من می خوام چنین الگویی رو ادامه بدم :
Image.SetPos("Image5", 0, 0);
Image.SetPos("Image5", 10, 0);
Image.SetPos("Image5", 20, 0);
یعنی در هر مرحله به این عبارت و عددی که مشخص کردیم اضافه کنه
Printable View
من می خوام چنین الگویی رو ادامه بدم :
Image.SetPos("Image5", 0, 0);
Image.SetPos("Image5", 10, 0);
Image.SetPos("Image5", 20, 0);
یعنی در هر مرحله به این عبارت و عددی که مشخص کردیم اضافه کنه
الگوی بالا رو بهش می دم کار نمی کنه
امکان نداره...مشکل از انه که برنامت کامل نیست...
شما سو تا ستون را پر کنی... بقیه ادامه پیدا میکنه....البته با 2003 که این طوره.....
با AA 1 و AA 2 کار می کنه ولی با الگوی من کار نمی کنه اگه می شه الگوی من رو با تصویر امتحان کنید مال من این طوری نشون می ده : از راست به چپ
[LEFT] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
آیا امکانش هست من توی یه سلول یه عدد رو بنویسم بعد توی یه سلول دیگه یه عدد دیگه رو که بنویسم بطور خودکار این اعداد رو با هم جمع منها تفریق یا ضرب کنه و در یه سلول دیگه خودکار جواب رو بنویسه؟ ممنونم[
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مثالی که زدید کافیه روی سلول I2 درformular bar(نواربالای همین ردیف سلولها):نقل قول:
I1-J2=
راه سختش ماکرو نوشتنه؛ ولی خب میتونی اینجوری هم پیش بری:نقل قول:
بعدش محتویات همهی این سلولهارو کپی کن تو یه فایل تکست. مشکل دیگهای هم هست؟
موفق باشیدنقل قول:
جواب؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام ممنوننقل قول:
تقریبا درست شد فقط مشکل سورت کردن ستونها نمیشه من نمی خوام سورت هر سه ستون به سه ستون بعد تاثیر بذاره !!
بقیه موارد رفع شد.
با تشکر از دوستان
این قسمتو بیشتر توضیح بدین که سورت در یک جدول 12 ستون که هر 3 ستون به صورت جداگانه باید سورت بشن .
نقل قول:
اگر خوب دقت کنید دوستان کاملا توضیح دادند؛
از امتیازات اکسل اینه که وقتی محدوده ای (Range ) انتخاب میشه تقریبا هر فرمانی صادر کنید فقط به اون محدوده اعمال مبشه !
شما هر محدوده ای که میخوای سورت بشه رو انتخاب کنید ( فرضا جدول شما از C5 تا H100 باشه شما از C5 انتخاب میکنی تا E100 که اگه شامل عناوین جدول هم باشه بهتر هست ) بعد کلیک راست - گزینه Sort (یا زدن کلید O) - و بعد با انتخاب custom sort میتونید تو همون ستونهایی که انتخاب شدند هم تعیین کنید که کدامیک اول مرتب بشن!
اگر متوجه نشدید بگید تا عکس بزارم
موفق باشید
سلامنقل قول:
ممنون که راهنمایی کردین
من همین روش رو انجام میدادم یعنی انتخاب همون سه ستون مورد نظر اما سورت نمیشد
مساله اینجا بود وقتی برای ساختن اساتیل جدید که هر ردیف رنگ خاصی باشه تنظیماتو انجام میدادم my table has header فعال میشد فکر میکنم به همین خاطر وقتی میخواستم هر سه ستون سورت بشه انجام نمیشد ردیف اول کنار هر سلول یه مثلث بود که میشد بر اساس هر کدوم سورت کنم اما خب رو سورت ستونهای دیگه تاثیر میذاشت
به هر حال کاری که کردم این بود . سطر و ستونهای مورد نظر رو به یه شیت جدید بردم اونجا سورت کردم و آخر کار استایل رو ساختم .
سلام خسته نباشید
آقا من به یه مشکلی بر خوردم که هیش کی نمی تونه حلش کنه.هیچ کس بلد نیست
شما کمکم کنید
عزیز من یه فایل اکسل دارم که توش 10000 شماره به ترتیب وجود داره مثلا از 1تا10000 و یه فایل اکسل دیگه هم دارم که توش 3000 شماره داره که این شماره ها در لابلای اون 10000 تا وجود داره مثلا 12-26-34-41-53-67-74-85 و... حالا می خوام این 3000 تار رو از توی اون 10000 حذف کنم باید چیکار کنم
اگه راهنماییم کنید ممنون می شم
سلام خسته نباشید
آقا من به یه مشکلی بر خوردم که هیش کی نمی تونه حلش کنه.هیچ کس بلد نیست
شما کمکم کنید
عزیز من یه فایل اکسل دارم که توش 10000 شماره به ترتیب وجود داره مثلا از 1تا10000 و یه فایل اکسل دیگه هم دارم که توش 3000 شماره داره که این شماره ها در لابلای اون 10000 تا وجود داره مثلا 12-26-34-41-53-67-74-85 و... حالا می خوام این 3000 تار رو از توی اون 10000 حذف کنم باید چیکار کنم
اگه راهنماییم کنید ممنون می شم
سلام..نقل قول:
از منوی View، گزینهی Macros رو بزن. تو کادر اوّل، بنویس DeleteDuplicates_TwoLists و روی دکمهی Create کلیک کن.
تو پنجرهی Visual Basic، ماکروی زیر رو بنویس؛
فقط لیست کوچکتر رو تو شیت 1 بذار و لیست بزرگتر رو توی شیت 2.
منبع: سایت مایکروسافت (support.microsoft.com/kb/291320)کد:
Sub DeleteDuplicates_TwoLists()
Dim iListCount As Integer
Dim iCtr As Integer
Application.ScreenUpdating = False
iListCount = Sheets("Sheet2").Range("A1:A10000").Rows.Count
For Each x In Sheets("Sheet1").Range("A1:A3000")
For iCtr = 1 To iListCount
If x.Value = Sheets("Sheet2").Cells(iCtr, 1).Value Then
Sheets("Sheet2").Cells(iCtr, 1).Delete xlShiftUp
iCtr = iCtr + 1
End If
Next iCtr
Next
Application.ScreenUpdating = True
MsgBox "Done!"
End Sub
نقل قول:
سلام
ببخشید من متوجه استایل سازی شما نشده بودم!
البته روی اینطور مسائل هم تا حالا فوکوس نداشتم ( بدلیل عدم علاقه) ولی بهرحال خوشحالم جواب رو پیدا کردید.
سلام. ببینید، جدولی مثل زیر دارم، نام دانشگاه، رنکینگ جهانی و رنکینگ در یک رشته (مهندسی شیمی). چجوری میتونم کاری کنم که بر حسب رنکینگ جهانی یا رنکینگ رشته، هرکدوم که خواستم، sort بشه ؟
سلام
این فایل مربوط به راهنمای نماد ها در بازار بورس تهران هست
میشه زحمت بکشید و اون ها رو از هم جدا کنید مثلا
47633444450424667,20081126,IRO1GRGN0001,GRGN1,Mell i_Cult._Dev,GRGN,توسعه__كشت__و_صنعت__ ملي_,A,N4,غگرگ,توسعه__كشت__و_صن ت__ملي_,IRO1GRGN0000,NO,4,42 ,4213,300
میخام هر نماد به صورت جدا گانه قرار بگیره یعنی توصعه کشت و صنعت ملی توی یه سلول غگرگ توی یه سلول و همینجوری تا آخر
فکر کنم باید از ویرگول برای جدا سازی استفاده کرد
ممنون میشم زحمتش رو بکشید
[HTML]http://s2.picofile.com/file/7145179565/Instrument.rar.html[/HTML]
روی عنوان هر ستون که می خوای (A, B, C) کلیک کن. بعد، از منوی Home، روی گزینه ی Sort & Filte.r کلیک کن و Sort Largest to Smallest رو بزن. توی پنجره ای که با تایتل Sort Warning باز می شه، گزینه ی Expand the selection رو فعال کن و Sort رو بزن.نقل قول:
[QUOTE=farhad61;6492323]سلام
این فایل مربوط به راهنمای نماد ها در بازار بورس تهران هست
میشه زحمت بکشید و اون ها رو از هم جدا کنید مثلا
47633444450424667,20081126,IRO1GRGN0001,GRGN1,Mell i_Cult._Dev,GRGN,توسعه__كشت__و_صنعت__ ملي_,A,N4,غگرگ,توسعه__كشت__و_صن ت__ملي_,IRO1GRGN0000,NO,4,42 ,4213,300
میخام هر نماد به صورت جدا گانه قرار بگیره یعنی توصعه کشت و صنعت ملی توی یه سلول غگرگ توی یه سلول و همینجوری تا آخر
فکر کنم باید از ویرگول برای جدا سازی استفاده کرد
ممنون میشم زحمتش رو بکشید
امیدوارم درست شده باشه
موفق باشید
کد:http://s2.picofile.com/file/7145465371/Instrument07.rar.html
mrc babate matalebe mofidetun.
.
ye matlab jamee tar dar murede ADVANCED FILTER,PIVOT... shadidan niaz daram
.
با سلام
مشکلی که من با اکسل دارم اینه که مثلا توی یه فایلی که خودم درستش کردم بعضی مواقع هرچی بهش فرمول میدی عمل نمیکنه و تنها راهش اینه که گزینه سیو رو بزنم! به محض اینکه گزینه سیو رو بزنم یا فایل رو ذخیره کنم ، فرمول عمل میکنه ! چرا اینطوری میشه؟؟ توجه داشته باشید که نکته مبهمش اینه که بعضی مواقع اینطوری میشه و بعضی وقت ها درست عمل می کنه!
از اکسل 2007 و 2010 استفاده می کنم.
با تشکر
سلامنقل قول:
بنظرم مشکل شما از Automatic نبودن روش محاسبه فرمولها باشه
اگه اینطوره به اینجا برو و تیکشو درست کن:
حواست هم به فشرده شدن احتمالی کلید F9 باشه!
ممنون . مشکل حل شد ! این کلید F9 چیکار میکنه مگه ؟نقل قول:
نقل قول:
هیچی :20:
فقط چون گفته بودی گاهی اوقات درست کار میکنه احتمال دادم با زدن سهوی این دکمه (و ترکیبی هاش که ذر زیر از قول Help اکسل میارم) دچار اشتباه میشدی !:31: چون وقتی Calculation در حالت Manual باشه تا این دکمه ها رو نزنی فرمولها کار نمیکنند ( مگر در حال خروج و Save کردن ):
Press F9 Calculates formulas that have changed since the last calculation, and formulas dependent on them, in all open workbooks. If a workbook is set for automatic calculation, you do not need to press F9 for calculation.
Press SHIFT+F9 Calculates formulas that have changed since the last calculation, and formulas dependent on them, in the active worksheet.
Press CTRL+ALT+F9 Calculates all formulas in all open workbooks, regardless of whether they have changed since last time or not.
Press CTRL+SHIFT+ALT+F9 Rechecks dependent formulas, and then calculates all formulas in all open workbooks, regardless of whether they have changed since last time or not.
سلام دوستان
من با اکسل زیاد کار نکردم اما الان لازمش دارم و یه مشکل اساسی. اگه بتونین بهم کمک کنید ممنون میشم.
من یه ستون دارم با 700 تا حونه که تو همشون یه عدد نوشته شده . حالا می خوام عدد 50 رو از همه خونه ها کم کنم باید چیکار کنم نمیتونم که دونه دونه ازشون کم کنم.
:20:
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک فایل اکسل طراحی کردم به این شکل که بصورت ستونی زیر هم برای 100 روز روزهای هفته رو نوشتم از شنبه تا جمعه و دوباره زیر اون از شنبه تا جمعه و همینطور تا روز صدم و در کنار ستون روزهای هفته تاریخ اون روز رو در ستون مجزایی و مقابل هر روز هفته نوشتم و در مقابل روزهای هفته بترتیب از اولین روز شنبه تا جمعه نام یک درس رو که میخوام بخونم رو نوشتم مثلآ شنبه فارسی، یکشنبه زبان، دوشنبه ریاضی، سه شنبه مدار، چهار شنبه الکترونیک،پنج شنبه سیگنال، جمعه فارسی حالا مشکل اینجاست که تعداد درسهایی که میخوام بخونم 6 تاست و تعداد روز هفته 7 تا . درس فارسی رو که شنبه شروع کرده بودم و پنج شبه آخریشو که سیگنال بود خوندم و دوباره باید حالا از جمعه برنامه رو شروع کنم که فارسی میشه جمعه و زبان میشه یکشنبه و ... حالا چطور میتونم از مثلا گزینه auto fill (که امتحان کردم نشد)یا اگه گزینه دیگه ای هست استفاده کنم که وقتی جدول یک هفته رو تنظیم کردم بتونم خودکار تا روز صدم این جدولها رو زیر هم کپی کنم که درس فارسی که در جدول هفته اول شنبه و جمعه بود در جدول دوم پنج شبه و در جدول سوم چهار شنبه و تا آخر به این شکل قرار گیرد. و سوال مهمتر اینکه میخوام هر روز جدید که فایل اکسل رو باز میکنم تاریخ اون روز که در اول توضیحاتم گفتم که در ستون مجزایی نوشتم رو هایلایت کنه یا بشکلی در بیاره تا متوجه شم کدام روز هفته هستم و برنامم امروز چیه و نخوام تویه اینهمه روزهای زیر هم بگردم و تاریخ روز جاری رو پیدا کنم
سلامنقل قول:
شما کافیه فرمول (50-A1)= (بر اساس مشخصات سلول های خود ، اگر اولین عدد شما در سلول شماره 1 ستون A قرار دارد) رو در سلول مجاور ستون اعداد خود بنویسید و سپس برای همه خانه ها اعمال کنید این فرمول رو با استفاده از کشیدن گوشه پایین سمت راست سلولی که توش فرمول رو نوشتین
سلام دوستان
من میخواستم این کاری که تو عکس نشون دادم انجام بدم .
یعنی ستون A , B رو که داریم . هرچه در ستون D وازد کنیم در ستون A جستوجو کند اگر موجود بود b در همان ستون وارد شده را با b در ستون یافته شده جمع کند و در c کنار ستون یافته شده بنویسد .
اینم عکس
شما می تونید با استفاده از فرمول ولکاپ این عمل رو انجام بدینقل قول:
در خونه c1این فرمول رو بنویس
[PHP]=(IF(D$1=A1;VLOOKUP(D$1;A$1:B$14;2;FALSE)+B$1;""))[/PHP]
فرمول رو تو بقیه سلولهای ستون c کپی کن
البته شما ننوشتید اگر موجود بود b در همان ستون وارد شده را با b در ستون یافته شده جمع کند و معلوم نکردید که با چه سلولی از b جمع کند در فرمول فوق کلیه اعداد یافته شده را با سلول b1جمع می کند
با سلام
دوستان چطوری میشه شماره های ردیفی که پیش فرض اکسل هست رو از دید پنهان کرد؟؟
موفق باشید.
اگه اشتباه نکنم فرمول مورد نظر شما باید اینجوری باشه:نقل قول:
که باید در خانه C1 نوشته بشه و میتونی اونو تا ردیف آخر گسترش بدیکد:=IF(D1>0;VLOOKUP(D1;$A$1:$B$8;2;FALSE)+B1;0)
دلیل شرطی شدنش هم اینه که اگه در D1 ( ویا ردیفهای پایینتر) عددی وارد نشد خطای #N/A نده و ظاهرش بهتر باشه
موفق باشی!
نقل قول:
غیر فعال کردن گزینه Row & Columns Headers در منوی View
کمی درسته باید یه کم بیشتر روش کار کرد تا اونی که خواستن بدست بیارن فرمول مربوطه رو دو تا پست بالاتر ببینیدنقل قول:
با تشکر
نقل قول:
سلام
ببخشید موقعی که صفحه من دیگه لود شده بود شما جواب دادی و من متوجه نشده بودم:20:
راستی چرا شرط A1=D1 رو گذاشتی؟
البته باید دید منظور دوستمون دقیقا چی بوده!
سلامنقل قول:
از چه ورژنی استفاده میکنی؟
تو 2007 مشکلی نداره
اگه شما دقیقا از اولین درس (فارسی) تا آخرین (سیگنال) رو سلکت کنی و گسترش بدی بترتیب کپی میشن! (مثل روزای هفته)
برای هایلایت کردن هم ساده ترین راهی که الآن بذهن میرسه اینه که اگه موقع خروج یه تغییر حتی خیلی جزیی اعمال کنی (مثلا ورود یک کاراکتر تو یه سلول) و save کنی دفعه بعد هرجا که سلکت شده بوده (99 درصد) همونجا رو میبینی!
این همون نکته ای بود که تو فرمول شما نداشت، اگر d1=a1 باشه اونوقت مقدار متناظر رو برمیگردونه در غیر اینصورت تو سلول c1چیزی نمی نویسه و تو سلولی از ستون c مقدار رو محاسبه می کنه که عدد مورد نظر در ستون a هستشنقل قول:
منظور دوستمون هم این بود که جلوی همون عدد مورد نظر جواب رو بده اگه فرمول رو بنویسی و تو بقیه سلولهای c کپی کنی دقیقا همون میشه که خواستن
دوست عزیز سلامنقل قول:
=LEFT(a1;LEN(a1)-4)
کافیه این فرمولو توی سلول مقابل متنت بنویسی و آدرس توی فرمولو به سلول حاوی متنت ارجاع بدی تنها رشته قبل از سالو بر میگردونه
امیدوارم مشکلت حل بشه
نقل قول:
دوست عزیز سلام
شما میتونید توی ریبون view تیک مربوط به heading رو برداری تا نام ستون و ردیف های پیش فرض اکسل نمایش داده نشه
امیدوارم مشکلت حل بشه
دوست عزیز سلامنقل قول:
داخل ریبون data گزینه ای به نام remove duplicates وجود داره اول شما توی یک ستون اطلاعات 10000 تاییتو قرار بده توی ستون بعدیم اطلاعات 3000 تایتو تو مرحله بعد هر دوتا ستونو انتخاب کن و این گزینه رو بزن و ok
امیدوارم مشکلت حل بشه