خب ممکنـه برای افـرادی بصورت تک تک Invis شده باشیـد ؛ بنده هم مثـل دوستمون پیشنهاد میکنـم با آی دی های مختلـفــ چکـ کنید ! موفق باشید :10:نقل قول:
Printable View
خب ممکنـه برای افـرادی بصورت تک تک Invis شده باشیـد ؛ بنده هم مثـل دوستمون پیشنهاد میکنـم با آی دی های مختلـفــ چکـ کنید ! موفق باشید :10:نقل قول:
سلام به همه دوستان
من تازه عضو شدم و این اولین پستمه
من یه مشکلی با یاهو مسنجر دارم اونم اینه که در چت روم هر وقت تا کسی رو add نکنم pm اون به من نمیرسه
مثلا وقتی طرف سلام میکنه منم بهش جواب میدم اون جواب منو نمی بینه تا وقتی که addکنم طرفو
در ضمن من از طریق موبایل و ایرانسل به اینترنت وصل میشم یکی از دوستان گفت مشکل از ایرانسله هر وقت باهاش وصل میشم این جوری میشه
با سلام
یعنی اگه با دایل آپ یا adsl وصل میشید اینطوری نیست؟!!
بعید میدونم مشکل از ایرانسل باشه
موفق باشید.
با دیال آپ امتحان میکنم میگم
سلام.. همين طور كه سروش جان گفتن بعيد از mtn باشه...
به نظر مياد كه مشكل از سدعت شما باشه..
با آيدي ديگه چك كنين...
فکـر میکنـم زدیـن تا وقتـی که ادد نشـه بصـورت IG باشـه ؛ برداریـن این تنظیـم رو حـل میشه انشاالله :20:نقل قول:
سلام به همه دوستان
من تازه عضو شدم و این اولین پستمه
من یه مشکلی با یاهو مسنجر دارم اونم اینه که در چت روم هر وقت تا کسی رو add نکنم pm اون به من نمیرسه
مثلا وقتی طرف سلام میکنه منم بهش جواب میدم اون جواب منو نمی بینه تا وقتی که addکنم طرفو
در ضمن من از طریق موبایل و ایرانسل به اینترنت وصل میشم یکی از دوستان گفت مشکل از ایرانسله هر وقت باهاش وصل میشم این جوری میشه
سلام
من مشکل لاگ این دارم با مسنجر!
فقط وقتایی که تازه کانکت شده باشم سریع لاگ این میشه ، اما اگه بخوام تغییر آی دی بدم یا اینکه یهو یه مشکلی واسش پیش بیاد و لاگ آف بشه بیاد هزار بار بزنم تا بیاد بعضی وقتها هم مجبور میشم dc کنم و دوباره کانکت شم !
اینم اروری که میده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
اگه پسورد یاهو رو فراموش کرده باشیم راهی هست که بشه پسورد ایدی رو پیدا کرد سوالاتی رو هم که اول برای ساختن ایدی میپرسه یادم نیست
باتشکر
ببینین که ------ فعاله یا نه !نقل قول:
فک کنم تو سایت خود یاهو Forget Your PAsword یا چیزی باشه!نقل قول:
اگه پسورد یاهو رو فراموش کرده باشیم راهی هست که بشه پسورد ایدی رو پیدا کرد سوالاتی رو هم که اول برای ساختن ایدی میپرسه یادم نیست
کد:https://edit.yahoo.com/forgotroot?done=http%3A%2F%2Fwww.yahoo.com%2F&src=fpctx&partner=&intl=us
نقل قول:
سلام...
دو حالت داره استفاده از پروك سي و سرعت پايين اينترنت....
شما گزينه سمت چپ رو بزنين و يك باز بذارين چك بشه..
موفق باشين...
دوستان من خودم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم که با ریختن آخرین ورژن یاهو مسنجر حل شد!نقل قول:
اما دوباره دو روزه که این مشکل برگشته!
برخی دوستان معتقد هستند که یاهو ایران رو تحریم کرده....
بعضی ها هم می گفتن مشکل از شرکتی هست که سرویس می گیرید...
امروز با شرکت تماس گرفتم و حقیقت رو گفت...:41:
گفت ما وظیفه دارم که از فیلتر مخابرات ایران بگذریم برای اینکه به شما سرویس بدیم....توی این فیلتر هم در ساعاتی از روز پورت یاهو مسنجر بسته هست.ازش خواستم اطلاعات بیشتری بهم بده که دیگه ادامه نداد.
من که الان با وی پی ان وصل هستم...:41:
ایرانی های عزیز شرمنده همینیه که هست!!!!!:13:
من هر وقت از اولترا استفاده میکنم اینترنتم ریده میشه!
قبلا استفاده میکردم با یه بار حذف و نصب کردن مسنجر درست میشد اما الآن 3 روزه هر کاری میکنم درست نمیشه!
کسی راه حلی نداره؟
نقل قول:
سلام...
چه پيغامي بهتون ميده دوست من...؟
دوستان با دیال آپ امتحان کردنم دیگه pm میرسید:41:نقل قول:
لطف کنید دوستانی که ایرانسل دارند امتحان کنند و نتیجه رو بگند
در ضمن با همراه اول هم اگه امکانشو دارید امتحان کنید:11:
بازم ممنون ارز دوستانی که راهنمایی کردنند:11:
نقل قول:نقل قول:
ممنون
گذاشتم چک کنه اونم گفت برو همون setting رو ببین - ------ فعال نیست !
چی کار کنم ؟
سلام
راهی هستش که بشه عکسهای متحرک (gif) به عنوان عکس اواتار یاهو مسنجر قرار داد
با تشکر
به مناسبت 13 آبان و روز دانش آموز احتمال لود نشدن یاهو مشنجر زیاده پس در جریان باشید که اگه یاهو مسنجر بالا نیومد علت از کجا میتونه باشه
چون پهنای باند شرکت ها هم تو این مدت خیلی افت داشته و نشون دهنده جریان این روزه
سلام
من ویندوز 7 دارم و این مشکل رو هم با ورژن 10 یاهو داشتم و هم ورژن 9 که الآن ریختم!
خیلی وقت ها صفحه ی چت خالی میشه و نه آواتار طرف دیده میشه و نه نوشته ها. و وقتی تایپ میکنم و اینتر میکنم ، نه نوشته های خودم رو میبینم و نه طرف مقابل.
مجبورم یکی-دو بار یاهو را ریست کنم تا درست شه و بعد از آرشیو مطالب رو دنبال کنم.
دوا-درمونی داره؟
با سلامنقل قول:
نه متاسفانه منم هنوز درمونی پیدا نکردم
منم متاسفانه همین مشکل رو دارم توی 7
واسه همین مجبورم در مواقع ضروری که با ویندوز میخوام چت کنم از مسنجر مخصوص ویستا استفاده کنم
موفق باشید.
سلام
دوباره من همین مشکل را داشتم با یاهو مسنجر تا وقتی که کسی رو add نکردم pm من بهش نمی رسید
صبح با دیال آپ وصل شدم pm به طرف می رسید
اما بعد ااظهر از طریق موبایل که وصل شدم pm به طرف نمی رسید گفتم شاید از ایرانسل باشه با همراه اول وصل شدم دیدم همین مشکل دارم آیا از تنظمیتاته یاهو مسنجر ه
لطفا دوستان دیگه هم امتحان کنند ببینید اونان همچین مشکلی دارند یا از شانس منه؟؟؟
میری تو اینترنت اکسپلوررنقل قول:
ممنون
گذاشتم چک کنه اونم گفت برو همون setting رو ببین - ------ فعال نیست !
چی کار کنم ؟
Tools
Internet Option
بعد میری تو قسمت ستینگ Connection اونجا از حالت ------ ورمیداری
اونجاها که رفتم چک کردم گفتم که ------ فعال نبوده !!! حالا چی کار کنم ؟نقل قول:
نسخه ی 9 و 8 ویدیو و چت صوتی ش کار میکنه؟
دوستان راهنمایی کنید لطفانقل قول:
با سلامنقل قول:
خود یاهو یه سری آواتارهای انیمیشن رو داره که میتونید بذارید اما نمیتونید gif بذارید
موفق باشید.
سلام
چت تصویری با yahoo messenger ترافیک رو کم می کنه؟
سلام دوست من ؛ شما وقتي حتي Pm هم ميدي خيلي خيلي كم ! ترافيك كم ميشه...
بله وب تصويري هم ترافيك كم مي كنه...
موفق باشين..
توجه! مشکل اظطراری
سلام دوستان من یه مشکلی دارم! توی یاهو مسنجرم وقتی می خوام به یکی از اد لیستام مسیج بدم هیچی نشون نمی ده! یهنی نم پی ام منو نه مال طرف رو! گفتم شاید ماله اد لیستمه رفتم توی چت روم و توی روم اصلی نشون می داد اما وقتی می خواستم به کسی پی ام بدم باز هم همین مشکل!
چند دفعه یاهو مسنجرم رو پاک کردم و دوباره نصب کردم مشکل حل نشد!
تو رو خدا کمک کنید! مشکل خیلی اظطراریه
نقل قول:
سلام..
چك كردن پروكـــــــــــسي و اين كه با يه آيدي ديگه تست كنين..!
اگه اینترنت اکسپلورر 9 نصب کردی تنظیمات زیر رو انجام بده.نقل قول:
Internet options>Security>Custom Level
تو زیر شاخه Scripting همه گزینه ها رو فعال کن.
آقا در اتفاقی عجیب همه ی پیام هایی که توی آرشیوم نگه داشته بودم پاک شده فقط اونایی که مربوط می شه به 6 ماه قبل و قبل از اون موندن!!! چرا پاک شده؟:41:
با سلام
متوجه نشدم کدوما پاک شدن کدوما نشدن :31:
موفق باشید.
علیک سلامنقل قول:
توی آرشیو یاهو مسنجرم پیغام هایی که مال 6 ماه اخیر بود (تاریخش مال این 6 ماه بود یعنی از 2010/6/1 تا به امروز بوده پاک شده ولی پیغامهای قبل این تاریخ موجوده.....
پیغامهای همه ی آی دی ها پاک شده!!!! خیلی هم بهشون احتیاج دارم راهی برای برگشتشون نیست؟
توی فولدری که نصب کردین برنامه رو یه قسمت هست به همین نام
اونجا همش موجود هست
دو تا فایل archive پیدا کردم که توی یکیش هیچی نبود توی اون یکی هم فایل های با فرمت (dat.) بود . من می ترسم مورد حمله ی عوامل مخرب قرار گرفته باشم:31:نقل قول:
آخه خیلی عجیبه همه ی پیغام های توی آرشیو تا یک تاریخ یکسان پاک شده ...:41:
شما برو به این آدرس!
Messenger-Preferences-Archive
ببین روی چی هست؟
احتمالا اینو تغییرش دادی هواست نبوده!!
نه بابا هنوز انقدر هم حواس پرت نشدم:31:نقل قول:
آخه خیلی مسخره پاک شده .من اطلاعات خصوصی هم خیلی توی پیغام هایم داشتم به خاطر همین از عامل های مخرب مثل جاسوس می ترسم . البته من از 7 استفاده می کنم و kasper هم مثل شیر بالا سر تیمه!
اما.........:41:
شما برو به این آدرس که میگم:نقل قول:
نه بابا هنوز انقدر هم حواس پرت نشدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه خیلی مسخره پاک شده .من اطلاعات خصوصی هم خیلی توی پیغام هایم داشتم به خاطر همین از عامل های مخرب مثل جاسوس می ترسم . البته من از 7 استفاده می کنم و kasper هم مثل شیر بالا سر تیمه!
اما......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __________________
درایو ویندوزت
Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\
آی دیت رو ببین هست
اگه هست برو توش!
ببین اونهایی که باهاشون چت کردی با اسم فولد هستن یا نه!
میتونی واسه نمایش آفلاین هات که همون فایلها توی فولدر پروفایل هست از برنامه ی زیر استفاده کنی!
Super Yahoo messenger ARchive Decoder
http://www.piravi.com/ymdinst.exe
یه بار که گفتم!:31:نقل قول:
اینجا هم رفتم و توی فایل هر آی دی که باهاش چت کردم یه فایل بود با فرمت dat. چیز دیگه ای توش نبود!!!!
البته دوباره شروع کرده به نگه داشتن پیغام ها!!!!
لینک خرابه!!!!!نقل قول: