یه جای چارت نوشته بود درس جمعیت و تنظیم خانواده باید ترم آخر پاس بشه.نقل قول:
Printable View
یه جای چارت نوشته بود درس جمعیت و تنظیم خانواده باید ترم آخر پاس بشه.نقل قول:
حالا شما که پاس کردی چرا سوال میکنی /نقل قول:
ضمنا وضعیت منابع دروس جدید دیروز منتشر شد . واسه بعضی رشته ها از ورودی 89 به بعد هم تغییراتی داره.
تغییرات مورخ 1389/11/18
کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=2c1de15f-f346-459c-9f32-1af8f4cbe713
من سوال نکردم!! در این مورد بحث شده بود...نقل قول:
سانحهای که شنبه 23 بهمن ماه در جاده اراک به قم برای مینیبوس دانشجویان دانشگاه پیامنور استان مرکزی رخ داد 9 دانشجوی پیام نور را قربانی خود کرد
به گزارش اخبار پیام نور، سانحه وقتی رخ میدهد که یک تریلی حامل بار دچار انحراف کامل شده و وارد جاده مقابل میشود و به مینی بوس حامل دانشجویان پیام نور که عازم یک گردهمایی در قم بود برخورد میکند.
رئیس پلیس راه استان مرکزی در گفتگوی با خبرگزاری مهر گفت : وسیله نقلیه دانشجویان از نظر فنی سالم بوده و هیچ مشکلی نداشته بلکه مشکل از خودروهایی بوده که از سمت قم می آمدند و در جاده لغزنده از زنجیر چرخ استفاده نمی کردند.سرهنگ مهدی حسنی از نقش یک دستگاه تریلر و یک خودروی سواری پیکان در این سانحه خبر داد و افزود: مسبب اصلی این حادثه، راننده خودروی سواری پیکان بوده که به دلیل عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه در جاده لغزنده و عدم رعایت سرعت مطمئنه منجر به این حادثه شده است.
هادی غفاری رئیس دانشگاه پیام نور واحد اراک در گفتگو با خبرنگار مهر، اسامی کشته شدگان سانحه روز گذشته دانشجویان این دانشگاه را اعلام کرد: علیرضا رجبی و مریم سلیمانیان از واحد اراک ، معصومه قربانی از واحد شازند و هاجر فراهانی، زینب ترابی، فاطمه قربانی، سارا سلیمانیان، فاطمه نجف آبادی، خدیجه ابراهیمی از واحد فرمهین دانشگاه پیام نور جزء کشته شدگان این حادثه هستند. وی گفت: تمامی این دانشجویان در مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور تحصیل می کردند.
:41:
خدایا ما را ببخشو بیامرز:20:
خدا رحمتشون بکنه ...
خوش به حالشون که قبل از اینکه بار گناهاشون مثل من بره بالا به رحمت خدا رفتن ...
خدا به خانوادهاشون صبر بده ...
نقل قول:
آخه با مینی بوس میرن قم؟ 130 کیلومتر راه که اتوبان هم نیست؟؟؟:41:
خیلی ناراحت شدم
واحد اراک اتوبوس زیاد داره چرا مینی بوس؟ چون کم بودن؟:13:
روانشون شاد:44:
roheshon shad ... :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ردیف 1 این ریاضی مقدماتی که زده همون ریاضی عمومی 1 هستش!؟ اصلا این درسو ندیدم تاحالا:دی
منظور از این دروس ریزشی چیه؟ همونایی که افتادی؟
درسایی که 70 درصد بچه ها افتادن:دی×!نقل قول:
منظور از این دروس ریزشی چیه؟ همونایی که افتادی؟
فک کن اونایی هم که جزء اون 30% هستن باید دوباره امتحان بدن !!!!!!نقل قول:
درسایی که 70 درصد بچه ها افتادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ×!
ما که شانس نداریم ! اگه یه امتحانو بیوفتیم ریزشیش نمیکنن ! اگه هم قبول شدیم از یه امتحان سخت میای قشنگ ریزشیش میکنن !
کسی ترتیب پیش نیاز های کارشناسی حسابداری رو میدونه
این گلستان خیلی گنگه من اصلا سر در نمیارم چه درسی پیش نیاز داره چه درسی نداره
راستی یه سوال واسه من پیش اومده ؛ این درسای تفسیر نهج البلاغه و اندیشه امام و انقلاب و دفاع مقدس و همینجور خودت برو تا آخر دیگه ! اینا اختیاری هستن ؟
آخه من کلا" تو چک لیستم دوتا اندیشه نوشته با دوتا معارف ولی اینا یه شونصدتایی میشن ! نریم این همه بخونیمشون بعد آخر سر اختیاری باشن ؟!
اصول 1 ---> اصول 2 --------> اصول 3نقل قول:
کسی ترتیب پیش نیاز های کارشناسی حسابداری رو میدونه
این گلستان خیلی گنگه من اصلا سر در نمیارم چه درسی پیش نیاز داره چه درسی نداره
ریاضی 1 ---> ریاضی 2 -------> آمار و احتمال
اصول 2 ------> حسابرسی 1 -----------> حسابرسی 2
اصول 2 ------> صنعتی 1 ------> صنعتی 2 --------> صنعتی 3
اقتصاد خرد ------> کلان -------> پول و ارز بانکداری
اصول 3 -----> میانه 1 --------> میانه 2 --------> پیشرفته 1 ------> پیشرفته 2 ---------> مباحث جاری در حسابداری
مدیریت مالی 1 ------> مدیریت مالی 2
کلا" همشون به هم پیوستن و همشون به اصول1 برمیگیردن ! : دی
چک لیستو نگاه کنی بهتر متوجه میشی ،
اجباری نیست شرکت تو این امتحانا :دی بالاترین نمرتو میذارن به عنوان نمره درس:دینقل قول:
فک کن اونایی هم که جزء اون 30% هستن باید دوباره امتحان بدن !!!!!!
ما که شانس نداریم ! اگه یه امتحانو بیوفتیم ریزشیش نمیکنن ! اگه هم قبول شدیم از یه امتحان سخت میای قشنگ ریزشیش میکنن !
اختیارین منم ترم قبل بعد از پاس کردن قانون اساسی اندیشه امامو برداشتم همین اشتباهو کردم رفتم عوض کردمنقل قول:
نقل قول:
مرسی از راهنماییت
موقعه حذف و اضافه فقط باید اندازه همون تعداد واحدی که حذف میکنی برداری یا بیشتر میتونی برداری؟
دوستان یک روش نوین تقلب رو از 4 ترم دیگه عرضه می کنم
اگه خوش شانس باشین و تا اون موقع درز نکنه یا کسی بهش دست پیدا نکنه حاظرم اون رو به مزایده بگذارم
فعلا توی مراحل تست شدن هست و بعد از اینکه خر خودم از پل گذشت مخلص همتون هستم
امکان لو رفتن تقریبا صفر درصد
بازده هم 20-100 درصد!
فوق العاده اسون
بگذریم
من رشته زیست هستم
کتاب ریاضی عمومی 2 نوشته محمد مهدی ابراهیمی رو گرفتم ولی 2 جلد هست و روش نوشته رشته شیمی
ظاهرا کتاب دیگه ای هم توی بازار نیست توی منابع رشته زیست هم ذکر شده فصل دهم! در حالی که کتاب نه فصل بیشتر نداره
میشه راهنمایی کنید؟
حالا نمیشه زودتر عرضه کنی :31:نقل قول:
اگه داری تست میکنی بگو منم کمک میکنم زودتر به نتیجه برسه:20:
نه دوست عزیزم
تنها رمز موفقیت این روش سکوت بوده
وقتی اب گل الوده
وقتی سیستم اموزشی به لجن کشیده شده
دانشجو باید خودش ابتکار عمل نشون بده
شما ها هم متناسب با دانشگاهی که میرید و شرایطتون می تونید روش های مختص خودتون رو ابداع کنید
من هر سال یک روش جدید و پیشرفته استفاده کردم به خاطر دهن لقی بلافاصله سال بعد جلوش گرفته شد و تا اتمام دانشگام این روش رو اعلام نمی کنم
فدای همتون:40:
سلامنقل قول:
به خاطر دهن لقی بلافاصله سال بعد جلوش گرفته شد
خوبی؟ ؟ خوبم!!
من قول میدم دهن لقی نکنم:20:
شما هم یه ثوابی کن و بگو چی کار میکنی:31:
راستی پیام نور تهرانی؟
نیازی به مزایده گذاشتن شما نیست. وقتی به چیزی اشاره می کنید یا اونو بگید یا الکی خودنمایی نکنید.نقل قول:
اگه خوش شانس باشین و تا اون موقع درز نکنه یا کسی بهش دست پیدا نکنه حاظرم اون رو به مزایده بگذارم
شما معنای پیش فروش و یا معرفی محصولات اینده رو می دونید چیه؟
خیلی واضحه
این رو گفتم تا اگه کسی کارش گیر بود یا بدونه راهی وجود داره و یا اینکه بعد 4 ترم دیگه بیاد سراغم تا کمکش کنم
خونسرد باش دوست عزیزم می دونم خیلی ها دلشون می خواد بدونن ولی بدون صبر هیچ چیز بدست نمیاریم
از کی تا حالا دغل بازی و کلک صاحب پیش فروش شده؟ :blink:نقل قول:
خونسرد باش دوست عزیزم می دونم خیلی ها دلشون می خواد بدونن ولی بدون صبر هیچ چیز بدست نمیاریم
دوستان 4ترم صبر کنید تا ببینید می تونید با دغل بازی مدرک بگیرید یا نه. ولی من دانشجویی که از شب تا صبح می شینه درسشو می خونه حتی برای گرفتن نمره قبولی به دانشجویی که با تقلب نمره بالا گرفته ترجیح می دم.
حالا حرص نخور john :31: این آقا خواسته ریتم تاپیک رو یکم عوض کنه...وگرنه همه ما هزارتاکار توزندگی انجام میدیم که اصولا نمیایم توتاپیک ها همشون رو برای ملت بازگو کنیم..مگه اینکه واقعا ارزش گفتن وحتی ربط داشته باشه به فروم:5:
تقلب اختراع میکنی خوب بکن دیگه اعلام کردن نداره تو که میترسی ریشه کنش کنن:20:
تقلب کار شیطونه
لطفا تقلب نکنید تا بیفتید اونموقع دوباره امتحانو راحت تر برگزار کنند همه قبول بشیم
دوستان عزیز تقلب کردن در وهله اول به سر خود کلاه گذاشتن هست در وهله بعدی افراد دیگه.
من بدون تقلب کردن رسیدم به فوق لیسانس همه درسام رو هم به وقتش خوب خوندم ولی هنوز احساس کمبود میکنم وای به حال کسی که بخواد با تقلب بیاد بالا ...
پس به دنبال تقلب نباشین و شرافت مندانه درس بخونین و یادتون باشه که نابرده رنج گنج میسر نمیشود ...
تاپیک به کجا رسیده
ول کنید خودش میاد میگه!!!
راستی برنامه کلاسارو باید از کجا گرفت؟.البته روزهارو میدونم ولی نمیدونم تو کدوم کلاسا تشکیل میشه
دوستان گلم شما چرا اینقدر داغ کردید؟
فقط خواستم بدونید امکانش هست چندین تا راه هم داره کافیه یکم روش تمرکز کنید و هیچ وقت هم روش رو عمومی نکنید
در ضمن توی این مملکت وقتی پسره پوزش رو نمی تونه بشوره با هزار تا سهمیه ار من جلوتر قبول شده این حق منه که خودم رو با سهمیه ذهنم ابتکارم و هنرم بالا ببرم واسه دانشگاه کثیفی مثل پیام نور واقعا ارزش داره از این تکنیک ها استفاده کنیم وقتی استاد من خودش میاد میگه نصف این کتاب پوچه و دارید وقت خودتون رو هدر میدید فشار بی خودی اوردن هنر نیست
اینجا جنگله
یا میخوری
یا خورده میشی
من شخصا جدا از این روش ها خود کتاب ها رو هم می خونم اما با سیاست مثبت نه اینکه ذهن به این با ارزشی رو پر کنم از هر چرت و پرت و مطلبی که کارایی چندان واسم نداره و به گفته دوست عزیزم باید به فکر لیسانس هم بود من تمرکزم روی اینهنقل قول:
دوستان عزیز تقلب کردن در وهله اول به سر خود کلاه گذاشتن هست در وهله بعدی افراد دیگه.
من بدون تقلب کردن رسیدم به فوق لیسانس همه درسام رو هم به وقتش خوب خوندم ولی هنوز احساس کمبود میکنم وای به حال کسی که بخواد با تقلب بیاد بالا ...
مطالبی رو می خونم که به درد لیسانسم بخوره و از همه مهم تر بار سنگین و زجر اور این دانشگاه لعنتی رو هم کمتر می کنم
من کاری به افرادی که توان تقلب رو ندارن و با حرف های مثبت این رو توجیه می کنن ندارم
صرفا برای افرادی مثل خودم گفتم
به ذهنتون فشار بیارید
روش هایی هست
بگذریم
کسی میدونه کتاب ریاضی عمومی 2 رشته زیست شناسی یک جلده یا دو جلد؟
یک خبر جدید...
26 خرداد تعطیله(ولادت حضرت علی) ولی واسه 26 خرداد امتحان زدن
من به شخصه 26 خرداد امتحان پایگاه داده دارم دوستان توجه داشته باشن که زمانش تغییر خواهد کرد احتمالا به بعد از زمان آخرین
امتحان ...
موفق باشید
شما مطمئنید ؟نقل قول:
اختیارین منم ترم قبل بعد از پاس کردن قانون اساسی اندیشه امامو برداشتم همین اشتباهو کردم رفتم عوض کردم
باید برم آموزش بپرسم ؛ واسه حذف و اضافه عوض کنم .
نقل قول:
بله تو سیستم گلستان زمانی که انتخاب کردی نزده بود اختیاری؟
نقل قول:
با نگاهی به تقویم سال ۹۰ متوجه می شوید روز ۲۶ خرداد ۹۰ روز ولادت حضرت علی (ع) می باشد و تعطیل رسمی! اما دانشجویان پیام نور در زمان انتخاب واحد نیمسال دوم ۹۰-۸۹ خود با برگزاری چند درس از امتحانات خود در روز ۲۶ خرداد ۹۰ بهت زده شدند!
عبدالله معتمدی در نامه ای که ۳ اسفند ۸۹ آن را به امضا رسانده است تاریخ برگزاری امتحاناتی را که پیش از این ۲۶ خرداد ۹۰ اعلام شده بود را عینا با همان ساعت برگزاری روز ۱۴ تیر ۹۰ عنوان کرد و از کلیه مراکز و واحد های پیام نور خواست تا این موضوع به اطلاع دانشجویان پیام نور رسانده شود
کد:http://www.pnunews.com/post-724.aspx
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چطور میشه برنامه کلاسی رو از سیستم گلستان گرفت؟
تو قسمت ثبت نام اصلی تو زمان انتخاب واحد بود ولی اونجا نمیشه وارد شد الاننقل قول:
فک میکنم تو قسمت اطلاعات دانشجو بزنن البته بعدا
الان نیست شما هم یه چک بکنید
سلام
مهلت پرداخت شهریه تا چند اسفند ماهه؟
سلامنقل قول:
شهريه رو هميشه تا نزديكياي امتحانات پايان ترم ميشه پرداخت:31:
با توجه به درخواست هاي زياد بنده يكي از پشتيبانهاي سايت خبرگزاري دانشجويان پيام نوربا نظر مديريت كل سايت خبرگزاري دانشجويان پيام نور براي جوابگويي به سوالات شما در اينجا حاضر مي باشم.کد:WWW.PNUNA.IR
با تشكر - پشتيبان شماره 6 سايت خبرگزاري دانشجويان پيام نور
کد:WWW.PNUNA.IR
کد:WWW.PNUNA.COM
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
برنامه كلاسي را از مركز خود دريافت نماييد.نقل قول:
سلام
چطور میشه برنامه کلاسی رو از سیستم گلستان گرفت؟
براي پرداخت شهريه عجله نكنيد. در هر صورت تاريخ معيني براي پرداخت شهريه اعلام نشده.نقل قول:
سلام
مهلت پرداخت شهریه تا چند اسفند ماهه؟
فقط اگر قصد داريد در حذف و اضافه تغييراتي انجام دهيد احتمالا" سايت در حذف و اضافه براي دانشجويان بدهكار بسته مي باشد.
این اصلا منطقی نیست که بخوان برای دانشجویان بدهکار جلوی حذف و اضافه رو بگیرن. من الان ترم آخر هستم و درس هایی دارم که اختیاری هستن (پایان نامه و دروس آموزش محور) الان پایان نامه برداشتم یعنی باید برم دو میلیون پول پایان نامه بریزم بعد بیام حذفش کنم و دروس آموزش محور بردارم؟
یه سوال دیگه هم دارم :
یکی از نمرات تستی من اعلام نشده! من که اسم ننوشتم خودشون پرینت کردن روی پاسخنامم. احتمال داره که کد سری سوال رو نزده باشم و به این دلیل اعلام نشده باشه؟ باید چی کار کنم. لطفا راهنمایی بکنین. هر چی زنگ زدم از دانشگاه بپرسم جواب ندادن مراجعه حضوری هم واسم مقدور نیست چون من ارومیه هستم و توی دانشگاه پیام نور مشهد درس میخونم.
نزده بود ، از آموزش پرسیدم گفتش اینا گروه گروه هستن باید از هر گروه یه درس و ورداری !نقل قول:
له تو سیستم گلستان زمانی که انتخاب کردی نزده بود اختیاری؟
سلام بچه ها من دانشجوی تهران مرکزم یه سوال داشتم ،دانشگاه های دیگه رو هم تفکیک جنسیتی کردن یانه ؟؟!!