مدیران عزیز ،
این پست چجوری حذف میشه !
Printable View
مدیران عزیز ،
این پست چجوری حذف میشه !
سلام .
میگن الانیش قیمت این Ps3 شکسته شده .... الان دقیقا توی بازار قیمتش چنده ! ؟
بله در مورد اینکه PS3 بلوری کپی رو نمیخونه میدونم و حتما باید از بلوری اوریجینال استفاده بشه . ولی خب دیسکهای کپی دیگه مثل DVD , CD , HD-DVD , ... رو میخونه .نقل قول:
من گفتم Fat بگیرم که روش Linux نصب کنم تا بتونم باهاش فرمتهای بیشتری رو اجرا کنم .
حدودا 340نقل قول:
خیلی وقته همینه قیمتش
مواظب باش دسته بدل بهت نندازن چون یا آپدیت فریمور(3.15) دیگه دستگاه نمیشناسش من 1 هفتست که گرفتم بهم بدل انداختن با کلی بدبختی عوض کردم. پشت دسته باید آرم استاندارد اروپا(CE) و سطل آشغال داشته باشه و بارکدش تو نور ماته(بدلش براقه) و با 5 شروع میشه.نقل قول:
نه !!! خداییش وقتی اولین بارهایی بود که PS3 اومده بود توی بازار ، خودم به شخصه رفتم قیمت کردم و طرف گفت 680 هزار تومن هست !!!! (منم دلسرد شدم !) ... پس یعنی از اون وقت تا الان این همه قیمت اومده پایین !نقل قول:
حدودا 340
خیلی وقته همینه قیمتش
خوبه ... الان قیمت PS2 حدود 80 الی 90 تومن شده !!! :دی ... ایشالا قیمت این PS3 هم یواش یواش کم میشه + قیمت بازیهاش ، تا استفاده ازش عمومی تر و کاسبیتر بشه ! :دی ...
موفق باشید .
Ps2 هم روز اولی که اومده بود شخص بنده یک عدد تهیه فرمودم به قیمت 630 هزار تومان ، الان با 2 تا میکروفون و بازی اورجینال و یه دسته اضافی و مموری و همه اینها 90 یورو یعنی حدود 130 هزار تومان توی ایران :27:نقل قول:
همین بلا به سر PS3 و تمام کنسول های نسل آینده هم میاد ، تازه اگر بخواهیم مقایسه کنیم PS2 اون موقع گرون تر هم بوده چونکه 630 تومان ارزش بیشتری داشته :41:
ولی به پایین اومدن قیمت بازی به هیچ عنوان امید نداشته باش که حتی ممکنه گرون تر هم بشه ، Resident Evil Code name : Veronica یه مدتی شده بود 999 دلار :18: مگر اینکه دست دو بخری که همین الان هم ارزونه چه برسه به اون موقع .
من امروز خریدم!250 گیگ با بازی رایگان uncharted2!!به قیمت 21500 روپیه ی هند که میشه حدود 475 هزار تومن ایران!یک سال هم گارانتی داره!میخوام بدونم ایران هم با گارانتی تو بازار موجوده؟؟اگه با گارانتی هست چه قیمتند؟؟من یه کارت زرد رنگ گارانتی توی جعبه ام بود که فروشنده امضاش کرد!البته چون از خود نمایندگی نخریدم نسبت به گارانتیش شک دارم!امیدوارم مشکل خاصی براش پیش نیاد!یه مانیتور dell مدل sx2210 هم براش خریدم تقریبا 285 هزار تومن!یه hdmi کابل پاناسونیک ورژن 1.3a براش خریدم حدود 35 هزار تومن!فرق 1.3a با 1.3b چیه؟؟؟؟
گارانتي 120 ميدونم هست ولي 250 نه
كارت زرد درسته
كاش يه كابل سوني ميگرفتي
فرقش اينكه bاز a جديدتره تو ساخت بهبود يافته
یعنی شما میگید توی کیفیت که میده b بهتره؟؟؟ولی من اینجور که توی سایتهای خارجی سرچ کردم نوشته بود بین a b c برای مشتری فرقی وجود نداره!!!!
شايد همينطور كه ميگيد:13:
من ميخوام فيفا10 بازي كنم اما ميگه EA servers are not available at this time
اول ميشد اما ديگه نميشه چه كنم؟
از شاتل هم سرويس گرفتم
يه سوال ديگه اين MINIS چيه؟
دوستان فروشگاه هایپراستار ps3 80 گیگ را حراج کرده به همراه دو بازی مجانی میده 350هزار تومان .
بازی هاش هم lbp , resistance 1 , uncharted 1 , ... است .
به نظرتون ارزش داره ؟
سلام دوستان.
من با تحقیقاتی که کردم تصمیم گرفتم یه ps3 fat 80 GB
بگیرم.فقط می خواستم بدونم باهاش بازیم میدن؟و اینکه این مدل بازیهای ps2 رو اجرا میکنه یا نه؟واینکه بعد خرید از کجا میشه از نو بودن دستگاه مطمئن شد؟
با تشکر.
سلام دوستان.
من بعد از تحقیقات تصمیم گرفتم ps3 fat 80 gb
بگبرم میخواستم بدونم:
1-بازی هم همراهش هست معمولا یا نه؟
2-بازیهای ps2 رو هم این مدل اجرا میکنه؟
3-چه جوری بعد خرید میشه از اصل بودن و نو بودن دستگاه اطمینان حاصل کرد(چه فاکتورهایی رو باید در نظرگرفت)؟
ممنون..............
براي كيل زون هم همين ارورو ميدادنقل قول:
فردا زدم درست شد
به سرويس مربوط نيست
بازيهايي كه زياد ان ميشن اينجوري ميشه
نه حاجی راه حلش اینجاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
اد کنین فیفا بازی کنیم. amin884کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=26921
======
میگم چرا واسه ps3 تاپیک بازی سال نزدن؟
تو راه ـه ! هر روز يه تاپيك .نقل قول:
نقل قول:
مموری گرافیک Ps3 همش 256 مگ از نوع GDDR3 هستش و 256 مگ هم از نوع XDR یعنی روی هم 512 ولی ما با 256 مگ دوم که مال خود سیستم هست کاری نداریم .
پس چطور میشه که بازی هایی که انحصاری ps3 هستند ...گرافیک بهتری نسبت بهنقل قول:
ولی 360 فقط 10 مگا بایت EDRAM داره و 512 مگ هم رم پردازشگر گرافیکش هستش ، پس توان لود کردن تکستچر های فشرده نشده در 360 بالاتر از Ps3 هستش . حتی اگر بلوری هم این امکان رو به Ps3 بده که به واسطه حجم بالا بتونند تکستچر ها رو فشرده نکنند سخت افزار این کنسول اجازه این کار رو نمیده و باز هم تکستچر ها فشرده میشوند .
انحصاری های xbox دارن ...حالا خب بازی های مشترکشون رو نمیگیم که xbox به دلیل مرجع ساختار بازی
گرافیکش بهتره..؟؟/؟؟؟؟؟؟
به حاج امين:31:نقل قول:
اد کنین فیفا بازی کنیم. amin884
======
ماكه نداريم تو بجاي ما بازي كن
سلام .
ببینم Ps3 رو میشه شبکهای هم بازی کرد ! ( ببخشید حوصله نکردم به us.playstation.com/PS3 سر بزنم ! ) یعنی میشه که دو سه تا شبکه بین منازل ایجاد کرد و با هم چندین نفره بازی کرد ! ؟ ... اصلا بازیهای اینطوری برای این کنسول هستند ! ؟ ... مثل World of Warcraft ! ؟ ...
آنلاین چطور ! ؟ ... میشه ؟ ! ( اینرو فکر کنم بشه ، چون دربارش شنیدم ! )
اينترانت ميشه تو بعضي از بازيها
انلاين كه خوراك و هر بازي كه ان داشته باشه ميشه
به دلیل نو آوری شرکت سونی در طراحی که باعث میشه شما فکر کنی گرافیک بهتره .نقل قول:
در حقیقت سونی از ضعف در سیستم دید انسان که نمیتونه بیشتر از 256 بیت رو تشخیص بده بهره برداری میکنه .
و همون طور که اونجا گفتم تکستچر در گرافیک بازی تاثیری نداره ، فقط تکستچر با وضوح بالاتر میتونه کاراکتر رو واقعی تر یا کارتونی تر نشون بده .
بازی های انحصاری 360 این طوری که بنده خبر دارم فقط از 63% قدرت سیستم استفاده میکنند ، البته بنده قصد ندارم بین PS3 و 360 مقایسه انجام بدم چونکه هر کدوم از این کنسول ها برای خودشون یک دنیایی هستند و من همشون رو دوست دارم . و البته فعلا بعد از خرید : ps2 , 360 , PSP توی فکر Wii هستم . ps3 هم مال یکی از دوستان امانت دستمه هر وقت لازمش داشت میرم یکی میخرم :) فقط مشکلم اینه که بازی ندارم :(( باید برم یکی دو تا بازی بخرم .
