ایول به خودتم تبریک بگو........خخخخخخخخ
Printable View
ایول به خودتم تبریک بگو........خخخخخخخخ
سلام
قابل توجه دوستانی که مثل من از مخابرات ای دی اس ال گرفتن
من بالاخره امروز تونستم از مخابرات 256 بگیرم :27::27::27:
تبريك دوست من
دوستان من دو ش دانولد صفر كيلو تقريبا براي شما هم همينطوره/اكو 128
خدایی دمت گرم،این از شکافتن هسته اتم سخت ترنقل قول:
شاتل اوضاش خرابه شبانه سرعتش خیلی کمه ( من 512 اکو دارم سرعت شده 12 کیلو بایت ) روزا هم سرعت اومده پایین
سلام
دوستانی که از شرکتها ای دی اس ال 512 دارن وقتی با دانلود منگر دان میکنن سرعت دانلودشان چنده
روزا شاتل تا 200 هم میرسه شبها هم یه مدته خراب شده وگرنه حدود 100
سلام بچه ها کسی نمی دونه توی مشهد کجا ها خدمات وایرلس هست هست من می خواد اینترنتم رو عوض کنم الان صبانت دارم 512 شبا ش که اصلا نمی شه دانلود کرد
4 گیگ می ده برای 3 ماه اخه من با این 4 گیگ چی کار می تونم بکنم
روزها اونقدر مشكل نداره پروژه شبهاست چند وقتي تقريبا افتضاحححح
هيچي
چه فیلمی سرشون درآوردی به ما هم بگو شاید موفق بشیم 256 بگیریم:46::46:نقل قول:
راستی قیمتش چنده ؟
آقا چجور میشه از مخابرات سرویس گرفت؟ مشخصات سرویس هاش کجای سایتشه؟!
39000نقل قول:
برای گرفتن سرویسم باید بری خود مخابرات منطقه اتون
این برای یک ماهه هست؟ سرعت واقعی چقدره؟ محدودیت داره؟
اقا دوستمون فيبر نوري گرفته از مخابرات 128 ولي خيلي شاكي سرعت از 15 بالاتر نميره اونم فقط يك فايل واسه دانلود بايد باشه
نه این ماله 3 ماهه سرعته 256 بود...برای شما 128 سه ماهه 30600 بدون محدودیت با سرعت میانگین 16 17
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
از این بهتر نمیشه ،میانگینش همیشه 16 17نقل قول:
آقا کسی اینجا شاتل داره که این چند وقت هی قطعی داشته باشه و چراغ مودمش هی چشمک بزنه ولی وصل نشه و شب ها هم چراغش هی چشمک بزنه؟
اصلا کسی از شاتل هست اینجا که مودم Zyxel نداشته باشه؟ همین مودمهایی که خود شرکت میفروشن.
به نظر من که صبانت یه کلاه بردار به تمام معنا میباشد.
زمانی که شارج میزنی سرویس 1مگابایت بعد میبنی سرعت خیلی عجیب پایینه و وقتی میگی چرا سرعت پایینه ؟
جواب : برای شما در حال حاضر سرعت 128 در نظر گرفته شده چون برای خانه استفاده میکنی!!!
اقا چند وقتي هست اين مشكل رو همه دارند شايدم اينكار و ميكنند همه zyxel بگيرن :41:نقل قول:
من شاتل اکو 128 دارمنقل قول:
آقا کسی اینجا شاتل داره که این چند وقت هی قطعی داشته باشه و چراغ مودمش هی چشمک بزنه ولی وصل نشه و شب ها هم چراغش هی چشمک بزنه؟
اصلا کسی از شاتل هست اینجا که مودم Zyxel نداشته باشه؟ همین مودمهایی که خود شرکت میفروشن.
مودمم هم دی لینک هست
شبها مشکل دانلود چندین روزه شدیدا وجود داره
دوستان من مشکل رو کاملا پیگریری کردم
مشکل سرعت شبانه 100% سیاسیه متاسفانه و این رو خود متصدی شاتل هم گفت
گفت قراره بر طرف بشه
سلام
آقا من دو روزه اکو 128 دوباره تمدید کردم حالا میخوام برم آرت
سوال اول اینکه میشه این کارو کرد یا حتما باید این دوره تموم شه بعد درخواست تغییر سرویس بدم ؟ یعنی از وسط این دوره میشه
پرید رو آرت ؟
سوال دوم اینکه اونایی که آرت 1 دارن اوضاع سرعتاشون چجوریه ؟ روزانه ؟ شبانه ؟ و مهمتر 5 شنبه و جمعه ها با چه سرعتی
دانلود میکنن ؟
دانلود شبانه به 70 - 80 میرسه و همچنین 5 شنبه جمعه ها ؟ یا باز میگن ترافیک مرکز بالاست و از این حرف ها !
اگه با اکو فرقی نداره که بیخیال شم !!!
بچه های شاتل کسی منطقه فداییان هست اینجا . چون الان 2 ماهه که سرعت شبانه به طرز فجیهی پایینه و در حد بایت . یعنی در کل شبانه نداره انگار . من 128 اکو دارم .
یه سوال دیگه اینکه فن اوایی ها سرعتشون روز و شب ثابته ؟ اگه ثابته چنده ؟
پارس انلاین و افتاب چطوره سرعتشون ؟
توي روز خوبه 200 تا هم بر ميداره ولي شبانه 2 هفتهاي هست افتضاح منطقه طلابنقل قول:
آقا یکی جواب مارو بده :20:
خدا كنه حل بشه چي بگيم والا همه چي بر ميگرده به سياست وگر نه اين همه اينترنت بدون محدوديت وسرعت بالا توي همه دنيا اينجا رو ببين گدايي ميكنيم كيلو بايتينقل قول:
دوستان کسی از پارس انلاین تو مشهد سرویس 512 داره ؟ سرعتش چطوریاست ؟ یه آمار از سرعت رایگانش هم بدین
چرا شاتل نميگري؟
بابا الان شاتل دارم ( 512 اکو )میخوام از یه جا دیگه بگیرمنقل قول:
تو تایم مجانی دیگه نمیشه دانلود کرد کلا قطع میشه 3 بار تماس گرفتم طرف حرف مفت میزنه میگه
" ایشاالله مشکل حل میشه ! " :2: شاتل مزخرف شده
آمار پارس آنلاین (آفتاب ) رو اگه کسی داره بگه آمار پینگ تایم - سرعت دانلود - قطعی - ثبات
خط در 24 ساعت و ... هر چی میدونین رو کنید
پارسم مثل اينا فرقي نداره
يه شركت خوب پيدا نميشه
صبا چي بكارد نمياد؟
کلا همینه. این شرکت ها اولش که میان خوب سرویس میدن. 4 تا کاربر که جمع کردن و گلیمشون که از آب اومد بیرون دیگه خدارو هم بنده نیستن. الان هم سیاستشون اینه که کاربرا رو به سرویس های ART سوق بدن برای سود بیشتر.
من پارس آنلاین 128 دارم و سرعت دانلود حداکثر 50نقل قول:
512 هم نباید بالای 250 تا سرعت دانلود داشته باشه
پارس آنلاین تحت هیچ شرایطی مجانی نداره (نصفه شب ها هم پولیه):5:
حتی برای مناسبت های مختلف یک بایت ترافیک اضافی نمیده
!!!نقل قول:
چرا شاتل نميگري؟
ما هم که داریم میخوایم از یجا دیگه بگیریم
10 گیگ خریدم 47 هزار تومان!!! سر گردنه هست!!
شبانه هم خرابه
بابا یه نفر اینجا پارس انلاین (آفتاب) نداره بیاد درست توضیح بده اوضاش چطوره ؟ :19:
آمار پینگ تایم - سرعت دانلود - قطعی - ثبات سرعت خط در 24 ساعت
اره راست میگه منم میخوام . یکی که شبانه کار باشه بیاد قشنگ وضع شبانه مخصوصا رو بگهنقل قول:
پست 2918 نگاه كن
پینگ بسیار بالانقل قول:
قطعی برای من خیلی کم مگر قطعی سراسری در شبکه باشه
نوسان سرعت از 50 تا 180(معمولا بالای 80)
شبانه خیلی وقته امتحان نکردم.
سرعت دانلودش ثابته ولی بستگی به سرور هم دارهنقل قول:
بعضی سرور ها سرعت 60 دارن و بعضی 30
شبانه هم من الان نمیدونم ولی تابستون پارسال سرعت هیچ فرقی نداشت
به گفته ی دوستمون توجه کردید؟
:41:نقل قول:
آقا یکی بیاد بگه الان تو مشهد سرعت آرت 1 چجوریه :19:
روزانه ؟
شبانه ؟
پنجشنبه و جمعه ها ؟
سرعت دانلود تو این روز ها و ساعات چجوریه ؟