اخر شما هم زیر بندی رو دیدی یا نهنقل قول:
بعد شما چه تیپی رو دیدی ؟؟؟؟
Printable View
اخر شما هم زیر بندی رو دیدی یا نهنقل قول:
بعد شما چه تیپی رو دیدی ؟؟؟؟
وانت پراید!!!
کد:http://i24.tinypic.com/99hxrq.jpg
نقل قول:
:2:چه ضايع اين مي خواد بياد تو بازار؟؟!!!!!شايدم امده:18:
شيشه عقبشم يادشون رفته بزارند يا سيستم تهويه جديده طرف از ميله گرفته
پرايد وانت شد!!!!!!! چند وقت ديگه پژو405 هم وانت ميشه:20:
پرايد كه خودش همينجوري قيافه نداره حالا وانت هم كه شد ديگه بدتر.......از بين وانتها وانت مزدا از همه بهتره از لحاظ قدرت و زيبايي ،وانت پيكان هم خوب نيست.
به ! سلام عرض شد قربان ! منت بر تاپیک ما گذاشتین !نقل قول:
اقایون ... و اگه خانمی هست خانم ها !
میخوام بهتون تاپ ترین وانت و خوف ترین وانت ها رو بهتون نشوت بدم که حاجیتون دیروز ثبت نام کرده !
وانت 4 در پاژن / با موتور 6 سیلندر و 3000 سی سی میتسوبیشی پاجرو / با 24 سوپاپ و 169 اسب بخار قدرت .
با فرمان هیدرولیک و کولری که اگه روشن کنید باد میبرتون !!!!!!!!!!! با گیربکس هیوندای !
و از همه مهمتر با 600 لیتر بنزین سخمیه در هر ماه
------------------
این هم یه عکس ازش .... دیگه میخوام با این ماشین برم دماوند رو فتح کنم ... فیلم هم میگیرم !
مزدا و پزدا و !!!! این چیزا رو بندازین تو شوتینگ زباله خونه همسایتون !:27:
نقل قول:
600 ليتر هر ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمت؟؟؟
راستش میترسم اگه قیمت واقعی رو بگم دست زیاد شه !!!! حدود 16 چوب براتون آب میخوره با کلیه تجهیزات اسپرتی که روی رونیز کیبندن که خود شرکت مرتب خودرو براتون میبنده .نقل قول:
ایول.نقل قول:
خیلی خیلی خندیدیم. حالی بهمون دادی.
حالا این میخواد تولید بشه یا واسه خنده این کارو کردن؟
بله. بعضیا هم اومدن.:13::13:نقل قول:
مرام تعطیل.
داش سهیل اینو خودت سر هم کردی؟؟؟نقل قول:
یعنی چی ؟ مرد حسابی این ارزانترین شاسی بلند همه جا روی دنیا محسوب میشه ... خاک تو سر مرتب خودرو که تبلیغات مناسبی براش نکرد .... و الا میترکوند ...نقل قول:
منظورم اینه که موتور 6 سیلندر و 3000 سی سی میتسوبیشی پاجرو از همون کمپانی رو همشونه یا خودتون زدید رو این یه دونه.نقل قول:
تو شهر ما هم ازش زیاده.( چون شهر ما بیشتر از ماشین سواری به اس یو وی نیازه)
خیلی خوشکله :31:نقل قول:
عزیز اینکه وانت نیست وانت اینه که باهاش بار بزنی بری بار بری :31: اینا برای خوش گزرونی :31:نقل قول:
خوب اینم باهاش بار میزنن. منتها هم آدم بار میزنه هم چیزای دیگه.نقل قول:
نه . فابریک کمپانی هستشنقل قول:
بعد از ابتكار احمقانه و مضحك ايران خودرو، سايپا هم تصميم گرفت كه از رقيبش كم نياره!نقل قول:
پرايد وقتى 4 نفر مىچپن توش جونش در مىياد تا راه بره، چه برسه به اينكه بخواد باربرى كنه!نقل قول:
تو بين وانتهايى كه فعلا تو خيابونها زياده، من با اين Mazda 2000 خيلى حال مىكنم. سرعت و شتابش قابل توجهه!
از نظر قيافه هم اين وانتهاى جديد تويوتا انصافا شيك و قشنگه.
◙
اینو خوب اومدی ولی فکر کنم این پرایدی که زدن بیش از 300 کیلو بار نبره:31:نقل قول:
جونه من این مزدا 2000i عجب چیزی توی شتاب 405 رو گرفت دهنم وا مونده بود البته نا گفته نمونه موتور 4 سیلندر 2 لیتری با 12 سوپاپ ژاپنی در برابر 1.8 لیتری 8 سوپاپه کجا ولی گیریبکس سرعتی پژو هیچ حرفی در برابر گریبکس قدرتی اصل ژاپن نداره ولی حال میکنم با 1.8 تون بار 150 کیلوتر را میره :31:
چی ؟!! وانت پراید ؟؟!!
نهههههههههههههههههههههههه !
نباید بذاریم این جانور تولید بشه !
مگه کم ماشین مزخرف تو خیابونا هست ؟!!
همون 206 Sd کم نبود ؟ انگار خود کمپای های اصلی بلد نبودن این مدلها رو بزنن !!!
مگه بده اون موقع تنوع ماشین زیاد میشه حق انتخاب داری:31:نقل قول:
به 206 sd چه کار داری بابا چند بار بگم این طرح مال خودپژو فرانسه هستش توی کل اروپا هم معرفی شد البته نمیدونم چرا همه فکر میکنن مهندسان ایران خودرو چنین طرحی دادن:41:
مگه 206 sd بده به این خوشگلی شبیه منگولا می مونه:31:
شرکت kia motors امتیاز پراید رو فروخته بود مگه برای ایران این کارو میکرد:27:
البته اونا خودشون خوب میدونن پژوی که برای ایران خودرو8 میلیون پیاده میشه از درب کارخانه تا دست مشتری 3 میلیون میره روش میشه 11 میلیون پس بزار بیاد خوبه :13:
:41:من عذر میخوام ... ولی شما از روی چه معیاری گفتی که پژو 8 میلیون برا ایران خودرو تموم میشه ؟؟:13:نقل قول:
در مورد وانت هم دیگه چاکریم دیگه !!!!!!!!
فقط پاژن 3000 سی سی
لطفا چونه نزنید رو مخ ما هم را نرین ... هر کی حرفی داشت حاظرم باهاش مقایسه بین مزدا یا هر نوع وانت دیگه ای رو با پاژنی که میگم انجام بدم. اگه کسی بود من حاضرم .:21:
نمیدونم چه تیپیهنقل قول:
فکر کنم خیلی کمتر از اینا تموم شه نه سهییل؟نقل قول:
داش سهیل چرا میزنی:31:نقل قول:
من حاضرم که مقایسه بین این پاژرو که میگی رو با یه پاژرو مشکی انجام بدیم ببینیم مشکی بهتر میره یا سفید.:31:
نوکر داش سهیل هم هستیم.
بله . کاملا همینطوره . شما یک اتاق کامل پژو بدن موتور رو میخری 4 میلیون تا 4 و نیم . موتورش هم کامل با همه چیش حدود 800 فی میخوره ... تازه . این رقم مال من و شمایی هست که باید باز از خود ایران خودرو بخریم !!!!نقل قول:
یعنی باز روی اون بدنه و اتاقی که میخریم حق رهبر و اصغر تق و نقی رو هم حسساب میکنن ...
حالا فکر کنید پول خالص برای یک اتاق کامل و موتور چند در میاد ؟؟ فکر میکنم حدود 3 تا 4 میلیون .
ما چاکریم - فرشاد دیگه به دنیای اتومبیل فروم من نمیای ؟ جریان چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
راستش سهیل عزیزم. به دو دلیل دیگه نمیام فروم.
1- دارم کمی درس میخونم واسه سال دیگه.
2- روم نمیشه بعد از این مدت فراغ بیام و فعالیت نداشته باشم. مخصوصا اینکه قول داده بودم که همکاری داشته باشم.( ویندوز رو درست کردم و سایتتون رو هم بالا میاره)
اصلا این حرف رو نزن . ت هر وقت که خواستی میتونی بیای فرشاد . دنیای اتومبیل فروم ما متعلق به خودتهنقل قول:
نقل قول:
ولی من هنوز یقین دارم که خاک قم بشر نمی....
