-
نقل قول:
باشناختی که ازرشتیها دارم (سروزبون خوبی دارند) موندم این چطوری اومده شده گزارشگر :41:تو رادیو جوان چندتاشون (ازرشت وانزلی ) مثل سعیدپورمحمودی و ..........و حتی این مهران دوستی هم شمالیه (فکرکنم مازندران بوده اما تورشت مجری بوده) وفکر میکنم نیماکرمی هم جزواون خطه باشه :31:باوجودهمچین افرادی موندم چراباید رابطه سالاری توکشورحاکم باشه البته یه انزلی چی هم هست به نام رضا آفتابی که درمقایسه باکسانی که گفتم چیزی ازش ندیدم :41:
تو تو رادیو کار میکردی یا اطلاعاتت تو این زمینه خوبه ؟
اینهمه آدم رو از کجا میشناسی..
-
نقل قول:
آخرش من نفحمیدم این علی زاده چرا باید 90 دقیقه بازی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
مجیدی هم بازی نکرد ! :41:
تیم استقلال تویکسال ودوسال تصفیه نمیشه . من استقلال زمان حجازی (اون دوره ) راهم یادمه طی دوسال تصفیه شد:41:
-
چرا خیابانی رو مجری میکنن ؟
قضیه ی همون رابطه سالاریه ؟
-
نقل قول:
تو تو رادیو کار میکردی یا اطلاعاتت تو این زمینه خوبه ؟
اینهمه آدم رو از کجا میشناسی..
کلامن بارادیومیانه ام خوبه میخوای تمام مجریهای اصفهانی راهم اینجا ردیف کنم برات :31:بنفشه رافعی هست که یک قرمزدوآتیشه است اما کارش درسته تومجری گری وبزرگترین استقلالی رادیوهم افشین حسین خانیه که خدای خنده است :46:من نمیدونم چرااینقدرازناصرابراهیمی واین حاج رضایی بدم میاد حتی بیشترازبیژن ذوالفقارنسب
-
این خیابانی من را دیوانه کرد من که تلویزیون را خاموش کردم از بس مرتیکه چرت پرت تحویل میده...
من نمیدونم چرا علیزاده باید 90 دقیقه بازی کنه اما یک بازیکن مثل مجیدی باید 90 دقیقه روی نیمکت بشینه!
تقی پور نیمه ی اول بد نبود اما بیش از حد رو به عقب بازی میکرد من از این بشر یک پاس رو به جلو که سالم برسه ندیدم...
جباری محو بود من فکر میکنم اگه یدالله اکبری جاش می امد میشد به بازی امید داشت...
در کل تمام تعویض های قلعه نویی افتضاح بود!
اگه اشتباه نکنم بازی بعد جلو سپاهان هست ای کاش بازی اصفهان بود تا برای دیدن بازی به ورزشگاه برم...
-
نتیجه ی پایانیه هفته ی دوم : ( به جز بازیه ___ها و اون دو بازی که لغو شد..)
استقلال 0 - 1 پگاه
مقاومت 0 - 0 راه آهن
ذوب آهن 2 - 1 پيکان
استقلال اهواز 0 - 4 مس
صباباتري 0 - 1 ابومسلم
ملوان 0 - 3 برق
-
نقل قول:
چرا خیابانی رو مجری میکنن ؟
قضیه ی همون رابطه سالاریه ؟
این برمیگرده به تفاوتی که رادیو وتلویزیون ایران باخارج داره درخارج به صورت پیمانکاری برنامه درست میکنندیعنی اینکه اونایک مجری دارند بعد دومین مجریو واردمیکننداگردومین مجری ازاولی بهترباشه اولی رااخراج میکنندودومی جای اونو میگیره ومیره یک نفردیگه رابه عنوان مجری 2 انتخاب میکنندواین همیشه ادامه داره :31:اما توایران همشون بارابطه سرکار اومدند . به نظرمن همشون افت فاحشی داشتند حتی عادل فردوسی پور هم به نسبت سالهای قبل افت فاحشی داشته وشاید بهتربگم که رشد نداشته طی این مدت :10:این برمیگرده به سیستم صداوسیمای ما والا دردنیا الان دیوید لترمن و اوپراوینفری هستند که درآمدهای کلان دارند وبه عنوان اشخاص بزرگی دردنیای رسانه به عنوان مجری مشغول به فعالیت هستند:8:
-
مهردادکریمیان هم یک فرصت خوبو ازدست داد.اما بهترین خریدشون فکر کنم این پترویچ بودیادتون میاد چه کسی اینو آوردایران؟سوال هوشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
نقل قول:
این برمیگرده به تفاوتی که رادیو وتلویزیون ایران باخارج داره درخارج به صورت پیمانکاری برنامه درست میکنندیعنی اینکه اونایک مجری دارند بعد دومین مجریو واردمیکننداگردومین مجری ازاولی بهترباشه اولی رااخراج میکنندودومی جای اونو میگیره ومیره یک نفردیگه رابه عنوان مجری 2 انتخاب میکنندواین همیشه ادامه داره :31:اما توایران همشون بارابطه سرکار اومدند . به نظرمن همشون افت فاحشی داشتند حتی عادل فردوسی پور هم به نسبت سالهای قبل افت فاحشی داشته وشاید بهتربگم که رشد نداشته طی این مدت :10:این برمیگرده به سیستم صداوسیمای ما والا دردنیا الان دیوید لترمن و اوپراوینفری هستند که درآمدهای کلان دارند وبه عنوان اشخاص بزرگی دردنیای رسانه به عنوان مجری مشغول به فعالیت هستند:8:
ماشاا.. اطلاعات..
-
نقل قول:
بازی با سپاهان گی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکشنبه، 19:15 ، آزادی
-
اینااطلاعات عمومی هستند به فکر هیچ کدومتون خطورنمیکنه که بزرگترین درآمدیه مجری برای یه زن سیاهپوست آمریکایی به نام اپراوینفری هست که سالی 250میلیون دلار درآمدشه و افتخار بزرگترین بوتیکهای فرانسوی پروف کردن لباس برای این فرده :5:بعدهمه فکر میکنندبرای مجری خوب بودن یا باید دنبال جاروجنجال باشند یاقیافه خوب :31:
جواب محمودوهم بده چون من تاریخ بازی سپاهانو بلدنیستم :31:
-
این پاسیها بستند به توپ دروازه حریفشونو .امیدوارم مثل سال پیش نشه بازیشون
-
30 دقيقه بعد
پرسپوليس 1 - 5پاس
-
واي
حنيف الكي اخراج كردن
چه شانسي داره اين خرس قطبي
-
ببینم امیدخورج اخراج شدیاکس دیگه ای؟
-
الکی الکی پاس 10 نفره شد..
خدا بده شانس..
-
-
نقل قول:
مستقیم کارت قرمز داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه.. کارت دومش بود..
-
الحق شانسپوليس برازنده باشگاه لنگ است!:27:
-
خداوكيلي اگه اون احمق اخراج نمي شد عمرا پرسپوليس نمي برد!:2:
-
آخه کدوم بازیکن عاقلی با داشتن کات زرد، تو محوطه جریمه همچین کاری میکنه ؟
-
حالا هم که ___ها بردن. مبارکشون باشه..
-
برق با برد 3 - 0 مقابل ملوان، صدرنشین هفته ی دوم شد..
-
نقل قول:
آخه کدوم بازیکن عاقلی با داشتن کات زرد، تو محوطه جریمه همچین کاری میکنه ؟
احتمالا اينم مثل اون معمار زاده فصل بعد ميره لنگپليس.
نقل قول:
همين كه لنگ هنوز تو كف صدرنشيني مونده براي ما كافيه:27:
-
-
بچه ها نظرتون چيه يه جايزه بگيريم بفرستيم براي گزارشگر رشتيه!
اگه بگم ريسه مي ريد اما بي خيالش به بن شدنش نمي ارزه.
-
جدول لیگ در پایان هفته دوم :
-
نقل قول:
بچه ها نظرتون چيه يه جايزه بگيريم بفرستيم براي گزارشگر رشتيه!
اگه بگم ريسه مي ريد اما بي خيالش به بن شدنش نمي ارزه.
