APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKMنقل قول:
Printable View
APVM-69N6-WW3U-UE7R-3PKMنقل قول:
شما خودت این را دانلود کردی؟نقل قول:
چه خوبه چیزی میذارید یک توضیحی درموردش بدید.
این چه تغییراتی در بازی انجام میده؟
یه چیز عجیب!
توی Become a legend من اول دپورتیوو بودم و بعد رفتم مایورکا و فصل بعد رفتم اسپانیول. 20 گل زدم و به تیم ملی رفتم و تو جام جهانی برای اسپانیا بازی کردم که مرحله یک چهارم مقابل مصر حذف شدیم :d
قصد داشتم هیچ پیشنهادی رو غیر از بارسا نپذیرم و تا بارسا پیشنهاد نداده، در اسپانیول بمونم، اما هفته آخر دیدم که فقط و فقط 1 گزینه باقی مونده و اون هم مایورکاس!
کسی می دونه چرا؟ مگه میشه یه تیمی یه بازیکن 18 ساله که 20 تا گل زده رو نخواد؟ نمی دونم بازی مشکل پیدا کرد یا مغز مسئولین اسپانیول!!!
این مشکلات رو رفع می کنه:نقل قول:
- مشکلات بازی در رزولوشن بالاتر از 1280 در 720
و گفته که ممکنه با نصب این پچ، فایل های سیو مدهای مختلف بازی مثل مستر لیگ و become a legend دیگه کار نکنه!
Implementing this update will fix the following problems:
* Problems that affected the game in various game modes when played in a resolution higher than 1280*720.
Once implemented, the game can be played in higher resolutions than the one previosly without the same
problems.
IMPORTANT NOTICE: Please be informed that by implementing the patch, the save file you created in
advance for ''Become a Legend'', ''Champions League'', ''League / Cup'' and ''Master League'' modes may
become unusable.
من این بازی رو امروز برای xbox 360 خریدم
حرفی برای گفتن در مورد این بازی از سمت KONAMI ندارم
چون غیر از این انتظار دیگه ایهم نمیرفت
و تو مسیر خونه هم میدونستم قراره با چی رو برو بشم
این پچ رسمی کونامی نیست. اسم نویسنده اون Konami (1999 :o) است، که هیچ ربطی کونامی نداره.پچ کونامی اگه بیاد یه مشکلو حل نمی کنه بلکه خیلی از مشکلات رو حل می کنه.نقل قول:
در ضمن اگه بیاد احتمال زیاد فرمت EXE هست نه zip.
بابا اين بازيكنه تو become a legend خيلي ضعيفه . اعصاب خرد كنه . نميشه يه كم توان اينو بالا برد ؟
salam alireza jan man too new castel ke boodam kheili kam behem bazi midad be khatere hamin roo sorate 2 mizashtam tamoom mishod ya kheili vaghtha skip match mizadam miraft be khatere hamin zood 4 fasl shod ama
emsal ke raftam fiorentina kheili khoob bazi kardam aali too team meli ham kheili khoob bazi kardam gar che be jame jahani naraft ama man too team sale moghadamati jam jahani gharar gereftam
va hala ham inter va Jouventos mikhanam
ميشه بگين اين فايل كدوم صفحه است هر چي گشتم پيداش نكردمنقل قول:
لطفا لينكشو بذارين ممنون ميشم
خیلی بازیه توپیه
ببخشید دوستان کسی میدونه این ایراد واسه چیه (موقع نصب کیت سرور)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سن 17 تا 35 سالگی سن بازی کردن تو بخش legend هستشنقل قول:
سلام دوستان لطفا كمك كنيد. بابا اين بازي من تو ليگ ها از جمله ليگ قهرمانان و become a legend وقتي به مراحل بالاتر مي رسه ارور ميده مياد بيرون. كسي يه كركي يا يه پچي چيزي نداره كه مشكل منو حل كنه.
خيلي خيلي ممنون ميشم اگه منو كمك كنيد.
واسه من تا حالا پیش نیومده اما این فایل رو امتحان کننقل قول:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32145
ميشه گفت همه تاپيك رو خوندم البته با يوزر مهمان
اين مد become a legend خيلی محشره منم مثل بقيه معتادش شدم ...
يه سوتي كه تو pes 2008 هم بود تو اين نسخه همچنان هست
تو زمين خودت كه خطا ميشه ، وقتي زننده ضربه خطا رو عوض ميكني ، ضربه زن جديد ميشه كاپيتان :20:
به علت خراب بودن فایل دیگه دانلود نکنید
(الان یه چیز جالب تو گیمینگ دیدم که گفتم شاید به درد کسایی بخوره که با قدرت بازیکنشون تو legend مشکل دارند (البته خودم هنوز امتحان نکردم امتحان کردم می گم) تو توضیحاتش اینو نوشته
Pes Legend Editorنقل قول:
Edit your skills
)کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32269
---------------------------------------------------------------------------------------
این فایل واسه من ایراد داره امتحان کردم
اگر دوستان دیگری امتحان کنن و بگن آیا کار می کنه یا نه ممنون می شم
فعلا كه تو legend من از نيم فصل جلوتر نميره. تازه رسيده بودم به پيشنهاد باشگاهها . كلي گل زده بودم فكر كنم پيشنهاد هاي خوبي بايد داشته باشم. اما فعلا كه خرابه.!!!!
این فایل مشکل داره !!!!! من دانلودش کردم اما اجرا نمیشه و ارور میده!:41:نقل قول:
من یه پچ میخوام این بازیکن کند و احمقم رو تو Legend قدرتش رو زیاد کنم!!! اعصابم رو خراب کرده ..... حوصله ندارم بیست فصل بازی کنم تا قدرتش زیاد شه........... پچ بالایی که خراب بود یکی یه فایل سالم گیر بیاره
منتظر باش مثل من میادنقل قول:
من بازی رو امروز گرفتم.الان هم دارم بازی میکنم.تو بخش legend.فقط یه تیم اسپانیایی بهم پیشنهاد داد رفتم تو تیمش.حالا نمیدونم چه تیمیه.اگه میشه لیست تیمهای لیسانس نشده ی اسپانیا رو بذارید ببینم تو چه تیمی رفتم.دارم رو تاپ بازی میکنم.5 هفته گذشته.هنوز تو ذخیره ها نیستم.امتیازم معمولا6 و 6.5 میشه.با این وضع باید چقدر صبر کنم؟
دوست من یه آپشن فایل تو چند صفحه قبل (دقیقا نمی دونم) بود که کل اسم تیمها و لباسها رو درست کرده بود بگرد پیدا می کنینقل قول:
نه بابا.من پچو مچ نمیخوام.فقط میخوام لیست تیمای لیسانس نشده ی اسپانیا رو ببینم.تا حالا هر چی پچ گرفتم باید با یه چیزی باز میشد که نداشتم.همش میزد open witch.منم نمیدونم با چی بازشون کنم.نقل قول:
پس لطفا لیست تیما رو بذار:46:
دوستان کسی پچی نداره که بشه بازی رو طوری کرد که از قسمت آنلاین هم بشه استفاده کرد ؟
عزیز دستگاه شما ntsc/jهست؟از کجا بازیو خریدید؟:11:نقل قول:
سلام کوش جان. من بچه رامسرم ولی یه هفته هست pes 2009 رو دارم.
می خواستم ببینم کلیدی هست که بشه پیراهن بازیکنان رو شرتشون انداخت.مگه میشه پیراهن رونالدو همیشه بعد 15 دقیقه بازی رو شرتش بیفته ولی بعضی بازیکنان نه.ممکنه نرم افزاری بیاد بشه این کارو کرد.
رو pes2009.exe راست کلیک کن برو توproperties تیک read only رو بردار :46:نقل قول:
اتفاقا اگر خوب کار کنید بازیکنتون خیلی زود پیشرفت میکنه!
پستی هم که بازی میکنید خیلی مهم هست به نظر بهترین پست AMF هست که پشت مهاجمان بازی میکنید و هم در حمله و هم در بازی سازی می تونید بهتر کار کنید
من الان در فصل اول با 11 گل و 5پاس گل بهترین بازیکن منچستر سیتی هستم.
شما چکار به باز کردن فایلهاش دارید؟نقل قول:
شما هرچه در داخلش بود در بخش سیو بازی برزید!
یک مدت پیش یکی از بچه ها یک پچ خوب گذاشت که الان لباس تیمهای انگلیس واسپانیا به همراه نامشون درست شده و بعد هم یکی از دوستان زحمت کشید و اسامی تیم ملی ایران را هم در داخل اون درست کرد توصیه می کنم چند صفحه عقب برید و دانلودش کنید.
یه پیشنهاد - یکی از دوستانی که توی صفحه اول پست داره تمومه پچ ها و آپشن فایلهارو بذاره تو همون صفحه اول تا ملت این همه تاپیک رو ورق نزنن واسه یه پچ... بد میگم ؟
برای اینکه از شره اسمهای چرت بازی خلاص بشید این فایلها را دانلود کنید.
این فایلها تا حالا بهترین فایلها و کامل ترینش هست که تا حالا در تاپیک گذاشته شده.
اول بالایی را دانلود کنید و بعد برای اینکه اسم بازیکنان ایران و اخرین نقل و انتقالات اروپا انجام بشه فایل زیر را دانلود کنید و در سیو بازی بریزید:نقل قول:
تو فایل اول یک پوشه به نامه img داره که شما میتونید اون را با برنامه Game Graphic Studio و یا کیت سرور وارد بازی کنید.نقل قول:
بچه ها کسی این بازی را برای ps3 و ps2 دیده
چون من شنیدم این نخسه ای که برای pc امده هنوز دمو هست به همین خاطر یکسری مشکل داره و احتیاج به پچ داره
تو gamespot که اصلا زده Q4 2008! واقعا معلوم نیست این دمو هست یا اصل هنوز!
بچه ها روي سيستمم اجرا نميشه
vRAM رو زده 64
مشكل كجاس؟
تفاوت konami ID با ID Game جیه ؟
من هر کاری کردم نتونستم online بازی کنم.
چه طوری میشه online بازی کرد؟
كسي ميدونه Vram چيه؟
شما از کجا شنیدید؟؟نقل قول:
مطمئن باشید این نسخه pc نسخه 100درصد کامله
اما در مورد اون سوالتون برای پلی استیشن2 میدونم که اومده چون دیروز باسهی یکی از دوستام خریدمش از میدون انقلاب(چون تهرانی گفتم:دی)
ببخشید شما بازی کردید برای ps2 رو ؟ واقعا همینه یا از این بازی هایی است که دستکاری شده و اسمش رو گذاشتم pes2009 ؟ آخه واسه داییم میخوامنقل قول:
نیاز نیست بریزید تو بخش save تو my document خودش اجرا می کنه من همین طوری ریختم اجرا شدنقل قول:
vram چيه؟
واسه من زده 64
آيا بايد بازم يه قطعه بخرم؟