سلام
قیمت 206 تیپ 3 توی بازار چنده؟
اصلا آیا سایتی هست که قیمت روز خودرو هایی که توی ایران هست را داشته باشه ؟
ممنون
فرشاد !!!!!!!!1 بیخیال !!!! تازه آدرس فروم من رو هم پاک کردن از توش !!! چقدر اینا ضعیفآ !!نقل قول:
نقل قول:
چرا فرشاد ؟؟ خدا بد نده ! نکنه داری مزدوج میشی و ما خبر نداریم ؟
نقل قول:
حدود 13 تومن الان باید فی بخوره . من که سایتی نمیشناسم ...
جیگر با زور که نمیشهنقل قول:
قبول ولی شما ما رو لتی:31: نزنی
این جور که حساب کردی بابت پیکانی که میخریدیم باید یه پولی از ایران خودرو میگرفتیم بابا چرا بقیه اش رو حساب نمیکنی این که میگم 8 میلیون مدیر ایران خودرو توی شبکه خبر سال 85 اعلام کرد توی اون بهبوهه ای که پراید صادراتی قیمتش 4.5 بود برای کشورهای همسایه ولی ما باید گرونتر بخریم:31:نقل قول:
خوب همون طوری که سمند با abs و تمام امکانات جانبی ایربگ و هرچی بگی کامل کامل به ترکیه میدیم 12 میلیون واقعآ خوبه:41:
ram جان . من متوجه منظورت نمیشم . یعنی میخوای بگی پژو 405 بیش از 5 میلیون برای ایران خودرو در میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:
چه 5 میلیون چه بیشتر هرچی باشه اینا دارن میکن تو پاچمون ببدختی کسی نیست باید به داده ما برسه تا هرچی میشه پای دین و اسلام و میکشن وسط یا جمله عربی میگن سرو تشو به هم میارن والا نمیدونم این پول نفت بس نیست بابا این مردم چقدر باید بکشن :41:نقل قول:
فقط Enzo حال مي كنم
نه بابا . مزدوج چیه؟؟؟؟ مزدفرد میشم.نقل قول:
سلام بر همه رفقا .
اق ما هم همين 5شنبه كه گذشت يه سوناتا 3.3 گرفتيم . البته مال ما از اين وارداتي ها بوده . كه كمپاني وارد نكرده .
فقط ميتونم بگم فوق العادست. من تجربه رانندگي با هم سطح هاي اين ماشين غول پيكر رو داشتم . ماشين هايي مثل ماكسيما كه حريف قابل توجهي در زمينه حجم موتور و پيشرانه ي بالا در مقايسه با اين ماشين ساخت هيوندا هميشه تلقي ميشه . زانتيا كه همه از هندلينگ بسيار بالاش مثال ميزنند و خيلي ماشين هاي بزرگ ديكه .
اما مزايا و معايب سوناتا 3.3 از ديد من :
از مزايا شروع ميكنم :
گيربكس بسيار خوبي داره . من با اتومات هاي متنوعي رانندكگي كردم . البته مدل بالا ترينشون مدل 2005 بوده . اما اين سوناتا از ديد من يه چيز ديگه بود .
موتورش شتاب اوليه و ثانويه خوبي داره . من تا 210 كيلومتر رو باهاش يك تخت رفتم يعني از حدود 100 كيلومتر سرعت يكتخت رفتم تا 210 و ماشين اصلا به اون شكل افت شتاب رو در سرعت هاي بالا حس نميكرد ....
هندلينگ فوقالعاده : پيچ هايي كه با 405 خودم با سرعت 100 ميزدم و ماشين يه حالت اسلايد كوچيك بهش دست ميداد رو اين بدن كوچكترين تغييري در كابين با همون سرعت ميپيچيد . و اين برام خيلي جالب بود .
فرمان هيدروليكش خيلي نظرم رو جلب كرد . در حالت ايستايي فوقالعاده نرم بود . اما به تناسب سرعت فرمان پذيري سخت تر ميشد . من با مگان رانندگي كردم . فرمان خيلي نرمي داره وشايد هيدروليك ترين فرمان رو داشته باشه اما در حركت هم باز هم اون نرمي رو داره اما يه مقدار كمتر . كه اين خودش از معايب حساب ميشه ... به نظر من تو سرعت هاي بالا نرمي فرمان بايد كمتر بشه كه كنترل ماشين و پايداريش در جاده بيشتر باشه .
كه ار اين حيث سوناتا مورد قبول بود .
در مورد امكانات رفاهيش چيزي نميگم . چون همه هم سطح هاي اين ماشين از لحاظ قيمت همه اپشن هاي رفاهييه خوبي دارند .
