آقا سریال ها که همه چرت بود!
فقط میشه "کلاه قرمزی 88" و "مرد 2 هزار چهره" رو دید.
+
فیلمها هم فقط میشه اینها رو دید:
Dark Knight
Chaplin
Wanted
+ یکی 2 تا دیگه
=
خوراک درس خوندنه
آقا سریال ها که همه چرت بود!
+
فیلمها هم فقط میشه اینها رو دید:
Dark Knight
Chaplin
Wanted
+ یکی 2 تا دیگه
=
خوراک درس خوندنه
تازه اگه خیلی کشته مرده ی فیلمایین همه ی این فیلما رو بعد از کنکور میتونین دی وی دی هاشو از اینترنت بخرین
سلام بچه ها
عید همتون مبارک:40::11::11::11::11:
راست میگن امسال همچین برنامه خاصی نداره من که فقط مرد 2 هزار چهره می بینم
پس بیاین وقتمونو تلف نکنیم
آخه این برنامه ها همش گذراست بازم سال بعد از این برنامه ها پخش میشه. این آینده هست که همیشه در کنارمونه و زندگی ما رو جهت میده. پس به آینده فکر کنید.
سلام دوستان :دی
عیدی همگی مبارک :دی
-----
کی میشه اطلاعات ثبت نام رو ویرایش کرد ؟ :دی
منم فقط این 2 تا رو میبینم : دینقل قول:
فک کنم از 15 به بعد بیاد رو سایت !نقل قول:
کی میشه اطلاعات ثبت نام رو ویرایش کرد ؟
به هر حال به سایتش سر بزنین...
عید همگی مبارک : دی
اطلاعات ثبتنامي داوطلبان آزمون سراسري 1388 اواخر فروردين بر روي سايت سازمان قرار مي گيردنقل قول:
19/12/87 تاريخ درج خبر
بدين وسيله به اطلاع داوطلبان ثبتنام كننده در آزمون سراسري 1388 ميرساندكه اطلاعات ثبتنامي داوطلبان در اواخر فروردين 1388 بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني:قابل رؤيت خواهد بود؛ لذا كليه داوطلبان لازم است با مراجعه به سايت سازمان نسبت به مشاهده اطلاعات ثبتنامي خود اقدام نمايند و در صورت نياز نسبت به اصلاح اطلاعات ثبتنامي خود بر اساس دستورالعمل مربوط اقدام نمايند.کد:www.sanjesh.org
اطلاعيه تكميلي سازمان سنجش آموزش كشور درسايت سازمان و هفتهنامه پيكسنجش دوشنبه مورخ17/1/88 و 24/1/88 درج خواهد شد.
روابط عمومي سازمان سنجش آموزش كشور
عيد همگي مبارك اميدوارم سالي سرشار از موفقيت داشته باشين (( به خصوص كنكور !))
-----------------------------------------------------------------
منم تو سريالها فقط مرد 2هزاز چهره رو ميبينم
بقيشم دلم ميخواد ببينيم ولي نميشه !
البته مطمئن باشين تا اخر سال 10 بار اينا رو ميزاره بعدشم وقتي 2 3 قسمت اولشو نبيني ديگه بيخيالش ميشي
قربونه همتون
دوستان سلام
نقل قول:
من که فقط مرد 2 هزار چهره می بینم
منم شاید فقط همین رو دیدم شاید هم نهنقل قول:
منم تو سريالها فقط مرد 2هزاز چهره رو ميبينم
میشه بعد از کنکور با یکم خرج همین رو هم از سروش خرید
اونوقت موقع که دانشجو هستی و بیکاری آی فاز میده بشینی نگاه کنی
البته نگاه کردن الان هم حال دیگه ای داره
نمی دونم چیکار کنم
از یه طرف دیر موقع میزاره(پارسال زودتر بود)
از یه طرف هم نمیشه ندیدش
----
راستی که کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟
راه حلی سریع برای تقسیم سریع چند جمله ای بر چند جمله ای دیگه
علی علی
تراز رو تو کنکور دانشگاه ازاد چجوری حساب میکنند؟هرکی یه چیزی میگه...کسی دقیق میدونه فرمولش چیه؟
نقل قول:
راستی که کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟
راه حلی سریع برای تقسیم سریع چند جمله ای بر چند جمله ای دیگه
معلم ما میگه باید روش هرنر رو زیاد کار کنی تا جدول و اینا رو در ذهنت رسم کنی و حل کنی و اینا
سلام.عید همه کنکوری های عزیز مبارک..
بچه ها کسی راه خوبی برای شناخت مقاوت معادل تو شکل های سخت بلده ..راه آسون باشه ...مرسی.
جدول هرنربهترین حالت هستشنقل قول:
راه حلی سریع برای تقسیم سریع چند جمله ای بر چند جمله ای
به نام اونقل قول:
فقط تمرین و تست.
من خودم سعی میکنم از یه گوشه دور تر از دوسر کل مجموعه شروع کتم!بقیشم که ردیفه دیگه.
توی متوالی ها که با هم جمع میشن.
توی موازی هام که از فرمول خیلی قشنگ زیر استفاده میکنیم:
n +1 ÷ مقاومت بزرگ = مقاومت معادل
(برای دو مقاومت موازی : مقاومت بزرگتر تقسیم بر n +1 که n = نسبت مقاومت بزرگتر به کوچکتر.... البته این روش برای وقتی خوبه که نسبت مقاومت بزرگتر به کوچکتر یک عدد صحیح باشه که خوشبختانه در 99% تست های مربوطه در کنکور همینطوره)
یک سری از شکل هام که الکی قصد پیچوندن قضیه رو دارند که با کمی تجسم فکری. خودشونو لو میدن!!!
بنابر این قبل از هر کاری اول باید یه نگاه کلی به شکل بندازی که از اون تست های آسونی باشه که فقط ادعا دارند نباشه!
بای.
منم فقط مرد دو هزار چهره رو میبینم :دی
میگم واسم ضبطش کنن آخر شب میرم نگاش می کنم :دی
----------------
دوستان کسی راه حلی واسه ی Cloze Test و متن هایی که توی عربی می دن داره ؟ :(
خیلی ضعیفم :((
با تشکر :دی
راه حل که نه والا . ولی من خودم اول میرم سراغ سوال ها و سوال ها رو میخونم.بعد میرم متن رو مثل یه داستان میخونم و سعی میکنم جواب سوال هارو پیدا کنم. :31: کلا سعی کن که اول سوال ها رو بخونی :10:نقل قول:
من یه جائی دیدم نوشته بود امسال تو سوالای آزمونای سنجش درک مطلب اینا نداشته حتما تو کنکور هم مطرح نمیشه
نمی دونم درسته یا نه....
سلام دوستان ،عیدتون مبارک:11:
یه کمکی می خواستم
یه نفر که کتابای مبتکران ، اندیشه فائق ، خوشخوان و رمزینه دروس ریاضی شامل دیفرانسیل،گسسته و هندسه تحلیلی رو دیده و با سطحشون آشنایی داره لطف کنه سطح کدومشون بالاتره
من تقریباً مفاهیم رو یاد گرفتم و یه کتاب میخوام که بتونم درصد ریاضیم رو به بالای 80 برسونم.
دوستانی که همیشه درصداشون خفن می شه لطف کنن دست ما رو بگیرن...
ممنونم
عزیزم همه این کتابا خوب هستن ...نقل قول:
و فک می کنم همه بچه هایی که درصداشون به قول شما خفن ! هستن از همینا استفاده می کنن
شما اگه واقعا مشکلی تو مفاهیم نداری پس هر سوالی که باشه تو هر سطحی میتونی جواب بدی دیگه
یعنی منظورم اینه میتونی بالای 80 یا حتی 100 بیاری !
نه! سوالهاي سنجش بر اساس بودجه بندي كنكور نيست!پارسال تو آزمون هاي جامع اصلا سوال آمار نميداد ولي در صورتي كه تو كنكور 2 تا تست مياد ازش!خلاصه به سنجش اعتمادي نيست!نقل قول:
توی اینا فقط گسسته میدونم که خوشخوان تستای سطح بالایی داره تستای گسسته ی خوشخوان در 4 سطحنقل قول:
a,b,c,d طرح شده که میتونی خودت انتخاب کنی چه سطح تستی رو بزنی.....
بچه ها یه سوالی داشتم
توی کتاب تست فیزیک پایه گاج توی قسمت فیزیک 2 از فصلای 2(حرکت شناسی) و 3(دینامیک) و4 (کار و انرژی) هیچ تستی
نیاورده.... فکر کنم دلیلش اینه که تو فیزیک پیش تکرار شده
این فصلا رو تو فیزیک 2 نباید بخونیم؟
فصل کارو انرژی که باید بخونی !! فک کنم 1 2 سوال ازش بیاد دقیق نمیدونمنقل قول:
اون 2 تا فصله هم که تو پیش بیشتر در موردش توضیح داده شده ززیاد فرقی نمیکنه...
فیزیک 2 کدوم فصلاش ارزش حذف کردن داره؟نقل قول:
هیچکدومنقل قول:
چون همه چیز بهم ربط داره و باید خونده بشه !
سنجش توي قبل از عيد (حداقل سال ما) درک مطلب نداشت و فقط توي بعد عيد داشت.نقل قول:
دوستان سلام
کسی فرمول "دلتا پریم" که برای جمله های درجه2 هست رو میدونه چیه و چطوری ازش استفاده میشه؟
علی علی
سلام دوستان عید همگی مبارک
من متاسفانه الان برای تعطیلات نمیتونم برم کتابخونه,تو خونه هم نمیتونم بخونم ایشالله از فردا شروع میکنم
یکی از دوستان درباره ی تایید اطلاعات تو اواخر فروردین گفته بود که من زیاد منظورشون رو متوجه نشدم.اگه توضیح بدین.
دوم اینکه پارسال یعنی حتما باید 100 رشته رو هم انتخاب میکردیم یا اختیاری بود؟؟؟ امسال چطور؟؟
به جای b می نویسی 'b (اووووووه! عجب کاری!)نقل قول:
و 2 / b' = b
و
دلتا پریم هم میشه b به توان 2 منهای a×b
و اون کسره هم میشه » منهای b مثبت و منفی رادیکال دلتا پریم تقسیم بر a
(چقدر زشت شد!)
من گفتم تقریباً و مشکلم سرعت عملهنقل قول:
عزیزم همه این کتابا خوب هستن ...
و فک می کنم همه بچه هایی که درصداشون به قول شما خفن ! هستن از همینا استفاده می کنن
شما اگه واقعا مشکلی تو مفاهیم نداری پس هر سوالی که باشه تو هر سطحی میتونی جواب بدی دیگه
یعنی منظورم اینه میتونی بالای 80 یا حتی 100 بیاری !
من یه کتاب کم حجم می خوامنقل قول:
توی اینا فقط گسسته میدونم که خوشخوان تستای سطح بالایی داره تستای گسسته ی خوشخوان در 4 سطح
a,b,c,d طرح شده که میتونی خودت انتخاب کنی چه سطح تستی رو بزنی.....
کتاب کم حجم اگه بخوای می تونی از کتاب آبی استفاده کنی (قلمچی)اما کیفیت فقط تستهای کنکوره دیگه اما اگه تازه شروع کردین به گسسته خوندن از همین کتاب استفاده کنید خلاصه ی نکات هم اول هر بحث هستنقل قول:
من یه کتاب کم حجم می خوام
ولی انصافا خوشخوان یه چیز دیگست
سلام
من فقط واسه آزاد دارم می خونم
ریاضی رو کامل نمی تونم بخونم.
کدوم درسها و قسمتها مهمه که بخونم و کدوما مهم نیست؟فقط تحلیلی و دیف1و2 رو بخونم کافیه؟
فیزیک چطور؟
.
.
نمی دونم چرا ولی همش استرس دارم.همیشه این فکر به ذهنم میاد که این آزاد و هم قبول نمیشم آخه تازه شروع کردم به خوندن:41::41:
آزاد که با دولتی فرق می کنهنقل قول:
مثلا نظریه اعداد که تو دولتی شاید ازش 2 تا سوال بیاد ! تو آزاد یه دفه میبینی 7 8 تا:18: ازش اومده
اصلا مشخص نیس !
انشاالله همون دولتی قبول میشین ... آزاد اگه تهران مد نظرتونه ... اونم آسون نیس ...
هوا و فضا علوم تحقیقات انتخاب کردم:20:نقل قول:
مثل سراسری بودجه بندی نداره؟
جائی نیست که تقریبی مشخص کرده باشه؟
مرسی
سلام
اميدوارم تا الان عيد خوبي داشته باشين!
عجب آزمون شاخيه فردا ! خدا به هممون كمك كنه انشاا... موفق باشيم و روحيه بگيريم براي آزمون بعدي
به نظر من فردا در كنار دانش! مديريت آزمون نقش بسيار مهمي بازي ميكنه!(( به به ....))
موفق باشين قربونه همه
دوستان سلام
نه عزیز آزاد هیچچ وقت مشخص نیست که چطوری سوالاتش رو در میارهنقل قول:
مثل سراسری بودجه بندی نداره؟
جائی نیست که تقریبی مشخص کرده باشه؟
مرسی
اصلا مفهومی نیست
باید ریاضی رو فول بلد باشی جوری که ریاضی سراسری رو آب خوردن واست باشه تا آزاد هم خیلی خوب بزنی
من فیزیک پایه رو مطالعه کردم ، فصل چهار ( کار و انرژی ) به صورت مفصل و اکمل تست آورده و خیلی هم تست های خوبی هستند . فکر کنم مجموعا 286 تا از ان فصل تست اومده بود که من 11 تاشو غلط زدم فقط :31:نقل قول:
سلام.
من پارسال يه مشکلي داشتم و اون خوندن لغات املاء مربوط به کتابهاي زبان فارسي 1 و 2 و 3 بود. به همين خاطر همون پارسال اين فايل رو آماده کردم:
البته اين خلاصهاي از لغاتيه که به نظر خودم مهم بوده؛ ولي به هرحال فکر ميکنم خلاصهي خوبي باشه ولي تضمين نميکنم کامل بودنشو! ضمناً اين فقط املاء زبان فارسي هست و ادبيات نيست!کد:http://downloads.fouladi.net/public/emla.pdf
موفق باشيد!
پينوشت: کلمات ستارهدار کلمات مهم هستند.
.اه.... گند به این شانس بزنند.
من آخرین صفحه عمومی رو اصلا ندیدم..زبان 3 سوالات ضمیمه..
چقدر مسخرست... کل تراز رو میاره پایین..
این 3ومین آزمون بود که کانون میدم..
آخه این چه مسخره بازیه ضمیمه و ...
درصد زیر 80 ندارم اما جناب زبان ضمیمه 0 !!!!
به نظر من چیز خیلی خوبیه راحت تر می شه خوندش من که برای خواهرم برداشتم فقط قضیه ی این ستاره ها چیه؟نقل قول:
پس من شروع می کنم. تقریبا مث دفعه ی پیش. ادبیاتش خیلی سخت بود.36%!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]