سلام بر دوستان این تاپیک،
من به علت نیاز مالی میخوام لب تابم را ( asus n56vv ) بفروشم حدودا 2 یا سه ماهه خریدم لب تاب کاملا نو و سالم هست (کارانتیش هم24 ماهه آوات هست) اگر کسی خواست پیام بده قیمتش را هم کنار میام.
Printable View
سلام بر دوستان این تاپیک،
من به علت نیاز مالی میخوام لب تابم را ( asus n56vv ) بفروشم حدودا 2 یا سه ماهه خریدم لب تاب کاملا نو و سالم هست (کارانتیش هم24 ماهه آوات هست) اگر کسی خواست پیام بده قیمتش را هم کنار میام.
من خیلی با لپ تاپ بازی یا کار سنگین نمیکنم . معمولا فیفا هست که بازی سبکی هست نسبتاً و اکثرا اصلا دمای لپتاپ با حالت عادی ش فرقی نمیکنه و گاهی هم موست وانتد که خب اون سنگین تره و یکمی فشار میاره به لپ تاپ .نقل قول:
ولی خب وقتایی لپ تاپ داغ میکنه و فن خودش با دور بالا کار میکنه با روشن کردن کول پد تاثیرش رو میشه حس کرد چون بعد از چند دقیقه فن سیستم دورش کم میشه و خنک میشه
منم بعد از کلی تحقیق اینو گرفتم . میخاستم آلترا رو بگیرم که نداشت و همین معمولیشو گرفتم که خب جز فن های قدرتمند بازار هست . مشخصات دستگاه اعم از میزان هوایی که دمیده میشه و غیره رو هم تو نت میتونی ببینی
-----
در مورد صداش هم باید بگم که خب زیاده صداش ، البته هنگامی که شما داری بازی میکنی معمولا صدای بازی توجه شما رو جلب میکنه و چندان اذیت کننده نیست ولی موقع کار در محیط ساکت مثلا رندرینگ و کارهای محاسباتی ، صداش زیاد هست که خب من تو این مورد دوم اصلا روشنش نمیکنم چون از این استفاده ها خیلی کم دارم
----
تا حالا با شارژر وصلش نکردم ، چون لپ تاپ اکثرا به برق وصله و موقع کار با باتری از کول پد استفاده نمیکنم
شما هم اگه بخای کار سنگین مثل بازی و ... داشته باشی بهتره لپ تاپ به برق وصل باشه نه فقط باتری
----
درسته که فروشنده ها همیشه سعی در فروختن جنسشون دارن ولی به قول یکیشون میگفت : شما 3 - 4 میلیون پول لپتاپ دادی الان هم یه مدل خوب از کول پد بگیر که بتونه لپ تاب رو خنک کنه
شما هم با توجه به کاری که از دستگاهت میکشی یه مدل مناسب انتخاب کن .
مینی رو ندیدم از نزدیک ولی یه مقایسه ای بین دوتاش داشته باش و ببین اختلاف قیمتشون منطقی هست یا نه و بعد انتخاب کن کدوم به کار شما بهتر میاد
دوستان این مدل n 56dY چیه ؟قیمت اش 3400 است---کسی داره ؟؟؟؟
تا حالا نشنیدم تو کدوم سایت دیدی؟نقل قول:
این مدل جز معدود مدل ها در خانواده N56 هستش که نوع صفحش IPS است و مشخصات خیلی خوبی هم داره ولی ایرادی که به نظره من ایراده بزرگی هم هست استفاده از CPU AMD در این مدل و عدم استفاده از CPU INTEL ...نقل قول:
سلام به دوستان
کسانی که آبدیت کردن به 8.1 به نظرتون بهتر میشه یا نه؟
راستی کسی تونست آقیس ارجینال که روش هست رو کرک یا فعال کنه؟( N56jr)
سلام ،
1- بله عالی میشه :n02:
2- بله من به صورت ارجینال با اسکایپ فعالش کردم آسون هم بود اگه خواستید بگید آموزشش رو قرار بدم :n16:
نقل قول:
آره دوست عزیز اگه امکانش هست توضیح بده چون تا حالا با اسکایپ کار نکردم بعد یه سوال دائمی میشه یا نسخه تریال 30 روزه ؟؟؟
سلام دوستان
فرق asus n 56 jn با vm,vz,jr چیه؟
بعد اینا موس و کیف همراهشون دارند؟
چون من یه ویدیو unboxing دیدم انگار کیف و موس توش نیست ولی تو یه سری سایت نوشته به همراه موس و کیف اورجنیال ایسوس
کیفش همون کیف لپتاپ هست دیگه؟