اما معايب :
بزرگترين عيبي كه از اين ماشين ميگيرم عدم توانايي كامل راننده در هنگام حركت به سمت عقب ماشين هستش .
اونقدر كهصندلي هاي غول پيكري داره9 و صندوق عقب بسيار بلند ديد بسيار كمي راننده داره نسبت به عقب خودرو / فكر كنم برا همون سنسور عقب گذاشتن !!! :cool:
و اينكه حتي با غير فعال كردن esp باز هم ايجاد over steer به سختي امكان پذيره !
آقا خودم رو كشتم سر بدم ته ماشين رو نميشد !
و در آخر اينكه در حالت مسابقه اي دنده ماشين خيلي خيلي مصرف سوختش ميره بالا .... حالا شايد طبيعي باشه چون من هم همش دنده ها رو تا تهش پر ميكنم ولي خيلي بنزين ميخوره ...(بابا نزن :???: ميدونم 6 تا سيلندر و 24 تا بچه !!! بايد شكمشون سير شه ديگه :) )
---------------------------
:???: يك سوتي بزرگ :???:
نزديك بود ماشين بابام رو به .اك بدم ! تو يك سرازيري در بلوار نهارخوران گرگان نزديك يك سرعت گير كه ميخواستم سرعت رو كم كنم پاي چپم به هواي گرفتن كلاج با تمام قدرت رفت پايين ....
از اونجايي كه پدال ترمز در اتومات ها خيلي بزرگ هست از شانس بد من با تمام قدرت كوبوندم رو ترمز .... و .... ماشين به فاصله 2 متر از لحظه كوبيدن رو ترمز واستاد و ماشين هاي پشت سرم همه :lol: :lol: و كشيدن چپ و راست !!!!! خدايي اگه ميزدن بايد ماشين باباه رو ميزاشتم و از اين شهر ميرفتم !!! ميومدم پيش متين !!! چون هر چي ميكشم از دست اونه !
يك درگ با كمري 2007 :
يكي از دوستانم كمري 2007 خرده بود 1 ماه پيش . 42.5 براش آب خورد . من هم كه 39.5 خريديم ماشين رو كه 5000 تا كاركرده بود . اقا بعد از كلي راي زني و اميد به رفيقم كه هي بيا بندازيم و فلان و بيسار ... اومد !!! فكر ميكنم وقتي به سرعت 130 رسيدم يك 60 تا 100 متري عقب تر از من بود !! كلي حال كردم يك ماشين 4 سيلندر رو گرفتم ! :-(
--------------------------
و اما عكس و كليپ :
من كه گوشيم از اين درپيتي هاست ! مثل متين حاپري سوني اريكسون سايبرشات نداريم كه ! با پسر عمه جان شب رفتيم بيرون اون به يه دوربين 2 مگاپيكسلي چند تا عكس و فيلم گرفت .
عكس ها كه واضحه . اما فيلم : از اونجايي كه شب بوده خيلي واضح نيست .الان كه اپلود كردم ميبينم كه فقط يكي از كليپ ها قابل رويت در tinypic هست .و مربوط ميشه به جايي كه از سرعت 20 يك دفعه ميندازم دنده 1 و ميرم !!!! تا 140 تا ميرم كه يك مانع بيشعور مياد جلو ماشين كار رو خراب ميكنه !!!
عكس :
:cool: اين خودم هستم ها !!! ولي رنگش از نظر من خيلي لاته .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم كليپ فيلم از 20 تا 140
--------------کد:http://tinypic.com/player.php?v=2dre8nb&s=2
مبارکه سهیل جان.
شیرینی ندادی . البته همین تعریف و معرفی شیرینی خوبی بود.
خوب اما این پسر توی ماشین پسر عمه هستن .ها؟؟؟؟
واقعا دستت درد نکنه. حال کردم واسه این زحمت که کشیدی
چاکریم داش فرهاد
شیرینی که قابل تو رو نداره .
بالاخره گفتم خیلی وقته گزارش نزاشتم برا بچه ها.
ایشالا اگه اومدم سمت لرستان میام که یک کم بریم دریفت کشی . :46:
کسی از این ماشین خبری نداره که قیمتش چنده ویژگیهاش چیه ؟ و کی میاد توی بازار ؟
کسی دیدتش ؟
توی شیراز که ندیدم