چطور میشه تو یاهو 360 همیشه خودمونو آنلاین نشون بدیم حتی وقتی آنلاین نیستیم؟
Printable View
چطور میشه تو یاهو 360 همیشه خودمونو آنلاین نشون بدیم حتی وقتی آنلاین نیستیم؟
چطور ميشه ليستي از تمام كاربران ياهو تهيه كرد
سلام دوستان
يك مشكلي براي آيدي مسنجرم پيش اومده
من پسوردم رو فراموش كردم ولي قبلا گزينه ذخيره پسورد رو توي مسنجر انتخاب مي كردم
حالا مي دونم اين پسورد يك جايي در سيستمم ذخيره شده هستش ولي نمي تونم با نرم افزار هاي بازيابي پسورد پيداش كنم
چون اكثر اين نرم افزار ها تا نسخه 7 ياهو مسنجر رو پشتيباني مي كنند و من مسنجرم نسخه 8 هستش
كسي مي تونه در اين مورد كمكم كنه؟پيشاپيش از راهنمايي همگي ممنونم
thank you my daer
تشكرات افندم
من نزديکه 7 8 تا denybuddy داشتم که الان هيچ کدوم کار نميکنه
يعنی يا connect نميشه يا error socket ميده
کسی برنامه تست شده که الان هم کار کنه داره؟
يه سؤال ديگه
من وقتی ياهو 8 نصب ميکنم ،ياهوم بالا نمياد يعنی اون error رو که وقتی به اينترنت وصل نيستی رو ميده
از 2 جای مختلف هم دانلود کردم ولی بازم فرقی نکرد
البته version های ديگه نصب ميکنم مشکلی نداره
سلام
دوستان 2 تا سوال دارم :
اول اینکه چطور میشه کاری کرد که هر کس که به ID در یاهو مسنجر Pm میزنه بطور اتوماتیک یه جواب ثابت رو دریافت کنه .
دوم اینکه هر وقت با یاهو مسنجر 8 لوگین میشم و وارد صفحه چت میشم یهو 10-12 تا پیان نیاد که you can't ignor yourself (شما نمیتونید خودتون رو ایگنور کنین .
و این پیام هر 7-8 دقیقه یه بار و بصورت 10-12 تایی تکرار میشه میشه بگین مشکل چیه ؟
البته من یاهو رو عوض کردم و حتی ویندوز و سیستم رو عوض کردم ولی مشکل هنوزم هست .
لطفا راهنمایی کنید .
ممنونم
سلام
بچه ها من خیلی گشتم!
(بعد نگین نگشت سوال کرد!)
می خواستم کسی کسی سریال نرم افزار super yahoo archive decoder را کسی داره یا کرکشو (البته اگر برای ورژنایه قبلی دارین لینک دانلودشم بزارین!)
البته اگر کسی نرم افزار یا برنامه ای بدون مشکل و کامل مثل این می شناسه معرفی کنه، ولی در کل این خیلی برنامه عالی ایه
یا علـــی
ميشه لطف كني و آموزش اين برنامه رو بزاري ممنون ميشمنقل قول:
بدين منظور در نرم افزار ياهو مسنجر :
کافي است در صفحه اصلي برنامه کليدهاي ترکيبي Ctrl+F را فشار دهيد.
خواهيد ديد که افراد آفلاين از ليست محو شده و تنها ID هاي حاضر باقي ميمانند.
براي بازگشت به ليست کامل باز هم از کليدهاي Ctrl+F استفاده کنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :)
ضمن خوش آمد گویی به شما
پوووووووووووووووف
جالب بود
نمی دونستم من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب بود :cool: :cool: :cool: :cool:
ممنون دوست عزيز جالب بود
سلام
یک برنامه می خوام که پسورد یاهو مسنجر 8 رو بهم نشون بده
سلام خدمته همه ي اساتيد پي سي ورلد
ميخوام ببينم چنين روش يا ترفندي تو ياهو مسنجر وجود داره يا نه !
من هر چند وقت يه بار يه بحثي رو توي کنفرانس ياهو مسنجر برگزار ميکنم ميخواستم ببينم که روشي وجود داره که تنها کسايي که من اجازه ميدم يا به عبارتي من اينوايتشون ميکنم فقط حضور داشته باشن !؟
يني اون کسايي رو که من اينوايت کردم تو کنفرانس به شخصه خودشون کسي رو اينوايت نکنند... فقط اعضايي که تو اد ليست من حضور دارن جواز حضور داشته باشن !
همچين ترفندي خيلي براي من مهمه اگه ممکنه کمکم کنيد يا راهي بهتر بهم پيشنهاد بديد...
پيشاپيش ممنون از لطفتون...
سلام
بعد از 2تا روم عوض کردن دیگه ویس کار نمیکنه..
و ارور میده...
مشکل چیه؟
لطفا نگین عادیه....
خودم میدونم که عادیه
ولی دلیلش.....؟؟؟؟؟؟؟؟
و راه حلش؟؟؟؟
مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی:tongue:
اینم لینک برنامهای برای گرفتن لیست از اد لیست در یاهو مسنجر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا کسی برنامه ای که پسورد رو تو یاهو مسنجر 8 نشون بده نداره؟
سلام
دوستان من وقتي با آي دي مجازي مي خوام وارد روم بشم اين پيغام رو مي ده
بايد چي كار كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان MTB یه نرم افزار وابسته به Yahoo یعنی Yahoo Tool هست که به کمک اون می تونید Voice رو تو روم های یاهو به وسیله اشغال کردن حجم بگیرید.من هر جا پیداش کردم لینکش ف - ی - ل -ت - ر بود.
اگه میشه کمک کنید و این نرم افزار رو به من بدید ...
ممنون
سلام من امروز هر کاری میکنم مسنجرم باز نمیشه .حتی مسنجر7 هم نصب کردم .با ایدی های دیگه ام امتحان کردم باز نمیشه
فکر کنم همی چیز در عکس معلومه فقط کافیه که شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید
خراب آپلود كردي داداش!!!!!نقل قول:
فکر کنم همی چیز در عکس معلومه فقط کافیه که شما این فایل رو دانلود کنید
قربونتون من یه مشکل دارم با Yahoo! Messenger8 اصلا با این ورژن نمی تونم log in بشم نسخشم بتا نیست چند تا نسخه دیگه رو هم امتحان کردم بازم مشکل دارم ولی با ورژن 7 مشکلی ندارم میشه راهنمایی بفرمایید
يكي يك برنامه براي گرفتن وبكم ديگران بگذاره
نقل قول:
NashenaS جان هنوزم اين جور برنامه ها كاريرد داره؟
در ضمن لينكشم خرابه.
ضمن عرض سلامنقل قول:
اين براي ياهو 8هست يا 7؟
درضمن كسي ميدونه محل ذخيره archive masage ياهو مسنجر كجاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
koochooloo جان سلامنقل قول:
توروخدا آموزش این بوتر رو بزار من هیچ از bot و Load Bots و چطور لاگین کردن آیدی ها نمیدونم توروخدا بگو چطوریه کار باهاش
شما باید مثلا یه 100 تا آیدی بسازی(حالا هرچی بیشتر بهتر).... بعد همرا با پسورد توی یه فایل txt سیوش کنی(بستگی داره بوتر چطوری آیدی ها رو بازخوانی کنه... مثلا ممکنه به این صورت آیدیها رو توی فایل txt قرار بدی: username:password یا مثلا username password یا خلاصه هر طوری که خود برنامه گفته باشه...)... بعد هم دیگه کار باهاش آسونه.... لاگین که کردی توی Victim آیدی قربانی رو میدی.... بعدم یه چند صدتایی پنجره رو مانیتور طرف ظاهر میشه!(چند حالت دیگه هم داره)نقل قول:
اون بالا Messenger>Preferences>Archiveنقل قول:
درضمن كسي ميدونه محل ذخيره archive masage ياهو مسنجر كجاست؟
روی 8 من الآن امتحان کردم شد....نقل قول:
ضمن عرض سلام
اين براي ياهو 8هست يا 7؟
سنت کمتر از 18 ساله......تنها راهش اینه که یه آیدی دیگه بسازی.... یا اینکه صبر کنی تا آیدیت به 18 سال برسه!نقل قول:
اینم میتونی از یاهو تونل استفاده کنی.... فکر نکنم یاهو خودش چنین قابلیتی داشته باشهنقل قول:
اول اینکه چطور میشه کاری کرد که هر کس که به ID در یاهو مسنجر Pm میزنه بطور اتوماتیک یه جواب ثابت رو دریافت کنه .
واسه مشکل ما راه حلی نیست
اوه پسر عجب چیزه مفیدی بودنقل قول:
دستت درد نکنه ;)
خوب فعلا از همون ورژن 7 استفاده کن!نقل قول:
راستی.... اینم به درد نمیخوره متاسفانه..... یه خورده که باهاش کار کنید میفهمید.... باید رو تب یاهو کار بشه.....نقل قول:
فکر کنم همی چیز در عکس معلومه فقط کافیه که شما این فایل رو دانلود کنید
این تب کردن یاهو سرعتشو خیلی میاره پایین
لطفا رسیدگی شود
خب منم می خوام از نسخه جدید استفاده کنم حالا مشکل دارم میشه یه راهنمایی بهتر بفرماییدنقل قول:
خوب فعلا از همون ورژن 7 استفاده کن!
نقل قول:
درضمن كسي ميدونه محل ذخيره archive masage ياهو مسنجر كجاست؟
اون بالا Messenger>Preferences>Archive
نقل قول:
ضمن عرض سلام
اين براي ياهو 8هست يا 7؟
روی 8 من الآن امتحان کردم شد....
با سلام،
عزيزم من منظورم فولدري هست كه آرشيو توش قرار داره.
دوما من اي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه رو اجرا كردم اما وقتي اجرا كردم اصلا پنجره اي براي pm ها باز نميشه چه برسه به اين كه .........
سلام بر دوستان
برای من مشکلی پیش آمده:blink: پورت مربوط به یاهو مسنجر را در اداره ای که کار می کنم بسته اند. :ohno: حال من شدیداً خراب شده :sad: کلکی، راهی چیزی هست؟
:happy:شاید با ورژن مسنجر شما همخونی نداره.....نقل قول:
آدرس اینجا هست:
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles
بعد که رفتی اینجا....... فولدر آیدی مورد نظرت رو وا کن... و بعد فولدر آرشیو...... در ضمن...... نمیتونی باز کنی فایلاشو....(با Archive Decoder فک کنم بشه):happy:
میتونی از مسنجر اسپکایپ استفاده کنی..... یه چیز دیگه..... برو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از اونجا هم امتحان کن.... اگه میشه نتیجش رو بگو....نقل قول: