نقل قول:سلام
من فقط gooshishop رو دیدم که داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن:77615501
Printable View
نقل قول:سلام
من فقط gooshishop رو دیدم که داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن:77615501
سلام اینجا خیلی تاپیک باهالیه:39: بچه هاش غیب میگن:39:نقل قول:
خیلی جالبه ها، شما از کجا فهمیدی من تاحالا پاکت پی پسی دستم نگرفتم؟:39:
جالبتر اینجاست که در باره همه چیز خیلی خوب می دونن
مثلا این گوشی هارو استفاده کردن:27: و می دونن چه جوریه:39:
در کل که ما خیلی خندیدیم IMANOKIA جان، پست خیلی بامزه ای دادی ولی سعی کن دیگه از این پستا ندی که من از خنده می ترکم بعد خونم میوفته گردنتا...:39:
نقل قول:o2 یه کی برد Wireless داره که فکر کنم به همه پاکت پی سی ها بخره
نه اینجوری حال نمی کنمنقل قول:
به نظرتون jasjam بگیرم یا jasjar ؟
نقل قول:به نظر من jasjar بهتره چون CPU بالاتری داره و مانیتورش هم VGA هست ولی jasjam فقط پشتیبانی از شبکه های مختلف رو داره که بدرد ایران نمیخوره و دوربین 2MP که چون فوکوس نداره فرق چندانی با 1.3 نداره
بهتره یه سری هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنی.
دوست عزيز در رابطه با اون پست منظور من شما نبود شما از حرفات معلومه خيلي استادي ولي يادت باشه كه جاسجم فلاش داره و وقتي از چيزي اطلاع دقيقي نداري ذهن ديگران رو بيهوده منحرف نكن . دوستان ميان اينجا مشاوره مي گيرن كه يك هزينه بزرگ بدن يه گوشي مناسب بگيرن و يك عمر باهاش زندگي كنن درست نيست شما با حرفاي بي اساس ذهن اونا رو منحرف كني ....:46:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز شما اگه يك بار جاسجار رو تو دستت بگيري و وزن بالا و ضاهر بدش رو احساس كني از گرفتنش منصرف مي شي
البته متاسفم كه وقت ندارم به طور كامل شما رو راهنمايي كنم انشالله فرصت ديگه ولي جاسجم و جمين به نظر من تو سري ايميت بهترين هستن البته من خوشدستي و قشنگي گوشي برام مهمه و جاسجار متاسفانه غير قابل تحمله باور كن دستت رو از جا ميكنه وزن زيادش :46:
نظرتون در مورد Imate SPL چیه میگن گوشی توپیه در ضمن شنیدم صدای فوق العاده بلند و شفافی هم داره.
سلام دوست عزیزنقل قول:
مرسی از اینکه راهنمایی کردید
اگه میشه چند مدل کیبورد دار دیگه بهم بگین که تو ایران باشه
در ضمن یه جوری باشه که بعد از خریدش پشیمون نشم
حق با شماست من حواسم نبود که فلاش داره ولی با این حال فوکوس که ندارهنقل قول:
و ارزش اینو که یه گوشی رو بخاطر ظاهرش و وزنش به یه گوشی که از نظر سخت افزاری تا حدود 3 سال دیگه میشه ازش با جدیدترین سیستم عامل ها و نرم افزار ها استفاد کرد عوض کنیم باز هم به نظر من همون Jasjam رو بگیر که بعداً مجبور نشی شلوار با جیب بزرگ بخری و هی به من فحش بدی:20:
و این PPC ها کی برد دارن ولی من فکر نکنم تو ایران بشه گیرآورد:
HTC P4350
O2 XDA Mini s که مثل K-jam هست
راستی شما چرا اینقدر رو کیبرد دار بودن تاکید دارید به نظر من کیبورد اصلاً چیز ملزومی نیست و کیبورد مجازی خیلی بهتره و حتی WM6 یه Handwriting recognition خیلی عالی داره که حتی میتونی با دست خط خودت تنظیمش کنی: