فهمیدم.لازم نیست بگید.
Printable View
فهمیدم.لازم نیست بگید.
ما که داریم پست می دیم برو تاپیک ورد11 ببین پرنده پر نمی زنهنقل قول:
مال من درست تر بودنقل قول:
این پرسیدن نداره داشته با کامپیوتر کشتی می گرفته کیبورد ضربه فنی شده و از دور مسابقات حذف شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه دارن تاپیک رو مرور میکنن علی جون.بعد مطمئن باش یوهویی تو هر دقیقه چنتا پست زده میشه.انگار حجت خان هم توی تاپیک هستن.سلام حجت جون.پسر مجبور بودی درگیر شی که حالا اخراجت کنن؟سر یه بحث الکی.
من با این سرعت دارم world of warcraft بازی می کنم حال ندارم پست بدم
بردیا یه جنگ راه بنداز من پشت هستم
شیطونه میگه توی و10 به بقلیم حمله کنم
نفر اول توی و11 به 300 امتیاز رسیده
با من هستی حجت هم مشکل خودش بود قبلا هم یه بار بن شده بود اون همین جور بودنقل قول:
بچه ها یه ایرانی به نام poorter رو پیدا کردم ( البته اون منو پیدا کرد ) و دعوتش کردم
چقدر امتاز بالایینقل قول:
این رو باید تو تاپیک ورد 11 می گفتی
بچه ها workshop رو ساختم
امروز با حمله هایی که کردم 10000 تا منبع گیرم اومد کلی.خدا خیرشون بده.
آقا میگم میخواین با همون مسلمونه که توی فلسطین هست متحد بشیم
بچه ها workshop رو ساختم
من که گفتم با ترایبشون متحد بشیم.بچه ها همش حمله کنید.من که فقط دارم این ور اون ور حمله میکنم.ده هزار تا منبع تا الان از 2 ساعت پیش گیرم اومده.فقط به اونایی که بدون ترایبن فعلا حمله کنید.چون ترایبمون هنوز به اندازه کافی قوی نیستش.
بچه ها چه جوری بفهمم کسی چه چیز هایی داره
دیگه بیشتر از اینکه قوی نمی شیم مگه اینکه بتونیم از افرادی که خیلی قوین دعوت کنیم که اونا هم نمیان با چند تا اسب حمله کردی بردیا جون ؟
نقل قول:
حداقل یه 7 یا 8 تا scout بفرست بهت گزارش میدن
البته اگه بتونن سالم برگردن
من هیچ وقت تا حالا اسکات هایی که میفرستم کشته نشدن.
من همه جا با 30 تا اسب حمله میکنم.البته جاهایی که مطمئنم نیرو دفاعی نداره.
باید بر روی Attack کلیک کردنقل قول:
آره روی attack کلیک کن مثل حمله می مونه
با این تفاوت که فقط برا گزارش میرن و برمیگردن.وقتی رسیدن توی قسمت ریپورت میتونی بفهمی طرف چی داشته.
آقا هنوز تصمیم حمله به یک ترایب در سطح 1000 امتیاز رو نگرفتین
آقا چه جوری میشه ساختمون های طرف رو فهمید دیروز که من برا بقلیم اسکات فرستادم فقط تعداد سرباز ها و منابعش رو بهم گفتن
بچه ها راستی من میخوام به این یارو حمله کنم.chubby86.
45 تا اسکات هم فرستادم ببینم وضعش چطوره.چون دفعه قبل که بدون اسکات بهش حمله کردم ازش شکست خوردم.ببینید فاصلتون باهاش چند ساعته.که یه جوری هماهنگ کنیم وقتی حمله میکنیم ارتشامون پشت سرهم بهش برسن.عضو هیچ ترایبی هم نیست.ولی 1000 امتیاز داره.
مختصاتش رو بده
از همون اسمش میتونی مختصاتشو پیدا بکنی.برو توی رنکینگ همون اسم رو سرچ کن با همون تلفظ.
641/287.
همین درسته.
بردیا جون من با تو نزدیک به 9 ساعت و 38 دقیقه فاصله دارم البته با scout با اون هم میشه حدودا 10 ساعت
فاصله ی من باهاش با سواره نظام 64 دقیقه هستش.ولی مسلما وقتی بخوام با رم و پیاده نظام حمله کنم فاصلم بیشتر میشه.چک میکنم ببینم با کل امکانات و نیروها چقدر طول میکشه بهش برسم.
نه با من نبینید.با چوبی ببینید چقدر فاصله داریم.میخوایم همگی باهم بهش حمله کنیم.چون احتمالا قدرت دفاعی بالایی داره.هر کسی هم که تونست پیروز بشه غنائم رو با بقیه که شرکت داشتن توی جنگ تقسیم میکنه.
3 ساعتو 36 دقیقه طول میکشه تا با تمام نیروهام بهش حمله کنم.چک کنید ببینید چقدر طول میکشه تا با تمام نیروهاتون(پیاده نظام-سواره نظام-رم و...)بهش حمله کنید.
من باهاش 16 ساعت فاصله دارم.چقدر ریسورس داره؟
خب بردیا جون موقعی که من با تو 9 ساعت و 38 دقیقه فاصله دارم طبیعتا با اون هم نزدیک به 12 ساعت فاصله دارم دیگه حالا نمیشه بهش حمله نکنی
من بفرستم فردا می رسه
معلوم نیست.باید با خودش بسنجی.ممکنه توی یه جهت باهاش باشی.
chubby86.
اسکات فرستادم چک کنم.اگر ببینم منابعش زیاده خطر میکنم بهش حمله میکنم.دارم به سرعت رم میسازم و تلاش میکنم منجنیق هم به دست بیارم.چون احتمالا لول دیوارش بالاست.نیم ساعت دیگه معلوم میشه طرف چیکاره هستش و چقدر نیرو داره.
فک کنم همون رم کافی باشه با منجنیق میزنی لول ساختمون هاش رو پایین میاری
آمار نیروهای من اینه:
138 تا نیزه دار.
142 تا شمشیر زن.
105 تا تبردار.
45 تا اسکات.
بالای 60تا شوالیه.
10 تا رم.
اه.این آخرین حمله اصلا فایده نداشت.کلا 1000تا ریسورس گیرم اومدش.
خوب من فکر نکنم بتونه جلوی تو دووم بیاره .
باید مطمئن بشم.انشالله اسکاتام سالم برگردن ببینم چقدر نیرو داره.اونم هزار امتیاز داره.نباید ضعیف باشه.اگر ببینم نیروهاش زیادن حمله رو یه روز عقب میندازم تا منم به اندازه کافی سرباز داشته باشم.الان به نظرتون چی بیشتر بسازم؟
رم خوبه بیشترش کنم یه بسه 10 تا؟
من ميگم براي تريپ دشمن نسازين شما ديگه ...نقل قول:
آمار نیروهای من اینه:
138 تا نیزه دار.
142 تا شمشیر زن.
105 تا تبردار.
45 تا اسکات.
بالای 60تا شوالیه.
10 تا رم.
مختصات كسي رو بده كه بهش حمله ميكنين