دوستان سلام
چرا امکان پیوست فایل فعال نیست ؟
چطوری می شه فعالش کرد ؟
Printable View
دوستان سلام
چرا امکان پیوست فایل فعال نیست ؟
چطوری می شه فعالش کرد ؟
این امکان فقط برای اعضای تیم مدیریت (همکاران، ناظران، مدیران، مدیران ارشد و ادمینها) فعاله ... کاربران عادی چنین قابلیتی ندارن ... :20:نقل قول:
چرا بعضی آدرسهای .ir مثل این هنوز فیل تره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مدیر محترممن میخواستم پروفایلم مخفی مخفی بشه و دیگه هیچکس نتونه ببینتش فقط اگه خودتون خواستید برید ببینید و دیگران کاربران عادی نتونن دید بزننش چیکار کنم ؟رفتم توی تنظیمات نتونستم کاری کنم . کمک کنید .
سلام دوست عزیز با com فیلتــر نیســت !نقل قول:
نقل قول:سلام دوسـت عزیز شمـا هم قسمت تنظیمات کاربری برید و حریم شخصی پروفایـل !
همه گزینه ها رو دوستان شمـا انتخاب کن هر کسی که دوستت باشه و تایید کرده باشی میتونه پروفایلتو کامل ببینه بقیـه نــه :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!:40:
چرا وقتی آواتاری رو عوض کنی، توی یه آدرس جدید ذخیره میشه و نه آدرس قبلی؟! قبلیها باقی میمونن؟!!
نقل قول:تو یه آدرس دیگـه ای ذخیره نمیشـــه ـ فقط عدد تغییر آواتار تغییر میکنــه و قبلی هـا حذف میشـن !
یعنی الان این آدرس آواتار شمـاســت و تا حالا 21 بـار آواتار عوض کـردی :20:
موفق باشید!:40:کد:http://forum.p30world.com/customavatars/avatar283059_21.gif
ایول هادی، نکتهی جالبی بود !! یعنی تو نزدیک 850 بار آواتارتو عوض کردی و من فقط 5 بار !! :دی:18::دینقل قول:
نقل قول:آره کوروش جــان ، فکر کنم بین کاربرا تو تغییر آواتار اولین نفر هستم . :31:
یکی بگه نرم افزار c++builder رو کجا میتونم پیدا کنم؟:13:
داداش دستت درد نکنه.خیلی حال دادی.
سلام
من می خوام تو قسمت های مختلف پیام بذارم ولی نمی تونم
تازه عضو شدم
می شه راهنماییم کنید
ممنون
بابا یکی به من کمک کنه می خوام پیام بذارم نمی شه
اینجا درخواست بدیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=17
قربونشنقل قول:
قابل نداره:31:
سلام من یه تازه واردم درمورد مربع های وفقی مطالبی را نیاز دارم اگر امکان دارد سایت های مربوط به ان را برایم بفرستید
چرا سرچ انجمن تو گروها خرابه؟؟؟؟من میخوام تو گروه متولدین بهمن عضو شم ولی پیداش نمیکنه!؟!؟!؟
نقل قول:سلام ،نقل قول:
اعضای جدید تا مدتی محدودیت دارند و نوشته ها و پست های اونها بعد از تایید مدیریت به نمایش درخواهند اومد .
برای شروع بهتره ابتدا قوانین انجمن رو مطالعه کنید :
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=10482
یه سوال ؟
دو تا از گروههای چند ماه پیش دعوتنامه دادن من عضو اون گروه نشدم حالا مونده توی منوی اطلاع رسانی(2پیغام) نمی تونم پاکش کنم
یه پیشنهاد:
این دوستان تازه وارد یه جوری براشون تفهیم کنین که نرسیده نگردن دنبال خانم یا آقا :31:که سریع درخواست دوستی بدن.اینجا چت روم که نیست:31: بعد کل بندازن و دارو دسته جمع کنن .پیامهای شخصی برای آدم بفرستن که (یعنی مثلا ما آره با فلانی لج کردیم و ......)
امیدوارم به دوستان برنخوره:21:
راستی راستی : چه جوری میشه این آکوا رو کله کرد؟زیر پاش صابون انداخت!!!چه می دونم زیرآبشو جلوی مدیرا زد.دلم می خواد خفشششششششششششش کنم:18: از آواتارش بیزارم . از اینکه پیام برام می یاد باز می کنم می بینم ..................... .
اون گروهها رو باز کنید، بعد از سمت چپ گزینهی "رد دعوت" رو بزنید تا از منوی اطلاعرسانیتون هم پاک بشه ...نقل قول:
در مورد درخواستهای دوستی و ... هم، درخواست رو که رد کردید، اگه با پیغام، باند بازی یا تهدیدی مواجه شدید، اول گزارش تخلف بدید و بعد در صورت جدیتر شدن قضیه (و تاخیر در پیگیری مدیران)، به Babak پیغام خصوصی بدید تا همگی به لقا الله بپیوندند ... البته اولویت و روال معمول و منطقیش با همون گزارش تخلفه ...
راستی راستی!! : : دی
شوخی کردید دیگه؟!
اگه احیاناً جدی بوده، باید بگم که آکوا یه روباته! بنده خدا کاربر خاصی که نیست ... مدیران عزیز که پست و تاپیکتون رو حذف میکنن یا تغییر میدن، یه پیغام به طور اتوماتیک از روبات آکوا براتون ارسال میشه تا فقط مطلع باشید ...
اتفاقا دقیقا کاربر خاصی هست:21:نقل قول:
:31:
آره خب! تا تعریفت از خاص چی باشه! :27:نقل قول:
سلام من یه اسپیکر 6تیکه دارم ویندوزم هم سونه و درایور کارت صدای انبرد هم نصبه و توی تنظیمات هم سیستم اسپیکر رو روی 5و1 گذاشتم ولی صدای خروجی استریو پخش میشه و وروی سه تا از بلند گو ها صدا ندارم لطفا راهنماییم کنید ممنون.
سلام به همگي ...
ببخشيد عزيزان اين تاپيك دانلود تك آهنگ هاي درخواستي كجاست ؟
اگه هست لطفا لينكش رو بهم بديد چون با سرچ كردن فايده نداد ...
سلامنقل قول:
کمپلت انجمن موسیقی مخفی شده. تا اطلاع ثانوی. بدلیل فیلترینگ .
و تا همون اطلاع ثانویای که بابک جان فرمودند، میتونید از گروه موقت انجمن موسیقی که لینکش در امضای بنده موجوده، استفاده کنید ...نقل قول:
من سال 2008 عضو شدم حالا دارم فعالیت میکنم یه ستاره دارم داره خئودمونی میشه هسام اونوقت پستام باید توسط مدیریت تایید شه
چرا اینجوریه اینجا :31:
نقل قول:سلام ، دوسـت خوبمون کوروشــ جـان جوابتون رو دادن :20:
موفق باشید!:40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5934581&postcount=2893
نقل قول:
من عذرخواهی می کنم.چون دقت نکردم
:11::11::11:خدمت آقا کوروش و دوست خوبمون H viki
خیلی عالی یود
مرسی
این تبلیغ سامسونگو بندازین زیر دیگه...
وقتی لینک های سریع رو که میزنیم نوشته هاش میره زیر تبلیغ (معلوم نیست)
سلام
من مدتیه که آمار پستامو دارم
تو این ماه مثلا اگه من ده تا پست داده باشم
5 تا پست به پستام اضافه شده
همه تاپیک ها مهم بود(ینی تراش نرفت)
درسته که ما واسه پستو ستاره تو این سایت نمیاییم
ولی هر چیزی جای خود...
باید ببینید کجا پست دادین . بعضی از انجمن ها یا تاپیک ها شمارش پستشون خاموش هست . مثل تالار ورزش که پست هایی که توش میدین به آمارتون اضافه نمیشه . یا اصلا همین تاپیک .
بهر حال بالای این تاپیک یا انجمن ها هم ذکر شده که "شمارش پست : خاموش " .
.
نه نه!نقل قول:
باید ببینید کجا پست دادین . بعضی از انجمن ها یا تاپیک ها شمارش پستشون خاموش هست . مثل تالار ورزش که پست هایی که توش میدین به آمارتون اضافه نمیشه . یا اصلا همین تاپیک .
بهر حال بالای این تاپیک یا انجمن ها هم ذکر شده که "شمارش پست : خاموش " .
موضوع اصلا این نیست:20:
من میبینم که پستم همینجوری زیاد میشه ولی بعد یه هفته میبینم دو سه تا کم شده
که مطمآنم تو تاپیک های استیکی پست دادم
سلام دوســت عزیز !نقل قول:
شاید یکی از اعضـای مدیریت عملیات پاکسازی انجـام داده و بعد از مدتی اونــا رو از حذفی در آورده !
موقعـی که همکــار بودم این عملیات رو انجـام میدادم :31:
پست رو غیره تایید میکردم بعد از مدتی تاییدش میکردم ...
نقل قول:سلام ، فروشـــی نیســت !
اگــه فروشی بــود همین قیــمت ازشون میخریــدم ;)
سلام
دوستان مثل اینکه یادشون رفته که انجمن محلی برای دادن این گونه پستها نیست!!!!!
مطمئن باشید با کاربران خاطی برخورد جدی صورت میگیره.
از کاربران عزیز میخوام که دیگه پستی در این زمینه ارسال نکنند.
ممنون
سلام من درباره special code سوال داشتم کجا باید بپرسم؟
سلام
دوستان میشه یه پیغام رو به همه دوستام بفرستم
یعنی یه پیغام بنویسم بعد برای همه دوستام سند بشه
اینطوری نباشه که برم تو پروفایل تک تکشون بهد پیغام بزارم
امکانش نیست متاسفانه ...نقل قول:
معیار ویرایشگر انجمن برا تشخیص 8 تا خط امضا چیه؟؟!! من که هرکاری کردم این عتیقه 7 تا خط رو هم قبول نکرد!! (6 تا خط + یه تصویر)
روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بالا سمت چپ ویرایشگر کلیک کنید تا ادیتورتون از حالت پیشرفته دربیاد ...نقل قول:
اونجاست که نباید بیشتر از 8 خط داشته باشید ...
میتونید مدام از این ادیتور به اون یکی سویچ کنید و امتحان کنید ببینید چند خط میشه ...
حتی Bold کردن یه قسمت از متنتون در امضا میتونه یه خط بهش اضافه کنه ...
چرا؟! چون به عبارتتون یه تگ [b] و [ / b ] اضافه میشه ...