شما چقدر زبان نرم و لطیفی دارید! همیشه این طور محترمانه صحبت می کنید؟ متشکرم ازتون
یه اشتباهی کردیم اومدیم ازتون سوالی پرسیدیم عجب غلطی کردیم اگه میفهمیدم اینجوری میخواهید جواب بدید عمرا پست می دادم.
--------------
داداش من شما کارشناس کمودو هستید نه من! بنده قرار نیست که سر هر برنامه ای وقت بزارم تا همه چیشو یاد بگیرم. چون نیازی ندارم. من فقط میخوام امنیت سیستمم برقرار بشه و بس و تا حدودی که به تنظیمات خاصش نیاز دارم اونجاها رو یاد میگیرم و بس! مگه قراره من فول همه چی باشم؟ اگه قرار بود خوب چه نیازی به وجود شما بود؟ خیر بنده متوجه این موضوع نشده بودم تا به حال که اوندفعه متوجه شدم. چون فقط ضرورتا نیاز داشتم به جواب سوالم دیگه هیچ جا رو مطالعه نکردم.
آخه یادمه چند ساله پیش باز با کمودو چت کردم و اون بار جوابمو کامل دادند و نه کسی ازم نخواست باید لایزنس بخری. بر اون پایه این دفعه هم این کارو انجام دادم. آخه سایت های DELL که بر اساس Service Tag فوری جواب میدن و من هم بر این اساس، سهوا با کمودو چت کردم. من با فارسی کاری ندارم فارسی برای شما خوبه.
خوب اونا مرد ما نامرد! بستگی داره مردی رو چی تفسیر کنی! مردی که ایرانی رو آدم حساب نمی کنه حتی ویزاشم نمیده! بدبخت من جون بکنم مقاله های ISI بدم تافل بگیرم به آدم ویزا برای تحصیل ندن خیلی مردانگیه! همه جا آقا خوب و بد داره. نمیشه گفت کی مطلقا خوبه و کی بد!
----------
افتادگی آموز گر طالب فیضی
هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
--------
هر چیزی واحد شمارشی داره و درجه شماره انسانیت اخلاق نیکو هستش. من معذرت میخوام که موجبات ناراحتی شما رو فراهم ساختم.