همانطور كه دوستمون گفت درايور نسخه جديد را بگير احتماله زياد درست مي شود ماله من كه درست شد وقتي درايور جديد را ريختم
همانطور كه دوستمون گفت درايور نسخه جديد را بگير احتماله زياد درست مي شود ماله من كه درست شد وقتي درايور جديد را ريختم
درود
اولین تصاویر از کارتهای gFORCE-8600 از nVIDIA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gForce 8600 GT با قیمتی حدود 150 تا 180 دلار - تاریخ ریلیز may
و gFORCE 8600 GTS تاریخ ریلیز این کارت 17 april یعنی حدود یک ماه دیگه با قیمت 200 تا 250 دلار اعلام شده . :cool:
سلام آقا يون عزيز ببخشيد مي خواستم بدونم كه چيپست هاي گرافيكي را كدوم شركت ها ميزنند مثلا من 1 گرافيك gainward دارم كه چيپست اون روش نوشته elixier مي خواستم بدون كدوم شركت از چيپست هاي بهتري استفاده مي كنه gigabyte با چيپست hiulix تو همين مايه ها اگه اشتباه نوشتم ببخشيد لطفا كمك كنيد
چیپهای گرافیکی توسط دوتا شرکت nVIDIA که به نام gFORCE معروفن و amd-ATI که به RADEON معروف هستن ساخته میشن یه سری چیپ هم ماله INTEL هست که بصورت onBOARD ارائه میشه . :20:نقل قول:
اون اسمهایی هم که گفتی من نشنیدم . :13:
عالیه ! دارم خواب می بینم ! Geforce 8600gts قیمت = 200$ ! :26: :26:نقل قول:
"تاریخ ریلیز این کارت 17 april یعنی حدود یک ماه دیگه " :26: :26:
چه حالی بده !
منم خیلی وقته که منتظر این سری بودم ولی با انتشار اخبار مربوط به سری ATI r600 یه مقدار از nVIDIA دلسرد شدم :41: . تا حالا من 6 تا کارت nVIDIA خریدم ولی حتی 1 کارت ATI هم نخریدم شاید اینبار 1 کارت ATI گرفتم . :8:نقل قول:
با همه این تفاسیر باید منتظر موند دید چی پیش میاد :20: nVIDIA یا ATI :10:
درضمن طبق اخبار کارت 8600 به اندازه کارت 7900 قدرت داره .
ای بابا من فکر کردم 8600 از 7950 Gtx هم خفن تره ! پرت ! دل سرد می شویم:41: :37: :44:نقل قول:
درضمن طبق اخبار کارت 8600 به اندازه کارت 7900 قدرت داره .
می شه یه سری اطلاعات در مورد ATI r600 بذاری .نقل قول:
منم خیلی وقته که منتظر این سری بودم ولی با انتشار اخبار مربوط به سری ATI r600 یه مقدار از nVIDIA دلسرد شدم . تا حالا من 6 تا کارت nVIDIA خریدم ولی حتی 1 کارت ATI هم نخریدم شاید اینبار 1 کارت ATI گرفتم
چند صفحه قبل در موردش صحبت شد ولی بازم میگم . :5:نقل قول:
سرعت هسته بیش از 1 گیگاهرتز.
حافظه GDDR4 - 512bit 2.2gh با پهنای باند 140.8GB/S -- تقریبا 40% بیشتر از 8800 -- .
پشتیبانی کامل از dx10.1
فناوری ساخت 80nm
این نتیجه چند تست و مقایسه با کارت های gFORCE :8:
اين مدل چطوره ؟ : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کف کردم ! ممنون. ( ولی چه قدر زشته !)نقل قول:
چند صفحه قبل در موردش صحبت شد ولی بازم میگم .
سرعت هسته بیش از 1 گیگاهرتز.
حافظه GDDR4 - 512bit 2.2gh با پهنای باند 140.8GB/S -- تقریبا 40% بیشتر از 8800 -- .
پشتیبانی کامل از dx10.1
فناوری ساخت 80nm
این نتیجه چند تست و مقایسه با کارت های gFORCE