خوب بگذریم ، اگر شما بازی Burnout رو بازی کرده باشید متوجه بلور بودن دنیای بازی میشید ، این یکی از همون تکنیک هایی هستش که برای بالاتر نشون دادن گرافیک ازش استفاده میکنند . یعنی هرچی یک کاراکتر دورتره بلور تر میشه در نتیجه پولیگن کمتری لازم داره و در ازای اون مقدار پولیگن صرفه جویی شده میاد روی کاراکتر های حلوتر تقسیم میکنه در نتیجه گرافیک کاراکتر های جلوتر میره بالا ، چون شما با دور دست ها کاری نداری اصولا به نظرت میرسه که گرافیک بالاست .
حالا چون 360 سخت افزار قوی تری داره دور دست ها رندر بهتری دارند و اینطوری میشه که شما دچرا مقایسه میشیه بین کاراکتر جلوتر با کاراکتر عقب تر . ولی بین دو تا کنسول دچار مقایسه نمیشه مگر اینکه کنار هم باشند در یک بازی و در یک مسیر .
البته یک راه خیلی بهتر هم هست و اون هم استفاده از دولوپینگ کیت یا سخت افزار های مقایسه ای هستش که میاد و تمام عملکرد سخت افزار سیستم رو لوگ میکنه و بعدش شما میتونی مقایسه کنی ببینی کدوم رندر بهتری ارایه دادند .
ممنون رفیق ...از اطلاعاتت استفاده میکنیم. :11:
مشکل بازیو منم دارم البته از لحاظ مالی چادر زدیم جلوی مغازه فروشنده که خدا کنه یه کمی ارزونترش کنه بخریمشنقل قول:
فقط مشکلم اینه که بازی ندارم :(( باید برم یکی دو تا بازی بخرم .
خیلی وقتها تا 1 ماه ps3 رو روشن نمیکنم.:41:
خب این زیاد بد نمی تونه باشه ...به هر حال دید انسان مهمه دیگه..؟نقل قول:
به دلیل نو آوری شرکت سونی در طراحی که باعث میشه شما فکر کنی گرافیک بهتره .
در حقیقت سونی از ضعف در سیستم دید انسان که نمیتونه بیشتر از 256 بیت رو تشخیص بده بهره برداری میکنه .
xbox تا کی می خواد این موضوع فنی بودن قضیه رو حفظ کنه و کمی هم به لحاظ دید انسان فکر کنه.
ps3 تا چه حد از قدرتش استفاده کرده...؟نقل قول:
بازی های انحصاری 360 این طوری که بنده خبر دارم فقط از 63% قدرت سیستم استفاده میکنند
طبق گفته ي بچه ها Naughty Dog بازيه Uncharted 2 از 90% قدرت استفاده كرده !نقل قول:
ps3 تا چه حد از قدرتش استفاده کرده...؟
معضلیه واقعا . اینجا یه بازی فزرتی 70 یورو :((نقل قول:
مشکل بازیو منم دارم البته از لحاظ مالی چادر زدیم جلوی مغازه فروشنده که خدا کنه یه کمی ارزونترش کنه بخریمش
خیلی وقتها تا 1 ماه ps3 رو روشن نمیکنم.:41:
این مدل کلک ها توی بازی های 360 هم رعایت میشه ، منتها چون میزان پولیگون های موجود در بکگراند با فورگراند زیاد فرقی نداره کاربر دچار مقایسه نمیشه . به هر حال 360 یه جورایی خود ویندوزه .نقل قول:
خب این زیاد بد نمی تونه باشه ...به هر حال دید انسان مهمه دیگه..؟
xbox تا کی می خواد این موضوع فنی بودن قضیه رو حفظ کنه و کمی هم به لحاظ دید انسان فکر کنه.
چرا دروغ بگم ، حقیقتش اینه که نمیدونم .نقل قول:
ps3 تا چه حد از قدرتش استفاده کرده...؟
کسی نیست سوال منو جواب بده ؟نقل قول:
اگه بازياش نو باشن به نظر من قيمتش خيلي خوبه.نقل قول:
فروشگاه اينترنتيه؟ اگه هست لينكشو لطف كن بگو.
عجب حراجي ! يكي از بچه ها ديروز خريده 320 ! البته ميگي 2 تا بازي كجاني هم ميده كه در اين صورت خوبه !نقل قول:
فقط مطمئن شو كه مطمئنه !
بازی هاش نو هستن .نقل قول:
هایپر استار هم فروشگاه اینترنتی نیست . یک فروشگاهی هست که جدیدا خارجی ها تو غرب تهران ( بلوار فردوس ) تاسیس کردن .
با سلام
قیمت مدل هایه ps3 رو میخواستم.
ممنون.
به نظر شما واسه شروع جی تی ای رو بگیرم یا call of duty رو ؟
نظر خودته من میگم gta ivنقل قول:
چون mw2 رو روی pc میتونی راحت با کیفیت خوب بازی کنی
علاوه بر این سرورش هم چندان تعریفی نداره برای آنلاین
ولی gta iv مشکلات نسخه pc ش که کاملا مشخصه با چندین پچ رسمی هنوز ایراداتی داره
+ بازی طولانی تره بعذ از اتمام میتونیباز هم ادامه بدی و...
اگه ميتوني هر دو رو بگيرنقل قول:
انلاين هردوش خيلي خوفه-تازه ميتوني تو تورنومنت داخلي شركت و جايزه بگيري
خوبه پس هنوز 10 درصدش مونده..خداکریمه....:31:نقل قول:
طبق گفته ي بچه ها Naughty Dog بازيه Uncharted 2 از 90% قدرت استفاده كرده !
در ضمن من فن PC هستم. :31: فن نما یا فن 12 اینچی یا فن کولر اینا هم نیستم. :31:
من یه بار هم تو تاپیک خود xbox گفتم . پس تقصیر بیشتر گردن سازندگان بازی هستش که سعی نمی کنن بازیی درستنقل قول:
این مدل کلک ها توی بازی های 360 هم رعایت میشه ، منتها چون میزان پولیگون های موجود در بکگراند با فورگراند زیاد فرقی نداره کاربر دچار مقایسه نمیشه . به هر حال 360 یه جورایی خود ویندوزه .
کنن که از تمامی قدرت کنسول استفاده کنه.
یکی از نکات خیلی خیلی خیلی مهم در ساخت بازی صرفه اقتصادیش هستش . دلیلی نداره وقتی یک بازی رو میشه با هزینه کمتر تولید کرد ، الکی هزینش رو برد بالا ، فقط کافیه که کیفیت ، گرافیک ، استوری برد ، و سایر مشخصاتش در حد قابل قبول باشه .نقل قول:
یک بازی مثل GT یا بازی هایی که خود سونی تولید میکنه هدفش صرف اقتصادی نیست ، بلکه نشون دادن قدرت کنسول هست برای همینه که همیشه گرافیک بالاتری داره و البته سود دهیش هم کمتره .
ولی شرکت مثلا کپکام چیزی که براش مهمه هزینه کمتر در آمد بیشتر .
البته بعضی از شرکت ها مثل کونامی هم گرافیک بالا خیلی براشون مهمه ولی نه در همه محصولاتشون در بعضی از محصولات که یوزر توقع یک چیز عجیب و غریب داره ، مثل متال گیر ، که توی تمام بازی های هم سبک خودش هفت هشت ده تا سر و گردن بالا تره .
البته این رو هم بگم که بازی های ریسینگ که یک صحنه یکپارچه ندارند ، مثل ماشین سواری ها یا بازی های فایتینگی مصل تککن و ... خیلی خیلی بیشتر در مصرف پولیگون دستشون بازه و به هر کاراکتر میتونند پولیگن بیشتری رو اختصاص بدهند و در نتیجه جزئیات بیشتری رو نشون بدهند و گرافیک بره بالاتر .
البته در دنیای کنسول های امروزی گرافیک تقریبا به آخرش رسیده و کسی توقع گرافیک بالاتر نداره ، بلکه الان استوری برد و Game Play و نو آوری که مردم بهش نیاز دارند ، توی 360 این نو آوری ناتال هستش ، توی Wii موشن کنترل و توی Ps3 هم یه چیزی شبیه موشن کنترل Wii که خیلی پیشرفته تره .
این طور که از شواهد پیداست فعلا پروژه ناتال از همه خفن تره و 100% سونی و نینتندو هم ساکت نمیشینند یه کار هایی میکنند .
اول سلام امیدوارم منو تو جمتون بپزیرید
کسی خبر نداره قفل بازیها کی شکسته شده پیر شدیم اینقدر پول بازی دادم.
نقل قول:حالا فعلا واسه بازی اول جی تی ای رو گرفتم ... بعدا مایه بیاد دستم Call Of Duty رو هم میگیرم!نقل قول:
دوستان وقتی من دارم PES 2010 Online بازی می کنم این ارور رو می ده کسی می دونه چیه.
this mach will be abandoned a play connot continue due to unforeseen circumstancec
edited.........