قوانين انتقال حرارت و بقاي انرژي رو نقض كردينقل قول:
چطور ممكنه منبع توليد گرما (موقع كار كردن نه بي باري) خنك تر باشه
Printable View
قوانين انتقال حرارت و بقاي انرژي رو نقض كردينقل قول:
چطور ممكنه منبع توليد گرما (موقع كار كردن نه بي باري) خنك تر باشه
تو متن اون دوستمون دما 65 بود نميدونمنقل قول:
بعدشم ميشه اگه خنك كننده درستي داشته باشي ميتوني دمارو پائين نگه داري
ارمان جان یه نظر هم به ما بنداز....اخه چرا من نمیتونم الان افزایش فرکانس بدم.............با اون برنامه دو صفحه قبل هم تا فرکانس 2800 میرم صفحه ابی میاد... منتظرتم قدم به قدم...این ایمان نمیدونم کجاس
micro فکر کنم کلا bios p5b مورد داره .
آخه چند جا دیگه هم خوندم اونا هم همین می گفتن !
همیشه دمای cpu حدود 10 درجه گرمتر از دمای هسته است !!!
حالا من چه جوری دمای هسته و cpu رو متوجه بشم ؟
با همه نرم افزار ها هم تست کردم (PC Wizard - cpu cool - everst - pc probe 2 - , .... )
منم مشكل مشابه رو با چند تا مادربرد داشتم كه دما رو بايوس درست نشون نميداد ولي با آپديت بايوس برطرف شد.نقل قول:
شما تو فرومهاي معتبر خارجي مثلا Anadtech عضو شو اونجا برو تو تاپيك asus p5b و مطالب رو بخون
اونها خيلي حرفه ايند. حتي بايوس هم از خودشون در ميكنند(مثلا من خودم دارم الان از يكي از اين بايوسهاي در شده استفاده ميكنم چون تغغير دور فن تو بايوس استاندارد asrock فعال نيست و اينها فعالش كردند)
راه هاي خوبي هم واسه اور ياد ميگيري( حتي بعضي وقتها لحيم كاري مادربرد هم توصيه ميكنند ولي توصيه من اينكه هيچوقت سراغ اين كار نرو چون من چوبش رو خوردم)کد:http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=29&threadid=1908392&FTVAR_STKEYWORDFRM=&STARTPAGE=1&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear
خوبه ...نقل قول:
amd رو دما حساسه مخصوصآ اگر تا 65 درجه بره براي 2 تا 3 ثانيه فركانس به 1000 تقليل پيدا ميكنه كه اگر تا اين حد فركانس نياد پايين يه بلايي سر cpu مياد !
وقتي 4800 رو از 2.5 به 2.8 يا 3.0 ميرسونم تا وقتي دما پايين باشه رو 3.0 پايداره ولي اگه از 60 بگزره بهم ميريزه .
وقتي هم كه روي 2.8 ميزارم اگر زياد به cpu فشار بياد فركانس براي 2 ثانيه مياد رو 1000 بعد برميگرده رو 2.8 .
خوب اين مسائل كاملا مشخص ميكنه كه مقدار اوري كه هر يوزر ميتونه رو سيستمش اعمال كنه كاملآ متفاوته .
شما بيشتر از 40 درصد ميتوني اور كني؟نقل قول:
تازه آيا تو اين 40 درصد سيستم استيبل هست؟ فن استوك هم كه دليل نميشه بايد ببيني دمات چقدره و اگر بالاي 60 باشه باعث كاهش عمر پردازنده ميشه و الزاما بايد يه كولينگ خوب استفاده كني.
تازه اگه 3800X2 داشتي يعني جوانترين پردازنده اين خانواده 50 درصد هم ميتونستي اور كني
اما به دو دليل Intel برتري محسوسي تو اوركلاك داره؟
1- جوانترين پردازنده Core2duo بالاي 100 درصد اوركلاك ميشه با فن استوك هم اور ميشه Core 2 duo تا 85 درجه ميتونه تحمل كنه ماهها هم ميتوني با اين دما سركني ولي بعد از چند ماه عمر پردازنده تموم ميشه.
2- پردازنده هاي فركانس بالاي AMD خيلي كم اوركلاك ميشند (مثلا 6400X2) البته اين يه قاعده كلي هست كه هر چي فركانس بره بالا، درصد اوركلاك كمتر ميشه اما همين پردازنده هاي فركانس بالاي اينتل(مثلا E8500) خيلي خوب اوركلاك ميشند.
يه نكته ديگه كه بارها تجربش كردم شانسي بودن پردازنده ها است شما خوش شانس هستي و پردازندت خوب اوركلاك ميشه از بخت بد من مال من اينطور نيست و نسبت به بقيه با همين مادربرد كمتر اوركلاك ميشه. يكي از دوستان يه 3600X2 داشت كه به علت زياد خمير زدن و نشت خمير داخل پايه ها سوخت پردازندش تا 2700 اور ميشد برد گارانتي يه دونه جديد گرفت همون رويژن و همون اسم كد اين يكي تا 3000 اور ميشد.
نقل قول:فکرش رو میکردم رم هات به درد oc نخوره !نقل قول:
این تغییرات رو اعمال کن ، حتما حل میشه :
DRAM Ferequency : DDR2 - 812Mhz
CPU VOLTAGE : 1.3625V
DRAM VOLTAGE : 1.90V
مهدی جان,دستت درد نکنه.درست شد.:11:
به نظرم,رم خوبی نیست نه؟
می خواستم با کمی اورکلاک کردن گرافیک این برگردوندن این اورکلاک رو جبران کنم.
راستش محمد جان من اون اورکلاک گرافیک رو انجام دادم و خوب پیش می رفت.
امّا موقع ریسیت کردن وقتی میاد بالا,مجبورم می کنه برم ستاپ و تنظیمات رو برگردونم!
مشکل رو نفهمیدم! :13:
micro جان من سیستم رو 3.15 نگه داشتم فکر کنم بهترین حالت همین باشه .
فقط نگران دما هستم مشکلی پیش نمیاد ؟
البته در حالت عادی هم همینجوریه !
من دمای سیستمو نمیدونم در واقع !
یه سوال دیگه الان رمهام 5-6-6-15 هستش اگه بخوام 5-5-5-15 بذارم مشکلی پیش میاد ؟
خطرناکه ؟
تاثیر هم داره ؟
اگه دوستان دیگه مثل آقا مهدی هم جواب بند رو بدن ممنون میشم .