آویرا فری + کومودو = بدون ویروس بدون حمله
سخت نگیرید . تنبل هم نباشید
Printable View
آویرا فری + کومودو = بدون ویروس بدون حمله
سخت نگیرید . تنبل هم نباشید
سلام دوستان
بعدازنصب آویرافوق الذکر،نه بصورت آفلاین ونه بصورت آنلاین آنتی ویروس آپدیت نمیشه درضمن با نسخه2012هیچ مشکلی برای آپدیت نداشتم اما پس ازاینکه نسخه 2013رانصب کردم ومشکل آپدیت برایم بوجودآمددوباره2012رانصب کردم که اون هم آپدیت نشدخواهشمندم دوستان باتوجه به عکسی که ضمیمه می کنم راهنمایی لازم رابفرمایند باتشکر:41:
سلام
من آویرا پرمیوم دارم ، وب پروتکشن و میل پروتکشن داره، واسه فایروال چی بگیرم؟ (بجز کومودو)
منم خواستم آنتی ویروسم رو آپدیت کنم همچین اروری رو داد، مودم رو روشن خاموش کردم درست شدنقل قول:
منم خواستم آنتی ویروسم رو آپدیت کنم همچین اروری رو داد، مودم رو روشن خاموش کردم درست شد
باتشکرازشمادوست عزیزمشکل حل نشدحتی آنتی ویروس آپدیت آفلاین هم قبول نمی کنه درضمن آنتی ویروس ر وی دوسیستم عامل xpو7نصب شده امّا همین مشکل روی هردوسیستم عامل وجوددارد.نقل قول:
نوشته شده توسط [URL="http://forum.p30world.com/member.php?u=404658"
چرا هیچکدوم از کلیدهای آویرا اینترنت سکیوریتی 2012 کار نمیکنه؟
کلید جدید دیگه ای برای internet security 2012 نیست؟
سلام
بعد از نصب اویرا نرم افزار Proxifier از کار افتاده...
برنامه باز میشه ولی کار نمیکنه...
تو لیست فایر وال آویرا هم نیست...
چی کارش کنم؟
برای منم یه مدت اینطوری بود . فایروال رو غیر فعال می کردمنقل قول:
بعد از چند روز درست شد
ظاهرا که اینجوریهنقل قول:
آویرا با آپدیتهای پشت سرهم، کلیدهای قلابی رو تشخیص داد و از کار انداخت... الان هم که :41:
ازاین keys پایین که قراردادم استفاده کنید:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من از سیستمم ایمیج گرفتم حالا قبل از ریستری کردن، می خوام فایل های آپدیت آویرا رو یه جا کپی کنم که بعد دوباره اون ها رو سر جاش پیست کنم.
حالا این فایل های آپدیت شده کجا هستند؟
ممنون.
سلامنقل قول:
آدرس پایین
C:\Programs\AntivirDesktop\Failsafe
محتویات پوشه ی Failsafe رو کلا انتخاب میکنید و راست کلیک کنید گزینه ی Add to archive رو بزنید و بعد هم ZIP رو انتخاب میکنید اسم آرشیو رو میزارین VDF_fusebundle.zip
بعد هم که از منوی update گزینه ی manually update رو میزنید و مسیر فایل زیپ رو میدید و تمام.
چی کار کنم که انتی ویروس برای همیشه غیر فعال بمونه؟راه حلی جز پاک کردن!آخه تفاوت 300 مگی در دانلود شبانه رو با فعال بودن این انتی ویروس شاهد هستم.خواستم چون که شب ها اتوماتیک کامپیوتر روشن میشه انتی ویروس غیر فعال باشه.آخه با یک ری استارت ساده انتی ویروس دوباره فعال میشه.
به قسمت system tray اون پایین گوشه ساعت برین بعدشم روی گزینه Avira کلیک راست تیک گزینه اون قسمت بردارین تا آنتی ویروس شما غیر فعال بشه:20:نقل قول:
اینو که میدونستم!من میگم وقتی ری استارت میکنم سیستم رو دوباره فعال میشه.میخوام فعال نشه!!!؟؟؟نقل قول:
سلام.
باید Custom install بری و در حین نصب در قسمت پایین، تیک کامپوننت web protection رو برداری
این جوری باید دوباره نصب کنم.راه دیگه ای نداره؟
سلام.نقل قول:
تنها راه Modify install هستش، نیاز به پاک کردن و نصب مجدد نیست، فقط کافیه modify کنید و تیک Web protection رو بردارین .
نیازی به ابن کارا نیست
صرفا برید تو تنظیمات
بخش web prptection
scan
exeption
بعد میتوتنید فایل های rar رو مستثتا کنید
پسوند های دیگه رو هم میتونید add کنید
و در نهایت ok کنید
این هم یه سریال برای اویرا اینترنت 2012
26TTT-TTTW6-AFD9G-HNG9Y-TYCL2
سلام ...
من امروز اویرا رو نصب کردم و بعد از اتمام نصب اول کانکشن رو قطع کرد و سیستم رو ریست ...
بعد که بالا اومد با کروم و اینترنت اکسپلورر هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم ...
در حالی که با فایر فاکس هیچ مشکلی ندارم ...
کسی میدونه چرا ؟؟
در ضمن در قسمت سک.ریتی ای دو تا مرورگر رو allow کردم !!
یه سریال دیگه واسه اویرا اینترنت 2012 (البته باید به اینترنت وصل بشین)
26TTT-TTTW6-ZTZBL-SDAGT-TF9B2
دوستان بنده آنتی ویروس آویرا اینترنت سکوریتی 2012 رو دارم امروز برنامه netbalancer رو که گزارش از نرم افزارهایی که به اینترنت وصل هستند و اینکه هر کدوم چقدر از حجم رو میگیرن نصب کردم در کمال تعجب دیدم مثلا برای هر 2 مگابایت که با idm دانلود میکردم حدود 6 یا 8 مگ آویرا وب پروتکشنش هم استفاده میکرد که اگه حساب کنین کلی از ترافیک اینترنت کم میکنه گفتم ببینم شماها تا حالا امتحان کردین یا نه و آیا اگه وب پروتکشن غیر فعال باشه اشکالی پیش میاد؟ممنون میشم جواب بدید
سلامنقل قول:
فرق av و is که نوشته شده در فایل چیه
کلیدش یک ساله است؟ چون برای من نوشته 2013
سلام گاهی اوقات برای آپدیت کلی زمان می برد ولی یکدفعه انتهای کار ارور می دهد حالا به دلایل مختلف
چطور میشه وقتی می زنیم دوباره آپ کنه از ادامه همان آپ برود و دوباره از اول شروع به آپ نکند
av مربوط میشه به نسخه آتتی ویروس آویرانقل قول:
is مربوط به نسخه سکیوریتی میشه:20:
یک عکس از اروری که برنامه میده این قسمت قراربدین درضمن شما میتونید آپدیتهای اویرارو جدا دانلود کنید که بصورت یک فایل vdf .نقل قول:
وقتی دیر به دیر اپدیت میکنی یه همچین مشکلی پیش میاد و یهو قطع میشه، به نظرم اینجور مواقع (مثلا یه ده روزی از اخرین اپدیتت گذشته) از اپدیت جدا استفاده کننقل قول:
کاش یک محصول میدادن بیرون که هم انتی ویروس باشه و هم فایروال. کسی اطلاعی نداره در این زمینه ؟
سلام.
یه سول
آیا اویرا هم مثل اوست با آمدن نسخه جدید ( مثلا 2013 ) با آپدیت کردن آنتی ویروس ، ورژن نرم افزار هم به ورژن جدید تبدیل میشه یا باید ورژن جدید رو دانلود و جدا نصب کرد؟؟؟
اگه update product رو بزنید ورژن آنتی ویروس آپدیت میشهنقل قول:
ممنون. اما منظور من این بود ( Avira Premium Security Suite, Version 10 ) و اینکه کاش نسخه سال 2012 رو هم ارائه میدادن. هم انتی ویروسه و هم اینترنت سکوریتینقل قول:
سلامنقل قول:
خب اینترنت سکوریتی هم آنتی ویرس داره هم فایروال هم اینترنت سکوریت.:3:
من از این نسخه استفاده میکنم که واقعا عالیه!!!:27:
اینترنت سکوریتی = آنتی ویروس + فایروالنقل قول:
آنتی ویروس + اینترنت سکوریتی = آنتی ویروس + آنتی ویروس + فایروال
سلامنقل قول:
من منظورتونو دقیق نفهمیدم اینجارو ( آنتی ویروس + اینترنت سکوریتی = آنتی ویروس + آنتی ویروس + فایروال ) یعنی من اشتباه گفتم؟
سلامنقل قول:
منظور این بود اشتباه برداشت دارید
نسخه های اصلی فقط آنتی و فایروال هستند
نسخه های دیگه امکانات اضافی هستند که غالبا کاری به امنیت ندارند
شما هر موقع اینترنت سکوریتی داشته باشید آنتی ویروس و فایروال کامل را در اختیار دارید
موفق باشید