ک800 و گوشیهای جدید سری دبلیو (از 810 به بعد ) دارای واکمن ورژن 2 هستند که Wma پخش میکنند
احتمالآ مشکل از فایلت هست
Printable View
ک800 و گوشیهای جدید سری دبلیو (از 810 به بعد ) دارای واکمن ورژن 2 هستند که Wma پخش میکنند
احتمالآ مشکل از فایلت هست
من فایل wma و wmv نداشتم چند تا فایل رو با نرم افزار allok video to 3gp converter تبدیل کردم به این دو فرمت !
توی کامپیوتر بدون هیچ مشکلی نشون میده ولی توی گوشی نه !
با سلام به همه
من سیم کارت ایرانسل رو گوشیم هست و وقتی گزینه serch for update رو می زنم میگه اخرین ورژن هستش.با این حال هم wma پخش می کنه و مشکلی هم اصلا باهاش نداشتم.
راستی گوشیم رو از آلمان آوردن و رجیستر نیست.
خیلی هم ازش راضیم اما به علت پول لازمی می خوام بفروشم
گوشی بسیار تمیز هست و 2 ماه هم هست که کار می کنه . به نظرتون چند بفروشم خوبه ؟
تو مشهد اصلا کا 800 نیست .
دوستان راهنمایی کنن و اگه کسی خواست بگه :20:
سلام آخرین قیمت این گوشی چنده؟
d900 خوبه من بگیرم؟
240 تومن شده با دوربین 3.2 مگا.
واقعا با این قیمت عالیهنقل قول:
اگه بتونی بالای 400 بفروشی خوب فروختیه البته در حال حاضر که قیمت خیلی رفته بالانقل قول:
فایل ها mp3 را با windows movie maker به wma تبدیل کن ببین درست میشه:20:نقل قول:
منم همین سوالو دارم .البته p990 هم بهش اضافه کنیدنقل قول:
D900 یا k800 یا p990 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با windows movie maker فایلها رو تبدیل کردم و توی گوشی اجرا شد :8:نقل قول:
ولی چرا با نرم افزار های دیگه وقتی تبدیل میکنم پخش نمیشه ؟ مثل allok video to 3gp converter و allok video to mp4 converter
شما خودت فایلهاتو با windows movie maker تبدیل میکنی ؟ :21: یا با نرم افزار دیگه ای ؟
اگر با نرم افزار دیگه این کارو انجام میدی اسمشو بنویس ! :46:
نه من خودم با windows movie maker کار میکنم :31: دلیل اینکه با نرم افزارهای دیگه چرا انجام نمیشه را نمیدونم ولی یه نظر دارم چون wma فرمت ارایه شده توسط مایکروسافت است بهتره با movie maker این کار را انجام دهیم در ضمن movie maker هر فرمتی را تنها به wma تبدیل میکنه:46:نقل قول: