سلام من یه مشکلی دارم ممنون میشم پاسخ بدید
من موقعی که فایل رو میزن دان کنه ارور زیر رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه مشکلی دارم ممنون میشم پاسخ بدید
من موقعی که فایل رو میزن دان کنه ارور زیر رو میده
با سلام و صبح بخیر خدمت همه دوستان... جدیدا مشکلی برایم پیش آمده که هر فایلی که دانلود می کنم وقتی به 99 درصد می رسد تکمیل نمی شود و دوباره از صفر و اول شروع می گردد. دیشب فایلی به حجم یک گیگ را دانلود می کردم که همین اتفاق افتاد. البته وقتی تعداد کانکشن ها را روی یک می گذارم دیگر این مشکل ایجاد نمی شود. ولی وقتی تعداد کانکشن ها بیشتر کنم این اتفاق می افتد. با تشکر
سلام من از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فیلم دانلود میکنم اما متاسفانه اجازه ی دانلود همزمان دو یا چن تا فایل رو نمیده و نه راهی برای ثبت نام توش پیدا کردم نه خرید اکانت پرمیوم که شاید اونجوری حل بشه میخواستم ببینم ترفندی هست که بشه همزمان چن تا فیلمو دانلود کنم؟
توجه اکید لینک کمکی نداره فیلمهایی که میخوام رو هم تو سایتهای دیگه لینکای خراب یا پر دردسر خیلی کم سرعت دارن پس لطفا پیشنهاد خارج اس سوال ندین
خیلی ممنون
من امتحان کردم ، سه تا رو هم میشه همزمان گرفت...نقل قول:
واسه دانلود هم نیازی به این سایت های دانلود فیلم ندارید/
روش های مختلفی هست / لینک هر فیلمی رو خواستی تو PM بگو تا بت بگم...
سلام،
بعد از نصب IDM و دانود چند فایل، وقتی خواستم فایلی که دانلود شده رو از لیست دانلودها پاک کنم، پیغامی که برای اولین بار میده و میگه که وقتی گزینه ی دلت رو میزنم فایل رو از درایو حذف کن رو به اشتباه yes زدم و درست تو لحظه ای که دگمه رو فشار دادم متوجه اشتباه شدم، اگه اینطور بمونه هر بار که بخوام اسم فایل رو از لیست دانلودها حذف کنم خود فایل هم دلت میشه! از دوستان کسی میدونه از کجا میتونم به این تنظیمات دسترسی پیدا کنم و درستش کنم؟
حالشو ببرین: :دینقل قول:
ممنون داداش،نقل قول:
البته موردی که اونجا توضیح داده برعکس چیزی هست که من میخوام ولی منم همین مسیر رو میخواستم بدونم.
فقط یه سوالی که دارم اینه که اونجا نوشته شده برای اینکه وقتی تو آی دی ام فایلی رو حذف میکنیم از درایو هم حذف بشه باید از مسیر مشخص شده فایلی که معین کرده رو پاک کنیم، من قبلا به اشتباه زدم فایل هم حذف بشه، ولی حالا میخوام طوری تنظیم کنم که حذف نشه (یعنی برعکس حالتی که اونجا نوشته) به نظرتون منم باید همون فایل رو حذف کنم؟
بازم ممنون
نظر من اینه تبادل اطلاعات کنیم رو این فایل. اون فایل رو باز کن ببین توش چند نوشته؟نقل قول:
برا من که تیکشو نزدم عدد 1 زده. مثلا فرض کنیم برا تو عدد 2 رو زده باشه. شما 2 رو حذف میکنی 1 رو میدی. بعد سیستم رو ریست میکنی ببینیم چی میشه. یا نشد صفر بزن تست کن.
فوقش نشد پاکش کن. :n02:
حالا ببین چی میشه بعد بگو اگه حل شد چطوریا بود. یه تجربه بشه واسه اونایی که متن رو میخونن :n02:
موفق باشید.
ببخشید چرا برخی فایل ها در idm موقع دانلود قابلیت resume ندارند ؟:n30::9::9::n28:
برا منم 1 هست.نقل قول:
الان نمیدونم چیکار باید بکنم، اگه کاری که تو راهنما گفته رو بکنم فایلها دلت میشن (که البته برا من همین الانم همینطوره) :n02: :n13:
خوب همه لینکها قابلیت رزیوم رو ندارن. شما باید از لینکهایی استفاده کنید که این قابلیت روشون فعاله.نقل قول:
شما میتونید در لینک زیر به تاپیک مستقیم کردن لینکهای شما برین و اونجا لینکتون رو بزارین تا دوستان مستقیم کنن براتون:
گفتم که! پستم رو دوباره بخون انجام بده. آخرش نشد دوباره نصب کن. دینقل قول:
با سلام و خسته نباشید خدمت بچه های p30world
حدود 2 روز هست که IDM 6.15 build 8 رو نصب کرده و با اون پچی که سازنده اش T3D1-MC هست کرکش کردم
مشکل من اینجاست که وقتی تو سایت speedtest.net سرعت دانلود رو تست میکنم 0.50 Mbps هست(به عبارتی 61 KB/S)،ولی وقتی میخوام فایلی رو با IDM دانلود کنم سرعت دانلود از 30 بالاتر نمیره(سریع اینو بگم که با لینکای مستقیم از چند سایت معتبر امتحان کردم ولی بازم مشکل داشتم-خواستم فکر نکنید شاید مشکل از سرور دانلود باشه! - )
ویندوز رو هم تازه عوض کردم
با نرم افزار bwmeter هم استفاده غیرمجاز برنامه های دیگه از پهنای باند رو مسدود کردم!!
به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
آخه تو لیست دانلود یه سری دانلودهای ناتمام دارم که کم هم نیستن، اگه بخوام حذف و دوباره نصبش کنم، پیدا کردن سورس فایلها برام یخورده مشکل میشه!.نقل قول:
نقل قول:
- توی رجیستری ویندوز من مقدار "bNShConfDelFrLstDlg" وجود نداره و هر وقت فایلی رو از لیست حذف می کنم ازم می پرسه که از هارد هم پاک کنم یا نه.
- برای اینکه خیالتون راحت باشه زمانی که در رجیستری به آدرس "HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager" رسیدید روی کلید "DownloadManager" کلیک راست کرده گزینه "Export" را انتخاب نمایید.با اینکار یک کپی از کلید را ذخیره می کنید.
- مقدار "bNShConfDelFrLstDlg" را پاک کرده امتحان نمایید.(قبل از پاک کردن یک فایل از لیست یک کپی از آن را در جای دیگری ذخیره کنید)
- اگر مشکلی با نرم افزار پیش آمد کافیست فایل export شده از رجیستری را به رجیستری وارد کنید(با اجرای فایل ذخیره شده).
امیدوارم مشکلتان حل شود.
دوستان سلام.باید به عرض برسونم که من برای دانلود از idm استفاده میکردم منتها با درخواست idmجهت بروزرسانی و آپدیت شدن وارد سایتش شدم وغافل از همه چی idm بسته شد و حالا پیام میده نسخه idm جعلی بوده و باید دوباره نسخه اصلی خریداری بشه:n24:.حالا هرچی با کرک های مختلف و غیر ارجینال این نرم افزازو نصب میکنم سریع شناسایی میشه وکاری از دستم برنمیاد.دوستان کسی میدونه چیکار کنم تا از این شر خلاص بشم؟چه جوری دورش بزنم ودوباره این برنامه رو نصبش کنم:n25:؟لطفا راهنماییم کنید.باتشکر
شما دانلود کن همه رو بعد کارارو بکن :دینقل قول:
شما یا آخرین نسخه رو از سایت سافت 98 بگیر نصب کن کرک کن چند تا کرک هم تو پوشه گذاشته.نقل قول:
یا همین نسخه رو داری کامل پاک کن از کرک دیگه استفاده کن.
والا با your-unin-staller پاکش میکنم ولی توفیقی نمیکنه.راه بهتری یا نرم افزار بهتری نیستش که کاملا بتونم پاکش کنم؟نقل قول:
ای بابا. شما آخرین نسخه رو از سافت98 دان کن. حجم زیادی هم نداره. چند تا پچ تو پوشش هست. حتما با اونا درست میشه.نقل قول:
نسخه قبلی رو حتما حذف کن.
بنده این مممممممممممممشکل دارم کسی راه حل داره این نسخه مثل اینکه مشکل داره ........ با وجود 16 کانکشن فقط با 2 تا میگیره حتی ftp شخص که دارم ...نقل قول:
فک کنم من این نسخه رو رو یه سیستم نصب کرده بودم. کانکشنش زیاد بود. من از سافت98 دان کردمش. با ftp هم دانلود کردم کانکشن زیاد میگرفت. شمام از همون سایت دان کن.نقل قول:
سلام
بعضی از دانلود خا که با idm انجام میدم تا 99.99 % دانلود میشه و بعد پیغام میده مهلت دانلود به پایان رسیده :n27:
راهی نیست این مشکلو هل کرد وبه چه علته؟
لینکش موجوده؟ شاید لینکش پریده. بازیابی ادرس رو بزن بعد دانلود کن.نقل قول:
دروودنقل قول:
ايا اين روش هنوز جواب ميده؟
راستش من طبق همين روش فقط اون كدها در hosts كپي كردم بعدشم اخرين ورژن idm نصب كردم .نصب هم شد سريال هم نخواست.
فقط نميدونم چرا به پايان 30 روز ميرسه هي پيغام رجيستر شدن ميده.مگه تو اين روش تريال نصب ميشه؟ بعد هرچي سريال جديد هم وارد
ميكنم ميگه بلاك شده.
از دوستان اگه كسي تجربه استفاده از اين روش داره يا اينكه بايد علاوه بر وارد كردن اين كدها درhosts كار ديگه اي هم انجام بديم راهنمايي كنن؟
كسي نيست در مورد پست بالايي من راهنمايي كنه؟ :n06:
ممنون داداش جواب داد، مشکل حل شد. دمت گرم :11:نقل قول:
برادر Ghaioom گفته بودی حل شد بگم، اینکاری که دوستمون گفت رو که انجام دادم دوباره مثل اول اون گزینه ی سوال رو آورد که آیا وقتی حذف رو میزنی فایل هم حذف بشه یا نه، که منم اینبار با تامل هر چه تمام تیکش رو برداشتم یس رو زدم و گفتم برای همیشه جهنم شو :n02:
با سلام خدمت دوستان p30world
بهترین پچ ساخته شده برای internet download manager ver 6.x در windows 7 ultimate x64 (بازم تاکید کنم 64 بیتی!) کدوم هست؟؟؟؟
سلام دوستان من از قابلیت زمان بندی idm استفاده میکنم تنظیم کردم تا ساعت 2 دانلود شروع و ساعت 8 دانلود رو به پایان و اینترنت رو خاموش کنه حتی گزینه مجبور کردن برنامه ها به بستن برای خاموش شدن هم فعاله ....
اما مشکل من اینه که دانلود ساعت 2 به صورت اتوماتیک شروع میشه اما ساعت 8 صبح نه دانلود استوپ میشه و نه کامپیوتر خاموش میشه . تاحالا چندین بار حجم دانلودم به خاطر همین مشکل تموم شده تورو خدا کمک کنید . :sad::sad::sad:
شما تنظیمات این تصویر رو با صف دانلود های خود مقایسه کنید ...نقل قول:
مخصوصا قسمت مشخص شده ...
مرورگری مثل فایرفاکس که در حالت دیفالت ، اگر بیش از یک تب باز هستش ، ازتون یک سوالی میکند ، نباید باز بزاریدش و ترجیحا همه ی برنامه های اینطوری که واسه بستنش سوال میکنند (مثل ادیتور ها و ...) رو نباید باز بزارید/
تنظیمات من هم مثل همینه عین گزینه های این تصویر ... برای دانلود هم تمامی نرم افزار هایی روکه باز هستند رو میبندم و فقط خود idm رو باز میزارم . بعد ساعتی روکه تنظیم کردم شروع میشه اما استوپ نمیشه . به نظر شما این مشکل ربطی به پچ نداره ؟
سلام ، مشکلی که برایم پیش آمده اینست که دکمه های نوار ابزار کاملا مخفی شده اند. نسخه های مختلفی را نصب کردم اما فایده نداشت. چندین بار نرم افزار را حذف کردم اما افاقه نکرد. هنگامی که در تنظیمات نوار ابزار دکمه ریسیت را بزنم بر می گردند اما دوباره غیب می شوند.متشکرم.
درود:
من می خوام با دانلود منیجر فقط یک فایل رو دانلود کنم و بعد از تموم شدن اون یک فایل دیگه دانلود بشه
هر کاری می کنم نمی شه، همه گزینه هایی که فک می کردم گذاشتم رو یک ولی کار نمی ده.
می شه راهنمایی کنید؟
برو تو scheduler یعد یه دونه جدید بساز...نقل قول:
بعذ فایل هات و بریز توی اون.... توی قسمت لیست فایل ها files in the queue نوشته چن تا فایل با هم دانلود کنه.. بکنش 1 فایل...
دوستان من یک مشکل دارم من تو سیستم با دو تا کانکشن مختف به نت وصل میشم.میخوام اینطور عمل کنم مثلا تا ساعت 1 از کانکشن A استفاده کنم .بعد قطع کنم و برم سراغ کانکشن 2 و فایلها رو دانلود کنم.مشکل اینه این سیستم محل کار که نیستم.قطع کردن راحت اما چطور میشه به دستگه دستور داد که با کانکشن 2 وصل بشه.بطور خلاصه چطور میتونم کاری کنم سر سات خاصی سیستم به کانکشن 2 وصل بشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
دوستان خسته نباشد
بعضی اوقا داریم از idm ٔانلود می کنیم
اما یه ارور میده 403 فیبرشن این دلیلش چیه ؟
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید با fixer مشکلتون رو حل کنید.
سلام بجه ها
مشکل من اینه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
فقطم با این سایت مشکل دارم واسه دانلود
بدون idm هم فقط با و ب ف ر ی ر میتونم دانلود کنم
با فایر فاکس و گوگل کروم و .... نمیشه
سلام من از سایت های لیچر استفاده می کنم و گاهی اوقات بعضی از دانلودهام بعد از 70 یا 90 درصد صفر میشه و از دوباره دانلود میکنه
چرا؟ راهی نداره دیگه این اتفاق دوباره نیوفته؟
ممنون
سلام دوستان
من قبلا از اوربیت استفاده می کردم اما به تازگی باهش به مشکل برخوردم idm نصب کردم.و خلاصه تو این ضمینه تازه کارم.
تو کار با این نرم افزار دوتا مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی جامعی بفرمایید.
اولیش اینکه من با دوتا سیستم دانلود دارم واسه همین خیلی پیش میاد که نصف فایل رو با یکی و بقیه اش رو با سیستم دیگر دریافت می کنم.اما حالا که اومدم رو این نرم افزار به مشکل برخوردم با اینکه یوزر هر دوتا کامپیوتر یکی و ورژن نرم افزار هم یکی است.
اما وقتی محتویات پوشه ذخیره موقت دانلود نرم افزار رو تو همون پوشه در سیتم دیگر می ریزم ایکون فایل واسه دانلود در دانلود منیجر نمی اید.
خلاصه واسه این مشکل شما چه راهنمایی دارین؟
دوم اینکه من با اوربیت می تونستم یه فایل رو از دوتا لینک بگیرم اما تو idm جای رو برای اضافه کردن لینک کمکی ندیدم .ایا همچین امکانی واسه این نرم افزار وجود دارد؟
معمولا بعضی از سایتا این مشکل رو دارن !نقل قول:
بعضی از سرورها این مشکل رو دارن ! شما با پ-ر-و--ک-س-ی امتحان کنید . ببینید بازم همین مشکل رو دارید ! :n01:نقل قول:
در مورد سوال دوم ، شما میتونید برای اینکار یک صف ایجاد کنید ! وارد نرم افزار idm بشید . گزینه scheduler (عکس ساعت ) رو بزنید . میتونید یه پوشه جدید درست کنید . برای اینکار پایین سمت چپ گزینه New queue رو بزنید . یه اسمی رو وارد کنید و بعد ok رو بزنید ! حالا پوشتون درست شد . حالا شما میتونید هر فایلی که میخواهید داخل این پوشه ذخیره کنید و هر وقت خواستید اون فایل ها رو بترتیب به صورت اتوماتیک دانلود کنید !نقل قول:
برای اینکار هم وقتی شما یه فایلی رو برای دانلود زدید یه پنجره ای باز میشه که سه تا گزینه داره . شما گزینه download later رو بزنید . در پنجره باز شده در قسمت add files to the queue همون پوشه ای که قبلا ایجاد کردید رو انتخاب کنید . بعد ok . حالا فایلتون اونجا ذخیره شده !
حالا شما میتونید وارد همون پوشه بشید و از داخل برنامه برین داخل Scheduler و تب Files in the queue رو بزنید و اونجا هم این بخش رو که نشون دادم به 1 تغییر بدید اولش روی 4 هست که یعنی تا سقف 4 تا فایل رو هم زمان میگیره. بعد Apply بزنید !
بعد هم باید برنامه رو start کنید که نشون دادم: