من متولد نیمه اول سال 1371 هستم (12/4/71) حالا میخوام تو کنکور 90 شرکت کنم ( برای دومین بار چون 89 قبول نشدم ) میخواستم بدونم برای سربازی چکار باید بکنم آیا باید خودمو معرفی کنم ؟ لطفا کامل توضیح بدید چون من واقعا گیج شدم . متشکرم
من متولد نیمه اول سال 1371 هستم (12/4/71) حالا میخوام تو کنکور 90 شرکت کنم ( برای دومین بار چون 89 قبول نشدم ) میخواستم بدونم برای سربازی چکار باید بکنم آیا باید خودمو معرفی کنم ؟ لطفا کامل توضیح بدید چون من واقعا گیج شدم . متشکرم
سلام دوستان
10/1 نیرو دریایی سیرجان اعزامی نبود :31:
افتادم اونجا :5: با لیسانس :20:
بعد آموزشی درجه چی میدن ؟ همون ناو استوار یکم میدن ؟
چیزی هست که دونستنش برام مفید باشه ؟
:46:
سلامنقل قول:
اگه تا موقع قبولی در دانشگاه جدید، کمتر از 4 نیمسال در دانشگاه قبلی گذرونده باشید ، میتونید مجددا ثبت نام کنید و کنکور بدید.
موفق باشید
سلام.توي دفترچه راهنمای ثبت نام كنكور 90 جوابتو ميگيري.نقل قول:
صفحه ي 35 كد 12 يعني فرض كن كسي كه متواد نيمه ي اول 70 هستش و دانشجو باشه باشه با توجه به سال مشمول شدنش كه ساله 89 هسش اين شخص بايد تو سال اعزامش (89 )از دانشگاه انصراف بده.خوب معمولا اين افراد در حال حاضر بين ترم 1تا 4 هستند.
شما 90/4/12 مشمول میشید و قبل از مشمول شدن باید دفترچه بفرستین تا غیبت نخوریننقل قول:
موفق باشید
من کجا باید برم خودمو معرفی کنم و دفترچه بگیر تا غیبت نخورم ؟ یعنی من باید نا 90/4/12 دفترچه بفرستم ؟ و بعد چقدر طول میکشه که اعزام بشم ؟ (یعنی تا قبل از مهر سال دیگه که برم دانشگاه اعزام نمیشم ؟)نقل قول:
:31:نقل قول:
منم افتادم اونجا 20.8:31:
تو مقررات وظیفه واسه کنکور 90 این بند واسه منه:دی یعنی من جزو این بندم:
من این قسمتشو نمیفهمم!!(این پایین):دی میشه توضیح بدید.نقل قول:
كد 12 ) دانشجوياني كه شاغل به تحصيل در دور ه هاي غيرروزانه بوده و حداكثر تا پايان سال اعزام از تحصيل در دانشگاه انصراف داده باشند،
در صورت شركت و قبولي در آزمون به شرط نداشتن غيبت، با احراز يكي از شرايط ذيل مجاز به ثب تنام در آزمون م يباشند.
الف) هنگام شركت در آزمون داراي معافيت تحصيلي باشد.
ب ) داشجويان مقطع كارداني حداكثر 2 نيمسال و دانشجويان مقطع كارشناسي حداكثر 4 نيمسال از شروع تحصيل آنان ت ا هنگام ثبت نام
در رشته جديد سپري نشده باشد.
ج ) از زمان انصراف از دانشگاه اول تا شروع به تحصيل در رشته جديد بيش از يك ماه سپري نشده باشد.
د ) مقطع جديد پايين تر از مقطع قبولي قبلي نباشد.
ه ) مدت تحصيل در رشته قبل در سنوات رشته جديد محاسبه خواهد شد.
این سال اعزام اینا کی میشه یعنی:دی!؟ یعنی میتونم شهریور 90 انصراف بدم؟!
من متولد مرداد 70 ام!
ممنون:11:نقل قول:
دانشجوياني كه شاغل به تحصيل در دور ه هاي غيرروزانه بوده و حداكثر تا پايان سال اعزام از تحصيل در دانشگاه انصراف داده باشند،
خوشبختم :31: میگن جا توپیه ! دهن آدم رو مورد عنایت قرار میدن :31:نقل قول:
اعزامت کی هست ؟
من متولد نيمه دوم 69 هستم و دانش آموز بزرگسالان هستم و دي ماه ديپلم ميگيرم
چطور ميتونم كنكور شركت كنم ؟ هيچكدوم از كدهاي وظعت خدمت با شرايط من جوردرنمياد .
اصلا من حق شركت در كنكو رو دارم ؟ كسي رو ميشناسيد شرايط من رو داشته باشه ؟
بله صافکاری دهن داره اونجا کج و ماوج میری صاف بر میگردی:31:نقل قول:
من شنبه رفتنیم:13::19:
این سوال من هم هست.. از دوستان خواهش میکنم جواب بدن..
من دانشجوی پیام نور هستم..این ترم اولم هست..مدرک پیشم رو در تیرماه 89 به طور حضوری گرفتم و غیبت هم نداشتم.. متولد نیمه اول هفتاد هستم . الان با این بند برام ابهام به وجود اومده..خواهشا راهنمایی کنید ! :11:
.........................
تو مقررات وظیفه واسه کنکور 90 این بند واسه منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی من جزو این بندم:
نقل قول:
كد 12 ) دانشجوياني كه شاغل به تحصيل در دور ه هاي غيرروزانه بوده و حداكثر تا پايان سال اعزام از تحصيل در دانشگاه انصراف داده باشند،
در صورت شركت و قبولي در آزمون به شرط نداشتن غيبت، با احراز يكي از شرايط ذيل مجاز به ثب تنام در آزمون م يباشند.
الف) هنگام شركت در آزمون داراي معافيت تحصيلي باشد.
ب ) داشجويان مقطع كارداني حداكثر 2 نيمسال و دانشجويان مقطع كارشناسي حداكثر 4 نيمسال از شروع تحصيل آنان ت ا هنگام ثبت نام
ج ) از زمان انصراف از دانشگاه اول تا شروع به تحصيل در رشته جديد بيش از يك ماه سپري نشده باشد.
د ) مقطع جديد پايين تر از مقطع قبولي قبلي نباشد.
ه ) مدت تحصيل در رشته قبل در سنوات رشته جديد محاسبه خواهد شد.
من این قسمتشو نمیفهمم!!(این پایین) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه توضیح بدید.
این سال اعزام اینا کی میشه یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !؟ یعنی میتونم شهریور 90 انصراف بدم؟!
من متولد مرداد 70 ام!
نقل قول:
دانشجوياني كه شاغل به تحصيل در دور ه هاي غيرروزانه بوده و حداكثر تا پايان سال اعزام از تحصيل در دانشگاه انصراف داده باشند،
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. بچه ها براي هر سال بسيج فعال چقدر كم ميشه از خدمتت؟؟؟
بسيج دانشجويي هم حساب ميشه يا نه بايد عضو بسيج پادگاني جايي باشي؟؟؟
بسیج فعال باشی فرق نداره کجا فقط کارتت( فعال) رو داشته باشی و تا دم خدمت هم عضو منظم باشی هر سال 45 روزنقل قول:
نقل قول:
سلام
اگه میخوای کنکور سراسری 90 شرکت کنی باید حتما تا شهریور 90 پیش دانشگاهیتو گرفته باشی وگرنه غیر مجاز محسوب میشی
برای کد نظام وظیفه هم پیشنهاد میکنم بند ( دانش آموز پیش دانشگاهی ) رو بزنی به شرطی که تا شهریور پیش رو بگیری
اگه بازم سوال داشتی در خدمتم
سلام
بچه ها یه سوال داشتم
من متولد مرداد 71 هستم
پارسال که پیشدانشگاهی بودم ،کنکور سراسری قبول نشدم و الان دارم دوباره برای کنکور میخونم
1-آیا برای ثیت نام کنکور باید کار خاصی مربوط به سربازی کنم؟ (دفترچه و ...)
2-اگر جواب 1 خیر است ، آیا برای ثبت نام دانشگاه باید کار خاصی کنم؟
خواهش میکنم کمکم کنید.. از هرکی میپرسم یه جوابی میده..
کجاش گنگه؟؟؟نقل قول:
مگه انصراف دادین شما؟؟
میگه کسی که قبل از اعزام ، انصراف داده باشه از دانشگاه میتونه ثبت نام کنه!!
نقل قول:
سلام
1- مرداد 90 مشمول میشید و باید دفترچه بفرستید ، البته وقت کنکور رو دارید
2- برای دانشگاه هم که کار خاصی نمیخواد ، فقط باید ثبت نام کنی
.
