبق گفته دوستان شارژ گوشي رو زياد مصرف ميكنه.
موفق باشيد.
بچه ها قیمتش الان چند هست؟
خیلی کم یاب شده اصفهان
1-2 تا پیدا کردم که میدن 420
معلوم هست روش کشیدن نامردها
من چندوقت دیگه میام تهران مسافرت
می خوام همونجا بخرم
قیمت زیر 400 اونجا گیر میاد ؟
seven جان خیلی ممنون من این کارو میکنم ببینم چی میشه
دوستان به نظرتون کیفیت فیلمبرداری این گوشی با 86 نوکیا تفاوتی داره ؟!
اگه میشه یه عکس و یه فیلم برداری از این گوشی بزارین ممنون میشم
قبلا فریمور I8510XXIJ1 و یکی دیگه که یادم نمیاد معرفی شده بود.دانلود کردیم ولی ظاهرا یه تختش کم بود و وسط کار پیغام خطا میداد و هیچی به هیچی
کسی اطلاع داره این فریمور نسخه سالم یا بدون مشکلش اومده با نه؟
درضمن سون جان اونی که شما میگی فارسی رو ساپورت نمیکنه ما یه کریستال میزنیم و مشکل حل میشه. اگه مشکل دیگه ای نداره لینکش رو بزار ما هم استفاده کنیم. الان هم گوشیم فارسی رو ساپورت نمیکنه و کریستال رو نصب کردم
ترجیحا همون xxij1 رو یکی بده
در ضمن من توی درست استفاده کردن از برنامه آپولو شک دارم. اگه میشه یکی که مطمئن هست تمام گزینه ها رو بدون استثنا و بدون جا گذاشتن کوچکترین تنظیماتی توضیح بده تا مشکل ما هم برطرف بشه
اخه همونطور که گفتم با نسخه هایی مثل xxib و نسخه های دیگه که با xx شروع میشن مشکل دارم. شاید اشکال در طریقه اپدیت کردن و یا استفاده از اپولو هست. اگه یکی توضیح بده ممنون میشم
سلامنقل قول:
این فریمور xxij1 هستش ، ولی فایل های ناقصی که داشت ماله xxib2 هست ... من با این ورژن فلش کردم ، مشکلی هم نداره...
3 روزه که که فلش زدم ولی به نظر من xxic1 از این بهتر بود از لحاظ مصرف باتری (البته شایدم من اشتباه می کنم)
اینم لینک دانلود xxij1 :
کد:http://www.megaupload.com/?d=9LPMADLA
Filename: I8510XXIJ1 with South Africa CSC..rar
File description: I8510XXIJ1 firmware. Missing parts completed from Soth Africa XXIC1 firmware
File size: 113.76 MB
در رابطه با آپولو هم باید بگم ، اول باید مطمئن بشی درایور گوشیت حتما نصب شده باشه ، تو این آموزش که میزارم واسه مطمئن شدن ، گفته چیکار کنید(انگللیسیه) راحت میشه فهمید....
کد:http://dadafarid.persiangig.com/Samsung%20S60%20Phone%20ROM%20Image%20download%20Manual%20%28English%29.rar
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
در ضمن اگه megaupload واست فیلتر بود از این آدرس دانلود کن... (همون سرور مگا آپلود ه، ولی به جای آدرس ،آی پی میدیم! واسه دانلود هر فایلی از مگا آپلود میتونی از این روش استفاده کنی: به جای مگاآپلود ، آی پی میدی)
کد:http://174.140.154.20/?d=9LPMADLA
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
یکی هم مارو راهنمایی کنه چطور میتونم بازده باتری این گوشی رو افزایش بدیم (آیا میشه از باتری گوشی دیگه که رو اینم بیوفته استفاده کرد؟!) کلا راه تست شده ای داره؟
من 5 -6 تا عکس میگیرم ، دو خط از باتری میره ، اگه جی پی اسم روشن که وایییییی :)
شما مطمئنی که با xxij1 فلش کردین؟ من قبلا نتونستم با این فریمور فلش کنم و وسط راه خطا میدادنقل قول:
در رابطه با آپولو یا همون کامل نصب بودن درایور ها تقریبا مطمئن هستم. یه مدتی مشکل داشتم یکی اومد یه درایور مودم بهم داد و اونو نصب کردم و بعد از اون تونستم گوشی رو فلش کنم. دیگه فکر نکنم مشکل دیگه بوده باشه واسه فلش کردن مگه اینکه تنظیمات رو اشتباه زده باشم که شک من هم به همین هستنقل قول:
درضمن اگه با چند تا عکس اینجوری شارژ کم میکنه وضع شما که خیلی خرابه. یا داری اغراق میکنی.
راستی کسی میدونه چه طور میشه واسه گوشی اسکرین سیور انتخاب کرد؟
توی تنظیمات گوشی گزینه ای واسه این کار وجود نداره
من میخوام مثل خیلی از گوشی های دیگه یه فایل فلش که مثل ساعت هست رو به عنوان اسکرین سیور انتخاب کنم ولی نمیشه و باید همین صفحه سیاه رو تحمل کنم
یکی بگه چه جوری این مشکل رو حل کنم
سلام
راست میگی.نقل قول:
کریستالو خودم هم دارم.
تو موبایلستان بودش !!!
آخرش کسی نگفت واسه اسکرین سیور باید چی کار کنیم!
اسکرین سیور رو فقط میتونی با نرم افزار داشته باشی که نرم افزاراش در سایت موجوده
قربون دستتنقل قول:
اسم نرم افزار رو هم میگفتی دیگه
هرچی گشتم پیدا نکردم. نخواستم توی انجمن درخواست نرم افزار یه تاپیک دیگه بزنم که شلوغ بشه
سلام
هفته نامه كليك در اين هفته مقاله ي خوبي در مورد gps داشت كه اگه نگرفتينش ميتنيد از سايت جام جم دريافتش كنيد.
موفق باشيد
دوربین این گوشی خوبه؟
در حد لالیگا////// ولی یه توصیه از من بشنو که هیچ وقت برای دوربین به سراغ موبایل نرو.هر چیزی رو بهر کاری ساختند(باریک!!!!!!)نقل قول:
سلام
خبر دارین این گوشی تو دبی گیر میاد یا نه؟
و اگه گیر میاد با چه قیمتی؟
سلام
پيشنهاد مي كنم به خاطر دوربينش سراغش نريد !نقل قول:
ولی من برعکس شما پیشنهاد میکنم:31:نقل قول:
مخصوصا با اپدیت جدیدش که واقعا ترکونده. حتی توی کیفیت عکس ها هم خیلی واضحه که تغییر پیدا کرده. همچنین معایب قبلی رو نداره و سرعت بالاتری داره.
در رابطه با باطری هم هنوز نتونستم درست و حسابی چک کنم:8:
اگه میخواید برای دوربین این گوشی ور بخرید . نخرید.. برید s8300 بگیرید
نقل قول:
هیچکی دبی اشنا نداره؟
نقل قول:
دبی آشنا نمیخواد . برید بگردید پیدا میکنید. . دی تو دی هم سر بزن
سلام دوستان اگه ميشه لينك آدرس آپديت جديد گوشو بزاريد در ضمن خيلي وقت پيش مشكل باتري اين گوشي توي اين فروم حل شد اگه ميشه لينك آدرسشو بزاريد چون من هر چي گشتم پيدا نكردم با تشكر
شما بگو کدوم فریمور رو میخوای تا واست بزاریم:46:نقل قول:
فکر میکنم آخرین فریمور