مگه شماها نمی دونید من شوخم
اون اولین پستمو توی این تاپیک بخونید می فهمید:20:
ولی اگه ناراحت میشید بگید دیگه اصلا چیزی نگم:41:
درزم رکورد زدم پلیس 25 هزارتا برساعت پول میگیرم:5:
Printable View
مگه شماها نمی دونید من شوخم
اون اولین پستمو توی این تاپیک بخونید می فهمید:20:
ولی اگه ناراحت میشید بگید دیگه اصلا چیزی نگم:41:
درزم رکورد زدم پلیس 25 هزارتا برساعت پول میگیرم:5:
سلام من هم مشکل دارم با این جوون شدن سیمزم بعد از سفر کسی نمی دونه چجوری حلش کنم.
چون می خوام سیزم پیر بشه.
چشات قشنگ میبینهنقل قول:
grand theft auto خونت خیلی قشنگه.باریکلا
من اصلا تو خونه سازی مهارت ندارم
میشه یه لطفی بکنی به من دقیقا بگی برای نصب پکیج باید چکار کنم؟؟خیلی ممنونت میشم.
تو صفحه 285 کامل توضیح دادم.هرجا شو که نفهمیدی بگو:46:نقل قول:
اااا! من اين همه نوشته نقل قول كردم فقط يكيش اومد چرا؟!:31: خب بيخيال!نقل قول:
هه هه شوخي بود؟ من فكر كردم دعوا كردي! :31:
=======
اره منم يه زمان يه خونه ساختم عكسشم فكر كنم تو تاپيك باشه! ولي حيف شد! سيمزو ان اينسال كه كردم save هاي قبلي رو كه ميريزم بازي ارورر ميده.:41:
==============
بابا اين اهرام چه خفن بود! 2 تا تور گرفتم فقط براي اين اهرام هنوز هم تمومشون نكردم!
یک سوال ارور 16 درهنگام سیو چیه
من regedit رو تایپ کردم و دنبال آدرسی رو که دادید تا software رفتم اما sims توش نبود،مشکل چیه؟
ادیت:مشکل حل شد.
اما sku چیه؟کجاست؟چجوری از 7 به 2 تغیرش بدم؟
من مشکل همین دوستمونو دارم،لطفا کمک کنید.نقل قول:
بعد يه چيز ديگه! من گيج شدم اينجاش! لطفا دومين پوشه ي bin رو با bin 2 بگيد اولي رو هم با bin .
اینم بگید که پکیج رو از کجا بگیرم؟با لانچر نمیتونم دانلود کنم چون دانلود منیجرم کار نمیکنه.
آقا نوشتتون گنگه،ما که نتونستیم چیزی ازش بگیریم،لطف کنید از اول درست توضیح بدید.
lنم دقيقا بعد از اين كه save هاي قبليوم براي بازي ريختم همين ارورر رو ميده براي save ولي بعد از اين كه از بازي خارج شدم Save هام پاك شد مجبور شدم يكي ديگه بسازم بعد از اين كار ديگه ارورر نداد. از طرفي فكر ميكنم مربوط به رمز testingcheatsenabled true هم ميشه اگر استفاده ميكنيد حتما افش كنيد وقت Saveنقل قول:
با اين دستور : testingcheatsenabled false
اينو دانلود كن:نقل قول:
کد:http://ll.lo.download.gamespot.com/d4/gsc/strategy/thesims3worldadventures/Sims3_2.2.8.002001_from_2.0.86.002001.exe?rs=150&e=1259391853&h=e9db0614190adac09c972e80e79fe845&file=Sims3_2.2.8.002001_from_2.0.86.002001.exe
هربار این ارور رو داد 2 بار دیگه دکمه سیو رو بزنی حل میشه:20:نقل قول:
منم دیگه مشکل ندارم
بابا تو که هنوز پکو نگرفتی!هر وقت خریدی بگو کامل با عکس واست توضیح بدم:46:نقل قول:
منم دقیقا مشکل ارور 16 رو داشتم فکر کردم مشکل از ویروسی بودن ویندوزمه پاکش کردم رفتم تو ویندوز 7 نصب کردم.ولی توی اون ویندوز هم موقع بازی یک دفعه میپره بیرون:41:
بابا من روز بیشتر میخوام رمزی برای ویسا لول نیست؟ خیلی نامردیه 3 روز بیای کلی سختی بکشی یه ذره پیدا کنی بعدش 2 روز هم رکاور بشه از سفر قبلی کلی زمان هدر مره بابا...
خوب مشکل دقیقا همینجاست!! من نمیدونم از کجا باید پکو بگیرم؟؟!!نقل قول:
بابا تو که هنوز پکو نگرفتی!هر وقت خریدی بگو کامل با عکس واست توضیح بدم
ممنون
ادیت:خریدم؟ مگه باید بخرمش؟دانلودی نیست؟حجمش چقدره؟از فروشگاه سایت بگیرم خوبه؟
نقل قول:
از اين رمز استفاده كن ولي توصيه ميكنم خواستي Save كني off كني رمز رو :
رمز ان : testingcheatsenabled true
رمز خاموش : testincheatsenabled false
اينجوري ميتوني need هاي سيمزتو پر كني و با گرفتن shift و كليك رو زمين از teleport استفاده كني.
ویسا لول چه ربطی به نید سیم داره آخه؟!
از اینجا بخرکد:http://shop.p30world.com/products/011361.php
میل خودته دوست داشتی میتونی 3 گیگ و نیم دانلود کنی:خخخ
نقل قول:
من از سایت هایی که معرفی شد یه سری فایل با پسوند sims3pack دانلود کردم و پوشه هایی هم که گفتین ساختم اما باز کار نمیکنه و هیچی اضافه نمیشه
:41:
منظورتون از ویسا لول ویزا لول هست یا چیز دیگه ایه؟؟
چیت تستیگ رو من اول توتاپیک گذاشتم حالا همه میگن تستینگ لااقل یک اسمی هم از ما برده شه ودرزم درباره چیت تستینگ اخطار میدهم چون بعد یک تایم مشخص کوکی های واردشده برکامپیوترت از طریق این کد میشه ویروس آنتی ویروس هم نمی شناسه این ویروس حرومزاده رو
کد تستینگ اینه testingcheatsenabled true
برا ویسا لول هم میشه بادستکاری یک کارایی کرد اما خوب نیست من بلدم اما کرم نمیریزم
اوندفعه کاری کرده بودم تایم بازی ببه طور برعکس پیش می رفتش مثلا بجای این که کم بشه روزای زندگیش زیاد می شد
ویسا و ویزا فرقی ندارند لطفا یاد بگیرید :46:
Visa
آخر جمله بعد اس حرف صدا دار اومده اگه کلمات استثنا رو بلد باشی میفهمی مثل Persian
اگه به قوانین انگلیسی مسلط باشی می فهمی که پرشین میگیم اما درستش پرژن هست
حال فرق ویزا لول با ویسا لول رو گرفتی:10::31::20:
زنده جان اگه اون ترفندو میخوای بیا یاهو
اینم برای شما:11:
مطمئن هستید؟نقل قول:
اون فایل هایی رو که sims3pack هستن رو باید ابتدا از قسمت لانچر قسمت دانلود برید و اونا رو نصب کنید تا توی بازی اجرا بشن
برای فایل های پکیج هم حتما باید فایل Resource.cfg رو توی این پوشه بریزید وگرنه فایل ها فعال نمیشن :
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3
قسمت دانلود لانچر من هیچی نیست و همه گزینه هام هم خاموشه!نقل قول:
فایلهام رو تو یه پوشه به اسم Downloads که خودم ساختم ریختم.
راستی اگه میشه یه سایت برای پک های اضافی معرفی کنید، قبلا بیشتر از 15 سایت معرفی شده اما بهترینش کدومه؟
نباید خودتون پوشه رو بسازیدنقل قول:
این پوشه خودش بعد از اجرا بازی ایجاد میشه
روش سیمز 3 با 2 متفاوته
سلام
دوستان
آیا با سیستم زیر می توان این بازی را انجام داد ؟
cpu 2.4 celeron
ram 768 DDR
vga 256 geforce 5500
ممنون
نه دوست خوبمنقل قول:
امکان نداره
این سیستم بازی های معمولی رو هم فکر نکنم جواب بده:13:
خوب وقتی من همچین پوشه ای ندارم چکار کنم؟نقل قول:
تو صفحه 141 هم گفتن خودم بسازم
سایت هم معرفی نکردین!
سلام دوستان چرا من هر موقع سفر می رم سیمزم جونتر میشه چکار کنم
من دیگه دارم از دست این سیمز جدید دیوونه می شم. هر وقت از یه سفر برگشتم بازیم قاطی کرد.یه بار که ارور سیو می دادویه بارکه یهو از بازی پرید هر چی سیو کرده بودم نابود شد.جدیدا هم پنل سیمزم ناپدید شده!:41:
نقل قول:
من چلانج هامم پاک شد اما خودش برگشت نگران نباش گیمو آپدیت کن درست میشه:46:
هر موقع میخواستین سیو کنید ارور داد سیو جدید کنید درست میشه
خوب در ابتدا که این بازی رو نصب میکنین و هنوز اجراش نکردین همچین پوشه ای نداره ولی بعد از یک بار اجرا کردن بازی خودش ایجاد میشهنقل قول:
سلام بچه ها
من یه سوال دارم
ما وقتی این سیمز رو از سایت پی سی ورلد خریدیم به ما یه ورژنی داده بودن که روش پک نصب نمیشد
و قرار بود پی سی ورلد به ماها که از اینجا خریدیم این سیدی رو
اگه پکشم از همینجا بگیریم، سی دی اصلی بازی رو هم رایگان بده بهمون
حالا شماها که گرفتین چی کرده؟ فرستاده سی دی اصلی رم؟!
بازی رو برات کامل میفرستن اما باید تو پیام بهشون بگی که پچ هارو بهش اضافه کنند
میتونی بازی کنینقل قول:
ولی باید یه سری گزینه های گرافیکی رو کم کنی
سلام دوستان :
اینجا رو ی نیگاه بکنید 2 تا Patch هست برای The Sims 3: World Adventures میشه بگید چه فرقی با هم دارن تا اونجا که من فهمیدم جفتشون قسمت Save بازی رو فیکس میکنن، ولی حجمشون با هم فرق داره. 0oکد:http://www.gamershell.com/patch_download_archive_T.html
من همچنان میگم نمیشهنقل قول:
خود من با 3000 نتونستم
فایلهای پکیج3 رو تونستم انجام بدم و پکیج رو نتونستم. آیا اون هم به لانچر نیازی داره؟نقل قول:
من از کدوم سایت میتونم ماشین دانلود کنم؟
نه اون به لانچر کاری نداره فقط باید دو تا پوشه توی محل نصب بازی درست کنید که قبلا هم گفته بودمنقل قول:
بعد خودش وارد بازی میشه
سلام، برای من که فرستادن و نسخه ی Reloaded بود!!!!، شما اگر خواستی حتما بگو دی وی دیه درست رو بدن!.:20:
فضای تاپیکو ببردید درباره سوال پچ و کرک بچه های تاپیک من رفتم اینجا سوت و کورشده
زنده جان وبقیه کجان
همه دست بدین تو دست هم به مهر این تاپیک رو کنیم آباد از بقیه هم تقاضا دارم سریع بیان تاپیکو راه بندازن شما سوال بپرسید جواب با من:20:
برج ایفل کجاس؟؟؟؟:27::27::27:نقل قول:
نقل قول:
بابا برو روی تابلو راهنما میده یا برو کتابچه راهنما بخر بهت نشون میده