1- مسلما شبیه آهو نیستم. فکر کنم شبیه همون عنکبوتی باشم که عکسش رو گذاشته بودینقل قول:
2- به خاطر دختر بودن خیلی از چیزها رو تو زندگیم از دست دادم و هنوز هم دارم ازدست میدم ولی بازم نه دختر بودن رو ترجیه می دم. (خوبی های زیادی داره)
3- علاقه و استعدادی تو این زمینه ندارم
4- مردم آزار از تو بیزارم / دور شو دست از سرم بردار/ من کجا طاقت تو را دارم؟ (عجیب به این شعر علاقه دارم و سر هر مسأله ای هم اینو میخونم هر چند ربطی نداشته باشه)
5- نه ادیبم نه بلدم اداشونو در بیارم
6-مغز دستگاهی است که به وسیله آن فکر می کنیم، که فکر می کنیم.
7- مزخرف. این طور احساس می کنم دلیلش روهم نمی دونم
8- به خاطر اینکه سلیقم با بقیه یه ریزه فرق داره انقدر سؤال پیچ و سوژه نشم. (از زمان بچگی با سلیقم مشکل داشتم و دارم. نمونه اش رو حتی تو این دنیای مجازی هم می تونین ببینین)
9- بزرگی گفت کیوی دلیلش رو هم نگفت
10- فرهاد (doyenfery) و جلال (sise)
11- 15 دی 85. مامان مامانم بهم وحشتناکترین تهمت ها رو زد ولی به خاطر سنش نتونستم چیزی بهش بگم(دعواش ماله وقتی بود که به خانوادم گفتم و مامانم طرف مامانش رو گرفت). قهر نکردم که بخوام آشتی کنم. (احساس نمی کنی بعضی از سؤالات یه ریزه خصوصیه؟)
13- خودمو آتیش بزنم
14- یه روز 13بدر وقتی که 6 سالم بود دایی بابام میخواست بترسونتم یه قورباغه گرفت طرفم منم که عاشق قورباغم گرفتم و ازش تشکر کردم. (حتی دور ترین فامیل هامون هم هنوز اینو یادشونه). سوتی رو الان یادم نیست بعدا واست پ.خ می زنم
15- داد میزنم
16- نمی نویسم چون باعث می شه به درجه رفیع بن شدن نایل شم
17- مجازات به خاطر کاری که نکرده بودم روز 2خرداد 86
18- محمو احمدی نژاد
19- نه
20- رجوع شود به سؤال 16