سلام خسته نباشید
با 10- 11 تومن پرشیا یا 206 چه میشه برداشت؟؟؟؟
405؟؟؟
ممنون
سلام خسته نباشید
با 10- 11 تومن پرشیا یا 206 چه میشه برداشت؟؟؟؟
405؟؟؟
ممنون
یعنی چه مدلی؟؟؟؟
سلام.من درباره ماشین از 23 تا 30سوال دارم نخواستم دیگه تاپیک بزنم شلوغ بشه الکی.من ماشین می خوام از 23تا30قسطی برای یک فرد مجرد و اسپرت باشه یا بشه قشنگ اسپرت کرد.بیشتر واسه تو شهر.نایاب باشه یعنی کمتر تو شهر باشه.نو باشه.بگید اتومات داره یا نه کدوم بهتره.ایمنی باشه.فعلا همینا یادم هست.2ماه دیگه هم میخوام ثبت نام کنم.پیشاپیش ممنون از راهنماییتون:11::11:
تشکر برای پاسختنقل قول:
پس فعلا صبر میکنم و شاید یکی ثبت نام کردم که سال دیگه بگیرم
به نظر شما بهترین ماشین برای این مسافت طولانی هر روزه چی هست یعنی ماشینی هست بتونه این شرایط جاده رو خوب جواب بده ؟(بین داخلی ها و قیمت زیر 15 )
mazda 3نقل قول:
gen 2
زیر 15 میلیون L90 گزینه بسیار مناسبی هستش چون اولا خودروییه که امتحان خودشو توی سفرای دراز مدت بهتر از رقباش پس داده مثلا اتاق راحتتری نسبت به سمند یا 405 برای سفر داره .نقل قول:
دومنی گزینه هم 206 صندوقدار هستش مزیتی که نسبت به 206 هاچبک پیدا کرده افزایش ضریب ایمنی هست و همچنین ارتقای سطح هدیلینگ و مانورپذیری سر پیچ ها و همچنین نرمتر شدن خودرو بدلیل نصب اکسل GTI در مدل صندوقدارش .
کلا این دو خودرو بدلیل
1- مشخصات فنی قابل قبول
2- ایمنی مناسب
3- مصرف کم در جاده
4- راحتی و کم دردسر بودن
حرف اول را از نظر بنده میزنن البته توجه داشته باش که استهلاک و خرج قطعات دو خودروی مذکور بالاست ولی به همون نسبت دوام قطعات هم در سطح خوبیه .
موفق باشی
سلام.میشه شرایط مزدا3 بگید؟
khoshalam ke behtarin gozinaro entekhab karde mazda kolan mashine khobeye savaresh narmesh kolan mashine harf gosh koneye man babam mazda323glx dare ba heche avazesh nemekone valllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii havaset bashe sar cilandresh zaefe va nabayad gaz poro bad behesh bede tanha erade ke peyda mekone az sar cilandreshe.movafagh basheنقل قول:
سلام دوستان من می خواهم ماشین بخرم. ریو بخرم یا تندر 90 تو همین قیمت این 2تا ماشین اگه ماشین دیگه ای هم هست معرفی کنید.
بازم دستت درست راهنمایی خوبی کردینقل قول:
این ال 90 که اصلا قیافش رو دوست ندارم ولی خوب 206 صندوق دار فکر کنم گزینه خوبی باشه که احتمالا یک سال دیگه باید براش صبر کنم تا ثبت نام کنم !!!!!!کدوم تیپش رو بگیرم ؟
راستی اینکه میگی خرجش بالاست به نظرت خیلی بالا میره یا باهاش راه بیای خصوصا صفر میشه از پسش بر اومد ؟
راستی ریو خوب نیست ؟ (احتمالا این هم به نظرت زیاد برای سفر مناست نیست !!!! )
ببخشید اگر خیلی سوال میپرسم
میشه اگه کسی اطلاعات دریاره بنز 230 e داره بذاره
البته عمرا نمیشه با زانتیا مقایسه ش کرد چون بلاخره بنزه
در کل میخواستم بدونم ویژگیهای توپش چیه و آیا دنده اتو هم داره؟
لطفا یکی جواب بده. چرا رسیدگی نمیشه.؟نقل قول:
سلام دوست عزیز شما معیارهاتونو بگین ولی در کل l90 e2 lp از هر لحاظ بغیر از زیبایی قشنگ تره :10:نقل قول:
با سلام
من میخوام یه ماشین بگیرم شرایطم اینه : 9 میلیون بیشتر ندارم -و ماشینه کم هزینه باشه و اینکه تا حالا هم ماشین نداشتم و زیاد سر در نمیارم و میدونم 2 گزینه صفر بیشتر ندارم : پراید و روآ ولی میخوام ببینم با این پول چه ماشین کارکرده ای میتونم بگیرم ، ممنون میشم پاسخمو بدید
با سلام
با 3میلیون چه ماشینی می تونم بگیرم؟کم خرج باشه.
206 تیپ 2 تا مدل 83 رو میتونی گیر بیاری! 81 و 82 تمیز هم که فراوونه از پراید و روآ هم بهتره ولی اگه ماشین صفر میخوای اون یه بحث جداس میتونی یه پراید فول! با ای بی اس و هیدرولیک بگیری!نقل قول:
فکر میکنم پی کی یا سپند بتونی بگیری اما از کم خرج بودنشون؟!!! زیاد مطمئن نباش!نقل قول:
سلام
من میخاستم بدونم بین 206 فول یا پژو پارس کدوم بهتره ، مخصوصا برای جاده...قیمت پژو پارس چنده...اگر میشه یه سایت معرفی کنید قیمت روز این خودرو ها رو داشته باشه...ممنون
فکر میکنم که 206 بهتر باشه البته نه از نظر جا داری.نقل قول:
در کل من ظاهر و باطن 206 رو ترجیح میدم مخصوصا اگه فول باشه و با موتور Tu5 از لحاظ ایمنی هم که از پرشیا سره! البته تازگیها ایران خودرو یه پرشیا جدید با ABS زده که اونم بد نیست ولی در کل 206 به نظر من بهتره!نقل قول:
سلام
اخه 206 ایمنی داره با اون بدنه کوچولوش.اگه قیمت شون هم دارید ممنون میشم
دوست من ایمنی خیلی به بدنه ربط نداره!من برات Toyota IQ رو مثال میزنم که یکی از ایمن ترین ماشینهاست!نقل قول:
پرشیا هم بدون اون ABS که گفتم عملا چیزی جز یه تابوت متحرک نیست!(منظورم فقط پرشیا نیست!)
206 تیپ 6 :18.300
پرشیا با ABS و ایموبیلایزر:17.200
تیپ 2 نیست ولی تیپ 6 بدون شک ایمن و راحت هستنقل قول:
پرشیا صفر /؟نقل قول:
ممنون**یاحق
206 صندوقدار تا 17میلیون چه تیپهایی داره /؟
اگر میشه امکانات تیپها رو هم بگید
من همچنان بین 206صندوقدار . ال90 و پرشیای موندم
انتظارات : جوون پسند . زید خوریش بالا باشه . سیستم توپ بشه روش نصب کرد . در تاکسی تلفنی بشه باهاش کار کرد . سالی 2بار بشه رفت مسافرت . استهلاکش کم باشه . قطعات در دسترس و خوش قیمت
ممنون**یا حق
اگه یه نگاهی به سایت euro ncap بندازی(اگه این موسسه ماشین رو تست نکنه ماشین حق فروش تو اروپا را نداره) میبینی که 206 از زانتیا ایمن تره چه برسه به پرشیا که کلا تو این تست نیست چون خیلی قدیمیه و نمیتونه این استاندارد را پاس کنهنقل قول:
لینکو ببین 206 چهار ستاره گرفته
اینم مال زانتیا که یک و نیم ستاره گرفتهکد:http://www.euroncap.com/tests/peugeot_206_2000/72.aspx
کد:http://www.euroncap.com/tests/citroen_xantia_1997/16.aspx
سلام من یه روا 87 دیدم گازسوز تمیزهم هست میگه 7.500 قیمتش خوبه البته یه تیکه کوچولو
از گلگیر عقب رنگ شده.راستی برای اطمینان از سالم بودن ماشین اونو به تعمیرگاه نشون بدم
کافیه یا ببرم نمایندگی ایران خودرو اگه ببرم ایران خودرو چقدر میگیرم ماشینو نگاه کنن.سوال آخر
به نظر شما بخرمش یا نه.
ماشین بدی نیست از آردی هم بهتره! از نظر قیمت هم خوب میگه فقط مواظب باش از نظر فنی سالم باشه!نقل قول:
سلام
یه سوال :قیمت روز پراید صبا فول -بنزین سوز- صفر کیلومتر چنده؟؟؟
ممنون
پراید صبا فول بنزینی با هیدرولیک و ABS و ایموبیلایزر :8.650نقل قول:
با سلام
یکی فقط با دلیل مختصر بگه بین 206 صندوقدار و پرشیا کدام یک بهتره
تا 16.5-17 میلیون
انتظارات : باهاش سالی 2بار بشه رفت مسافرت . در تاکسی تلفنی هم بشه روش کار کرد. سیستم خوب روش جواب بده . سواری خوب . برای آدمه قد بلند 190 خوب باشه . قطعات در دسترس و خوش قیمت . ایمنی خوب . در کل و من حیث المجموع خوب باشه
ممنون ازتون
یا حق
سلام دوستان به نظر شما من روا 87 گازسوز بگيريم به قيمت 8.700 يا 405 مدل 83 مشكي بدون رنگ.قيمتش
ميگه 9 تومن البته كمتر هم ميده.راستي اگه 405 رو گازسوزش كنم ميشه مثل اينايي كه 3 تا
دكمه دارن يكي بنزين .يكي گاز.وسط هم صفر كه خاليه وبايد بزني رو دكمه صفر و صبر كني تا
بنزين قطع بشه بعد بري رو گاز.يا ازهمين يه دكمه هاي مثل رو ا يعني از تو كارخونه گاز سوز شده.
در كل به نظر شا كدوم رو بگيرم بهتره شتاب 405 خيلي بيشتر از رواست مخصوصا تو سربالايي.
ميگن روا تو سربالايي مثل پيكان كم مياره درسته يا نه.ممنون ميشم جواب بديد.
دوست من شما اگه انتظاراتتون رو بگيد خيلي بهتر ميشه كمكتون كرد .
ببينيد پيكان توي سربالاي كم نمياره اين روا هست كه كم مياره چون بدنش نسبت به موتورش سنگينه . اگه شما بخوايد توي سربالايي كورس بزاريد كه بله با روا مشكل پيدا ميكنيد ولي اگه نه معمولي بخويد بريد مشكلي ايجاد نميكنه . پس اين از اين .
در مورد اون 405 و روا اگه مطمئنيد كه 405 مشكلي نداره و توي خرج نيفتاده كه به نظر من خوبه ولي اگه توي خرج افتاده كه فايده نداره .
حالا اگه انتظاراتتو بگي بيشتر ميشه بين اين دو ماشين كمكت كرد .
اساتید یه راهنمایی فوری بدید لطفا
میخوام پراید صفر بگیرم
رنگ سفید بگیرم یا نوک مدادی ؟
دوگانه بگیرم یا تک سوز ؟
لطفا با دلیل بفرمایید
نوک مدادی قشنگتره
تک سوز بگیر
آقا ممنون من میخوام ماشینی باشه که زود به خرج نیوفته .راستی میگن دفرانسیل روا مشکل داره درسته یا نه.نقل قول:
بعدش خرج 405 بیشتر یا روا در مورد شتاب هم یه توضیح در مورد هردو بدید ممنونم میشم.
سلام 206 تیپ 3 کارکرده سال 87 چه قیمته ؟
دوستان با 3 میلیون چی بخرم ؟!!!!!!!
یه رنو تر و تمیز دور و بر 70 یا حتی بالاتر میتونی جور کنی!نقل قول:
دوستان با 3 میلیون چی بخرم ؟!!!!!!!
من جای شما بودم نوک مدادی بنزینی میگرفتم!نقل قول:
اساتید یه راهنمایی فوری بدید لطفا
میخوام پراید صفر بگیرم
رنگ سفید بگیرم یا نوک مدادی ؟
دوگانه بگیرم یا تک سوز ؟
لطفا با دلیل بفرمایید
تشکرنقل قول:
چرا همه میگن بنزینی!!! یعنی این گاز بعضی وقت ها به درد نمیخوره برا گاز زدنش میگین ؟ یا از نظر شتاب و اینها
من معقول رانندگی میکنم اهل شتاب و سرعت نیستم !!!!
چون من ممکنه بخوام بعضی وقت ها باهاش برم خارج از شهر و بر گردم با گاز خرج سوختش کمتر میشه اینطور نیست ؟؟؟
فقط لطفا زود بگین فردا میخوام بگیرم !!