با دوچرخه رفته بودم دریا برا همین دیگه نتونستم صبر کنم خورشید بیشتر بشینه!!!
پانورما گرفتم آمدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با دوچرخه رفته بودم دریا برا همین دیگه نتونستم صبر کنم خورشید بیشتر بشینه!!!
پانورما گرفتم آمدم.
چه امتحانی وسط تابستون؟ترم تابستونی گرفتی؟نقل قول:
داره امتحانامونم نزدیک میشه. کمرنگ شیم یه کوچولو.
موضوع میخوای چیکار؟این همه موضوع دور و برت ریخته!نقل قول:
آخر موضوع رو هم معلوم نکردیم بریم دنبالش.
عکاسی اصلا بی هدف کیف نمیده!
عادتمه!شما یه عکس از من یافتی که آسمونش درست بود جایزه داری!اینم یه نمونه دیگه:نقل قول:
ابر خراب کردیا!!!!
تا گم شوم:31::
F/5.6
1/640 Sec
ISO-80
یه چیز دیگه.موقع تراز کردن خط افق موندم چیکار کنم.شما بودین عکس رو با تنه ی اون درخت تبریزی بلنده صاف می کردین یا با تنه های اون دو تا درخت جولوش؟هر کدوم رو درست کنید اون یکی کج میشه.چون مسیر هم رو تپه بوده نمی تونستم زمین رو ملاک قرار بدم.
بابا ایول
این که خیلی قشنگ شده
از هر نظر عالیه عالیه!
آره . الکترونیک 1 با تجزیه تحلیل گرفتم! :دینقل قول:
چه امتحانی وسط تابستون؟ترم تابستونی گرفتی؟
دعا کنید هردو 20 بشم! :دی
راست میگینقل قول:
یه چیز دیگه.موقع تراز کردن خط افق موندم چیکار کنم.شما بودین عکس رو با تنه ی اون درخت تبریزی بلنده صاف می کردین یا با تنه های اون دو تا درخت جولوش؟هر کدوم رو درست کنید اون یکی کج میشه.چون مسیر هم رو تپه بوده نمی تونستم زمین رو ملاک قرار بدم. _
هر کدومو بزاری راست باشه باز بقیه کج میشن.:18:
این هم یکی دیگه از عکس هایی که گرفتم!
میتونید حدس بزنید این عکس از طلوع هست یا غروب؟
به یه نفر نشونش دادم اشتباه گفت! البته اون تو کار عکس و این چیزا نبود، شما که عکاسید باید زود بتونید بفهمید:20:
قشنگ شده...نقل قول:
میتونید حدس بزنید این عکس از طلوع هست یا غروب؟
به یه نفر نشونش دادم اشتباه گفت! البته اون تو کار عکس و این چیزا نبود، شما که عکاسید باید زود بتونید بفهمید
شبیه طلوع هستش....
چون توی غروب ، خورشید تا این حد که میره پایین قرمز میشه
اینکه خورشید رو وسط قرار ندادین از نقاط مثبت عکسه
ولی سعی کنید خط افق رو هم توی عکس ، وسط قرار ندین...
============
آقا عکس روز سایت عکاسی بار دیگر با عکس افتخار آفرین آقا ماکان مزین شد...
عرض تبریک...
واه!!!چه ربطی به عکاسی داشت؟طبیعت شناس که نیستیم!!نقل قول:
به یه نفر نشونش دادم اشتباه گفت! البته اون تو کار عکس و این چیزا نبود، شما که عکاسید باید زود بتونید بفهمید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا!!!نقل قول:
شبیه طلوع هستش....
چون توی غروب ، خورشید تا این حد که میره پایین قرمز میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عرض تبریک...
خیلی ممنون! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بذار من اون مدیر هنری اونجا رو ببینم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه این عکس چی چی داشت من نمیدونم:
جایی برای من و تو (ساحل کشتی یونانی-کیش):
F/5.6
1/500 sec
ISO 80
اینم عکس اصلی که به این روزش دراوردم:
البته آخرشم طرف میگه شوما همش به آسموناتون گند میزنید:کد:http://aks98.com/images/9bbu9z5y38qk46iqhs3p.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ضمن تبریک به آقای ماکان نوربخش برای انتخاب عکس روز، ویرایش و کیفیت بهتر آثارشان را در هنگام Upload خواهانیم.
دوستان عزیز اگه ممکنه مدل دوربینها رو ذکر کنید بد نیست .
دوربیننننننننننننننننن
FZ35
f/2.8
3.2.sec
ISO-80
درسه کمی سیاهه که منظورم از این, بد بودن سرانجامه:41:نقل قول:
کار جالبی شده!
ولی بالا زیادی سیاهه، شایدم به خاطر مانیتور CRT ـتیم باشه!
اره درست میگی اما خاسم تمرکز روی برگا باشه اما انگار جالب نشده نههههههنقل قول:
چقدر جالبه!
دور سیاهه هم نبود خوب بود
عکس اصلی
اسمون این خیلی بهتره شده :11:نقل قول:
تا گم شوم:
ترازشم خوبه
افت کیفیت شدیدی را در این عکس شاهد هستید . . .
تو هوا پرنده داره پر میزنه :21:
اگزیف بیخیال
عکس قشنگیه!نقل قول:
این هم یکی دیگه از عکس هایی که گرفتم!
رفتم ببینم عکس چه ساعتی گرفتی دیدم زده یکونیم ظهر! ساعت دوربینتو درست کن!:27::10:
چند روز بعد . . .نقل قول:
عرض تبریک...
آقای مکان نوربخش = همکار انجمن عکاسی
تبریک:40::11:
باید بری یه دوربین حرفه ای بخری!نقل قول:
البته آخرشم طرف میگه شوما همش به آسموناتون گند میزنید:
ایشالله
چه جالبنقل قول:
دوربیننننننننننننننننن
FZ35
f/2.8
3.2.sec
ISO-80
اگه یه دوربین با یه لنز گنده بود سایش چه میشد. :18:
نقل قول:
درسه کمی سیاهه که منظورم از این, بد بودن سرانجامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما دوست داریم و هم کاراتو قبول داریم رفیق!:11:نقل قول:
اره درست میگی اما خاسم تمرکز روی برگا باشه اما انگار جالب نشده نهههههه
شما لطف داری جیگر ما هم شما رو خیلی دوست داریم:40::40::11::40::40:نقل قول:
ایشالا 20 بشی مثل خودت که 20تی
اینم خدمت شما و بچه های باحال سایت
A540
عکسی متفاوت :
500D
f/11
1/5
iso-400
می شه یه عکس ویه فیلم کم حجم گرفته شده با دوربین Canon_SX200_IS برام بگذارید تا دانلود کنم ؟
سلام
اینم همون دریای 4 فصل هست:
Sony - H20
FL 23 mm
Iso-80
F 9
1/500
Exposure Program: Manual
Light source: Daylight
White blance: Manual
کسی نامرد اگه سایه زیر ماشین نبود خیال میکردم عکس واقعیه.نقل قول:
دیگه از اون لامبورگینیتون برامون عکس نزاشتی!
اگه چرخ جلو تو این عکس روش به طرف دیگه بود هم باحال میشد.
نری چرخشو بشکونی :31:
:11:
سلامنقل قول:
:18: واقعا عالیه!خیلی قشنگ و با کیفیت شده.شکل انعکاس خورشید توی آب هم جالبه!صاف و تو یه خط!وجود اون گیاه هم تو سمت راست عکس رو زیباتر کرده. 3+ امتیاز:31:!!!
یک فرشته:
f/2.8
iso-400
2.5 sec
قبلا از این سنجاقکه براتون عکس گذاشته بودم ولی نه به این صورت.
داشنم تو آرشیو میگشتم اینو پیدا کردم دیدم فوکوسش بدک نیست و یه کراپ کوچولو 30-40% کردم!
اینکه تابلو هست که ماشین مدل هست .نقل قول:
لامبور گینی متاسفانه وارد نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی
چنتا ماشین سوپر اسپورت سراغ دارم که عکس بگیرم ازشون ...
ولی به دلایل مسائل امنیتی شاید نشه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خوبه من گفتم امتحان دارم یکم کمرنگ تر میشم! شما کجایید!
کلک...منظورت از دلایل امنیتی چیه؟نقل قول:
منم دوربین بیاد دستم از 2 تا سوپراسپرت واستون عکس میذارم...:10:
عکسا جنبه ی هنری ندارند :41:یه شب خونه بودیم یهو دیدم رفیقم زنگ زد گفت بپر بیرون.:31: رفتیم بیرون دیدیم بچه ها آمدن میگن بیا بریم مشهد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گفتم کی؟ گفتند: پس فردا!!!!اینم شانس ما – گفتم میخایم برم عروسی پسر خالمآخرم عروسی پسر خاله نرفتیم و رفتیم مشهد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]7 نفر شدیم // بلیتا گرفتیم // حالا دعوا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر این بود کی تنها تکی رو یه صندلی بشینه! (کسی تنها نمیخاست باشه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آخرش قرار شد یک ساعت یه بار جاهامونو عوض کنیم. :27:ساعت 8 شب بلند شدیم رفتیم ایستگاه .. اوه اوه اتوبوس داغون داغون.......تا خود صبح که به مشهد رسیدیم بیدار بودیم و میگفتیم میخندیدیم. منم عین ندیدپدیدا عکس میگرفتم !!!!بلاخره رسیدیم مشهد.........بچه ها اولین چیزی که به چشمشون خورد سرویس مردانه تو ایستگاه بود!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رفتیم یه سویئت گرفتیم شبی 35 هزار تومن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شب اول مکارانی زدیدم به بدن (سویئت وسیله داشت) بقیه شبا هم غذای بیرون؛؛ اه اه حالم از غذای بیرون بهم میخوره .....ساختمونه 4 طبقه بود رفتیم بالاش عکاسی !!!!!چشمتون روز بد نبینه یکی از همسایه ها خیال کرد داره از اون عکس میگیرم، بست مارو فحش!!!! ما هم فرار !!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فرداش بلند شدیم رفتیم بیرون این ویو دیدمو عکس گرفتم!!!!شب رفتیم شهربازی// شانس ما سه پایه نداشتیم عکس بی عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فقط یکی گرفتم که اینم تکون خورد!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بچه ها گفتن بیا بریم حرم ، گفتیم آخجو سوژه های باحال شروع شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دم درش بازدید بدنی؛مرده: ورود با دوربین ممنوعه !!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ما موندیم بیرون برای عکاسی؛ بقیه رفتن تو!!!!!!!!!فردا صبح هم رفتیم پارک کوه سنگی ........ عجب جایی واقعا . . . . :18:گفتیم از اینجا بریم اونور ببینیم چه خبره!!!!!!!! پله ها دیدیم مایوس شدیم گفتیم بیخیال . . .تو هوا کفتر دیدم؛ سریع ازش عکس گرفتم!!!!! 30-40 تا از این کفترا تو کامپیوترم دارم. بچه ها هم همینجوری بهم می خندیدند میگفتند مگه هواپیما ندیدی!!!!؟ :27::27:پارک ملت هم رفتیم، چقدر سر سبز انگار تو مازندران بودیم !!!!!!! :18:رفتیم یه ساندویج بزنیم به بدن؛ مگه یکی سیر میکرد؟ نه! نفری 2ساندویج اونم دو نونه؛ شد 13 عدد؛ صاحابش گفت چه خبره!!!! (من چون لاغرم یکی خوردم:31:)یه دل سیر هم چند تا از این نوشابه های تو یخچالش گرفتیم خوردیم!!!!!!داره زیاد حرف میزنم :41:بلاخره دو روز دیگه هم گذشت .........................برگش بلیت گرفتیم؛ دیدیم ماشین اسکانیا هست ؛ آخجون؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سر راه هم یه 206 چپ کرده بود؛ انگار یکی با چکش کل بدنشو کوبوند!!!شانس ما سر راه اتوبوس گازوئیل تمام کرد!!!!!! چه بهتر پاهامون درد گرفته بود. رفتیم بیرون الافی اونم شب توی جاده!!!!!! :27: اتوبوسه 1200 لیتر باکش جا برای گازوئیل داشت!!!! :18::19:2-3 ساعت وایسادیم گازوئیل زدن و بعد هم هواگیری........:2:ساعت 3 شب رسیدیم خونه عین خر خوابیدیم!شرمنده زیاد شد.دنبال یه صفحه میگشتم تا آخرین پستش رو بگیرم اینو بزارم!!:11:
عجب سرگذشتی داشتی مش علی :46: . زیارت قبول . سفرنامه جالبی بود . موفق باشی .نقل قول:
علی جون خیلی باحال بود بازم از این سفر نامه های تصویری بزار :31:
دماوند با ستاره هاش:20:
FZ35
f/2.8
60.sec
ISO-80
شاید نیاز باشه نور مانیتور رو کمی زیاد کنید:46:
یکم پایینش نویزی شده
canon ixus 980 is
سلام احسان جان
عکس قشنگی گرفتی ولی چقدر اونجا تاریک بود!!!
دوستان این این عکسها هست که مثلا 100 عکس 30 ثانیه ای میگیرند بعد به هم میچسبوند چجوریه؟
با چه نرم افزاری؟
منظورم این آسمونها هست که توش رد حرکت ستاره ها مونده!!!!
دوربین من یه عکس 30 ثانیه ای رو 30 ثانیه طول میکشه پردازش کنه!
کاری میشه کرد که بعد روهم گذاشتن این عکسها ای فاصله ی 30 ثانیه ای پر بشه!
متوجه منظورم شدین؟
انگار بد توضیح دادم!!!!!! :41:
سلام دوستان
این دوتا عکس هم با دوربین جدیدم که تازه گرفتم .گرفتم
canon SX210 is
گل کوکب
درخت پربار
لطف داری جیگر
اره یک ظلماتی بود که نکو, خوف ناک:18:
خوب باید ازحالت B استفاده کرد(SLR) تا یه چیزی تو مایه های اونی که گفتی بشه(البته به اندازه 8 دقیقه)
اما اون روش هم باید جالب باشه یه سری عکس پیدا کردم در این زمینه
این اولی از 1700 عکس که 5 ثانیه نور دیده بودند ساخته شده:18::19:
کد:http://dreamview.net/dv/new/photos.asp?id=102161&cat=NightSky
کد:http://dreamview.net/dv/new/photos.asp?id=102117&cat=NightSky
Spak عزیز یه عکس 8 دقیقه ای از اسمون داری اپ کنی ممنون میشمکد:http://dreamview.net/dv/new/photos.asp?id=102099&cat=NightSky
مثلا تو این عکس که بازم دماونده(اون ورش:31:) و 1 دقیقه نور دیده یه رد کمی پیداست (به اندازه 1 دقیقه که خیلی کمه)
FZ35
f/2.8
60.sec
ISO-100
ممنون.این 1700 تا عکس رو چجوری رو هم مونتاژ میکنن؟یه سری عکس هستن که مثلا جایگاه های مختلف ماه رو تو آسمون در طول مدتی مشخص و تو یه شات نشون میدن اونا رو هم همینجوری مونتاژ میکنن؟نقل قول:
من عکس شما رو دستکاری نمودم.ببخشید.همیشه از اینجور آسمونای شب خیلی خوشم میومد:
شالیزار برنج زیباکنار
نیدونم:31: گفتم که بلد نیستم باید از تیرداد یا Spak عزیز پرسیدنقل قول:
خیلی باحال شده :18:چی کار کردی خیلی جالبه, شما کل edit ها رو با ACD Systems Digital Imaging انجام میدی هوم
به ما هم یاد بدیییییییییی:10:
سلام .
خب میدونید که تمام عکس ها با نور پدید میان ، اصلا عنصر اصلی عکاسی نور هست .
و میدونید که سنسور دوربین فقط نور رو میگیره و نه چیز دیگه ..
شما اگه سرعت عکاسی رو پایین بیارید و اگه نور حرکت کنه، نور توی عکس کشیده میشه و به همین خاطر آسمون شب رو میشه این شکلی دید ولی با نور دهی مختلف برای جاهای مختلف عکس ، مثلا یه شات برای آسمون و یه شات برای زمین .
این کشیدگی ستاره ها هم بخاطر حرکت زمین هست . هر عکاس هم ره های خودش رو داره برای گرفتن عکس .
این عکس هم که از 1700 شات گرفته شده اگه حساب کنید 1700x5=8500 ثانیه به عبارتی 8500/60=144 یعنی این عکس با 144 دقیقه نور دهی گرفته شده ...
من تا حالا عکسی به این حتی نزدیک این سرعت نگرفتم چون هرچی دیافراگم باز بمونه احتمال چسبیدن گردوغبار و کثیفی بیشتر هست و بهتره قبلش اتاق تاریک رو یه سرویس کنید ، از تمیز کردن سنسور متنفرم ...
ممنون!نخیر.این برنامه واسه ادیت خیلی محدوده و به تنهایی کافی نیست.البته من ورژن جدیدش رو ندارم چون حجمش واسه دانلود زیاد بود و نمیدونم چه تغییراتی کرده ولی شکل ستاره ها با همین برنامه ایجاد شده.این افکت رو اغلب برنامه ها دارن(radial blur) که تصویر رو حول یک نقطه واستون میچرخونه و میتونید مرکز دایره و میزان چرخش رو تعیین کنید که اینجا رو قسمت آسمون اعمال شده.نقل قول:
خیلی باحال شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی کار کردی خیلی جالبه, شما کل edit ها رو با ACD Systems Digital Imaging انجام میدی هوم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:این روس عکاسی به star traceمعروفه!!نقل قول:
برای اینکار از Bاستفاده نمیشه چون باعث افزایش نویز و فشار روی سنسور میشه!
از شاتهای ۳۰ ثانیه استفاده میشه و بعد درPS یا star trace این عکسها روی هم قرار داده میشوند!!
اینا برنامه هست؟نقل قول:
اسم کاملشون چیه؟
لینک دانلود هم دارید ممنون میشم!
متشــــکرم
ps که همون photoshop خودمنه!نقل قول:
star trace رو هم ندارم لینک سعی می کنم پیدا کنم می زارم!
عکس دیگری از بنده!!!!!!!!!!
Iso-80
نگاه نکنید اتاقم خالیه! تازه دوباره داشتم می چیندمش :20:
گوی بهتری برای این کار نداشتم!
کار خوبی شده؟
نظ و پیشنهاداتون رو بگید که شدید لازم دارم!
wow چطور این عکس رو گرفتی؟:11:نقل قول:
دوربین در فاصله ی یک متری گوی هست!نقل قول:
تا آخر زوم کردم و عکس گرفتم.
چون گوی به صورت محدب هست برا همین جزئیات بسار کم دیده میشه توش!
یک ماهه که fz38 خریدم
نظرتون در مورد عکسها چیه؟
اگر شرکت پاناسونیک بفهمه این عکسها رو با دوربین fz اون گرفتی مخصوصآ این عکس بالایی رو مطمنم که یه نماینده میفرسته که سریعآ دوربینو به بالاترین قیمت ازت بخرند:27::31:نقل قول:
شوخی کردم واسه شروع کار بد نیست البته اون عکس دریا بهتر ولی در کل باید کار زیادی روش انجام بدی مخصوصآ نور و کادر بهتری میخوادو ادیت
موفق باشی ( یه تازه کار)