این وسایل رو باید دانلود کنید از اینترنت... ctrl رو نگه دار و روی حصارت بکش حصار پاک میشه ...نقل قول:
Printable View
این وسایل رو باید دانلود کنید از اینترنت... ctrl رو نگه دار و روی حصارت بکش حصار پاک میشه ...نقل قول:
خيلي ممنونم.ميتوني از وبلاگ maggy جان آدرس سايتشو پيدا كني.نقل قول:
اينم عكس هاي جديد از خونه ي جديد:
اين خونه رو از كنار نشون ميده.
باحاله نه؟؟؟
اون آلاچيق خوبه؟؟؟استخر چطور؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ _____________
اين نماي خونه از جلو هستش:باحاله؟اون پايين پله ها هم در داره!ازپاركينگ هم يك در به خونه هستش.
__________________________________________________ _________
خب اين طبقه ي اول هستش كه پذيرايي و آشپزخونه و ... توش قرار داره:
از هر قسمتي كه خوشتون اومد بگين عكس بزرگتري بذارم.و بزودي عكس هاي rose خواهر brayan يا همون دختر jack&cathy و brayan&اسمشو يادم نيست رو ميذارم.
شايد عكس هاي خونه ي قبلي رو هم بذارم.
و فرنوش خانوم بزودي عكس هاي داخل brown center كه خواسته بودين رو هم ميذارم.
با تشكر
امير
خیلی خوبه خونت ولی من با خونه های بزرگ حال نمیکنم یک بار ساختم پشیمون شدم! :دی تا بخوان از این سر خونه برن اونور یک عالمه وقت تلف میشه
من با خونه هاي گنده حال ميكنم چون خودمون خونمون كوچيكه طعم خونهي بزرگم ميچشيــــــــــــــــــــ ـــــــــــــم
اولش حال میکردم ولی الآن هر چی خونه میسازم کوچیکه! مگر بعضی خونه های خاص که خانوادشون زیاد باشه کلا خونه ی بزرگ دردسره سرعتتم پایین تر میادنقل قول:
راستي من پچي گرفتم (night Life) چطوري تو بازي بريزم به سيمز دو معمولي ميخوره
سلام رفقا.نقل قول:
بالا خره سیمم پیشرفت کرد !!!!! ( آخر عمری و معرکه گیری !!:5: ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
_____
اینم یک عکس برای خنده :
دست پخت آشپز خوابگاه دانشگاه پسرمه : ( یک غذا ( فکر کنم ) در سه رنگ مختلف )
سلام.چقدر بچه ي پرويي هستي..(رفقا)من اين قدر از اين واژه بدم مياد.اصلا اين واژه يك واژه كوچه بازاري هستش!:2:نقل قول:
دوست عزيزم چه سعادتيست واقعا كه سيم جناب عالي پيشرفت كرد.
واي كه چقدر عكست بي مزه بود.
مردم از گريه.بابا تو ديشب توي آب نمك خوابيدي؟؟؟؟
موفق باشي وبمستر عزيز و گرامي.
باتشكر.
امير
دوست عزيزم سلام.نقل قول:
بله ميخوره به the sims2 معمولي.
مثل بقيه پچ(يا همون پك) ها كه نصب ميكني اينو هم نصب بمنما.*(اينم يك نكته ي ادبي)
خب شما بايد بازي رو (نصب كه بلدي؟؟؟)تو يك فايل غير از فايل اصلي thesims2 نصب كني.
وقتي نصب كردي برو crack رو نصب كن(copy/paste ) كن و برو از خود آيكن زندگي شبانه(night life)اجراش كن.فرمتش exe هستش.خب اگه هم كه اصلا نصب بازي بلد نيستي......يا حسين!!!!!!
اگه بلد نبودي بگو تا كمكت كنم.
يا علي(نكته ي ديني)*
*1:بريزش
*2:باي
کاربران گرامی یکم به هم احترام بزارید! :دی اگر سوالی هم میکنید اول یک سرچ بکنید که مجبور نشیم دوباره توضیح بدیم ( برای هزارمین بار)
خب ببخشيد دوست عزيزم.ولي منو MOHRD با هم دوستيم.(قبلا همكلاسي بوديم) ولي باز هم چشم.ولي تورو خدا راست بگو:نقل قول:
خيلي كار جالبي بودش؟؟خب اصلا اون خنده داشت؟
راست ميگي چند صفحه ي قبل همين موضوع رو گفته بودن كه چجوري نصبش كنن!!
شما به بزرگي خودت ببخشش!وهمين طور منو ببخش!!!
بچه ها دقت کردید توی سیمز مسواک زدن رو درست نکردن ؟ یا درست کردن و من نمیدونم ؟
میشه مسواک زد ؟
بلي ما دقت كرده ايم.:20:نقل قول:
آره دوست عزيزم درسته.نميشه مسواك زد!!!!!
موفق باشي.
امير
یه جوون مرد پیدا نمیشه آدرس یه مغازه رو داخل مشهد بمن بده, میخوام پک های سیمز رو تهیه کنم!!!
یه عمره دارم با سیمز معمولی بازی میکنم
راستی عکسهای جدید خونه ی General رو میزارم
بردم تو خط مجردی!!!
زنش واسه خودش ول میچرخه
شما رو به ارواح سیم های مرده تون قسم یه مغازه تو مشهد به من معرفی کنید که پک های سیمز رو داشته باشه
سعدی هم رفتم اما پیدا نکردم
اینم عکس های خونه جدید Ralph
یه خونه واسش ساختم خوراکه واسه پارتی!!!
این دوتایی که میبینید دوستای Ralph هستند (شکلک خنده ی شیطانی)
اینم طبقه ی بالای خونه
و این هم طبقه ی پایین
سلامنقل قول:
عکست قشنگه.
میشه اسمش رو بگی یا حداقل یه شکلی ازش بذاری؟نقل قول:
ممنون میشم
خیلی با حال بود. و ممنون.نقل قول:
کاملا تایید میشه. من الان همه ی خونه هام کوچیکن به طوری که من از یه دید همه کارو میکنم!!! اما خب همه چی توش جا میشه. sorry من الان اینترنتم کند ترم شده. هرچی دارم آپ میکنم نمیشه. به محض اینکه شد حتما میذارم.:31:نقل قول:
تایید میشه.نقل قول:
کاملا تایید میشه. اصلا کل حرفهای مرضیه جون تایید میشه:40::11:نقل قول:
خوب دوستان این هم همون جنرال من هست ما با کمی تغییر
خیلی باحال و خوش تیپ شده
ریش و ابرو کار خودم هست
خیلی وقت ها میشینم و فقط مو و ریش و ابرو میسازم
نظرتون چیه؟ استعداد دارم؟
راستی راهی هست که چیز هایی رو که میسازم رو واسه بقیه به اشتراک بزارم؟
مثل پک کردن با Bodyshop!!!
این همون چیزیه که میگم :
باحاله.ولي يكم صورتش خشنه!نقل قول:
آره عكساش قشنگه.نقل قول:
--
نميدونم درباره ي چچي حرف ميزني
--
مرسي
--
تاييد ميشه ولي بزرگ بهتره.
--
آفرين خوش به حال مرضيه خانوم كه همچين دوستي داره!من كه گفتم خيلي ببخشيد ديگه.منو mohrd باهم دوستيم!
با تشكر.
امير-دمير
فردا يكي از خونواده هاي تبعيضي رو ميزارن ( تبعيض بين فرزند دخترو پسر) به قول مرده :پسر ديگه عزيزه به قول زنه راست ميگه
بله میشه شما باید از توی فایل project فایل هایی که درست کردید رو به اشتراک بزارید درست کردن این چیزا برای سیمز خیلی حال میده یادش بخیر قبلا درس میدادم ! :دینقل قول:
حداقل بگيد طرز ريختن (پچ ) پك تو كدوم صفحه هست
سلام دوستان.
چرا من عكس هايي كه ميگيرم توي the sims2 با c بعضي هاش مياد توي اين آدرس و بعضي هاش هم نمياد!!!!
ميشه راهنمايي كنين.
آدرس:
C:\Documents and Settings\*****\My Documents\EA Games\The Sims 2\Storytelling
*****:نام ويندوز
باي
با تشكر.
امير
ميدوني كه چجوري search توي تاپيك ميكنن؟كنار رتبه گيري تاپيك كه چند تا ستاره داره و يا پايين شماره ي صفحه هستش.نقل قول:
و بازهم اگه مشكلي بود بگو تا برات بصورت pdf بفرستم.
موفق باشي!
سلام;
خوبین؟؟؟
می بینم کلی تاپیکم طرفدار داره(موسس تاپیک وارد میشود!!! :ی) ... یاد دوران سیمز بخیر ... خیلی وقته دیگه هیچ بازی نمیکنم ... نه ...! پریروز با گوشی pets بازی کردم !:ی
به باحالی pc نیست ولی خوب واسه رفع بی کاری بهتره!!!
خوش باشین
مخلصیم
چطوري سيبيل بسازيم چطوري بريزيم
اینو باید حسابی توضیح داد متاسفانه الآن با سیستم خودم نیستم که توضیح بدم چون توضیح باید با شکل باشهنقل قول:
اين اون قصره نيست كه گفتم اين همون خونه گندههي تو شهر پايسانتيويو همون شهر اولي هستنقل قول:
در مورد قصره (كارگران مشغول كارند :46: )
:19: :19: :19: حداقل بيگيد موضوع پسته چيه من سرچش كنم :19: :19: :19:
موضوع لازم نیست در مورد کلمه ای که میخواید سرچ کنید توی سرچ بنویسیدنقل قول:
خب عزيز تو سرچ كن نصب كردن پك هاي بازي يا مثلا آموزش نصب پك هاي sims2نقل قول:
ولي اگه خواستي بگو تا بصورت pdf برات بذارم.
سلام!!!!!چه عجب؟؟نقل قول:
خوش حال شدم!
pdf بزار خودتو راحت كن (اون پك خراب بود يكي ديگه دارم دانلود ميكنم ((فصل ها)) 48 مگابايته 38 مگ دانلود كردم
سلامي دوباره.نقل قول:
خب 100 در 100 اونيكه داري دانلود ميكني فشرده هستش.بلدي از حالت فشرده درش بياري كه؟
چون بازيش اصلش 1 dvd هستش (فكر كنم) توي يك فروشگاه ديدم!
و من مرحله ي نصب اصلي رو آماده كردم يعني نصب اصلي بازي نه مرحله ي اول.چون اين بازي 2 سيديش هم هستش.cd
كه نصب اول از حالت فشرده درش مياره و بعدي نصب اصلي هستش.
خب اينم با حجم 165 كيلو بايت.
موفق باشيد.
راستي جواب منو ندادين!!!چرا من بعضي از عكس هايي كه ميگيرم ميره به اين آدرس ولي خيلي ها شم نميرن؟
C:\Documents and Settings\*****\My Documents\EA Games\The Sims 2\Storytelling
******:نام ويندوز
***** یعنی چی؟نقل قول:
عزيز *****معناي خاصي نداره.فكر كنم اسم ويندوز هستش.مثلا مال من بجاي *****-amir هستش.نقل قول:
شايد مال تو بجاي *****- m باشه.يا اصلا همونYour Account Name
اصلا پيچيده نكنمش آقا توي My Documentsوقتي ميري به پوشه ي ea games/thesims2 و ميري توي پوشه ي
Storytelling بعضي از عكس هايي كه گرفتي هستش و بعضي نيستش!ميخواستم بدونم جاي ديگه اي هستش كه عكس ها توي اون باشن؟؟؟يا اصلا چرا اينجوري ميشه؟؟؟
با تشكر.
امير
دوستان پرسیده بودند چطور ریش و سبیل بسازیم؟
Bodyshop رو باز کنید و روی Create Parts کلیک کنید و حالا روی Start New Project کلیک کنید , حالا اون چیزی رو که میخواید ادیت کنید انتخواب کنید
ساخت رنگ چشم, رنگ پوست , مو روی Create Genetics کلیک کنید
ساخت ریش, آرایش و عینک روی گزینه ی دوم کلیک کنید
و برای ساخت لباس روی Create Clothing کلیک کنید
بعد از انتخواب هر چیزی رو که میخواهید ادیت کنید Export کنید!!! روی عکس پوشه (پایین پنجره ی Bodyshop ) کلیک کنید تا Export انجام بشه...
حالا به این آدرس برید:
C:\Documents and Settings\Your Account Name\My Documents\EA Games\The Sims 2\Projects
و روی پوشه اون ریش یا لباس یا... کلیک کنید و برید توش حالا چند تا فایل Alpha میبینید (سیاه و سفید) اون ها رو با فوتوشاپ ادیت کنید و سیو کنید و دوباره با Bodyshop Import کنید تا وارد بازی بشه...
همین!!!
به قول فرنگستونی ها Thats All
خيلي ممنوم دوست عزيزم.نقل قول:
دوستان ديگه سوالي هست؟؟به همين را حتي.
باز اگه توي فتو شاپ photo shop مشكلي داشتين تورو خدا اينجا نگين....اينجا ديگه آموزش فتوشاپ نميدن!
شايد حافظت پر شده يا سيوو يادت ميره بزني
ببخشيد اما ايني كه داديد طريقهي نصب بيا سيدي بود من دانلودش كردم
مرسي.نقل قول:
خب عزيز شما اگه بلدي از حالت فشرده درش بياري درش بيار در غير اين صورت بگو تا اينم برات بگم.
خب اگه تونستي از حالت فشرده درش بياري طبق راهنماي نصب من برو.ولي ديگه برات autorun باز نميشه.خودت بايد بري توي نصبش و طبق مال من پيش بري.
با تشكر.
امير.
راستي اگه مشكلي بود درخدمتيم!!
عزیز جان اون اسم کامپیوتر هستنقل قول:
عکسات ضربدر شده.نقل قول:
منم نمیدونم موضوع چی بود. میتونی بری پستی رو که نقل قول کردم رو ببینی.نقل قول:
چیزی گفتی؟نقل قول:
یادش بخیر:40::11:نقل قول:
دقت نكردمنقل قول:
--
باشه
--
نه!!!چيزي نگفت..فقط گفت ميخواد عكس بذاره و چقدر هم گذاشت!!!
--
نمای بیرونی از جلو:
نمای بیرونی از پشت:
این بیرونشم که یه ساختمون بلند هست بالاش تلسکوپ گذاشتم و اینا که باهاش عروسی میکنن.:31:
نمای داخلی از جلو:
فقط نمیدونم چرا این یکی تار شده.
اما این همون خونه هس که میخوام هی ادامشون بدم. اگه قبرهاشون رو اون ته دیده باشین میفهمین. راستی اگه تونستم واضح همین رو میذارم. اون عقب دو تا گیاه آدم خوار هست که وسطشون تلویزیونه. خیلی از همسایه هام رو همینجوری کشتم :31::31: الانم یه پسر فضایی که گیاهی هم هست با سگش اینجان. بعدا زنش میدم.:31:
میخوام گرگ هم بکنمش اما دارم زور میزنم. با 5 تا سگ از اون سیاه چشم زردا دعوا کردم و 100 در 100 با هم دشمنن . هر وقت میان در خونم همش میخوام بهشون feed terat یا همون give love بدم قبول نمیکنن اما حمله هم نمیکنن. چیکار کنم؟