سلام
اسفالت4 ریختم وقتی میخوام کد فعال سازی بدم باید برم کجا هیچ گزینه ای در این باره نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!
رو مولتی پلیر میزنم میگه بازی رو بخر بعد یس میزنم هیچی نمیشه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اسفالت4 ریختم وقتی میخوام کد فعال سازی بدم باید برم کجا هیچ گزینه ای در این باره نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!
رو مولتی پلیر میزنم میگه بازی رو بخر بعد یس میزنم هیچی نمیشه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز من 1000 تا لینک وان توی هاست Rapidshare هستش!نقل قول:
شما لینک رو بذار اگه پسورد داشت بهت اطلاع میدیم!!
موقعی که بازی بالا میاد باید بت بگه کد بده...ولی چون 5700 ساپورت نمیشه...نمیتونی احتمالا"...:31:نقل قول:
سلام.من گوشيم رو در حالت هك قرار ميدم ولي وقتي Xplore رو باز ميكنم مسير C:/sys وجود نداره.چيكار كنم؟؟ گوشيم n73 است
تو برنامه X-Plore دکمه 0 رو بزنید و اون 4 گزینه اول رو تیک بزنید.نقل قول:
شاد باشید:40:
گوشی من ان 95 8گیگ است تمام بازیها رو به فایل متنی نشان میده مشکل از کجاست
بعدشم الان که میخوام آسفالت 4 رو نصب کنم perpering instaling میاید تمام که میشه کلا از انگیج میاد بیرون چه کار کنم
مشکله اولت که عجیب غریبه...ممکنه با عوض کردن کلاینت درست شه..نقل قول:
اما مشکل دومت رو باید UnPatch کنی...:46:
شاد باشی:40:
سلام
آسفالت 4 کرک شد؟؟
اگه کرک شده رو گوشی های fp2 کامل اجرا میشه؟؟
سلامنقل قول:
آسفالت 4 کرک نشده!!
اگه کرک بشه براش تاپیک زده میشه و رو fp2 هم جواب نمیده!!
:31:
نقل قول:
یعنی هیچ راهی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19::19::19::18::1 8:
خوب هیچ کدوم از بازی های کرک نشده این پیغام رو نمیداد.
ولی خو وان گزینهی اولش این بود که نه؟؟؟؟؟؟؟:41::41::41::18:
خب حالا چی کار کنم سودوکو هم نمیتونم فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41::18::18::19::19:
بد شانسی رو دیدی تو رو خدا؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:13::13::13::2::2 :
خب از اونجايي كه اين راه كاملا" قاونيه...و گوشيه شما قانونا" N-Gage ساپورت نميكنه...
بنابراين نميشه...:13:
شاد باشي:40:
نقل قول:
برای اولی که چند بار کلاینت رو عوض کردم درست نشد
این unptch یعنی چه
تنکی یو:31:
همون پچي كه براي 1345 دانلود كردي...موقع نصب 2 تا گزينه ميده كه تو همون پست آموزش توضيح داده شده...نقل قول:
یونس جان سلام یه دو تا سوال بازم شخصی اگه جواب بدی لطف کردی
یک این که ممکنه یه بازی جدید تا سه هفته دیگه بیاد چون من دستم شکسته و تا 3 هفته دیگه تو گچه پس بازی نمیتونم زیاد بکنم
یه سوال دیگه ایا بازی مثل sims یا بازی که بشه با یه دست بازی کرد تو ان گیج سراغ داری دانلود کنم حوصلم سر رفته
dirk dagger هست واسه شما که دستت شکسته!
COTD هم هست/cafe solitaire/boom blox/mmidnight pool/system rush
دستت هم خوب شد واسه تقویتش برو کل انگیج پوینتهای star wars رو بگیر !
خدا بد نده؟ چرا شكسته؟نقل قول:
ديرك دگر كه اصلا" اجرا نميشه...
بقيه بازي هايي كه محمد گفت خوبن...
:26:درست شدددددددددددددددددددددددد ددددددددددد:33:
دوستای گلم، از همتون ممنونم که کمکم کردین.:11::10:
گوشی مشکل نرم افزاری داشت. دادم فلش کردن. :8:
بعدش تو کمتر از 5 دقیقه هم هک کردم هم کلاینت و پچ ها رو نصب کردم:26:
نمی دونین چقدر خوشحالم.... :42::26::16::15::14:
یونس جان با یکی شوخی کردیم اونم امد با ما شوخی کنه زد دست ما را شکست :18:نقل قول:
راستی یونس جون میشه بگی کدوم یکی از این بازیها تریل اجرا میشن رو گوشی من که بی خود دانلود نکنم
COTD و System Rush رو كه ميدونم درسته...ولي بيليارد رو شك دارم...خودت يه تستي بكن..نقل قول:
بیلیارد هم فوله...
تقریبا بازی هایی که تقریبا بعد از گلف و دیرک دگر اومدن همگی تریال هستن
با درود.
آیا این کلاینت 1318 با بازی های جدید مشکل داره.
آخه من گوشیم e65 هستش و فایل مربوط به n73 رو رینیم کردم و همراه بازی کراش تو گوشی کپی کردم اما وقتی کلاینت رو اجرا می کنم هیچ عملی انجام نمی ده.
