باسلامنقل قول:
این ادرس عوض شد یعنی این تاپیک جاش اشتباهی بود و بسته شد
لطفا برای نظر دادن به ادرس زیر مراجعه کنین :
باتشکرکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3553059#post3553059
Printable View
باسلامنقل قول:
این ادرس عوض شد یعنی این تاپیک جاش اشتباهی بود و بسته شد
لطفا برای نظر دادن به ادرس زیر مراجعه کنین :
باتشکرکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3553059#post3553059
با سلامنقل قول:
ایا این کیف اختصاصی 95 یا واسه گوشی های دیگه هم این مدل کیف وجود داره؟
با تشکر
اصولا این مدل کیف ها برای گوشی ، اگه آهن ربا نداشته باشن خیلی بهترن.
همونطور که توو عکس هم معلومه...
در جواب آقا مرتضی باید بگم نه فقط مخصوص همین گوشی نیست .... هر گوشی که عرض و ارتفاعش بیشتر از 8 گیگ نباشه رو میشه استفاده کرد .......
.
اما در جواب آقا مجتبی که سایشون خیلی سنگین شده و کمتر میبینیمشون باید عرض کنم مجتبی جان فکر نکنم اشکالی داشته باشه .... منظورت به خاطر مشکلیه که شاید برای دریافت سیگنال برای گوشی بیاد هست ....؟ فکر نکنم چون هم گوشی رو توی این کیف میذارم و هم گوشی رو توی این کیف و داخل جیب کاپشنم میذارم و تازه دستم هم داخل جیب و روی گوشی هست و هیچ مشکلی برای عدم آنتن دهی و تماس نداره ..... ( خدایی میبینی چه محافظتی از گوشی میکنم !! )
ما مخلص شما هم هستیم آقا سامان...نقل قول:
این روزا خیلی کم میرم اینترنت ، یه جورایی فرصت نمیشه برام!
اما در این مورد...نقل قول:
ببین سامان جون شده تا حالا یه آهن ربا رو نزدیک یه قطب نما کنی؟!بعد هی بالا و پایینش کنی؟!
من اینکارو خیلی وقت پیش انجام دادم ، نتیجه ش اینه که مغناطیس قطب نما کاملا به هم می خوره و دیگه جهت ها رو درست نشون نمیده...
حالا این ربطش به موبایل چیه؟!
توضیح می دم ، هرچقدر آهن ربای استفاده شده توو این کیف های محافظ بیشتر باشه به عبارتی سنگین تر باشن و جاذبه شون بیشتر آسیبی که به موبایل وارد می کنن بیشتره.اگه بخوام به زبان ساده بگم اینجوری میشه ، همونطور که خودتم می دونی توو ساخت موبایل از کیت های مغناطیسی زیادی استفاده شده که اگه آهن ربا در مجاورت با اونا قرار بگیره تعادل سخت افزاریشون بهم می خوره(این چیزیه که من بهش میگم) ، درست همون بلایی که سر قطب نما اومد و قاعدتا بعد از یه مدتی مشکلات عجیب و غریبی برای موبایل پیش میاد که تا قبل هیچ سابقه ای نداشتن...
به هرحال توصیه ی من اینه که از این مدل کیف های محافظ استفاده نکنید یا کمتر استفاده کنید.
حتی المکان مدل دکمه دارشون رو خریداری کنید.
با سلام وخسته نباشید خدنت دوستان عزیز :10:
لطفا در نظر سنجی (در مورد خرید گوشی )زیر شرکت کنید ومنو راهنمایی کنید::40:
لطفا به دوستان دیگه هم درباره این نظر سنجی خبر بدین تا اونا هم در این نظر سنجی شرکت کنن :31::10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3558009#post3558009
با تشکر از شما دوستان عزیز :10:
قربانتان
تو سایت moshیه برنامه بود بااین اسمx-ray scanner عکسشم رو اواتارم گذاشتم چون کاربر اون سایت نبودم نتونستم دانلود کنم بنظر شما این گوشیا همچین امکاناتی دارن که بشه بجای اشعه ایکس ازش استفاده کرد
دوست عزیز شما یک بار دیگه تو این صفحه همین مطلب رو گفتیدنقل قول:
مطمئن باشید کسی اطلاعاتی بدونه حتما کمک شما میکنه و لازم به این کارها نیست :10:
تا حالا رفتی از جایی ات عکس بگیری ؟ خوب ، بجز دکتر و خود شما ، یک لامپ اشعه ایکس هست که اونقدر بزرگه که باید بزور جاش داد توی یک اتاق ! :31:نقل قول:
اون فایل همون فلش یا نرم افزار سر کاری هست ... باور نکنید :46:
سلام
الان قیمتش چنده؟
الان (87/12/13)
با عرض پوزش از شما !:10::13:نقل قول:
دوستان منم قصد خرید n95 8gb کردم و چند تا سوال دارم
1-چجوری تشخیص بدم که گوشی فنلاندی اصله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!( و لیبل و ... نباشه)؟
2-شتاب سنج و چیپست گرافیکی دقیقا چیه؟ میارزه بخاطرش از گوشی های دیگه (مثلا n85) صرف نظر کرد؟
3-این گوشی رو نمیشه به ورژن جدید سیمبین آپدیت کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟مثل n81
4- در کل بنظرتون گوشی خوبی هست یا نه؟
5-جریان دو کارتونه و این چیزایی که در مورد گوشی میگن چیه؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز :10:نقل قول:
1-لطفا به ادرس زیر سر بزنین
3-اگه منظورتون فریمور باشه بله
4-گوشی عالی هستش
5-طفا به ادرس زیر سر بزنین
چه چیزایی میگن
قربانتانکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280071
ببخشید یه سوال اساسی
من شنیدم مدل چینی این گوشی خیلی آشغاله . ولی شنیدم مدل کره ای هم وجود داره می خواستم ببینم فرق چین و کره ای با هم چیه؟ و نسبت به مدل فنلاندی کدومش نزدیکتره؟ آخه من می خوام این گوشی رو بخرم ولی هیچجا ( تو اصفهان) فنلاندی اصل پیدا نمی کنم ( البته با اون مشخصاتی که تو تاپیک مقایسه ی کره ای و فنلاندی گذاشته بودن) . شدیدا هم این گوشی رو دوست دارم حالا یع توضیح بدید ببینم این کره ای ها خوبه یا نه؟
با تشکر...
نقل قول:به نام اوکد:ببخشید یه سوال اساسی
من شنیدم مدل چینی این گوشی خیلی آشغاله . ولی شنیدم مدل کره ای هم وجود داره می خواستم ببینم فرق چین و کره ای با هم چیه؟ و نسبت به مدل فنلاندی کدومش نزدیکتره؟ آخه من می خوام این گوشی رو بخرم ولی هیچجا ( تو اصفهان) فنلاندی اصل پیدا نمی کنم ( البته با اون مشخصاتی که تو تاپیک مقایسه ی کره ای و فنلاندی گذاشته بودن) . شدیدا هم این گوشی رو دوست دارم حالا یع توضیح بدید ببینم این کره ای ها خوبه یا نه؟
با تشکر...
توضیح در مورد اصلی و تقلبی:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3374913&postcount=2666[/HTML]
شتاب سنج یک امکان سخت افزاری هست که این قابلیت رو به گوشی میده که بتونه وضعیت خودشو توی فضای 3 بعدی پردازش کنه!و شما میتونه نرم افزارهای مربوطه مثل قدم شمار و .... رو باهاش راه بندازی.کد:2-شتاب سنج و چیپست گرافیکی دقیقا چیه؟ میارزه بخاطرش از گوشی های دیگه (مثلا n85) صرف نظر کرد؟
مثلا بجای جوی استیک یا روشن کردن معمولی بلو توث و.... فقط گوشیت رو تکون میدی!
چیپست گرافیکی هم که مربوط به پردازش گرافیکی مربوط به بازی های انگیج هست که این امکان رو به گوشی میده که بازی های گرافیک بالای N-Gage 2 رو روی گوشی داشته باشی!اگه سری به انجمن N-gage بزنی میبینی که توی نظرسنجی . بهترین گوشی برای این بازی ها N95 8GB انتخاب شده.
سلام به همه دوستان میخواستم گوشیم و فورمت کنم کلی نقشه از اینترنت بی سیم دانلود کردم این نقشه ها کجای گوشی ذخیره شدن؟ هرچی گوشی و زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم دفعه قبل هم به همین مشکل دچار شدم و تمام نقشه های
فابریک گوشی پاک شد
اگه اشتباه نكنم تو فولدر cities تو هارد.نقل قول:
سلام
یه مسئله:
من شنیدم این گوشی زبان فارسی نداره و اگه هم فارسی سازی بشه به هم می ریزه !!!
آیا حقیقت داره ؟
نه دوست من هر کی بهت گفته اشتباه کرده ....
.
این گوشی زبان فارسی رو داره و بدون هیچ مشکلی هم در زمینه تایپ sms و .... کار میکنه .
.
اگه گوشیتون زبان فارسی داست که هیچی ولی اگه نداشت میتونید با تغییر پروداکت کد گوشیتون به 0550803 زبان فارسی رو بهش اضافه کنید ....
بچه ها یه جا رو جستم که میگه n95 8gb اصل داره . امروز دارم میرم ببینم و اگه واقعی بود بخرم
برام دعا کنید .... دیگه طاقت دوری یار رو ندارم !
دوست من مگه از کجا میخوای بفهمی که گوشی که داره بهت میفروشه اصله .....؟؟؟
.
معیارهات از یه گوشی اصل چیه ....؟ مگه شما میتونی فرق بین فنلاند اصل رو با لیبل تشخیص بدی ..؟
.
حالا قیمت گوشی رو چند میگه ...؟
وزژن 30رو میشه به 22 برگردوند
سلام به دوستان
من میخوام دوربین کانن بگیرم یکی از دوستانم a2000 رو پیشنهاد داده .ممکنه دوستان راهنمایی کنن که چه دوربینی بگیرم .تشکر
بله میشه اما باید با باکس اینکارو انجام داد ...
.
در ضمن کار من و شما نیست باید ببرید بیرون .....
سلام
من يه مشكل دارم
وقتي به جاي كه زنگ ميزنم اشغال باشه براي ديسكانكت يه هنگ چند ثانيه دارم ( دير ديس مي كنه)و اعصابم رو خراب كرده!!!
مي خواستم ببنم چنين مشكلي كسي داشته و يا تنظيمي چيزي مي خواد
ممنون
بله دوست من برای منم همینطوریه .... نگران نباش ...
.
به قوله شما دیسکانکت شدن چند ثانیه طول میکشه ...
اگه قسمت Auto Redial رو فعال کرده باشی که خودش بعد از اینکه اشغال بود دوباره شروع میکنه به گرفتن همون شماره ....
.
کسی نیست ما رو راهنمایی کنه:41:نقل قول:
میره تو این مسیر :نقل قول:
E:/Cities
منظورت همون عکسهای ماهواره ای (مثل گوگل ارث) هست ؟نقل قول:
مال کدوم شهر رو دانلود کردی ؟
میتونی آپلودشون کنی ؟
یعنی اگه این پوشه رو کپی کنم تو کامپیوتر و بعد از فرمت برگردونم نقشه ها از بین نمیرن ؟
تقریبا 70 .80 مگ از ایران وکشورهای دیگر دانلود کردم .اپلود کردن بلد نیستم متاسفانه
بله.نقل قول:
البته ممکنه بسته به تنظیمات گوشی نقشه ها روی فون مموری یا کارت حافظه یا هارد گوشیت ذخیره شده باشه.
اما پوشه همون Cities هست.
سلامنقل قول:
خریدمش . والا تا جایی که فهمیدم اصله . بر طبق اون مشخصاتی که تو تاپیک تفاوت کره ای و فنلاندی بود همه چیزش اصله . کدش رو هم چک کردم اون هم درست بود . دیگه بقیش با خداست ...
خریدمش 470 . از دیروز تا حالا دارم رو دیوار راه می رم !!!
:8::8::8:
از وقتی باورژن30اپدیت کردم نه درست حسابی هک میشه نه بازیهای انگیج نصب میشن امروز بردم تعمیر گاه به ورژن 20دانگریت کنند مغازه دار گفت امکان داره گوشیت دیگه روشن نشه شما میگید چکار کنم
سلام
چند تا سوال داشتم:
گوشی من ورژن 30 هست . باید آپگریدش کنم ؟ آخرین آپگرید نسخه ی چنده ؟ برای آپگرید کردن باید همه ی نسخه ها رو به ترتیب آپگرید کنم یا نه مثلا میشه از 30 مستقیما به 40 آپگرید کرد؟ و کلا آپگرید کردن به چه دردی می خوره و اگه نکنم چی میشه ؟
با تشکر ...
تا اونجایی که یادم میاد ورژن 30 فقط TRK روش نصب نمیشد ...... و میتونی با SecMan v1.01 به راحتی گوشیتو هک کنی .....نقل قول:
اگر هم نشد با HelloOX حتما" حتما" حتما" گوشیت هک میشه ..... :دی
( این برنامه هایی که گفتم تو بخش هک موجوده )
1- اگه دوست دارید میتونید آپدیت کنید ...... آخرین ورژن 31 هست ......نقل قول:
2- مستقیما" با برنامه ی NSU میتونید به آخرین ورژن آپدیت کنید ........
معمولا" آپدیت یه سری باگهایی جزیی ای که گوشی رو داره برطرف میکنه و عملکرد گوشی رو تا حد زیادی بهبود می بخشه .... بعضی از آپدیت ها هم چند تا برنامه به گوشیتون اضافه میکنه .......
مثلا" از تغییرات ورژن31 ان95 8گیگ میشه به افزایش سرعت گوشی ، سریعتر کانکت شدن GPS ، نصب و حذف سریع برنامه ها و ........ اشاره کرد .
دوست عزیز همه راههارو رفتم هیچکدوم مثل ورژن20جواب نمیده فقط راهنماییم کنید برگردوندن به ورژن20ریسک داره یانه مرسی چون دیگه خستم کرده
helloox رو هم تست کردی ؟؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3451300&postcount=1
پیشنهاده من اینه که اول به ورژن 31 آپدیت کنید و بعد با HelloOX هکش کنید...:46:نقل قول:
شاد باشی:40:
نقل قول:
و در ادامه راهنمایی های دوستان , ظاهرا دانگرید ریسک هم داره.
hello ..رو هم نصب کردم ولیcaps onوcapsoffروش نصب نمیشه تابتونم هر وقت خواستم هک کنم و از هک در بیارم ضمنا بانصبsecman وapptrkهم مشکل دارم وقتی apptrkرو جهت نصب بازی انگیج می زنم error code-21میدrompatcer هم روش نصب نمیشهه