میدونم چی میگی همون پیغام :Hardware Failure هستش دیگهنقل قول:
اگه ضربه ندیده یا تو آب نیوفتاده احتمال ویروس خیلی زیاده با فلش حله
سبز باشید:11:
Printable View
میدونم چی میگی همون پیغام :Hardware Failure هستش دیگهنقل قول:
اگه ضربه ندیده یا تو آب نیوفتاده احتمال ویروس خیلی زیاده با فلش حله
دوستان اخرین فرموری که اومده ورژن چنده
برای من هر دو دوربین بود ... به احتمال زیاد فلش کنی درست میشه ...نقل قول:
نقل قول:
ضربه که فکر نکنم ولی اب :11: چرا ! میگفت دست فامیلشان بوده (کودکی بوده :دی)کردش دهنش از اون به بعد ابنجوری شده با ویروس کش و فرمت درست نشد فلشم دیروز کرد اما :19::19::13::41: درست نشد چیکار کنه درست شه؟؟؟
:18::18::18:نقل قول:
آخریش همینه 4.0839.42.2.1نقل قول:
جدید که بیاد تو تاپیک آپدیت n73me
دیگه همون hardware failure درستهنقل قول:
بیخیال دوربین جلو شو
اصلا بدرد ما ایرانیا میخوره!!!:2:
اسمس بزور داریم میدیم:2:
با سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید که راهی هست که بشه فایلهای jar را از طریق بلوتوث به گوشیهای دیگه کپی کرد
متشکرم
با برنامه فایل منیجر فرمتش رو به mp3 تغییر بده تا به عنوان آهنگ بشناسه بعد که فرستادی دوباره روی همون گوشی فرمتش رو jar کن ..
باتشکرفراوان ازشما دوست عزیزنقل قول:
قبلا این کار رو کردم و فایلها انتقال پیدا میکنند ولی در گوشیهای سونی اریکسون قابلیت تغییر نام پسوند وجود ندارد درضمن موقعی که فایلها به گوشیهای نوکیا بلوتوث میشوند به عنوان یک مسیج شناخته میشوند و در اینبوکس ذخیره میگردند که در انجا هم امکان rename وجود ندارد وکلا همچین گزینه ای وجود ندارد البته یه نرم افزار هست که با اون میشه فایلها زیپ شده رو داخل گوشی بازکرد و اون برنامه اولا که باید توی هردو گوشی نصب شده باشند ومخصوص سری 60 نوکیا هست(با پسوند SIS) که متاسفانه این برنامها هم روی اکثر گوشیهای سونی اریکسون نصب نمیشوند من کلا مد نظرم راهییه که بشه از نوکیا 73 به سونی اریکسون k850 این فایلها(JAR) رو انتقال داد واگه نرم افزاری باشه که قابلیت نصب روی اریکسون رو داشته باشه خیلی خوب هست سپاسگزار میشوم که بازهم تو این زمینه راهنمایی کنید
موفق باشید
با X_Plore فایل های نصبی رو میتونی بفرستی چه Jar چه Sis ...نقل قول:
با سلام
میشه یه لینک به من بدین که توش فایل های ابدیت n73 me 4.0839.42.2.1 باشه چون دیال اپ دارم و نمی تونم این فایل ها رو خودم با nsu دانلود کنم . می خوام لینک رو از شما عزیزان بگیرم بدم بیرون برام دان کنه و بعد فایل ها رو تو اون قسمتی که nsu فایل ها رو دانلود شده توسط خودش رو توش می ریزه کپی کنم و بعد ابدیت رو بزنم .
من با همین رو n95 را به 31 ابدیت کردم .
راستی یه پروداکت ( از املاش مطمعا نیستم ) بدین که زبان فارسی هم داشته باشه . راستی 2 یا 3 سال پیش خریدمش و تا الان یک بار هم فلش یا ابدیت نکردم و الان گوشی ار حال موته و دیگه تقریبا مرده به حساب میاد . اگه توش حتی یه بازی ساده هم بخوای نصب کنی یه 15 دقیقه ای طول می کشه .
فقط این پروداکت با ساپورت زبان فارسی یادتون نره
با تشکر
توی تاپیک آپدیت ان 73 اون 11 تا فایل یا اون یک فایل 50 مگی رو دان کن
همون جا گفته
سلام
بچه ها یه راهی لطفا" بهم بگین که بشه در حالت silent که عکس میگیری صدا و نور فلش زدن گوشی نیاد
فوریه عجله دارم
باید از نرم افزار C-Cam استفاده کنی ... اینم لینکش:
کد:http://miladwayne.persiangig.com/C_cam%20S60%20v3%20RAY-MILAD-007.zip
آقا میلاد دستت درد نکنه
میام نصبش کنم میزنه Expire certificate !
چی کارش کنم ؟
تاریخ گوشیتو ببر عقب.نقل قول:
گوشیم پیغام میده موقعی که می خوام مسیج بفرستم.
not enough memory to perform operation delet some data first
چندبار هم کد ستاره مربع7370 مربع هیچ اثری نداشت.باز به همون حال برگشت.
سلام به همگی 2 روزه گوشیم رو هر جور فرمت میکنم پیغام میده.اس ام اس نمیتونم بفرستم .هر کاری که بخوام بکنم این پیغام رو میده.لطفا کمک کنید.
not enough memory to perform operation delet some data first
چندبار هم از کد ستاره مربع7370 مربع استفاده کردم. هیچ اثری نداشت.باز به همون حال برگشت
گوشیم N73 ME هست.
شما بگو که حافظه ی گوشی چقدر خالی داره ؟نقل قول:
میگه Memory full.delete some data
ولی من تو گوشیم چیزی ندارم.
یه کاری کن ... Memory In Use مسیجینگ رو از حافظه ی داخلی بنداز رو رم گوشی ...نقل قول:
وقتی به گوشی ضربه نسبتا محکم میخوره خاموش میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورت از ضربه یعنی از جایی پرت بشه یا کسی باهاش کشتی بگیره ....؟؟
.
اگه پرت بشه که باتریش خارج میشه و مسلماً خاموش میشه ولی اگه بهش ضربه بزنی یا کشتی بگیری نه خاموش نمیشه ...
نه یه بار داشتیم با هم بکس کار میکردیم که از حال رفت....
مثلا توی جیب گرمکنم بود داشتم میدویدم و دویدم که یهو خاموش شد
نه اگه با دویدن خاموش شده که غیر طبیعیه ....
.
برو تو کار آپدیت ...
آپدیت کردم 2008/9
یعنی با آپدیت درست میشه!!!!!!!!!!
ایرادش به قیمت دور انداختن گوشیه؟
ببین باطریت تو جاش محکم گیره یا نه چون نباید زیاد بازی کنه(یک تکه فلزی باید ته باطری رو فشار بده به بالا ببین اون هستش سر جاش)....نقل قول:
سلام دوستان. من یه مشکلی دارم.:41:وقتی در لنز گوشی رو باز میکنیم و میخوام عکس بگیرم، تا وقتی روی حالت عکس هستش میتونم عکس بگیرم ولی وقتی میرم رو حالت فیلمبرداری مینویسه hardware failure و بعدش دیگه اصلا عکس هم نمیگیره و باید ریستش کنم تا درست بشه.به نظر شما مشکل از کجاست و چطوری میشه درستش کرد؟؟با آپدیت کردن درست میشه؟؟ممنون.:40:
کسی نبود جواب منو بده :41::41:
محمد جان در اینجور مواقع بهترین راه آپدیت کردن گوشی هست ...
.
ببین اگه فریمور جدیدی برای گوشیت اومده حتماً آپدیت کن
آقا این مشکل خاموش شدن مثل اینکه داره جدی میشه ...
پدر من یه N73 داره روزی حداقل یه بار خاموش میشه ...!
یعنی فقط باید آپدیت کنم ... ؟ حوصلشو ندارم : دی
میشه نحوه آپدیتش رو بگی؟نقل قول:
آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
با سلام من گوشی نوکیا N73 دارم که سیم کارتش همراه اول هست(0911) می خواستم از مودمش برای وصل شدن به اینترنت استفاده کنم البته با کامپیوترم می خوام تو وب برم لطفا به طور کامل توضیح دهید
:11:
آره میشه ... ولی GPRS شما فعاله ..؟نقل قول:
طبق این آموزش :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=217093
نه آپدیت نمیخواد یکم با باتری ور برو خودش درست میشه:31: واسه من که درست شده گوش شیطون کر:31:نقل قول:
سیم کارت من دولتی چه طور GPRS رو فعال کنمنقل قول:
از طریق سایت همراه اولنقل قول:
پیشنهاد میکنم فعالش نکن چون خیلی گرونه
من Xplor آپدیت کردم 1500 تومن انداخت
سلام من نوکیا N73 دارم می خواستم بدونم چه طوری فارسی ساز نصب کنم از کجا باید دانلود کنم ضمنا در مورد معایب نصب فارسی ساز توضیح دهید
با تشکر
سلام . .نقل قول:
سلام من نوکیا N73 دارم می خواستم بدونم چه طوری فارسی ساز نصب کنم از کجا باید دانلود کنم ضمنا در مورد معایب نصب فارسی ساز توضیح دهید
با تشکر
اگه منظورتون فارسی کردن کلی گوشی . . مثل منو و . . . هستش . . که اگه فارسی نشه بهتره چون باعث بروز مشکلاتی میشه . . البته من نمیدونم زبان فارسی برای این گوشی هست یا نه . .
اگه هم که منظورتون فارسی نوشتن هستش که . . میتونید از زبان عربی برای فارسی نویسی استفاده کنید . .
پس به فکر فارسی کردن کلی گوشی نباشید . .