در ضمن گوشی رو با همین روش هک جدید هک کردم.
سلام. با كمك شما ( اقاي legend ) گوشيم هك شد. اما حالا تا مرحله اخر نصب كلاينت لومدم.ولي فلدر c:\private\10202be9
رو نداره گوشيم :(
وارد x-plore بشید > دکمه 0 رو بزنید > 4 گزینه اول رو تیک بزنید .نقل قول:
:11:
سلام ماهیگیری گزینه رنکش بسته یعنی چی تریال هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
آره گمانم..البته اگه تریل باشه بعد از گرفتن 2 تا ماهی هم بهت اخطار میده...
با روش قدیمی سک من ان73 رو هک کردم وقتی میخوام انگیج اینستالر ورژن1.10 نصب کنم یکم میره جلو بعد میگه انیبل تو اینستال چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
installserver رو جایگذاری کردی ؟؟؟نقل قول:
اره ولی بازم کار نکرد.!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:نقل قول:
ببخشید دو تا پست پشت هم شد:11::11::11:
2تا ماهی بیشتر گرفتم اخطار هم نداده ولی بازم رنکینگش بسته.:18::18::18::18:
سلام
من 2 تا از بازیها رو پاک کردم حالا که می خوام نصب کنم perpering installingکه تمام میشه از انگیج میاد بیرون
تمام تنظیمات هم درسته مشکل از کجاست
کلاینت 1345 داری ؟؟؟نقل قول:
باید قبل از نصب بازیها unpatch کنی ....
با عرض سلام وتشکر به خاطر این همه زحماتی که میکشید
من یه سوال داشتم من گوشیمو با برنامه ای که گفتین هک کردم ولی چه برنامه رم پچر آبی باشه وچه سبز برنامه مودو به شاخه هاوفایلهای سیستمی ومخفی دسترسی داره ( مثل شاخه های پرویت و سیس ) ولی اکسپلورر فقط در حالت سبز به موارد ذکر شده ومخفی دسترسی داره این حالت طبیعی هست یانه واگه نه مشکل چی هستش
درسته ..... modo در هر حالتی به فایلهای سیستمی دسترسی میده ....... چه حالت هک فعال باشه ، چه نباشه .نقل قول:
البته با نصب این ورژن از x-plore هم شما میتونید مثل Modo در هر حالتی به فایلهای سیستمی و مخفی دسترسی داشته باشید :
کد:http://rapidshare.com/files/202751121/X-plore_S60_3rd_AllFiles_OPDASigned.sisx.html
نقل قول:نقل قول:
بابک جان میشه انقدر به پست دادن راجع به 5800 ادامه ندی؟:13: هروقت آماده بشه بت خبر میدم.
شاد باشید[/QUOTE]
سلام
یونس جون انگیج واسه 5800 که نیست درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس این چیه تازه کلاینتش هم میگن منتشر شده:18::18::18::18:
اینو ببین:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=SbMsK17POcU&feature=related
سلامنقل قول:
سلام
یونس جون انگیج واسه 5800 که نیست درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس این چیه تازه کلاینتش هم میگن منتشر شده
اینو ببین:
اینکه 2 قرنه هست ....:31: شما اصلا" کلاینت انگیج دیدی؟ این بازی به طور پیش فرض رو 5800 نصبه...
البته یه زمزمه هایی شده که بعضی ها تونستند با شبیه ساز کیبورد رو 5800 بیارند و انگیج نصب کنند...ولی هنوز قطعی نیست...
کدوم ورژن رو نصب میکنی؟ 1318؟ ریپک شده ی کیه؟نقل قول:
نقل قول:
1318 مینصبم:31:
ریپک شده یعنی چی :31::31::31: فکر کنم بین پی دی ای چون مال دوستم هست.
اونی که تو پست اوله...تا جاییکه یادم میاد ریپک شده Skanob هست...همونو نصب کن...نقل قول:
یونس جون دستت طلا فقط یه چیز دیگه میگم 73 که کلاینت مخصوص نداره درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5700 هم نداره.
پس چرا اون کد فعال سازی رو 73 کار میکنه ولی رو 5700 کار نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟ اول بازی میگه بازی رو بخریدرو 73 ولی رو 5700 نمیگه.
یه سوال دیگه دیرک دگر به هیچ روشی رو 73 اجرا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه هر کاری به سرش اوردم گفت کلوز سام اپلیکیشن.
همه روش ها هم با تاسکمان امتحان کردم نشد . رو 5700 هم فیفا 09 با تاسکمان همه چیزای لازم رو بستم زدم رو بازی گوشی ریست شد!!!!!!!!!!!
ممنون بخاطر سرعتت که اینقدر خوب به همه چیز رسیدگی میکنی. واقعا کاربر فعال کمه واست.
اینو دیگه نمیشه چیزی گفت...چون زور چپونی بوده...:31: هر چیزی ممکنه پیش بیاد...نقل قول:
بعضی از بازی ها رو بعضی از گوشیها اجرا نمیشند...
--------
راستی امروز Sudoku رو تموم کردم...:31: