سلامنقل قول:
خیر، انتشار نسخه نهایی RS2 برای اوائل 2017 برنامه ریزی شده، اما برای Insider ها بیلدهای مختلفی منتشر شده و میشه که قابلیت هایی که قراره در RS2 باشه درش وجود داره
Printable View
سلامنقل قول:
خیر، انتشار نسخه نهایی RS2 برای اوائل 2017 برنامه ریزی شده، اما برای Insider ها بیلدهای مختلفی منتشر شده و میشه که قابلیت هایی که قراره در RS2 باشه درش وجود داره
الان اخرین بیلد چیه و از کجا دانلود کنم؟نقل قول:
این رد استون گذاشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رد استون 1 هستنقل قول:
برای اینکه آخرین بیلد هارو دانلود کنید باید در تنظیمات از قسمت آپدیت و بخش Windows Insider Program اکانت مایکروسافت وارد کنید و از طریق خود ویندوز آپدیت، بیلدهارو دانلود و نصب کنید (یا اینکه فایل iso آخرین بیلد رو دانلود و نصب کنید)؛ ولی بدونین هم حجم این دانلود ها بالاست (حدود 3 گیگ)، و هم اینکه چون این بیلدها آزمایشی هست ممکنه گاها مشکلی داشته باشن. البته از قبل از انتشار رسمی ویندوز 10 من Insider هستم و مشکل خاصی نداشتم اما گاها اخباری میاد که بعضی از بیلد ها مشکل دارن
اگر علاقه به استفاده جدید ترین ویژگی ها در اولین فرصت هستید و میتونید از پس حجم بالای آپدیت ها بر بیاد خوبه، اما اگه نمیتونید همون ویندوز رد استون 1 رو دانلود کنید و جدید ترین آپدیت هارو نصب کنید چیز زیادی از دست نمیدید، ویژگی های جدید معمولا چند ماه بعد از تست توسط اینسایدرها برای بقیه هم عرضه میشه.
سلام ببخشید سوال من اینه که آیا همچین چیزی ممکنه که برای یک لپ تاپ درایورهای نسخه ها ی مختلف ویندوز وجود نداشته باشه؟ چون من مدل لپ تاپمو که توی سایتش سرج میکنم فقط درایور های مربوط به ویندوز 10 64bit وجود داره. این یعنی روی این لپ تاپ فقط باید ویندوز 10 نصب بشه؟
اینم لینک مربوطه اش
support.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/300-series/310-15isk?tabName=Downloads&linkTrack=Mast:SubNav:Supp ortrivers%20and%20Software%7CDrivers%20and%20Softw are&beta=false
باتوجه به اینکه حجمم محدوده بعد از نصب چه اقداماتی انجام بدم که حجم را نخوره؟نقل قول:
سلام. من ویندوز رو که بالا میارم بهم پیغام ارور net framework رو میده. من net framewrok 4.5 رو نصب کردم اما مشکل حل نشد.
بعضی از برنامه ها مثه SCM رو هم به خاطر نت فریموورک بالا نمیاره. مشکل چیه؟
مطالب و راهکارهای زیادی در اینترنت و از جمله در این انجمن هست برای اینکار، میتونید در گوگل جستجو کنید، از جمله:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در این پست توضیح کامل دادم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
انجام دادم اما درست نشد.نقل قول:
وقتی scm رو اجرا میکنم این پیغام میاد و میره.نمیتونم دیتیل رو ببینم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشید
دوستان برنامه اینستاگرام یونیورسال رو برای ویندوز از طریق استور گرفتم ولی مشکلی که دارم اینه که ویدئو ها صدا نداره!! به نظرتون مشکل از چیه؟؟
فکرمیکنم مشکل ازکمبودن مقدار هاردتون باشه به فضای خیلی زیادی نیاز داره برا دانلود و نصبنقل قول: