ميگم ها اينم از شانس بده ما :41::41:نقل قول:
راستي دو جفت اي ايكس+3012 روي طاقچه جا ميشه؟
اگه بشه بمب ميشه نه؟:8::8:
ميگم ها اينم از شانس بده ما :41::41:نقل قول:
راستي دو جفت اي ايكس+3012 روي طاقچه جا ميشه؟
اگه بشه بمب ميشه نه؟:8::8:
دوستان عزیز حرفه ای بخصوص حمید جان :31: نظرتونو در مورد این سیستم بگید لطفا و اینکه اگه کسی تجربه بستن این سیستمو داره یه ریویو بگه ممنون میشم
hu: pioneer 7150
band : infinity kappa 693.9i
amp : sound stream pcx4.540
sub : allpain SWE-1242
با سلام خدمت تمامی دوستان
من تازه با این سایت آشنا شدم و وقتی موضوع این بخش رو خوندم دیدم که دوستان به خوبی همدیگر رو راهنمایی می کنن واسه همین هم از شما دوستان راهنمایی می خوام اگه کمک کنین ممنون می شم.
من می خوام واسه ماشینم که پراید ( تازه گرفتم ) سیستم نصب کنم و فقط می خوام پخش و باند عقب بذارم. نمی خوام از ساب و آمپلی استفاده کنم.بودجه هم حدود 300 .
راستش من تو این چند روز چند تا هدیونینت رو انتخاب کردم:
pioneer deh-p4150ub
pioneer deh - p6050ub
pioneer deh-p4150sd
pioneer deh-p7150ub
میخوام نظرتون رو راجع به این هدیونات ها بدونم .
در خصوص باند هم تو این تاپیک خوندم که کنوود 718ex بدون ساب و آمپلی خوب کار میده.
لطفا من رو راهنمایی کنین.متشکرم
من تجربه آمپ و هد يونيت رو داشتم فوق العاده جواب دادن ولي اگه 7250 بگيري بهتره چون يكم ارزونتره و پنلش خيلي خوشگل ترهنقل قول:
دوستان این سایتی که معرفی می کنم مثل پایونیر شاپ هست حتمآ یک سر بزنید:
کد:http://www.audiocenter.ir
کسی در ین باره چیزی می دونه؟انگار اینجا فوق حرفه ای هستن و سوال من فوق پیش پا افتاده!!نقل قول:
دوست من و...من زياد وارد نيستم...ولي يه مدل جي وي سي و يه دونه هم پايونر ديدم...اين امكانات رو داره ...نقل قول:
واستون ميزارم ...انشالله دوستان نظرات بهتري ميدن براتون...
محتوای مخفی: ببينيد...
سلام
من به تازگی یه ال 90 گرفتم یه سیستم صوتی براش میخواستم با مشخصات زیر:
usb و بلوتوس داشته باشه حساسیتشم تو خوندن cd های خط دار زیاد باشه
(ترجیحا پایونیر باشه بهتره)
بعلاوه 2 تا باند برا عقب
مبلغی هم که میخوام هزینه کنم بین 350 تا 450 هستش
آیا با این مبلغ میتونم یه سابم بگیرم یا نه
اگه چند تا گزینه برام معرفی کنید ممنون میشم :20:
راستی باندای جلوی ال 90 رو لازم هست تعویض کنم ؟
ین 6975 حداکثر حدود 85 وات rms داره درسته؟اگه نیست بهم بگین
مثلا الان این امپ که دارم روی 4 اهم 55 وات میده که 6975 هم 4 اهم هست حالا میخوام ببینم چه امپلی هست که حداکثر قدرت رو از این بکشه؟
من الان دوتا امپ ساند پیدا کردم که یکیشون رو 4 اهم 70 وات میده یکی هم 80 وات.اینم لینک مشخصاتشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون 80 واتیه به باند فشار میاره یا براش خوبه؟
حالا یکی هم بهم گفت میتونم ساند استریم STL 2.350 ببندم اینم مشخصاتش هست
حالا میخوام ببینم چطوریاست؟کد:http://www.audio-warehouse.com/web/mdl/STL2.350/detail.asp
سلامنقل قول:
خواهش ميكنم،كاري نكردم
آره ،كاري نداره:46:فقط بايد تو بريدن پنلها بهشون بگي ميليمتري برش يزنن.بگو برام مهمه.
نه كابينت سازها MDF روكش دار كار ميكنن. شما بايد خامش رو گير بياري.برو پل چوبي اونجا هم كارگاه هاي زيادي هست هم ميتوني خام گير بياري.بده برات ببرن و ....:8:
ابعاد خام MDF هاي موجود اگه اشتباه نكنم(خيلي وقته نگرفتم)1.20*2.40 سانتيمتر هست.البته به ناچار براي شما مقداري زياد مياد. نگهشون دار براي باكسهاي بعدي:46:
راستي اگر دوربين داري حتما از مراحل ساخت باكس عكس بگير بزار تو فروم.يادت نره:31:
سيستم خوبيه.ولي به قول دوستمون اگه 7250 بتوني بگيري خب بهتره ولي اگه نشد مشكلي نيست:46:نقل قول:
آمپتون براي درايو كردن 693.9 با توجه به 2 اهمي بودنش خوبه ولي با ساب ووفر نميخونه.ساب رو بايد رو 2 اهم ببندي كه در اينصورت به يك آمپ مونو جداگونه براش نياز داري.ساب خوب و با كيفيتيه قدرش رو بدون.تا 700-800 ميتونه تحمل كنه،500 براش هيچي نيست:5:
شما بايد Accessory رو هم در نظر بگيريها،حدود 50 تومن كمتر و بيشتر بزار كنار
سلام به دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به اين فروم از طرف خودم تبريك عرض ميكنم
ببين دوست من پخشهائي كه فرموديد از نظر طراحي مدارهاي داخلي، تقريبا با هم تفاوتي تو صدا خروجي ندارن فقط از نظر امكتنات و اكولايزرها و...تفاوت دارند. ولي خب اگر توان ماليتون به شما اجازه ميده بهتره از سريهاي بالاتر برند پايونير تهيه كنيد. بيشترين اختلاف كه به نظر من تو سزيهاي بالا نسبت به مدلهاي پائين داره،خروجي pre Amp اونهاست كه Hi-Volt هستند.
پس 7150 ميتونه مدل ايده آلي باشه اگر بودجه ياري كنه:31:
در مورد 718 يا هر اسپيكري،دقت كن همين پخش هم آمپ داخلي داره ولي خب براي اسپيكرهاي سبك جوابگو هست نه اسپيكري مثل 718EX پس آمپ لازم داره:5:
حالا شما بودجه رو مشخص كن تا دوستان بتونن صحيح راهنمائيتون نمايند.
ضمنا 40-50 تومن هم هزينه نصب،پك برق و فيوز بايد محاسبه نمائيد
در خدمتم
براي پخش كه زياد بحث شده كمي صفحات رو جستجو بفرمائيد مي يابيد:46:نقل قول:
ميشه ساب هم گرفت ول ي اونجور كه بايد :8: نيست:31:
من صداي استيج جلو ال 90 رو شنيدم.به نظرم بهتره تعويض بشه.
6975 توان RMS ي كه ميتووه تحمل كنه 80 وات هست.55 وات براش كمه.تو ولومهاي بالا ديستورت بوجود مياد(البته من منظورم 6975 هاي قديمي هست،)نقل قول:
در مورد آمپها به نظرم PCX 2.270 مناسب باشه با توجه به قيمتش.مدل STL 2.350 كمي گرونتره ولي خب 2 تا 100 وات ميده و بهتر ميتونه از پس 6975 بر بياد.
حمید جان ممنون از پاسختنقل قول:
1.قیمت 7250 چنده و از نظر تنظیمات و حرفه ای بودن این 2 تا فرقی هم دارن 7150 با 7250 ؟
2. در مورد امپ با توجه با پاسخ شما بهتر نیست یه امپ 2 کاناله واسه باندا بگیرم و یه آمپ واسه ساب ؟ ( لطقا مدل و قیمتشونم ذکر کنید ) :40:
منتظر پاسخت هستم حمید جان :31:
سلام و خواهش ميكنمنقل قول:
1- حدود 200 بايد باشه،كارت SD ميخوره پشت پنل،ديگه تفاوت خاصي نداره تا اونجا كه من ديدم.
2-من هميشه توصيه ميكنم امپ 4 كانال براي اسپيكرها برداريد چون بعد از مدتي احساس ميكنيد كه استيج جلو هم نياز هست،اونقته كه منو دعا ميكنن :31::46:
پس همين امپ رو بگير.
چون از برندهاي خوبي داري استفاده ميكني بهتره يه امپ خوب بگيري براي R12 ميتوني بيشتر هزينه كني؟ارزشش رو داره.حتي اگر هم الان نميتوني بزار بعدا بگير ولي آمپ خوب بگير.
حد اقل پيشنهاد من آلپاين مدل MRP-M650 به قيمت 250،000 تومن.روي 2 اهم 600 وات ميده.طراحي خوب و كارائي بالا
كمي بالاتر مدل MRP-M850به قيمت 370،000 تومن.روي 2 اهم 800 وات ميده كه عاليه براي 1242 شما.
در خدمتم.
بچه ها دیروز رفتم تو بازار و یک قیمتی گرفتم 718 گرون شده تا 120 تومن رفته البته اندونزیش رو میگم چون دیگه تولیدش رو دادن دست چین و کسایی که نصب کرده بودن می گفتن به شدت افت کرده و دیگه نمیاریم به جاش کیکر و اینفینیتی و ساند و ...... میاریم و جالب اینه که همه از 6975 v2 تعریف می کردن و می گفتن خوبه البته من هنوز صداش رو نشنیدم.راستی حواستون به 718 باشه چینی بهتون نندازن هم معمولی و هم ex رو چین شروع کرده به تولیدش.
سلام
بالاخره با راهنمایی دوستان این سیستم رو سفارش دادم :
h.u : pioneer 7150
amp: infinity 7541
amp-sub- : kenwood 8105
sub : swe 1241
(البته می خواستم 1242 بگیرم مثل اینکه تو بازار کمیابه )
spk (front ) : srs 600c
spk : hq 718 (که البته از قبل داشتم )
دوستان ایا برا این سیستم داشتن خازن الزامیه (چون گرونه می خوام اگه لازم نیست نخرم )
(پدر عشق سیستم بسوزه - می خواستم فقط هد یونیتم رو عوض کنم شد این همه خرج ) ( تازه با توجه به سن و شغلم نمی تونم بیشتر از 9-10 ولوم بدم ) (پول بسیار برای هیچ )
با تشکر
سلام خدمت دوستان
فرض کنید این 4250SD هست با سیماش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کدوم سیمو به کدوم سیم پراید وصل کنیم که با روشن و خاموش کردن چراغهای ماشین چراغهای پخش هم روشن و خاموش شه (حالت ديمر پنل پخش )؟ مثل پخش فابریک خود ماشین. اصلا این مدل پخش چنین امکانی یا سیمی داره و من نمیبینم؟!:13:
نقل قول:
سلام حسین جان خوب یه باند که با 718 برابری کنه تو صدا معرفی میکنی با این وضع دیگه اصلا نباید طرف 718 رفت:13:
سلام قیمت این باند چنده
110 وات rms
Infinity Kappa 693.9i
آمپ 7541 براش مناسب هست؟؟؟ چون 2 اهمی هم هست میگم
قدرت و کیفیتش به 718 میرسه؟
دوستان پخش مدل 9650 پایونیر میشه یه اطلاعات ازش و یه قیمت بدید
در ضمن باند مدل 6975 هم همینطور
بعد ایا سیستم خوبی میشه
بعد این سیستم دست دوش چقدر میارزه هشت ماه کارکرده
دوستان اگه نظرتون را بگید ممنون میشم
دوست عزیز این پخش دیمر نداره به جاش با دکمه disp می تونی چراغاش رو خاموش و روشن کنی.نقل قول:
Mtx XT693 و nfinity kappa 693.9i و Sound Stream SST6.9 رو پیشنهاد می دم البته ساند یکم بیسش خشکه وکیفیتش از دو تای دیگه پاینتره و برعکس اینفینیتی بیسش نرمه و کیفیتی تره و mtx به نظر من گزینه مناسبتری هست هم بیسش خوبه هم کیفیتش.نقل قول:
فکر کنم طرفای 120 باید باشه کیفیتش از 718 بهتره شک نکن اما 718 بیسش سنگینتره به خاطر اینکه وفرش بزرگتره(7*10).نقل قول:
آمپ خوبیه 4 کانال هست رو هر کانال 111 تا میده رو 4 اهم.
سلام عرض شد
قیمت این باند زحمتش رو بکشید:
Kenwood KFC-M6942A
حول و حوش 90 الی 100 مناسبترین باند چیه؟
ممنون
نقل قول:
ممنون حسین جان خوب ساند استریم که حذف شد
میمون mtx و infinity بین این دو کدوم رو پیشنهاد میدی
من یه چیز میخوام که مثل 718 باشه
چون کامپ هم میخوام بگیرم نمیخوام یه جور شه که صدا فقط کیفیتی باشه و کوبش و low bass که عاشقشم نداشته باشه:40:
کمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممکنقل قول:
سلام دوستان .
من می خوام با حدود 200 هزار تومن ، یه ساب بگیرم با یه آمپ ، ترجیحا" 4 کانال !
البته من فقط دنبال یه بیس با لرزش زیاد هستم ، فکر کنم بهش میگین low bass !
چی پیشنهاد می کنید ؟ :11:
سلامنقل قول:
خير،نيازي نيست.البته توصيه ميكنم حتما Big 3 رو انجام بديد.ماشينتون چيه؟
بودجه اي كه در نظر داريد كافي نيست و نميتونه انتظارهاتون رو برآورده كنه.شما اكسسوريز و باكس و نصب رو هم بايد تو هزينتون لحاظ نمائيد.نقل قول:
دوستان پخش مدل 9650 پایونیر میشه یه اطلاعات ازش و یه قیمت بدید
در ضمن باند مدل 6975 هم همینطور
بعد ایا سیستم خوبی میشه
بعد این سیستم دست دوش چقدر میارزه هشت ماه کارکرده
دوستان اگه نظرتون را بگید ممنون میشم
اگر 718 اندونزی گیرت اومد بگیر(فقط حواست باشه اگر ارزونتر ار 70-80 تومنه صد در صد چینیه -در ضمن کنار آهنربای زیرش باید 2 تا خازن و یه سیم پیچ آبی رنگ داشته باشه) قیمتش حدود 70-80 تومنه ولی اگر گیرت نیومد Mtx XT693 بگیر اینم باند خیلی خوبیه قیمتشم همون 70-80 تومنه.نقل قول:
ام تی ایکس بهتره بیس خوبی میزنه ولی اینفینیتی بیسش اصلآ گیرا نیست فقط کیفیتیه.نقل قول:
(راستی 718 اندونزی هم بگردی هنوز تو بازار هست).
دوست عزیز با این بودجه نباید توقع لو بیس داشته باشی اگر 300 باشه بودجت اونموقع خیلی بهتره.نقل قول:
با 200 تومن میشه اینا رو جمع کرد(با باکس و دستمزد نصب طرفای 260 میرسه):
ساب:
Mtx T4512-04
85 تومن.
آمپلی:
Kenwood KAC-M845
117 تومن.
آمپلی 4 کانال هست که باید بریجش کنی.
راستی باید پول نصب و سیم کشی رو هم در نظر بگیری که 30-40 تومنی میشه.
ساب رو هم باید باکس کنی حتمآ.
نقل قول:
سلام
ماشین 206 تیپ 8 هستش (البته هنوز تحویل نگرفتم )
سیم هم یک پک گیج 2 سفارش دادم - یکی می گفت برا این سیستم زیاده-
میشه در مورد big 3 توضیح بدید -فکر نکنم اینجا کسی ازش سر در بیاره -
با تشکر
سلام
من تو ماشین(پراید) از mp3 پلیر فندکی با USB استفاده میکنم.میخوام 2 تا باند خوب بگیرم.چی پیشنهاد میدید با بودجه 80 تومان؟میشه رو پراید sub woofer هم بست؟ :8:قیمتش چقدر در میاد؟ برای sub امپلی فایر هم نیازه؟
باکس که 20 تومنه ، یا شاید هم بدم یه نجار آشنا با 10 تومن بسازه !نقل قول:
سیم و نصبش هم با یکی از اقوام که سیم کشی بلده می بندیم . :20:
پس فقط می مونه هزینه ساب و آمپ .
باند و بقیه چیزها اوکی هستند ، فقط من می خوام به سیستمم یک low bass که بلرزونه اضافه کنم ! :8:
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
می دونم سوال خنده داره ، اما تو همین تاپیک که حدود 50 صفحه رو خوندم ، خیلی ها گفته بودن که کنوود 3012 خیلی low bass داره ، به نظر شما اون بیشتر می لرزونه و بهتر صدا میده یا این mtx که معرفی کردید ؟نقل قول:
این mtx دومگنت هستش یا تک ؟
این آمپ جون داره به ساب حال بده یا نه ؟ :11:
سلام. اگه ویبره دوست داری ساب pw15 ساند استریم بگیر خراک ویبرست چون 15 اینچه! آمپ 8104 کنوود بگیر که از پس سابت بر میاد.ساب رو روی دو اهم ببند اینجوری 500 وات خالص رو میریزی تو حلق ساب. روی هم میشه 200 تومن .یه باکس 75 لیتری پورتد واسش بساز .نقل قول:
به حرف دوستان هم توجه نکن!!!! :46:
مطمئنی ساند استریم خوراک ویبره هستش ؟نقل قول:
آخه شنیده بودم که میگم ساند بیس خشک داره !
بعد آمپی هم که گفتی مونو هستش ، من دنبال 4 کانال هستم ، دیگه اگه نشد و مجبور شدم دو کانال !
:11:
سلام
چه جوری میشه ECO MODE رو توی 206 از کار انداخت؟ دوست ما وقتی میخواد بدون روشن کردن کامل ماشین ضبط رو روشن کنه (یعنی فقط نیم سوییچ میکنه که ضبط روشن بشه)، بعد از چند دقیقه همه چیز خود به خود خاموش میشه.
سلام
ساند سابهاي فوقالعاده اي داره pw15 هم بد نيست اما خوب هم نيست كيفيت ساختش آشغاله البته اين جديدا آمپ هم 8104 آمپ خوبيه به نظر بنده يه چيز ديگه بگير من تجربه اين ساب رو داشتم
خوب نگاه کن عزیزم این دوستمون گفت با 200 تومن میخواد هم ساب بگیره هم آمپ! ارزش 80 تومن پولو که داره! لا اقل تو این رنج قیمت بهترین 15 اینچی که میشه پیدا کرد. من خودم این ساب رو داشتم با باکس 100 لیتری ولوم بالای 20 کل ماشین میلرزید !! آمپ شما چی بود؟نقل قول:
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
من این حرفو نزدم! گفتم تو این رنج قیمت بهترین سابی که میشه واسه لوو بیس گرفت همینه!!!!نقل قول:
خوب اگه یه ساب بهتر باشه با این پول ، اما 12 اینچ باشه چطور میشه ؟ :rolleye:نقل قول:
یه آمپ خوب هم در نظر بگیرید برام ، ترجیحا" 4 کانال ، فعلا" یدونه ساب رو حسابی راه بندازه ، تا بعد ...
pw15s ویبره ی خوبی میزنه
بستگی به باکس هم دارهنقل قول:
میشه باکس رو طوری طراحی کرد که ویبره بیشتری هم بزنه
من که با 8104 و Xpro12 ویبره وحشتناکی دارم
می تونی همونی که دوستمون گفت ورداری Mtx T4512-04 ولی 200 وات بیشتر نمیتونی بهش بدی!
ویبره ای که 15 اینچی میزنه قابل مقایسه با 12 اینچی نیست! حالا درسته میشه تا حدودی با باکس حلش کرد!نقل قول:
در مورد آلپاین سری e و مارک earthquake چی ؟
گرون در میاد ؟