خب تبریک میگم
منچستر اومد بالا و میتونیم ازشون یه انتقام سخت هم بگیریم
فکرش رو بکنید تقابل بازیکن اول جهان و دوم جهان
تقابل تیم اول جهان و دوم جهان
خب تبریک میگم
منچستر اومد بالا و میتونیم ازشون یه انتقام سخت هم بگیریم
فکرش رو بکنید تقابل بازیکن اول جهان و دوم جهان
تقابل تیم اول جهان و دوم جهان
سلام
من اینجا رو تازه دیدم
به همه ی طرفدارای بارسلون درود میفرستم
به امید سوراخ کردن چلسی توی استمفورد بریج
به سلاکتی!!!!منچستر صعود کرد.اگه امشب چلسی رو ببریم.چه حالی میده.میریم فینال و اونجا هست که کریس رو نالدو و فرگوسن گریشون میگیره!!!!
به امید برد پرگل بارسا در امشب
لیونل مسی و کریس رونالدو روبروی هم چه شود....
راستی گل دوم منچستر واقعا محشر بود. من همینطوری سرم با توپ چرخید یهو دیدم رفت تو دروازه....
اول یه انشالله بگو بریم فینال.اونوقت میگیم:چه شود!!!!نقل قول:
لیونل مسی و کریس رونالدو روبروی هم چه شود....
درسته که ضربه های رونالدو از مسی بهتره ولی به نظرم بازی مسی از رونالدو در کل بهترهنقل قول:
راستی گل دوم منچستر واقعا محشر بود. من همینطوری سرم با توپ چرخید یهو دیدم رفت تو دروازه....
عجيبهنقل قول:
من اینجا رو تازه دیدم
چرا مگه تا حالا تو فروم نيومده بودي ؟
سلام یه چند روزی بو نبودم چون نه دانشگاه بودم که با wire less کار کنم و خونه هم ADSL کار نمی کرد.
اما بازی امشب چه شود به امید خدا روی هر چی تیم انگلیسیه هم اینجا و هم تو فینال کم می کنیم فقط تو رو خدا دعا کنید:11:
بارسلونا کافیه گل اول رو بزنه اونوقت چلسی شروع میکنه حمله کردن تا نبازه و اونوقته که خط آتش بارسلونا شروع به کار میکنه و همون بلایی سر چلسی میاد که سر رئال اومد.
این بازی خیلی شبیه بازی پارسال با منچستر هست
یادمه بازی رفت اون هم مساوی شد تو نیوکمپ اما بازی برگشت تو منچستر باختیم
اما از شرایط بدنی و تکنیکی خیلی با پارسال فرق داریم
اما اگه گل اولو بخورن قضیه کاملا برعکس میشه...نقل قول:
امیدوارم گواردیولا بچه بازی در نیاره! باید محتاط شروع کرد.
منچستر بیرون از خونه بهتر از داخل خونه نتیجه گرفت.ما هم مطمئنا میتونیم بیرون خونه نتیجه ی خیلی بهتری بگیریم.
چلسی هم در برابر بارسا حرفی برای گفتن نداره
له می کنیم امشب چلسی رو:5:!
همین 1-1 هم بسشونه ! چه کاریه خب !؟
حیف فوتبالیه که بارسا فینالیست اروپا توش نباشه
به امید صعود.
دوستانی هم که میگن احتیاط, اگر تو کار بارسا بود که الان دو برابر این جام داشت. باید ببینیم چی میشه, این بار هم بازی زیبای بارسا با دفاع جواب داده میشه؟
1-1 خطریه داداش. اومدیم آخر بازی این دروگبا یک تک به تک گیرش اومد.نقل قول:
واقعا فوتبال بارسا خیلی قشنگه.. آدم لذت میبره. به قول این کارشناسه حتی اونیکه اصلا نمیدونه فوتبال چیه بازی بارسا رو میبینه کیف میکنه... انگار دارن شعبده بازی میکنن....
فقط 2 ساعت و 15 دقیقه ی دیگه تا بازی.به امید خدا کاری میکنیم از جام قهرمانان اروپا کناره گیری کنن با وجود بارسا
عجب هیجانی ما رو در بر گرفته!! هیچ کاری نمی تونم بکنم همش منتظرم...وای چه لذتی داره برد بارسا...
یه ربع مونده به بازی... آتش در استمفورد بریج....
دوستان الان یه گل خوردیم :((
بدبختی دو تا دفاع خوبمون تو این بازی نیستن
:40:بارسا دوست دارم:40:
بابا اینجا چرا خبری نیست باس الان بترکون باشه :)
واقعا حال کردم دیگه نا امید شده بودم که یه دفعه یی .............
تبریک
عالی بود عالی
تبریک تبریک
viva barcelona
1-1 مساوی
رفتیم فینال. :10::8::5::40:
حقشون بود. بالاخره بارسا مزد بازی رو به جلوش رو گرفت.
چلسی در این بازی به جای 10 نفر (در بازی رفت) با 9 نفر دفاع می کرد.
بخاطر بستن بازی هم بارسا نتونست موقعیتی داشته باشه و اونا تو ضد حمله خطرناک شدن.
ایول اینیستا... با اینکه امروز خوب بازی نکرد ولی گلش توپ بود... گاس هیدینگ باید بدونه با تاکتیک دفاع اتوبوسی نمیشه رفت فینال... به جای زیبا بازی کردن همشون ریختن تو محوطه جریمه شون دفاع... اونم تو زمین خودی... بارسا 10 نفره شده بود ولی بازم کلا رو دروازه چلسی بودن ولی خوب وقتی تو یه محوطه کوچیک 10 نفر ریخته باشن دیگه هر توپی بزنی میخوره به یکی... روح فوتبال نشون داد که فوتبال زیبا رو میپسنده نه برنده شدن به هر قیمتی و ضدفوتبال...
راستی دنی آلوز امروز نیروی اضافی تو پاش داشت. هر سانتی کرد بیش از حد بلند بود....
سیستم چلسی 4 5 1 بود. بی انصاف ها.
هر چند به نظرم این بازی حق چلسی بود و کلی ناداوری شد. ولی به همه دوستان بارسایی تبریک میگم .در طول فصل بارسا از همه تیما بهتر بود.
اینیستا تا اواسط بازی رفته بود رو اعصاب من. تک روی و آشفته بازی می کرد. اما آخرای بازی خودشو جمع کرد.نقل قول:
آلوز تا آخر بازی به خودش نیومد.
نه بابا 5 1 بود...چهار نفرم رو خط دروازه!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فینال 3 تا نزنین به منچستر نامردین
اصلا الان نمیشه بحث کارشناسی کرد باید جشن بگیریم
این بازی از فینال هم مهمتر بود
اما در هر صورت گواردیولا همون اشتباه پارسال رویکارد رو کرد
ببینید وقتی چلسی حداقل 9 نفره دفاع می کنه مسلمه که موقعیتی گیر بارسا نمیاد و در عوض تیم حریف فرار های خطرناکی خواهد داشت.نقل قول:
میشه گفت چلسی بخاطر بازی دفاعیش مجازات شد. باید حساب اینو می کرد.
1- واقعا اینطور بود.نقل قول:
2- بحث اشتباه نیست. شما حساب کن تیمی مثل لیورپول با قدرت 1.5 یا 2 برابر. اصلا نمیشه بهش گل زد و تو ضدحمله هم کارتو میسازه.
اگر منچستره اون نامرد ها هم دفاعی بازی می کنند. پارسال دیدیم دیگه.نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای وای وای وای که چه لذتی داشت...چه لذتی داشت این چلسی مفت خور رو حذفش کردیم...چه لذتی داشت یه ورزشگاه رو ساکت کردیم...قیافه تماشاچیا باحال بود لحظه خوردن گل چلسی!!
فکر کردن بازی فقط قدرت بدنیه...حیف که با اون دفاع شون نذاشتن بارسا بازیه قشنگشو بکونه...
ایشالا تو فینال جلو منچستر...می ترکوننش!!!!!