دوستان توی تهران جای سراغ دارین بشه رفت تلویزیون philips دید و خرید(بدونه گارانتی)
Printable View
دوستان توی تهران جای سراغ دارین بشه رفت تلویزیون philips دید و خرید(بدونه گارانتی)
فیلیپس یکم تعمیر پذیری سختی هم داره. برای مثال اگه پنل ضربه ببینه دیگه باید قید تلویزیون رو زد یا از خارج از کشور پنل سفارش داد که اصلا نمیشه !نقل قول:
از برند های عمومی تر مثل سونی ، پاناسونیک ، ال جی و سامسونگ بخرید
محصولات دو برند هایسنس و TCL هم خوب و قابل قبول هستند .
با درود...
بین سونی 8300 و 8500 49 اینچ بجز 3D چه تفاوت اصلی وجود داره ؟ ار نظر کیفیت و رنگ و تصویر منظورم هست..
پانا CX700 49 اینچ چطوره؟ ار نظر کیفیت و رنگ و تصویر خوب هست یا نه و از سونی بهتره یا نه؟
در مورد ال جی uf950 هم میخواستم نظز اهل فن رو بدونم...
من بین این سه برند موندم....بودجه هم حدود 5 تومن ....
ممنون میشم فنی راهنمایی کنید...
من سوني 8300 رو از نزديك نديدم اما 8500 و cx700 رو از نزديك ديدم جالبيش اين بود كه تصوير 55cx700از 49cx700بدتر بودنقل قول:
تصوير 49cx700 تقريبا با سوني 55x8500 يكسان بود
نميدونم چرا اما احساس ميكنم با يك محتوا بعضي از سوني ها 55x9000c با هم تفاوت بود از نظر زاويه ديد ! يعني پارتها پنلهاي مختلفي داشتند ؟ !
اما تو 8500 ها اين تفاوت رو نديدم جالبيش اين بود كه 8500كنار 9000 بود
اتاقت چند متره ؟ روشنه اتاق؟
خونه 65 متریه ...سالنش 12 متر..........پشت به نور هست...نقل قول:
از پانا cx700 که بچه ها خیلی تعریف کردن...یعنی 49ش بهتر از 55 شه؟
...ال جی 950 چطوره؟
Cx700 سري هاي خاورميانه وسنگاپور هست كه توي ايران هستند ايم سري پنلهاشون ips هست
زاويه ديد ips ها بهتره اما نقطه ضعفشون توي رنگ مشكي هست كه مشكيشون عميق نيست اما پنل اين مدل سوني va
هست كه عمق مشكي خوبي داره اما زاويه ديدش كمتره يعني در زاويه حدود چهل و پنج درجه كنتراستش افت ميكنه اي پي اس ها مثل پانا از اين منظر بهترند در كل ببين اگه خونه روشنه و در تاريكي نه لزوما مطلق فيلم نگاه ميكني اي پي اس ميتونه كمي اذيتت كنه
پنل ال جي ها هم راستي اي پي اس هست ولي خوب پردازش پانا رو روي شبكه هاي اس دي براشون مهمه
از نظر پردازش 8500d ، hdr هم داره كه پانا نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلامنقل قول:
من باشم 950 میگیرم
توی بازار باید اونکی مدل هارم پیدا کنید توی جمهوری بگردین نشد از سایت های بانه ای هم میتونید تهیه کنید
قابل تعمیر که باید قطعه باشه خوب هرچی اون مدل کمتر باشه قطعه تعمیری هم کمتره !
سایت های بانه ای هم فکر کنم تی وی رو بفرستن اونور اب برای گارانتی یا اگه خودشون بزرگ باشن کاری کنن یا با شرکت هایی بزرگی توی ایران هست کار کنن دقیق نمیدونم
نقل قول:
اخه بین تلویزون های که من برسی کردم تو رنج قیمت 3/500/000 و سایز 48-49-50
از برند ال جی uf850 خوب بود که ضعفش پنل 100 hz بود دلمو زد
از برند سامسونگ ju7000 بود که همچیزش کامل بود اما با توجه به بالا بودن قیمت وسایل همراهش مثل عینک و کنترل smart همراهش نیست و ورودی پورت هاش کامل نست
و از برند سونی w800c که اونم ضعف طبق نظر دوستان عدم پشتیبانی زیرنویس فارسی و یا کدک های ویدئوی
حالا شما موردی میبینی تو سایز 48تا 50 تو رنج قیمت 3 تا 4 تومن به من معرفی کنید
نقل قول:
بهترین همین دو گزینه W800C , ju7000 هست . به نظرم تو بازار با این قیمت بهتر از این مدل ها نمیتونید پیدا کنید . من خودم JU7000 رو پیشنهاد میدم .
سلامنقل قول:
اگر اشتباه نکنم w800c اندرویدی هست در اینصورت مشکل زیرنویس فارسی و ... نباید داشته باشه. تحقیق بیشتری کن
تو این صفحه هم یکی از کاربران این مدل رو خریده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید ازیشون پرس و جو کنید
و تو این صفحه هم نوشته که با زیر فارسی هیچ مشکلی نداره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]