بیخیال رضا، چکارش داری..
-
بچه ها ناراحت نباشيد.
همونطوري كه بعضي ها ادعا داشتند با يه بازي قهرمان مشخص نميشه شك نكنيد با دوبازي هم مشخص نخواهد شد.
پرسپوليس اندازه اين حرفها نيست!
-
مسعود، کجایی.. بیا نتایج پیش بینی رو اعلام کن..
اینجا تاپیک استقلاله.. نمیشه که انتظار داشت کسی بیاد باخت تیمش رو پیش بینی کنه..
هنوز خیلی تا پایان لیگ مونده..
-
رضا جان، حرفت تأیید میشه..
نه با یه بازی، نه دو تا و نه هر چند تا، قهرمان مشخص نمیشه.. قهرمان آخر لیگ مشخص میشه..
تیمی قهرمانه که همیشه روحیه ی قهرمانی داشته باشه..
-
از تبریکتون ممنون ، دیدم درباره ماها نوشتین پست مجبوری دادم
باز باختاتون شروع شد ، بگید شانس ، داور و ...
حرفه ای نگاه کنید
-
نقل قول:
حرفه ای نگاه کنید
حيف به دوستان استقلالي قول دادم كه كل كل راه نندازم.
رفيق يه نگاه به بازي خودتون بنداز!
تا قبل از اخراج اون خرفت شما حرفي براي گفتن داشتيد؟
به نظرم شما بايد حرفه اي نگاه كنيد.
جوجه رو آخر پاييز مي شمارن
-
نقل قول:
حرفه ای نگاه کنید
سلام گوگولی تو اومدی؟
خیلی دوست دارم بنت کنم.
-
ایول
من هم قصد کل کل ندارم
اینو که مطمئن باش که جوجه رو آخر پاییز میشمارن
من هم از دید حرفه ای میگم ، بازیهای اول فقط باید امتیاز جمع کرد ، تازه پرسپولیس اردوی خوبی نداشت و دیر بسته شد ، به خاطر همون میگم
تازه اگه بخای تیم های سخت لیگ رو حساب کنی ، پرسپولیس 2 بازی سخت رو برد(که میتونست بیشتر هم بزنه)
در مورد اخراج هم اگه داور نمی دید و گل میشد ، اون موقع چی!!!
-
این شانسپولیس با اوون مربی زبان بازش داره کفریم میکنه . آخه دیگه چقدر شانس ! :19:
البته دیگه امسال هیچ غلتی نمیتونن بکنن . همه تیمها که قرار نیست 10 نفره با هاشون بازی کنن :21:
-
هفته سوم :
يكشنبه 87/5/25
استقلال تهران - سپاهان ،ساعت 19:15 ، ورزشگاه آزادى تهران
-
نقل قول:
حرفه ای نگاه کنید
حق با شماست..
شما حرفه ای نگاه میکنید..
-
نقل قول:
حرفه ای نگاه کنید
یه سؤال بپرسم ؟
چرا رنگ شانس و داور آبیه ؟
فکر کنم رنگ قرمز بیشتر بهش بیاد. شما که حرفه ای نگاه میکنید نباید از این رنگ استفاده میکردید..
اگه فکر میکنید بهتون بی احترامی میکنم، ببخشید.. قصد جسارت ندارم..
-
نقل قول:
آخرین پست من در این تاپیک به دلیل اختلاف طبقاتی زیر
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2789864&postcount=5700
باشه قبوله.. ولی اینو بدون که ما خیلی زودتر از شما این تصمیم رو گرفته بودیم..
من تا بحال اصلاً تو تاپیک ___ها پست ندادم. حتی نیومدم ببینم چه خبره، جز این پستی که شما داده بودید..
اینجوری واسه هر دو تاپیک بهتره. نه کسی بن میشه نه به کسی توهین میشه..
از این کارتون خوشم اومد. البته نه به خاطر دلایلی که گفتین..
موفق باشید دوست عزیز.. احتمالاً دیگه نمیبینمتون.. چون خودتون گفتید که دیگه تو این تاپیک نمیاید..
واسه ی خودتون و تیمتون آرزوی موفقیت دارم..