نقل قول:
خب من میخوام بدونم با این شرایط.. من اجازه ثبت نام و در صورت قبولی ، تغییر به دانشگاه بالاتر رو دارم یا خیر؟
درود دوستان
من می خوام از اون قانون که می گه دانشجویانی که بیشتر از 4 ترم نگذروندن می تونن ثبت نام کنن استفاده کنم
باید کدوم بند رو تو دفترچه بزنم برای نظام وظیفه ؟؟
داشجويان مقطع كارداني حداكثر 2 نيمسال و دانشجويان مقطع كارشناسي حداكثر 4 نيمسال از شروع تحصيل آنان ت ا هنگام ثبت نام
این یعنی من که تا کنکور 90 چهار ترم خوندم می تونم یا نه ؟؟؟؟ ( کارشناسی پیام نور هستم ) الان ترم 3 هستم
بله دقيقا حق با شماست و بايد كد5 رو بزنم :46:نقل قول:
البته چون كد سوابق ندارم رو سايت بايد هنوز صبركنم تا بهمن ماه :13:
سلام
من متولد نیمه دوم 70 هستم.تو دفترچه کنکور 90 نوشته:
ثبت نام و شركت در آزمون متولدين نيمه دوم سال 1370 که به صورت حضوري مدرك پيش دانشگاهي اخذ نموده اند، با اخذ برگ اعزام به خدمت بدون مهر غيبت كه تاريخ اعزام آنان در نيمه دوم سال 1390 خواهد بود، بلامانع است.
حالا من کی باید این برگ رو بگیرم؟
با تشکر
نقل قول:
سلام
شما هرچه زودتر دفترچه رو بفرستید تا غیبت نخورید
نقل قول:
دوستان لطفا حواب من بدید
ممنون می شم
سلام.آره میتونی.کد 12 رو بزن.نقل قول:
اگه الان بفرستم تاریخ اعزام حدودا کی میشه؟نقل قول:
رفیق اگه غیبت خورده باشی بلافاصله اعزام میشی اما اگه غیبت نداشته باشی بین 4 تا 6 ماه طول میکشهنقل قول:
البته تا جایی که من میدونم
ترجیحا سعی کن دفترچه رو تا اخر آذر ثبتش کنی.نقل قول:
نیازی نیست به سازمان نظام وظیفه مراجعه کنی . کار شما فقط با پلیس 10+ هست. میری یه دفترچه میگیری . فرم های لازم رو پر میکنی. به این صورت:(البته من از روی دفترچه پارسال دارم توضیح میدم اگه امسال عوض شده که بعیده بشه ، توجه لازم رو داشته باشید)
فرم شماره 2 = خودتون پر کنید(اطلاعات شخصی و ...)
فرم شماره 3 = تکمیلش کنید بعد ببرید مدرسه تون مدیر مهرو امضا کنه بعدش ببر منطقه آموزش و پرورش خودتون تا اونا هم مهر بزنن.
فرم شماره 4 = مربوط به واکسن هست. آدرس جاهایی که میتونید برید و رایگان واکسن بزنید رو خود پلیس +10 بهتون میده. دو تا واکسنه که یکی مننژیت و دیگری اسمش دو گانه هست.(بعد از زدن واکسن ها این فرم رو برات مهر میزنن)
فرم شماره 5 = باید پزشک پر کنه . (پزشک عمومی هم میشه)
بعدش که پر کردی مدارک لازم که توی دفترچه رو نوشته به همراه این دفترچه ور میداری میری پلیس 10+ که ثبت کنی.ثبتش هم از طریق کامپیوتر انجام میدن و وقت کمی میگیره. بعدش یه رسید بهت میده . در طول 1 ماه برگه اعزامت(برگه سبز) میاد.
موفق باشی
---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
تاریخ اعزامت رو میزنن مهر یا دی 90 ( به احتمال زیاد)نقل قول:
دوست عزیز یعنی میندازن 13 ماه دیگه :18::18::18:نقل قول:
بیخیال رفیق نهایتا بندازن 6 ماه دیگه
نقل قول:
تایید می کنیم :6:
من 6 ماه بعد از پست دفترچه تاریخ اعزام خوردم که رفتم 2 ماه انداختم جلو که زودتر برم :31:
میبینم که آش خور جدیدا دارن میرن خدمت و موتوری دادننقل قول:
برید جوونا، برید که تازه اول راه هست و باید یه 17 ماهی تحمل کنید.
ولی رفقا، یه چیزی رو از الان تا میتونید تمرین کنید، این که هرچی بهتان گفتند از این گوش بشنوید و از اون گوش در کنید، توی نظام یاد میگیرید که چطور یا دروغ های فراوان بتونید نظم رو کنترل کنید
نقل قول:
نخوایم بریم هم میبرنمون :31:
یعنی این ضرب المثل رو به معنای واقعی اجر کنیم :21:
حالا بازم خوبه که یه ماهش کم شد
من جواب یه سوالم رو آخر نگرفتم :
تو ارتش الان چه درجه ای به لیسانس میدن ؟ استوار یکم؟
ما شانس نداریم :41: از یه طرف درجه ها رو کم کردن از طرف دیگه ری***ن به کارتهای پایان خدمت ارتش و نیرو انتظامی :45::45::45:
چه کارتهای مشتی داشتن قبلنا :40:
.
رفیق ، حرف روی هوا که نمی زنم.نقل قول:
برای کسانی که پشت کنکوری هستن و متولد نیم دوم سال و مدرک پیش دانشگاهی دارن نظام وظیفه تاریخ اعزام رو جوری میزنه که کنکور بعدی رو بتونن شرکت کنن.(نمونه اش خود من : آبان 88 دفترچه ثبت کردم اعزامم خورد دی 89)
رفیق مگه 18 ماه نیست ؟؟نقل قول:
پس جریان این 17 ماه چیه ؟؟؟
جریان این کارت پایان خدمت که میگی چیه؟
منم شنبه اعزامم نیروانتظامی مرودشت بریم کلک رو بکنیم تموم بشه بره
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
اهان حالا فهمیدمنقل قول:
ولی من فکر کنم الان رفیقمون مشمول هست چون منم متولد شهریور 70 هستم ولی سه روز دیگه اعزام هستم
:31:
سلام به همه دوستان.آموزشی برادر من افتاده سماجا کهریزک.اگر کسی اطلاعاتی در مورد اونجا داره ممنون میشم .ضمنا محل خدمت اصلی ستاد مشترک تهران یا ممکنه بفرستنش شهرستان؟
نقل قول:
من شنیدم واسه لیسانس 17 ماه هست فعلا :21:
کارتهای جدید رو ندیدی مثل کارت تلفن شده :2: کارت هوشمند :2:
اره ببینم کی زودتر تموم میکنه
تموم که شد بیا اینجا سک سک کن :31:
ولی خداییش سیرجان. . . :31:
قاعدتا شما که میگی لیسانس 17 ماه هست زودتر تموم میشید
ولی از اونطرف هم من 10 روز زود تر از شما اعزامم حالا ببینیم چی میشه
نقل قول:
تو ارتش لیسانس میشه ستوان دوم، واسه لیسانس هم اگه اعزامتون تا قبل پایان سال 89 باشه همون 17 ماه هست
سر این کارت ها دردسری داریم، من الان دوستم اردیبهشت تموم کرده هنوز کارتش دستش نیست
عوضی ها میزارن روز تصویه حساب تازه کارت رو میفرستند ناجا، به جاش یه برگه میدن که سه زار هم نمیارزه
[COLOR="Navy"]جون منننننننننننننننن راست میگی :6:نقل قول:
ستوان 2 میدن :20:
یعنی تو ارتش درجه ها رو کم نکردن ؟ مطمئنی ؟ :8:
من شنیدم 2 درجه درجه ها کم شده :41:[/COLOR]
================================
سیرحان چی :31:نقل قول:
باشه
پس سک سک یادت نره :31:
سلام دوستان خسته نباشید.یه سوال داشتم راجع به شرایط خودم لطفا راهنمایی کنید.
من متولد 19/9/1370 هستم و یه سال هم کنکور دادم و قبول نشدم.خواستم بدونم الان که میخوام در کنکور 90 شرکت کنم باید دفترچه خدمت رو بفرستم؟
اگه بفرستم اضافه میخورم یانه؟
اگه اضافه بخورم تکلیف دانشگاه و کنکور امسالم چی میشه؟
امکان داره خدمتم بخوره قبل از کنکورم؟
ببخشید خیلی سوال کردم ولی برام مهمه که هر چه زودتر به جوابهای کاملی برسم.
با تشکر از دوستان
نقل قول:
باید دفترچه رو پست کنید تا غیبت نخورید ( البته اگه تا به حال غیبت نزده باشن )
اگر اضافه بزنن نمیتونی بری دانشگاه
اگه الان دفترچه بفرستی ممکنه تا قبل از کنکور اعزام بشی( مشکلی برای کنکور دادن افراد حین خدمت نیست ، ترخیص میشین برای کنکور و بعد از کنکور دوباره باید برگردین )
موفق باشید