خوب دوستان منم نظرمو بگم همین الان از استادیوم اومدیم ... آدم بعضی از نظرا رو هم میخونه خندش میگیره:n08:مثل همون آدمایی که به اسم تیم ایران میان استادیوم ! طرف طرفدار یه تیم دیگس اومده فقططططططط داره کل کل میکنه و هی چرت و پرت میگه . آخر عصبانی شدم گفتم آقا اصلا کی به شما گفته بیای ؟ مگه از طرف استقلال برای شما دعوت نامه فرستاده شده که میای اینجا راجع به بازی هم نظر میدی و هم کل کل میکنی و اعصاب بقیه رو خورد میکنی ... برو دنبال تیم خودت آقا جون اینجا چیکار داری آخه ... !
یه بار دیگه هم گفتم بازم میگم تیم استقلاله و برای ما هوادارانه ! سازمان لیگ , تیمای دیگه , فدراسیون و بقیه ارکان و اعضای ورزش هیچچچچچچ کاری برای تیم ما انجام ندادن که حالا هی از تیم ما مایه میذارن . دوست داشته باشیم تهاجمی بازی میکنیم بخوایم تدافعی و اینا فقط و فقط به بازیکنان تیم استقلال , کادر فنی و هوادارای تیم استقلال مربوط هست نه هیچ احد و ناس دیگه ... حله ؟
راجع به بازی هم که خوب مشخص بود هدف قلعه نوعی چی بود بارها و بارها توی مصاحبه هاش گفت هدف اول ما گل نخوردن . و خیلی کامل و موفق به هدفش رسید و جا داره به تیم و هوادارا تبریک بگیم ...
ترسو ترسو چیه ؟ آقا هدف ژنرال توی این بازی این بود که گل نخوریم و بازیه بعدی رو تهاجمی عمل کنه چون استقلال بیرون از خونه بهتر نتیجه گرفته و هر یه گل اونجا انگار 2 گله ! اما اینجا اگه میخواستیم تهاجمی هم بازی کنیم 4 تا میزدیم اما در عوض 2 تا میخوردیم نتیجه ی واقعا بدتری بود تا این نتیجه ای که الان گرفتیم .
من هیچ وقت نگفتم استقلال قهرمان آسیا میشه . در صورتی که از الان قهرمانی لیگ رو بهتون تبریک میگمااا اما حذفی و آسیا بحثش جداست . حذفی به خاطر مسائل سیاسی لیگ فوتبال ایران و اینکه هر 2 جام به یه تیم نمیرسه و آسیا هم چون آسیاس کشک نیست که !! اما خیلی امید دارم به این تیم و مطمئنم از این تیم تایلندی 100% عبور میکنیم . نه با مساوی توی بازی برگشت . 27 شهریور این تیم توی خونه ی خودش از استقلال تهران شکست میخوره . اصلا شک ندارم به این مسئله ...
کلا امروز به غیر از خط دفاعی همه بد بازی کردن اما یه مسئله خیلی اذیت میکنه منو ... اینم نظریه که ژنرال راجع به فرهاد داره . آقا یا دقیقه 60 بیارش تا آخر بازی کنه یا اگه حالا یه بازی طبق نیازت فیکس بازیش میدی خوب اصلا تعویضش نکن دیگه ! آخه فرهادو میبری بیرون آرش رو میاری؟ بعد اون قاضی که یه بار توپ به پاش نخورد رو همینجوری میذاری ول بچرخه ؟ یا اون اکبرپور رو میکشدی بیرون حداقل آخه چرا همیشه اول فرهادو میکشی بیرون فرهاد دقایق آخر خیلییییییییی میتونه کمکمون کنه ...
بچه ها این چهارمین برد پیاپی تیم هست و جا داره تبریک بگیم . ثبات برد توی تیممون امسال خیلی عالیه اگه بازی با راه آهن هم ببریم میشه پنجمین برد پیاپی و میتونیم همینجوری ادامش بدیم ...
به این تیم آندو و جمشیدیان و ساموئل و آرزه آماده اضافه بشه چی میشههههههه ...
در کل یه پیشنهاد دوستانه به بعضی از دوستان . اولا اونایی که هوادار استقلال نیستید خوب خیلی ساده میتونید فوتبال تیم مارو نبینید اصلا . کسی مجبورتون کرده ؟ اگه کیفیت فوتبال ما به سبک و کیفیت فوتبال تیم شما نمیرسه من از شما عذر میخوام خوبه ؟ از بازیهای بعدی دیگه بازیهای مارو نگاه نکنید که اعصابتون خورد بشه و بخواید نگران وضعیت تیم ما توی آسیا باشید !! اینجوری تمام تمرکزتون هم روی بازیه ی اروپاییه تیم خودتونه ! دوما اونایی که به ظاهر هوادار استقلال هستند آقا تمومش کنید دیگه . شماها هم اگه از این برد ناراحتید خیلی راحت یا بازی استقلال رو دیگه نبینید یا برید سراغ یه تیم دیگه زورتون نکردن که بشینید بازی استقلال ( بازیهای بی کیفیت و کسل کننده و بردهای شانسی شانسیه استقلال با سرمربیه مافیا و تبانیای داوری و قهرمانیهای لیگی و آسیایی کشکی کشکی و رنکینگ فیفای الکی الکی و قراردادهای میلیاردی و ... ) رو ببینید ! زورتون کردن ؟
در آخر برای اونایی که بازی رو ندیدن خلاصه بگم بازی بعد از زدن گل استقلال متعادل شد ما رفتیم عقب بوریرام توپ رو بیشتر گردش میداد اما حتی یه موقعیت هم نتونست خلق کنه . ما توی کل بازی 2 تا تک به تک و 2 3 تا شوت داشتیم و اونا هم یه شوت خطرناک داشتن همین حتی یه دونه تک به تک هم نداشتن فقط الکی هی کرنر و خطا میگرفتن و خیلی بی هدف توپ رو تو دست داشتن همین ! این خلاصه ی بازی ... توی بازی بعد هم که مثل آب خوردن این تیم رو حذف میکنیم و میریم مرحله بعد به کوری چشم حسودا !
جالبه کسایی که تو استادیوم نیستن راجع به هوادارای استادیوم هم نظر میدن و حرف دهنشون میذارن این دیگه واقعا جالبه جالبه ! کاش وقتی میخواستیم از استادیوم خارج شیم من فیلم میگرفتم ... ما که از ساعت 3 توی جایگاه 21 نشسته بودیم زیر آفتاب سوختیم تا 7 که آفتاب رفت . بعد از بازی هم که تا 1 بیرون آواره بودیم تا رسیدیم خونه مترو هم که بسته بود !! ما شاکی نیستیم از این بازی و خیلیم خوشحالیم من نمیدونم دوستان چرا حرف در میارن ! وقتی بازی تموم تمام هوادارا وایسادن و تیم رو تشویق کردن توی راهروی استادیوم همه شعار میدادیم و خیلی خوشحال رفتیم تو اتوبوس ! اونجا هم از تمام ماشینا و اتوبوسا پرچما بیرون بود و همه واقعا خوشحال و راضی بودن توی راه ... پس حرف دهن ما هوادارایی که رفتیم استادیوم لطفا نذارید از طرف خودتون صحبت کنید دیگه !!!
به امید قهرمانی توی آسیا ... ستاره ی سوم خیلی نزدیکه:n16:
تک تک 95 هزار و سیصد نفری هم که امروز توی استادیوم بودن خسته نباشن:n12: