سلام
دوستان مدیر نمیخواین فکری به حال کلوپ عکس های ماشین های آمریکایی بکنین؟:31:
من یه عکس ماشین آمریکایی دارم میخوام اطلاعاتشو بدونم.اینجا میشه گذاشت؟
ممنون.
Printable View
سلام
دوستان مدیر نمیخواین فکری به حال کلوپ عکس های ماشین های آمریکایی بکنین؟:31:
من یه عکس ماشین آمریکایی دارم میخوام اطلاعاتشو بدونم.اینجا میشه گذاشت؟
ممنون.
سلام
آره عزيزم ميشه همينجا بذاريش!!!
بذار تا حال كنيم:40:
ممنون.میزارم مدیران مشکل داشت بگین ویرایش کنم:46:
آقا رضا البته با آمریکایی های شما فرق میکنه بیشتر off road هست:31:
تو مایه بلیزر هست اما حقیقتش من نمونش ندیدم.
فوقلاده خوب باز سازی شده.رنگ طلایی عالی.یه خال زدگی یا پوسیدگی یا بد رنگی رو ماشین نیست.آدم از کنارش رد میشه هی دلش میخواد صدایه موتورشو بشنوه:cool::cool:
ببخشید زیاد عکس نگرفتم آخه موقعیتم خوب نبود.:19:
در ضمن ببخشید عکسارو از دور گرفته بودم کراپ کردم خوب نشده زیاد:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مروری بر تمام مدل های بیوک ریوریا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=419753
حیف شد نتونست ولی اشکالی ندارهنقل قول:
آره باهات موافقم ایمپالا 72-73 زیباترین مدلها هستن
حیف شد منم دوس داشتم بیام یه نظر اون کاتلاس رو ببینم ماشین ترو تمیزی بود .
راستی شما الان دقیقا چند تا آمریکایی دارین
یادم میاد یه نوا بود یه پلیموت یه ایمپالا یه کامارو و الان هم یه کاپریس
آره اون الدزمبیل واقعآ استسنایی بود بدنه فوقولاده ای داشت تزئینات عالی فقط فنیش یکم کار داشت.
الان یکمی پشیمونم که چرا فروختیمش اونم تازه مفت
آره همون ماشینها رو داریم....
سلام
بچه ها يه سوال داشتم من به احتمال قوي امشب يا فرداشب برم تهران برا اون پونتياك ترنزم 74 و ريويرا 73(سفيده)
نواب-تقاطع هاشمي-پاساژ سيمرغ دقيق كجاست؟؟؟؟؟؟
رضا جان موفق باشی اینجوری نمیشه گفت
بگو با چی میری ببینم وسیله نقلیه تو تهران چی هستش
سلام
متاسفانه به علت نداشتن گواهينامه بايد با اتوبوس برم :41:تهران وسيله نقليه به احتمال زياد فورد مستانگ 1966 :27: هستش!!!! (با خسرو قاسمي ميخوا بريم ميشناسيش؟) همون كه شلبي 67 فستبك داره!!!!
بچه ها ترنزم رو گفته3.500 چند خوبه؟؟؟البته فوري نميگيرمش اين بار ميرم برا تعداي عكس-بازديد و وضعيت بدنه-وضعيت سند-وين كد-و...... بعد كه از اينجا مشورت كرديم يه فكر درست و حسابي ميكنم!!!
چطور بيد؟؟؟؟؟
ایول اقا رضا.امیدوارم دست پر برگردی.منتظریمنقل قول:
:18::18::18::18::18:کنکور:18::18::18::18::18:
همان ماستنگ 1966 را بگیر و بیا...!
هیچ چیزی هم نشد لااقل یه مسافرت رفتی و ماستنگ به این با ارزشی را از نزدیک دیدی...تا میتونی ازش عکس بگیر...
البته در مورد اون ریویرا هم همینطور..هر سوالی داشتی همه ما اینجا آماده هستیم..
سلام ما رو هم برسون بهش
آره یادمه .
راستی توی تی تی هستی دیگه رضا
علی هالفکلاچ رو ببین اون 1.5 سال دنبال ماشینش گشت کل ایرانم گشت تا از اصفهان اون فرمولا 454 رو گیر آورد .ریوریا رو هم برو ببین اونم حیف هستش شاید جور در اومد یکی هم رفت دنبال اون .
من که به خاطر بعضی مسایل فعلا نمیتونم دنبال ماشل یا کلا امریکایی برم باید یه ماشین دم دستی بخرم بعدا اجازه واسه بقیه موارد صادر بشه .
سلام
بچه ها خداييش 15 دقيقه ميشه كه از تهران اومدم البته با دست پر!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازديد ماستنگ 66 640 اسبي!!!!:18::18::18::18::18:
اول از همه بريم سر وقت مستانگ 66 آقا خسروي عزيز
موتورش 351 ويندسور بوده كه نميدونم استوكيا.... زده حجمش رسيده به 403 اينچ!!!!! چيزي حدود 6600 سي سي 7 سال پيش كه جمش كرده باهاش 8 ميليون رفته!!!! بچه ها با اون لوازمي كه استفاده كرده(ادلبروك) توان محاسبه شده موتور برابر با 646 اسب بخار هست كه خودش گفت زير لاستيك چيزي حدود 550 اسب قدرت داره!!!!:34::34::34: بچه ها رفتيم زير زميني كه ماشين رو ببينيم و روشن كنه حال كنيم كه..... شد اين!!!بچه ها وقتي استارت زد تمام دلم به لرزه در اومد صدايي فوق العادع فوق العاده وحشتناك داشت!!!!يعني اگه كسي قصد كل كل باهاش رو داشت با شنيدن صدا .....
اين عكساش....
تا از نزديك نبينيد به عظمت اين ماشين پي نميبريد....
اينم يه كليپ كوچولو كه بهش گفتم آقا خسر استارت بزن و اونم كم كاري نكرد و......(غرش موتور رو داشته باشيد لحظه استارت دزدگيرها به صدا در اومد!!!!:34::34::34::34::34:)
ببخشيد كه زياد خوب فيلم نگرفتم آخه خيلي حالم بد شده بود!!!!
کد:http://www.speedyshare.com/files/23171942/MOV00184.3GP
ادامه دارد.....
وين:2v87y4n116586
حالا بريم سر وقت ترنزم 74 بچه ها وين كدش زده موتور 455 :26:
رفتيم سر وقت ماشين و كلي عكس+وين نامبروجريانات سند و.... گرفتم...
اول كه علت اينكه ماشين تو مركز اسقاط ماشين هست(ساست هستش!!!)برا اينكه كسي نره سر وقتش اونو با رفيق بازي گذاشتن اونجا
تمام سند و كارت موجوده و خودم با چشم خودم ديدم
ماشين بدنه فوق العاده سالمي داره!!! شاسي ها هيچ ضربه نخوردن(خوشبختانه) الان فقط سيلندر روشه و بقيه لوازم موتور باز شده هستن و توي خونه (الان سر سيلنر 400 روشه)آخه همونطور كه گفتم يه موتور 350 اضافه هم روشه) موتور ها هر جفت باز هستن و هر كدوم يك دست رينگ ميخواد
گلگيرهاي جلو هر دو تا آسيب ديدنو فك كنم بايد عوض بشن!! و 2 تا هواكش هاش رو هم نيست!!!!
فقط يه مشكل هست كه گفت 5.500 و تخفيف هم ميدم!!! مثل اينكه3.500 را من اشتباه شنيده بودم
اما و اما
يه سري لوازم داره كه فك كنم اگه آدم 4 يا3.5 بگيره ارزش داشته باشه(به غير از اونايي كه رو ماشين هستن)
1-يه دست صندلي كامل
2-يه دستفلاپهاي داخل ماشين
3-دو تا در بغل
4-يه دونه گلگير جلو
5-2 تا شيشه عقب
6-يه موتور 350
7-سپر عقب
8-اگه اينم بده كه فك نكنم خيلي خوب ميشه!!!! اون كاپوت سبزه (فرمولا)1 تومن پول همونه كه گفت برا دوستمه قرض گرفتم كه بعد ميخوام بدمش بهش و كاپوت خودش تو خونه هست كاپوت خودش 250 تومن پولشه اما اين سبزه....
اينم عكسها
چه جالب!من فکر کردم تازه امروز میرسی و تازه فردا شروع به گشت و گذار میکنی..پس حتما در مورد پونتیاک و ریویرا هم خبر خوب داری..
سلام
در مورد ريويرا كه رفتيم و نگذشات بريم تو نگهبانش اونجا بود!!!! به خاطر اينكه خيلي فشرده كار هامونو انجام دادم نميتونستم منتظر اون بشم
من ديشب ساعت 12 حركت كرديم تهران و 7 صبح رسيديم و سريع همه كار ها رو انجام دادم و امشب 11.15 خونه بودم!!!
با تشكر
ای کاش چندتا عکس هم از دماغه پونتیاک میگرفتی...
حیف شد اون ریویرا نشد ببینی..اگر یه جوری دوستت از اون خبر بگیره خیلی خوبه...وضعیت سند..فروشی بودن و قیمت و اینکه اصلا صاحبش کیه؟؟..
وااااا ااااااااى،اين ماستانگ چى بود.صدبار مردمو زنده شدم.رضا چند ميگفت اينو.اگه پول داشتم همين امروز کارو تموم ميکردم.ماشينش حاله،ميشينه به دل ادم لاکردار.رنگشم که... .کاشکى جاى پرايد ماستانگ قسطى ميدادن.فکرشو بکنين.دمت گرم که نصف شبى حالمونو جا آوردى.من ماستانگ ميخوام
سلام
نظراتون رو در رابطه با اون پونتياك بگيد
قيميت و....
احسان جان به هيچ عنوان نميفروشش الان خيلي خسته ام فردا كليپ هاي مسابقه درگ رو كه داده ميذارم بعد كامل مو بر تنت سيخ ميشه
اين برا آقاي قاسمي هستش تازه يه شلبي جي تي 500 67 فستبك هم داره جمع ميكنه كه هنوز تموم نشده اون خيلي از اين شاخ تره!!!!!
ای ول عمو خسرو منم باید ببری یه بار پیشش این موتور رو واسه درگ پارسال یه بارم همون موقع ها ئاسش لوازم آورد کلی هم خرج کرد ولی متاسفانه انگار گیربکسش ایراد داد و نتونست مقامی بیاره .
یه چیز دیگه در مورد همین پونتیاک اینم ترانس آ ام هستش رضا و اون کاپوت فرمولا رو هم باهاش بخر من برات یه کاری میکنم بفروشی یعنی ببین رضا اگه خواستی بخری هر چی داره ازش بگیر فلپ و موتور رو کاپوت و چراغ و هر چی ببین داره بگیر .
رامين جان تئي عكس تا از نزديك يه دنيا فرق داره!!!!!خيلي خوشگله ماستنگ 66
كليپ درگ با ترنس ام 78 طلايي رو هم ميذارم چنان سوسكش ميكنه كه بيا اون ببين!!!!!
اگه اون كاپوت فورمولا رو هم بده 4 تومن هم ميگيرمش
بخرش چون یه نفر واقعا ممکنه احتیاج داشته باشه
خودتم میشناسی حتما فرمولا نقره ای رو میگم .
البته روی ماشین حساسا باش موتور اصلی 455 اینچ هستش وین کد که اینو میگه خودتم برو تو این آدرسی که میگم یه چک بکن .
ماشین trans am هستش موتور455 تا الان اینا یادم مونده
گفت من كه گرفتمش همين 400 روش بوده و از جرياناتش 455 خبري ندارم!!!!
راستي رامين اون لوازم اضافه چند ميارزن؟ به غير از اون كاپوت سبزه!!! راستي 2 تا گلگير جلو ميخواد+هواكش هاش چند ميوفته؟؟؟
من متوجه نشدم که الان قراره چه موتوری روی اون پونتیاک باشه؟اگر 400 یا 455 باید باشه که هیچکدام نیست.این که من روی ماشین میبینم یه سیلندر خالی 350 است و کاملا معلومه خیلی بیشتر از یه دست رینگ میخواهد...
کلا به این حرفهایی که فروشنده میزنه که موتور سالمه و یه دست رینگ میخواد توجه نکن..بحث مفصلی داره و الان جاش نیست اما این موتوری که من روی ماشین میبینم حداقل800 تا یک میلیون درست خرج داره..
اون موتورهای دیگه هم که قراره بده تا واقعا روی ماشین چک نشه نمیشه قیمتی گذاشت.هر چی ممکنه باشه.
من برای این پونتیاک حداکثر 2.5 با لوازم قیمت میگذارم.چون واقعا کار داره.البته این نظر منه و اگر بیشتر چک بشه ممکنه بیشتر یا کمتر ارزش داشته باشه.
اگر واقعا قصد فروش داره این ماشین با این شرایط بیشتر از 2.5 (آنهم به شرط دادن تمامی وسائلی که گفته) ارزش نداره..البته شما اگر فکر میکنی میتونی جمعش کنی و اگر خریدی روی زمین نمیخوابه و دستت پره این یه چیز دیگه است...نظر خودت و خواستت شرطه.
من زياد وارد موتور نيستم اگه اين 350 هست اوني كه تو خونه هست 400
در مورد 455 هم كه وين كدش ميگه اين ماشين 455 هست كه فروشنده گفت من زماني كه خودم خريدمش همين 400 روش بوده!!!!
يه سوال چرا داخل كارتش شماره موتور نداشت؟؟؟؟!!!!
والا اگه دستم پر بود كه امان بهش نميدادم فوري ميگرفتمش و شروع به باز سازي ميگردم متاسفانه اگه من اينو بگيرم شايد بشه مثل كامارو 70 محمد!!!!
والا من به شرط نياز داشتن رينگ براي موتورها نظرم رو 4 تومنه كه تازه!!! فك نكنم بده!! اگه موتورها خراب باشن كه همون2.5 تا3
آقا علي قيمت واقعي اين ماشين با لوازم همونيه كه شما ميگيد اما مرد نيست كه قيمت واقعي بده!!! آدم بايد يه ذره بالاتر از قيمت واقعي قيمت بده تا بگيرش مثلا 3 تومن درست ميگم؟؟؟
درسته..قیمتی که داده اصلا مال این ماشین نیست..آدم که نمیاد ماشینی که میخواد بفروشه اونهم با این قیمت بالا بگذاره بین اوراقیها..من خیلی به این جریان شک دارم..
موتور معلومه که عوض شده..شماره این موتور جدید هم مثل بیشتر قدیمیها توی کارت زده نشده.. مثل همه ماسلهایی که تا الان دیدیم وین کد با ماشین و موتورش جور نیست.این یه موتور 350 معمولیه ..اگر عکس یه موتور 400 را با این مقایسه کنی کاملا متوجه میشی.اندازه دهانه سیلندرها کاملا نشون میده حجمش 350 اینچ مکعب است....واتر پمپ هم زمین تا آسمان فرق داره(سرعت نت کمه وگرنه عکس یه موتور 400 را میگذاشتم )
اگر قیمت تا نهایتا 3 تومان بده خوبه... انهم به شرط دادن تمامی وسائل و البته مدارک کامل سند و کارت و از همه مهمتر روشن کردن موتورهای تحویلی جداگانه روی زمین تا حداقل از قابل روشن شدنشون(و نه سالم بودن) تا حدی مطمئن بشی..
حرفهای بعضی از صاحبان این ماشینها واقعا خون ادم را به جوش میاره!!حجم موتور به اینچ مکعب را به جای قدرت اسب بخار عوضی میگیرن!!حالا از این افراد چی انتظار داری؟؟که حقیقت را بدونن؟؟یا اگر هم میدانند به شما بگویند؟؟؟!!!
نظر من سه تومان با شرایط بالا..اگر قبول نکرد فراموشش بکن که همهش دردسره...
رضا این ماشین دماغه هم نداشت نه؟
اگه تزئینات مشکل داره همون 3 زیاددیشم هست
طرف اگه میگه تمام فلپها و رم یر و کاپوت اصلی و هوامش اصلی روی کارب و همه چیز رو داد و خودتم رفتی همه ست رو یه جا دیدی 3 و یا حداکثر کمی اینور اونور چون واقعا تزئینات واسه خودش عذابی هستش
راستی دید زیاد میگه مثلا 3.5 بگو کاپوت فرمولا رو هم بر میداری با این قیمت چون اون کاپوت الانش کم کم 800 تومن قیمش داره
ولی دید زیاد موش میدونه ولش کن موتور هم 455 تو وین مشخص شده ولی فکر کنم عوض شده .
نمیدونم این 455 سرطان بود یا 400 که همه ازش فراری بودن .
این هم یه موتور 400 .تفاوت موتور 350 با این کاملا مشخصه.اولین مورد که هیچ تخصصی هم لازم نداره شکل واتر پمپ است.
فکر کنم اگر تلاش خودتو روی ریویرا بگذاری خیلی بهتره..لااقل اگر گفت 4 میلیون یه چیزی بریا گفتن داره..و البته ارزشش واقعا بیشتر از اینهاست..(نظر من اینه).
سلام
نه دماغه و زير دماغه سالم هستن فقط نياز به يه ترميم جرئي داره!!!!
رامين اونم موتور455 بود كه سرطان بود البته 400 هم يكم لوازمش بد گير مياد!!!!
اگه با تمام اون لوازم+كاپوت سبزه 4 بده ميگيرمش چون واقعا خوشم ازش اومده
نظرتون چيه!!!
نظر کاملا شخصی به نظرم خوبه 3.5 بزن تو سرش با تمام لوازم کاپوت رو داد و دو تا موتور و چیزای دیگه بگیر
در مورد اینکه گفت فقط یکی از موتور ا رو میده من نمتونم نظر بدم چون سر رشته کمی از کار کردن روی موتور آمریکایی دارم
علی آقا بهتر میتونن نظر بدن من میگم 400 ولی شاید 350 گفتن علی آقا که حتما یه حکمتی توش هست ولی سعی کن هر چی داره بگیر ازش .
شایدم یه روز یه 455 گیرت اومد .
و اما ریوریا من میگم بهتر نیست یه جوری بشینیم زیر پای آقا علی شاید ایشون خریدش .:دی
یکی به من بگه پاشو برو اول درسات رو پاس کن بعدا برو دنبال یه ماشین درست حسابی بگرد .
اینکه دوست داشته باشی بخری دیگه میل خودته...بهر حال هر کسی از دید خودش نگاه میکنه و نظر میده..نمیشه حرف من نوعی را حکم صد در صد بدونی..من بر اساس این عکسها و نوشته ها نظر دادم و میدونم خودت که از نزدیک دیدی خیلی بهتر میتونی ببینی که ارزش داره یا نه؟
اما کلا در مورد هر پروژه ای اولین مسئله اینه که کار نیمه تمام نماند و ادامه پیدا بکنه.مثلا اگر 3 یا 3.5 یا 4 خریدی و همه وسائل را هم داد تازه اول کاری و باید برای بازسازی درست و حسابی برنامه و البته بودجه در نظر بگیری..حدودا چیزی بین 5 تا 8 تومان برای یه بازسازی مرتب در نظر بگیر(با توجه به عکسها گفتم) اگر این مبلغ را بصورت نقد نداری پس باید جوری باشه که حد اقل هر یک یا دو ماه بخشی از ماشین را بازسازی بکنی.مثلا اول موتور..دو ماه دیگه بدنه..یک ماه بعدش سیستم تعلیق..اینجوری کم کم پول مورد نیاز رو جمع میکنی و فشار کمتری میاد اما مدت زمان بیشتری وقت میگیره..اما البته به شرطی که بتونی در طی اون مدت مشخص پول مورد نظر را جور بکنی(که دیگه به زندگی خصوصی خودت و وضع در آمد و ..بر میگرده)
اما اگر هیچ کدام از این روش را نمیتونی داشته باشی پس یعنی ماشین مدت زیادی باید بخوابه..و این یعنی اگر واقعا دوست داری بخری باید در فکر نگهداری اون در یک مکان مناسب باشی و این حداقل کاریه که میشه انجام داد که از گزند باد و باران و آفتاب و افراد متفرقه و..دور باشه تا زمانی که بازسازی را شروع بکنی وگرنه از این هم خرابتر میشه..
این همان فرمول قدیمی خرید و تعمیر خودرو و نگهداری از اون هست که بارها نوشتم..
و اما در نهایت تصمیم باز هم به عهده خودته..چون بهترین تصمیم را هر کس برای خودش در همان لحظه میگیره..
موتوری که من دیدم 350 بود..حال شاید فروشنده منظورش همان 400 بوده که جداگانه قراره همراه ماشین بفروشه..در هر صورت هرچی لوازم داره باید بگیری چون خیلی راحت برا ی یه پیچ ممکنه روزها بگردی و باقیمت بسیار زیادی بخری..شما هم که توی کار یدکی هستی کاملا میدونی من چی میگم...
در مورد ریویرا از جناب rami_hemi متشکرم...البته وضعیت اون که هنوز معلوم نیست..اگر واقعا وضعیتش مناسب بود و قیمت مناسبی هم میداد در موردش فکر میکنم.البته تصمیم نگرفتم چون وقتی تصمیم بگیرم صد در صد عمل می کنم.
سلام
آره من اگه جور شه اينو بگيرم خودم تيكه تيكه روش كار ميكنم در مورد جا هم خونه پدر بزرگم اينا يه گاراژ سر پوشيده داره كه داره باد ميخوره كه اگه جور شه ميره اونجا!!!!
آقا علي نداشتن شماره موتور توي كارت ايرادي داره؟؟؟؟
راستي اگه يه زماني اينو بگيرم اول از همه شروع به باز سازي كل اتاق از جله درها-گلگيرها-داخل صندوق-كف ماشين-شاسي و.... ميكنم بعد يه آستر برا آ«اده شدن به رنگ و بعد موتوذ-تعليقو...-و در آخر هم داخل ماشين و بستن قطعات چطوره؟؟؟؟
يه سوال:::::
دوستان بدنه اي كه بتونه ضخيم داره چطور ميشه آهن كرد؟؟؟با برس و سنگ جفت ميشه؟؟؟؟ آسيبي به ورق نميزنه؟؟؟؟
خوبه پس جای کار کردن داری..
شماره موتور روی کارت نباشه ایرادی نیست البته اگر از طرف راهنمایی تایید شده باشه بهر حال وقتی بخواهی بگیری سر و کارت با اداره شماره گذاری میافته و اگر مشکلی باشه اونجا معلوم میشه..
ترتیب بازسازی هم طبق میل خودت باشه بهتره..معمولا رنگ آخر همه هست تا خراب نشه..
برای پاک کردن بتونه و رنگ بهترین راه که دیدم و عملی بوده و جواب داده استفاده از برس سیمی بود که روی سنگ جت بسته شده و به بدنه آسیب نمیرساند.
گویا تب ریویرا همه را گرفته! این آگهی باید از طرف یکی از دوستان همینجا و عضو کلوپ باشه!! از بس که از ریویرا حرف زدیم واقعا طالب پیدا کرد...
راستی از اون ریویرا خبری نشد؟توی پارکینگ؟فکر کنم آنجا پارکینگ شهرداری بوده چون ماشینهای کمی توش بود..
این هم یکی دیگه که آدرس کلی داده!دزفول...!!البته مدل اونو ننوشته اما بهر حال چیز ناب و زیبایی باید باشه..
سلام.
رضا جان بخرش ماشین خوبیه بعد بازسازی قشنگ در میاد....
در مورد قیمت هم من نمیتونم قیمت بزارم چون کاملآ عشقی روی این ماشین ها قیمت میزارم...:31:
مثلآ اگه از یه ماشینی خوشم بیاد آخرش میخرم حتی اگه گرون بخرم دیدی که الدزمبیل نزدیک 4500 پام در اومد آخرش با مکافات و چکی 3700 فروختمش عشقه دیگه تو 1 تومن بالا و پایینش نیستم...یه وقت فکر نکنید مایه دارما نه..:31::41:
سلام ودرود
میخام بدونم مدلهای مختلف کادیلاک همشون دنده ماشین کنار فرمونه ؟اگه نه چه مدلهایی؟
بعدش هم آیا میشه دنده رو مصل بیوک آورد پایین؟
از camaro it عزیز هم میخوام چون نکات فنی و در کل پستهای مفیدی دارن لطفا فونتشون رو کمی گنده تر بزارن...
در مورد اینها نظرتون چیه ....ارزش داره؟
کد:http://iranmashin.com/index.php?module=show&id=8403&mashin
اینم کامارو...کد:http://iranmashin.com/index.php?module=show&id=6777&mashin
کد:http://iranmashin.com/index.php?module=show&id=12329&mashin
سلام دوست عزیز تا اونجایی که من اطلاع دارم کادیلاک ها همه دنده فرمانی هستن چون ماشینهای لوکس همه دنده فرمونی هستن...بیشتر ماشین های اسپرت و سرعتی مثل کامارو پونتیک شیفتر پایین دارن...نقل قول:
بله مثل بیوک میشه آورد پایین ولی دنگو فنگ خیلی داره و یه خورایی خراب کاری میشه...
نکته اینکه ماشین هایی که دنده فرمانی هست و دنده ای(دستی) خیلی راحت اتوماتیک میشن ولی ماشین های دنده پایین و دنده ای(دستی) اتوماتیک کردنش کار خیلی داره و هزینه هم داره....
ارزش از چه نظر؟تمیزی؟کلاسیک بودن؟زیبایی؟کارایی؟بصرفه بودن؟
این بستگی به خواست شما داره..من بفرض برای استفاده روزمره دنبال یه آمریکایی باشم هیچوقت اون بیوک الکترا را نمیگیرم چون باید دنبال یه کوچه خالی بگردم تا پارکش کنم و نه یه جای پارک!!هر گلگیرش نصف یه پرایده!!
کلا من ماسل را به چیزهایی دیگه ترجیح میدم..من بگم ماسل خوبه شاید شما دنبال سدان باشی..این میل خودتونه که چی دوست داشته باشی..
و البته بازهم مثل همیشه تکرار میکنم تا زمانی که ماشین به دقت و از نزدیک معاینه نشه نمیتونیم نظر قطعی بدیم..اینجا تنها میشه بر اساس تجارب قبلی و عکسها و حدس و گمان چیزی نوشت..
در مورد دنده های دستی و اتومات و بغل فرمان و کنسولی جناب حجازی کاملا درست اشاره کردند..همیشه تبدیل از یه چیز ساده به مدرنتر هزینه زیادی داره..
نظر شما درباره شولت ss چیه استیلش که خوبه
می خواستم اطلاعات زیادی در باره این ماشین به من بدید؟:46:
بهترین ماشین شولت کدومشه هم قیمت خوبی داشته باشه هم استیلش مثل ss باشه